maltepe park yves rocher / Maltepe Park AVM - Yves Rocher - Alışveriş Merkezleri

Maltepe Park Yves Rocher

maltepe park yves rocher

İstanbul(Asya)(Maltepe)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

160 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

160 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • En az lise mezunu,
  • Kozmetik ve mağazacılık sektöründe deneyimi olan,
  • Dış görünüşüne önem veren, temiz ve bakımlı,
  • Disiplinli, özgüveni olan ve insan ilişkilerinde başarılı, olduğunu düşünen,
  • Aktif satışı seven ve ikna gücü yüksek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Verilen satış hedeflerini gerçekleştirecek,
  • Temel bilgisayar kullanımına hâkim,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.


İŞ TANIMIFransız Bitkisel Kozmetik devi Yves Rocher, markasında Maltepe Park mağazamızda görev alacak Satış Danışmanı arıyor.

  • Yves Rocher perakende mağazamızda görev alarak markamızı temsil etmek,
  • Satış Müdürü ve Bölge Müdürü tarafından belirlenen satış hedeflerini yakalamak,
  • Tüketicilere kaliteli servis vererek, aktif bir şekilde ürünlerimizin tanıtım ve satışını yapmak,
  • Yves Rocher vizyonunu ve anlayışını benimseyerek bunu mağazalarda müşterilere aktarmak,
  • Satış işlemi sonrası kasa hizmeti vermek, müşterilere YR kart açmak.

Group Rocher, tüm yetenekleri memnuniyetle karşılar ve cinsiyet, cinsel yönelim, yaş, köken veya engellilik durumu ne olursa olsun her başvuruyu dikkatle inceler. Çeşitliliğin grubumuzu daha güçlü kıldığına inanıyoruz.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Yapıldı, Muaf

Hakkımızda

Yves Rocher markası, 1959 yılında Fransa’nın Bretanya Bölgesi’ndeki La Gacilly’de bitkisel güzelliği tüm kadınlara ulaşılabilir hale getirmeyi hedefleyen Yves Rocher tarafından kendi yaşadığı evin çatı katında kurulmuştur. Bitkisel kozmetiğin yaratıcısı olan Yves Rocher, dünya genelinde 30 milyondan fazla müşteri tarafından tercih edilmektedir. Fransa’daki 9 milyon müşterisiyle Fransa’nın 1 numaralı kozmetik markası konumunu korumaktadır. Günümüzde 88’i aşkın ülkede varlığını gösteren, Fransa’nın Bretanya Bölgesi’ndeki fabrikalarında yılda 300 milyon adetten fazla ürün üreten Yves Rocher’nin Türkiye organizasyonunda da 238 mağazası, online satış kanalı ve mobil uygulaması bulunmaktadır. 2021 yılı itibarıyla sadece Türkiye’de %91’i kadınlardan oluşan 1000’i aşkın çalışanıyla mono marka perakende kozmetik markası olarak pazardaki görünürlüğünü her geçen yıl artırmakta ve büyümeye devam etmektedir! Yves Rocher’yi Özel Kılanlar: YETİŞTİRİCİ, ÜRETİCİ, DAĞITICI TEK MARKA! Yves Rocher ürünlerinin içeriğindeki bitkisel aktiflerin birebir yetiştiricisi, tüm ürünlerin kendi fabrikalarındaki üreticisi ve de kendi satış noktaları sayesinde de dağıtıcısı konumundadır. Britanya’daki 60 hektarlık organik tarım sahalarında ürünlerin içerik ihtiyacının 1/3’ünü karşılanır. Britanya’daki fabrikalarda üretilen ürünler dünya üzerindeki 4500’den fazla satış noktasında direkt olarak satışa sunulur. Bu da tüketici için A’dan Z’ye kontrol edilebilen üretim süreci sayesinde yüksek kaliteye, aracı içermeyen bir süreç üzerinden direkt olarak uygun fiyatla ulaşmak anlamına gelir. Yves Rocher ürünlerinin aktif bileşenlerinin %100’ü bitkilerden elde edilmektedir. Yves Rocher ürün içeriklerinde organik tarımla yetişmiş ürünlere öncelik vermektedir. Türü tükenen bitkilerin, GDO’ların ve hayvansal içeriklerin kullanımını tamamen reddetmektedir. Yves Rocher ekolojik karton ambalajlarını sürdürülebilir ormanlardan elde etmektedir. 2025 Yılına kadar tüm ürün ambalajlarını geri dönüştürülmüş plastikten ve geri dönüştürülebilir hale getireceğinin sözünü vermiştir. Doğadan aldığını her zaman doğaya geri vermeyi hedefleyen Yves Rocher markası, Yves Rocher Vakfı’nın ana destekçisi olarak 2009 yılından bu yana dünya genelinde 100 Milyon ağaç dikimi gerçekleştirmiştir. “Yaşam için Ağaç Dikelim - Plant For Life” projesine desteğini devam ettirecek olan Yves Rocher, 2025 yılına kadar da 35 Milyon ağaç daha dikmeyi hedeflemektedir. Yves Rocher aynı zamanda Yves Rocher Vakfı tarafından 2001 yılından beri sürdürülen “Toprağın Kadınları – Terre de Femmes” projesinin ana destekçisidir. Türkiye’de de 6 yıldan beri yürütülen proje sayesinde dünya genelinde 50 farklı ülkeden 500 kadın ödüllendirilmiştir.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

  116 Kategori 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir