kızlık zarı kanaması durmazsa / Kızlar için ilk seks için ipuçları ve kurallar

Kızlık Zarı Kanaması Durmazsa

kızlık zarı kanaması durmazsa

Kızlar için ilk seks için ipuçları ve kurallar

  • Taklit etmeyin
  • < /ul>

    Pop kültürü bize, yatakta yatan kızların onlara hafifçe dokunduğunuzda sürekli inlemeleri ve kıvranmaları gerektiği fikrini verdi. Bu inanç hem kıza hem de partnerine ciddi şekilde zarar verebilir.

    Eylemin başlamasından üç dakika on iki saniye sonra, ne pahasına olursa olsun orgazma ulaşma hedefini kendinize belirlemeniz gerekmez.

    Tammelleo aynı fikirde. Sahneleri oynamak zorunda değilsin. Çoğu kız ilk kez seks yaptıklarında orgazm olmaz ve sorun değil.

    Tammelleo, &#;Sahte bir orgazm yaparsanız, gelecekte partnerinizle istek ve ihtiyaçlarınızı tartışmanız çok daha zor olacaktır&#; diye uyarıyor. Üstelik alışması çok kolay. Aylarca &#;orgazmik&#; seks yaptıktan sonra, hiç zirveye çıkmadığınızı söylerseniz, partnerinizin yaşayacağı şoku hayal edin.

    Birincisi seks ya da ellinci o kadar önemli değil. Partnerinizin vücudunu ondan daha iyi tanıdığınızı düşünmenize gerek yok. Arkadaşların ve kız arkadaşların, kızlarını ve erkeklerini nasıl orgazma getirdiklerine dair gerçekten harika hikayeler paylaşabilir. Ama… yaptılar mı?

    Sorular sorun. Oral seksten gerçekten zevk alıyor mu? Seks sırasında müzik nasıl olur? Sorular sorarak ve arzularınızı paylaşarak gevşersiniz, birbirinize yakınlaşırsınız, partnerinize umursamadığınızı gösterirsiniz. Bütün bunlar seksin kalitesi üzerinde en iyi etkiye sahiptir.

    &#;Çoğu kız, ilk seksin acı verici olması gerektiğinden emindir. Ama gerçekten canın yanmamalı,&#; diyor Tammelleo.

    Yüzlerce kızın çok acı verici bir şey olarak ilk seks hikayeleriyle kendisine yaklaştığını da ekliyor. Kızlar, &#;Bir tuğla duvara çarpıyor gibiydi&#; diye anlatıyor. Ama bu hiç de hissetmen gereken bir şey değil. Lube, özellikle ilk seks için kesinlikle sahip olunması gereken bir şeydir. Ağrı durmazsa, jinekoloğunuza danışmalısınız. Vajinismus olup olmadığını öğrenmelisiniz, bu durum vajinanıza herhangi bir şey girmesini gerçekten zorlaştırır.

    Seks sırasında veya sonrasında yanma ve kaşıntı, doktora görünmek için başka bir nedendir.

    • Kan olabilir veya olmayabilir

    Bu efsaneyi duymayan var mı? Bu arada, ilk seferine hazırlanan kızlara yalnızca korku ve utanç katar.

    Evet, bazı kızlarda kanama olur. Bunun nedeni kızlık zarının (kızlık zarı) gerilmesidir. Ancak bu sizin (partneriniz) için çalışacağı anlamına gelmez.

    Kızların yüzde ellisinden fazlası kanamaz. Birincisi, çünkü kızlık zarının yapısı bireysel bir şeydir. İkincisi, kızlık zarı normal aktiviteler sırasında esneyebilir, hiçbir şekilde cinsiyetle ilgili değildir.

    Seks sonrası kanama deneyimli kızlarda bile görülebilir. Bu nedenle aktif bir cinsel hayata başladıktan sonra kayganlaştırıcı ile güçlü arkadaşlıklar kurmalısınız.

    Yüksek beklentileri bırakın. Belki de ilk sırada.

    Ve bu adım tamamlandığında pişmanlıktan kaçının. Geriye bakıp hiçbir şey için kendini suçlamana gerek yok.

    &#;Ya sonra ayrılırsak? Neden bu kadar bekleyip buna karar verdim, ilk defa bu kişiye verdim? &#; bu tür düşünceler birçok kızı rahatsız eder. Ve böyle panikleyen her genç bayan için tavsiye şudur: bugünün tadını çıkarın. Ve ilk erkeğiniz ile ilişkiniz sona erse bile endişelenmeyin. Birlikte güzel anılarınız olacak.

    Kimse sizden numaranızın tam hesabını soramaz. elli olup olmaması sizin işiniz. Kimseye &#;numaranızı&#; söylemek zorunda değilsiniz.

    İlk kez seks yaparken eşinize deneyimsizliğinizden bahsetmeli misiniz? Bu size kalmış. İtirafınızdan sonra bir erkek veya bir kız size kaba davranıyorsa, üzülmemelisiniz. Buna değmeyen bir kişiyle seks yapma girişimini başarıyla engellediğinizi düşünün.

    Zaten çok gerginsiniz, başka neden olası bir hamilelik veya CYBE hakkında endişeleniyorsunuz? Doğum kontrolü konusunu önceden tartışın &#; bu çok, çok önemlidir. Doğum kontrol haplarının sizi güvende tutamayacağını unutmayın &#; prezervatiflere dikkat edin.

    &#;Her konuda hevesli olduğunuzdan emin olun Neler? birlikte yapmayı planlıyorsun Sadece bir şeyi kabul etmek zorunda değilsin. Bunu gerçekten istemeniz gerekiyor,” diye uyarıyor Marin.

    Ve bir şeyi daha hatırlayın: Beğenmediğiniz herhangi bir eyleme devam etmeyi reddetme hakkınız var. Aynı şey partneriniz için de geçerlidir &#; süreçten keyif almanız gerekir.

    Seksten en iyi şekilde yararlanmak için odaklanmanız gerekir. kendi duygularına. Marin, &#;Derin nefes almak, dikkat dağıtıcı düşüncelerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır&#; diyor.

    Derin nefes alın ve vücudunuzun eşinizin eylemlerine nasıl tepki verdiğini hissedin. Parmaklar saçta, eller kalçada, partnerin nefesi teninde &#; hissedin ve keyfini çıkarın.

    Ne kadar heyecanlı olursanız, her şey o kadar iyi gider. . Oral seks, elle okşamalar, öpücükler &#; ön sevişmeye dikkat edin.

    “Kızların oral seks veya parmak okşamalarıyla orgazm olma olasılığı daha yüksektir. Bu uygulamaları hafife almayın,” diyor Marin.

    Çoğu kız klitoral uyarıyla orgazm olur &#; tek başına penetrasyon genellikle yeterli değildir.

    Deneyimsizliğiniz hakkında endişelenmeniz normaldir. Ancak teknik, ruh eşinizi memnun etmek için samimi bir arzu kadar önemli değildir.

    &#;Birçok insan seks sırasında yanlış bir şey yapmaktan korkar. Ama inan bana &#; asıl mesele senin hevesin olması. Partnerinizi mutlu etmekle içtenlikle ilgileniyorsanız, fark edecektir. Ve seksi daha da iyi hale getirecek ”diyor Marin.

    &#;Bunu yaptığımda hoşuna gidiyor mu?&#; gibi sorular veya “Nasıl beğendin?” iletişimi mümkün kılacak ve partnerinize (onaylarını) ılımlı bir şekilde ifade etme fırsatı verecektir.

    Geri bildirim çok önemlidir. Partnerinizin zevkini gerçekten önemsiyorsanız, birkaç özel talimatı duymaktan çok memnun olacaksınız. Ve tam tersi.

    Yağlamayı bir tür şımartma olarak görmeyin. Seksi daha parlak ve daha keyifli hale getirirler. Zevkinize göre herhangi bir yağlayıcı seçin. Su bazlı veya silikon bazlı kayganlaştırıcılarla başlayabilirsiniz.

    Önemli: Yağ bazlı kayganlaştırıcılar lateks prezervatiflerle kullanılamaz.

    • Tekleme
    • ul>

      Erken boşalma, sarkık bir penis veya orgazma ulaşamama, sizde veya partnerinizde bir sorun olduğu anlamına gelmez. Bu durumdaki birçok kız kendini suçlamaya başlar: “Onu yeterince heyecanlandırmıyor muyum? Yanlış bir şey mi yaptım?&#;

      Erkekler de doğal olarak kendilerini kötü hissederler.

      Böyle bir durumda nasıl hareket edilir? Ne olduğuna odaklanmaya gerek yok. Ayrıca, hala sonsuz sayıda deneme hakkınız var. Ana şey, bir çiftte güven oluşturmak ve rahatlamayı engelleyen dış tahriş edicilerden kurtulmaktır.

      Bütün bu melodramlar ve Netflix dizileri, gençlerin ilk cinsiyetten beklentilerini abartıyor. Ama siz zaten yetişkinsiniz ve sinemanın gerçek olmadığını anlamalısınız. Müzik doğru zamanda kendi kendine açılmayacak. Hareketleriniz garip olacak. Ve biliyor musun?

      Sorun değil.

      Yüksek beklentiler asla iyi bir şeye yol açmaz. Heyecan verici yeni bir deneyime hazır olun.

      Düşünme.

      Hisset.

      İlk seks için 7 kural Sekste yapılan hatalar

    Anantapur Chicken Rates Today &#;

    Check Daily Chicken Rates in Anantapur below with details

    Anantapur Chicken Rate Today

    VarietyQuantityRates
    Boneless Chicken (bonales chikan)1 KgRs
    Chicken (murgee)1 KgRs
    Country Chicken (deshee chikan)1 KgRs
    Live Chicken (laiv chikan)1 KgRs
    Chicken Liver (chikan livar)1 KgRs
    Skinless Chicken (tvacha rahit chikan)1 KgRs

    *The Price information provided by Live Rates Today website is for general informational purposes only. All information on the Site is provided in good faith, however we make no representation or warranty of any kind, express or implied, regarding the accuracy, adequacy, validity, reliability, availability or completeness of any information on the Site.

    Frequently Asked Questions on Anantapur Chicken Price?

    What is the Chicken price in Anantapur Today?

    What is the Live chicken price in Anantapur Today?

    What is the cost of 1 kg chicken in Anantapur?

    1 KG Chicken Cost from Rs &#; Rs

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası