limak enerji görükle / Limak Enerji Uludağ Elektrik Müşteri Hizmetleri Adres Bilgisi

Limak Enerji Görükle

limak enerji görükle

Firmamız Bursa enerji sektörüne yılında giriş yapmıştır. Alanında tecrübeli mühendisler ve ustalar ile dinamik ve yenilikçi bir ekip ile çalışmaktadır. Teknik ekibimizin yanı sıra idari ekibimizde alanında tecrübeli insanlardan oluşmaktadır. Bu sayede müşterilerimizle çalıştığımız projenin her aşamasında özel olarak ilgilenmekte ve memnuniyetlerini sağlamaktayız.

Enerji danışmanlığı firması olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en etkili ve ekonomik çözümleri getiriyoruz. Projelerin hazırlanma aşamasından uygulanma aşamasına kadar her adımda sizler için çalışıyoruz. Mühendislik alanlarında ise İş yeri, bina, hastane gibi tesislerin elektrik tesisi projelendirmesinde çalışıyoruz. Elektrik tesislerinizin düzenli olarak bakımı ve onarımlarını uzman ekibimiz ile gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda 50 kVa üzerinde güç ile çalışan tesislerin almakta zorunlu olduğu işletme sorumluluğu hizmetini de sağlamaktayız. Bu doğrultuda müşterilerimize düzenli ziyaretler gerçekleştirerek endeks kontrollerini yapıyoruz. Bu sayede oluşabilecek arızalara erken müdahale ederek sizlerin güvenliği için çalışmaktayız. Sizler için fatura takiplerinizi de yaparak olası cezai uygulamalarınızın önüne geçiyoruz.

Nis Enerji Mühendislik ve Danışmanlık firması olarak alanımızdaki yenilikleri ve teknolojileri yakından takip etmekteyiz. Müşterilerimizin sorunlarına en hızlı ve etkili çözümleri sunmak en önemli misyonumuz. Sizlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmaktayız. Kurulduğumuz ilk günden bu yana artan müşteri kitlemizi daha da arttırmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda her geçen gün kendimizi daha da geliştirmek için büyük çaba gösteriyoruz.

Firma Etiketleri

Limak Enerji Uludağ Elektrik Telefon ve İletişim

Daha önce CLK bünyesinde bulunan Uludağ Elektrik, bir Limak Holding kuruluşu olarak CLK bünyesinden ayrılmış ve Limak Enerji - Uludağ Elektrik adıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

LİMAK ENERJİ Uludağ Elektrik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinin görevli perakende elektrik tedarikçisidir. LİMAK ENERJİ Uludağ Elektrik telefon numaraları ve iletişim adresi bu yazıda yer alır.

LİMAK ENERJİ Uludağ Elektrik Çağrı Hattı

LİMAK ENERJİ Uludağ Elektrik çağrı merkezine, 6 numaralı telefon hattından ulaşabilirsiniz. Bu hattı aradığınızda operatör yanıtlar ve işleminize göre numaraları tuşlayarak seçim yapmanızı ister. Çağrı merkezinden aşağıdaki hizmetlere ulaşabilirsiniz:

  1. Bilgi güncelleme
  2. Serbest tüketici hattı
  3. Tarife bilgisi
  4. Fatura işlemleri
  5. Abonelik işlemleri hakkında bilgi alma

Genel Müdürlük İletişim Bilgileri

LİMAK ENERJİ Uludağ Elektrik Satış genel müdürlüğü Bursa ilinde bulunmaktadır.

Adres

Çırpan mah. Uysal sk. No/1 Osmangazi / Bursa

İletişim

Çağrı Merkezi : 6

Telefon : 0 3

Faks : 0 00 35

E-Posta : [email&#;protected]

Kesinti - Elektrik Arızası

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) İletişim

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'daki elektrik dağıtım arızalarından Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) sorumludur. UEDAŞ'a  numaralı elektrik arıza hattından ulaşabilirsiniz. Arıza bildirimi yapabilir, bakım programı ve planlı kesintiler hakkında bilgi alabilir ve tahmini kesinti süresini öğrenebilirsiniz. ALO hattı, 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşılabilen ücretli bir hizmettir. Hattın ücretlendirme periyodu telekomünikasyon şirketleri tarafından belirlenir.

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede

Bursa’nın yeni gelişen bölgesi olan Nilüfer Görükle’de abonelik ve fatura işlem merkezini törenle hizmete açan CLK Uludağ Elektrik, yeni hizmet noktalarıyla birlikte müşterilerine daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor

Elektrik faturası nasıl düşürülebilir?

Elektrik faturası nasıl düşürülebilir?

Açıklanan yeni tarifelerle beraber mesken abone grubundaki müşteriler için kademeli tarife uygulaması hayata geçirildi. Ocak'dan itibaren geçerli olmak üzere uygulamaya alınan kademeli tarifeye ilişkin müşterilerine bilgi veren Limak Enerji Uludağ Elektrik, tasarruf detaylarını da paylaştı

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Limak, CLK`dan ayrıldı!

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

EPDK, Boğaziçi Elektrik için işlem başlattı!

EPDK, Boğaziçi Elektrik için işlem başlattı!

CLK Boğaziçi Elektrik, 2 yıl önce bazı daha düşük tarife uygulanan sanayi abonelerini, bilgi vermeden yüksek tarifeli ticarethane abone grubuna dönüştürdü. EPDK şirket hakkında işlem başlattı

Elektrik aboneliği işlemleri internetten yapılabilecek!

Elektrik aboneliği işlemleri internetten yapılabilecek!

CLK Boğaziçi Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, online işlem merkezi sayesinde vatandaşlar kolayca "abonelik, tahliye, güvence iade, tarife değişikliği" gibi başvurularını ekstra herhangi bir işlem yapması internetten gerçekleştirebilecek.

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede Haberi

CLK Uludağ Elektrik Görükle Şubesi nerede

Türkiye’nin önde gelen elektrik satış şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik müşteri hizmet noktalarına bir yenisini daha ekledi. Görükle’de abonelik ve fatura işlem merkezini törenle hizmete açan CLK Uludağ Elektrik, yeni hizmet noktalarıyla birlikte müşterilerine daha etkin ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor.

Bursa’nın yeni gelişen bölgesi olan Nilüfer Görükle’de açılışı yapılan CLK Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezi'nde, elektrik faturası tahsilatı ve abonelik hizmetleri verilecek. Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Serdar Aldaş, şirket yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış kurdelesini kesen Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, özelleştirme sonrası yeni hizmet binalarını tek tek devreye aldıklarını belirterek, "Diğer ilçelerde de ihtiyaç doğrultusunda müşteri işlem merkezlerini açmayı planlıyoruz. Hizmet binalarımızın sayısını arttırarak müşterilerimize etkin ve

Copyright © funduszeue.info

Bursa'da Limak Uludağ Elektrik Müdürü Aytac üniversiteye konuk oldu

Sektörlerin önde gelen şirketleri ve üst düzey yöneticileri ile öğrencileri buluşturan etkinliğe konuk olan enerji sektörünün öncü kuruluşundan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, iş yaşamında yakaladığı başarının sırlarını öğrenciler ile paylaşırken onlara iş hayatı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Gençlere günümüzün ve geleceğin önemli sektörleri arasında yer alan enerji sektöründe kariyer yapmalarını tavsiye eden Aytac, kişisel tecrübelerini aktarırken, enerji sektörü hakkında da bilgiler verdi. Gençlerin sorularını cevaplayan Aytac, gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek Uludağ Üniversitesi'nin Bursa için önemli bir değer olduğunu ve özel sektör olarak üniversiteye ve üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Etkinliğin bir diğer sürprizi de Çılgın Enerji makinasının öğrencilerin kullanımına sunulmasıydı. Limak Uludağ Elektrik tarafından özel hazırlatılan cihaza gençlerin ilgisi yoğun oldu. Kullanıcıya statik elektrik yükleyerek kişinin saçlarının havaya kalkmasını sağlayan alet renkli görüntülere neden oldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası