kız bebek deniz şortu / Batman desen erkek bebek deniz şortu Hüma Bebe Bebek ve Çocuk Giyim | Hüma Bebe | funduszeue.info

Kız Bebek Deniz Şortu

kız bebek deniz şortu

Bebek Mayo

Bebeklerin cildi hassas bir yapıda olduğundan dolayı onlar için seçim yaparken dikkatli olmak gerekir. Malzeme kalitesi yüksek kumaşlardan üretilen ürünler ile bebeklerin cildinde meydana gelebilecek kızarıklık, tahriş ya da egzama gibi istenmeyen durumların önüne geçebilirsiniz. Bebek mayo modelleri, belirli bir standardın üzerinde sunulan kalite ile anne babaların sıklıkla tercih ettiği seçenekler içerir. Çocuğunuzu ilk kez plaja ya da havuza götürürken doğru ürün seçiminde bulunarak onun edineceği tecrübeyi daha eğlenceli ve sağlıklı bir hale getirmeniz mümkündür. Ürünleri incelediğiniz takdirde bebekler için birbirinden farklı onlarca markada sayısız seçenek olduğunu görebilirsiniz. Farklı yaş grupları için özel olarak tasarlanan ürünler, bebeklerin gereksinim duyduğu korumayı başarılı bir şekilde sağlaması ile öne çıkar. Bebek mayo erkek ve kız çocukları için geniş bir ürün yelpazesini barındırır. Çocuğunuzun kaç aylık olduğunu göz önünde bulundurarak seçenekler arasından onun üzerine tam olarak oturacak ürüne kısa süre içinde sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda bebek mayo modelleri farklı tasarımlara sahip olması ile de pek çok farklı alternatif sunar. Korumalı, süngerli, külot, şort, bikini, uzun kollu, tulum ya da etekli gibi pek çok farklı seçeneğin bulunduğu ürünler arasından kolay bir şekilde tercihte bulunabilirsiniz. Markaların kalite konusunda kendisini kanıtlamış ürünlerine göz atabilir, bebeklerinize içerisinde rahat hissedecekleri bir mayo satın alabilirsiniz.

Bebek Mayo Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebek Mayo Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cilt gelişimlerini tam anlamıyla tamamlamadıklarından dolayı bebekler güneş ışınlarına karşı yetişkinlere göre daha hassas bir yapıdadır. Onlara ihtiyaç duyacakları korumayı sağlamak için mayo seçiminde bulunmak zor gibi gözükse de belirli bir standardın üzerinde olan seçenekler arasından aradığınızı zorlanmadan bulabilirsiniz. Mayo seçerken birkaç önemli hususu göz önünde bulundurmalı ve seçiminizi bu kriterler çerçevesinde gerçekleştirmelisiniz. Öncelikle, en önemli kriterler arasında konfor gelir. Çocuğunuz için tercih edeceğiniz mayo eğer üzerine tam olarak oturmuyor ya da bol geliyorsa bu durum onu huysuzlaştırabilir. Aynı şekilde çok sıkı bel bantları ve bacakları sıkıştıran ürünler de çocukların deneyimi üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir. Aynı zamanda bebeğin üzerine dar gelen bir mayo, onun hassas cildinde kızarıklık ya da hoş gözükmeyen kırmızı çizgi oluşturabilir. Bu tip istenmeyen durumların önüne geçmek içinse çocuğunuzun yaş grubunu göz önünde bulundurmalı ve sonrasında mayonun ölçülerini inceleyerek almayı düşündüğünüz bebek için uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bazı durumlarda bebekler daha fazla gelişebildiği için kendi yaşının mayosu onun için uygun olmayabilir. Genellikle çocuğunuzun kaç aylık olduğuna göre seçenekler arasından uygun bebek mayosu tavsiye edilse de vücut ölçülerini de dikkate almanızda fayda vardır. Bebeğinizin ölçülerini iyi bir şekilde belirledikten sonra konforunu üst seviyeye çıkarmak için seçenekleri inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda mayonun yapıldığı materyal de bebeğinizin rahat hissetmesi üzerinde oldukça etkili bir faktördür. Naylon ve polyester içerikli kumaşlar genellikle mayolar için en rahat malzemelerden ikisi olarak kabul edilir. Her iki malzeme de suda hareket etmek için yapılmış yumuşak ipeksi streç kumaşlardır, hareket kabiliyetini engellemez ve klora karşı dayanıklıdır. Böylece uzun süre su içinde kalınsa bu malzemelerden üretilen mayolar canlılığını ve parlaklığını korumayı başarır. Bebeğinizin cildi güneş ışınlarına karşı aşırı derecede hassas olduğu için ultraviyole koruması sağlayan bir ürün seçiminde bulunmanız gerekir. 6 aydan büyük bebeklere güneş kremi uygulanabilmesine rağmen ilk savunma hattınızın güneş koruyucu giysiler ve şapkalar olması önerilir. Bebek mayo şapka gibi koruma sağlayan ürünlere hemen ulaşabilirsiniz.

Kız ve Erkek Bebekler İçin Mayo Çeşitleri

Kız ve Erkek Bebekler İçin Mayo Çeşitleri

Her bebeğin güneşe çıkmadan önce kaliteli ve sağlam yapıda bir mayoya ihtiyacı olur. Güneş ile direkt olarak etkileşime girdiği durumlarda mayolar sayesinde gereksinim duyduğu korumayı elde eden küçük yaştaki kullanıcılar, bu sayede edindikleri deneyimden de daha fazla keyif alabilir. Bebek mayo uzun kollu, tulum, etekli, slip, şort, külot, tişört, üst ya da alt gibi pek çok farklı seçeneğe sahiptir. Ürünleri incelediğinizde kız çocukları için bikini çeşitlerinden tek parçalı tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesi ile karşılaşabilirsiniz. Erkek çocuklar içinse slip ya da şort olmak üzere genel anlamda iki farklı kategoride olan mayolar arasından kaliteli ve sevimli bir model bulabilirsiniz. Bebek mayo erkek ve kız çocukları için sunduğu seçenekler ile anne babaların aradığını zorlanmadan bulabileceği seçenekler içerir. Bebek yüzme mayosu çeşitleri, çocuklarınızın hijyeni ve sağlığı göz önünde bulundurularak özenle tasarlanır. Onların hareket kabiliyetlerini kısıtlamayan ve suyun içinde rahatsız hissetmelerini engelleyen ürünler, tatile çıkacak ebeveynlerin ilk satın aldığı parçalar arasında bulunur.  aylık tüm çocukların yeniden kullanılabilir ya da tek kullanımlık bir yüzme bezine ihtiyacı vardır. Yüzme bezleri önemli bir mayo parçasıdır ve lazımlık eğitimi almayan herhangi bir çocuğun suya girmeden önce bir tane giymesi gerekir. Bebek mayo bez çeşitleri tek kullanımlık ve yeniden kullanılabilir olarak ikiye ayrılır. Normal bebek bezleri normal bezlere benzemesine rağmen suda şişmemesi ile öne çıkar. Sızıntıya karşı etkili bir koruma sağlaması ile hijyen açısından oldukça önemlidir. Bebek korumalı, süngerli, sızdırmaz mayo ise kendi içinde bulunan bez ile ekstra bir ürün satın almanızı gereksiz kılar. Bebeği iyi bir şekilde sararak istenmeyen durumların yaşanmasını engelleyen korumalı ürünler, anne babaların günlük hayatına da büyük bir kolaylık katar. Trendyol üzerinden seçenekleri inceleyebilirsiniz.

Trendyol'da Bebek Mayo Fırsatları

Trendyol'da Bebek Mayo Fırsatları

Bebekler için özenli bir şekilde tasarlanan ürünler yaş, cinsiyet, renk, marka ya da model gibi çeşitli özellikler bakımından kendi içinde kategorilere ayrılır. Ürünler arasında aylık, 6 aylık, 1 yaş, 2 yaş bebek mayo gibi farklı yaş grupları için ortalama vücut ölçüleri baz alınarak üretilen onlarca farklı model olduğunu görebilirsiniz. Havuz ya da plaj kenarında güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlanmasına yardımcı olan ürünler, bebeklerin ciltlerinde oluşabilecek problemlerin önüne geçecek şekilde özenle üretilir. Erkek çocuklar için ayrı, kız çocuklar için ayrı model seçenekleri bulunan ürünler ile bebeklerinize ihtiyaç duydukları korumayı kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Çeşitli renk ve tasarımlara sahip olan ürünler, çok farklı tarzda alternatifler içerir. Kız çocukları için etekli, iki parçalı, tek parçalı, uzun kollu ya da kısa kollu gibi birbirinden değişik onlarca seçenek ile karşılaşabilirsiniz. Aynı şekilde erkekler için de çok fazla seçeneğin bulunduğu mayolar herkesin aradığını kolay bir şekilde bulabileceği alternatiflere sahiptir. aylık olan çocuklar için genellikle tulum kullanılması tavsiye edilse de seçenekleri incelediğinizde farklı modellerin de olduğunu görebilirsiniz. Bebek mayoları sunduğu bu çeşitlilik sayesinde fiyat bakımından büyük bir aralıkta dağılma özelliği gösterir. Her bütçeye hitap eden fiyat seçeneklerine sahip olan ürünler, kullanıcıların istediği ürüne dilediği fiyatlardan ulaşabilmesini mümkün kılar. Bütçe zorlamayan alternatiflere sahip olan bebek mayoları arasından istediğiniz modeli dilediğiniz fiyat aralıklarından satın alabilirsiniz. Yüzme bezlerinden sevimli renk kombinasyonlarında üretilmiş mayolara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulabileceğiniz modeller arasından ihtiyaçlarınızı kısa süre içinde karşılayabilirsiniz. Trendyol'un fırsatlarla dolu dünyasını takip ederek kaliteli markalara uygun fiyat avantajları ile ulaşabilir, bebekleriniz için kaliteli ürünlere kısa süre içinde erişebilirsiniz.

Çocuk Deniz Şortu

En Sağlıklı Çocuk Deniz Şortları

Deniz şortu yaz aylarında özellikle plaj ve denizde kullanım için en gerekli ürün gruplarından biridir. Özellikle çocuklarımız için deniz şortu seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli unsur bulunmaktadır. Çocukların yetişkinlere oranla bağışıklık sistemi daha hassas olmaktadır. Bu nedenle çocuğunuza alacağınız deniz şortunun kumaşında zararlı kimyasal kullanılmamış olması büyük önem taşır. Alacağınız üründe kumaş içeriği hakkında tam net bilgiler alamayacağınız için güvenilir markalardan alışveriş yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Bunun yanı sıra kumaş içeriği de oldukça önemli bir ayrıntıdır. Deniz şortunda kumaş içeriği olarak polyester ya da paraşüt kumaş tercih edilmesi gerekir. Nefes aldıran içeriği bulunan bu kumaşlar, çocuklarınızın cilt sağlığını koruyacaktır. Bunun yanı sıra çocukların yetişkinlere oranla hasta olma olasılığı daha yüksek olabileceği için çabuk kuruyan kumaşlar tercih edilir. Polyester ve paraşüt kumaş içerikleri hızlıca kuruyarak, sürekli şort değiştirilmesine gerek bırakmayacaktır. Çocuklar hayal gücü ve dinç olmaları sebebiyle gün boyu sürekli hareket halindedir. Her tarz hareketi yapabilecekleri düşünülürse, rahat deniz şortu seçimi ideal olacaktır. Bu nedenle çocuğunuz için deniz şortu satın alırken bedenine ve rahat kalıp olmasına dikkat etmelisiniz. Çocuğunuzu sıkan şortlar hareketini büyük ölçüde engelleyecektir. Deniz şortu alırken birden fazla seçim yapmak önemli bir noktadır. Oluşabilecek kazalar, şortun darbe alarak yırtılması gibi durumlar çocuklarda sıklıkla yaşandığı için, yedeklemeniz de fayda vardır. En önemli ayrıntı ise çocuk deniz şortu alırken onun seveceği modellere yönelmek olacaktır. Sevdiği bir çizgi karakteri, desen ya da renk çocuğunuzun şortu daha severek giymesini sağlayacaktır. Deniz şortu çeşitlerinde geniş ürün seçeneği, her tür beden içeriğini rahatlıkla bulabilirsiniz. Erkek kategorisinde öne çıkan deniz şortları arasında Ayyıldız şort modelleri bulunmaktadır. Bu ürün tamamen polyester ve elastan kumaş içeriğinden yapılmıştır. Bu nedenle hızlı kuruma ve elastik bir özelliğine sahiptir. Rahat kalıp içerikleri sayesinde çocuğunuza varlığını hissettirmez. Nefes alan bir yapısı olması nedeniyle terlemeleri minimuma indirir. Ayrıca bel kısmında kullanılan lastik içeriği, belin daha rahat kavranması ve hareketin kolaylaştırılmasını sağlayacaktır. Üründe 2 yaştan 12 yaşa kadar beden bulabilme imkânı vardır. Ayrıca bu mayo modelinde sarı, turuncu, kırmızı, yeşil, mavi ve mor renklerini bulabilmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra markada desenli deniz şortu çeşitleri de bulunmaktadır.

Rahat Kalıp ve Geniş Model Çeşitliliği ile Çocuk Deniz Şortları

Deniz şortu erkek kategorisinde pek çok çeşit farklı model bulunmaktadır. Bu ürünlerin bazıları tamamen polyester kumaş içeriğine sahiptir. Bunun yanı sıra rahat birer kalıba sahip modeller de bulunmaktadır. Bu ürünlerin belinin lastikli olması sayesinde çocuğunuzun beline göre kendiliğinden ayarlanabilecektir. İncecik yapısı ile hafif kullanım sağlayacaktır. Öne çıkan renkleri sarı, mavi ve kırmızıdır. Bu deniz şortunun her beden seçeneği bulunmaktadır. Bir diğer ürünün içeriğinde polyester ve elastan kumaş içeriği kullanılmıştır. Bu sayede hızlıca kuruyarak çocuğa ıslaklık hissi vermeyecektir. Ürünün kalıpları çocuklarının boyuna göre oluşturulmuştur. Seçim yaparken çocuğunuzun boyuna göre ürüne karar vermeniz gerekecektir. Belinde kullanılan ip, çocuğun beline şortun sabitlenmesini sağlar. Böylece çocuğun hareket kabiliyetini kısıtlamadan gün boyu rahatlık sağlayacaktır. Üründe mavi üzerine sarı sıçratma tasarımları kullanılmıştır. Name it markasında deniz şortu erkek çocuğu için modeller bulabilirsiniz. Üründe polyester kumaş bulunmaktadır. Kumaş içeriği oldukça ince olup, çocuğunuzun terlemesini engelleyecektir. Üründe kullanılan lastikli bel sayesinde şort bele göre kendini ayarlayabilir. İç kısmında kullanılan lastik detayları ile bele bol gelen şortları daraltabilmeniz mümkün olacaktır. Markanın 3 farklı şort tasarımı bulunmaktadır. Birkaç renk, çizgili tasarım ve balıklı şort modelleri arasından çocuğunuzun sevebileceği modeli seçebilirsiniz. Dijital baskılar ile öne çıkan markalardan birisi ise, Granz’dır. Bu markada eğlenceli dijital modellerin bulunduğu deniz şortu çocuk seçenekleri bulunmaktadır. Markanın öne çıkan bir modeli flamingo desenli erkek çocuğu şortudur. Polyester kumaşı bulunan bu ürün, havayı geçirme özelliğine sahiptir. Dakikalar içerisinde kuruduğu için çocuğunuzun üşümesini engeller. Belinde bulunan lastik ve ip sayesinde çocuğunuzun beline göre sabitleyebilirsiniz. Ürünler rahat kalıp ve geniş beden seçenekleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Markada 3 yaşından 12 yaşa kadar beden seçenekleri bulabilmeniz mümkündür. Takım tutmayı seven taraftar çocuklarınız için takımına özel şort seçenekleri de bulunmaktadır. Feneriumun bu ürünü, Fenerbahçe’yi seven çocukları çok mutlu edecektir. İçeriğinde kullanılan polyester kumaş çocuğunuzun gün boyu rahat bir şekilde şortu kullanabilmesini sağlar. Rahat bir kalıbı bulunan üründe Fenerbahçe’nin sarı lacivert renkleri enine çizgiler ile kullanılmıştır. Üründe 3 yaştan 12 yaşa kadar beden seçeneği bulunmaktadır.

Çocuk Deniz Şortu Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Tuttukları futbol takımlarının hayranı olan çocuklara verilebilecek en kaliteli hediyelerden biri olan takım armalı veya renkli deniz şortları da üstün kalitesiyle öne çıkmaktadır. Bu şortun içerisinde polyester kumaş kullanılmıştır. Rahat bir kalıbı bulunan ürünün beli lastikli olarak tasarlanmıştır. Bu şortta 3 yaştan 12 yaşa kadar beden seçeneği bulunur. Erkek çocuğu mayo seçeneklerinin yanı sıra kız çocukları içinde deniz şortu model seçenekleri bulunmaktadır. Kız çocuklarda şortlar rahatlık açısından mayo ya da bikiniye oranla daha rahat bir seçim olabilir. Öne çıkan şort modellerinden biri tamamen polyester kumaş içeriğinden üretilerek, % polyesterdir. Bu kumaş içeriği sayesinde kısa süre içerisinde kuruyarak ıslaklık hissi oluşturmaz. Normal bel olan bu üründe bel kısmında lastik kullanıldığı için çocuğunuzu sıkmayacaktır. Rahat bir kalıbı olan ürün varlığını hissettirmez. Markada düz renk seçimleri yapabileceğiniz gibi farklı desenleri bulunan şortları da tercih edebilirsiniz. Her yaştan çocuk şort modellerinde bedenler her yaşa hitap eder. Bu ürünlerde ince yapıda olan ve gün boyu hafiflik sağlayan polyester kumaş kullanılmıştır. Kısa ve kenarlarında yırtmaç bulunan bu ürün hareket yeteneğini sınırlamaz. Bel kısmında kullanılan ip sayesinde çocukların beline rahat bir şekilde sabitlenir. Üründe neon pembe ve sarı seçenekleri bulunmaktadır. Markanın beden seçeneği çocukların boyuna göre oluşturulmuştur. Bu nedenle kız çocuk şort seçimlerinizde çocuğunuzun boyunu baz almanız gerekecektir. Bu üründe polyester ve elastan kumaş karışımı bulunur. Oldukça rahat bir kalıbı bulunan ürün gün boyu rahat bir kullanım sağlar. Yanda bulunan yırtmaçlar çocuğun rahatlıkla her hareketi yapabilmesine olanak sağlar. Çocuk deniz şortu modelleri seçeceğiniz ürünün modeline ve markasına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Trendyol uygulaması üzerinden Çocuk deniz şortu modellerini filtreleme yapabilirsiniz. Ürünler arasından çocuğunuza en uygun modeli sepete ekleyerek, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile anında sahip olabilirsiniz.

BEBEK MAYOLARI

Yaz geldi ve nihayet karpuz kabuğu denize düştü! Ailece havuzlara ya da sahillere koşmanın vakti geldi. Yüzme, yavrularınız için harika bir egzersiz ve bu sıcak yaz aylarında küçüklerinizi eğlendirmenin mükemmel bir yoludur. Yapacağınız tatil, küçük meleğinizin belki de ilk yüzme tecrübesi olacaktır. Miniğiniz suyla oynamaya başlamadan önce onun bedenine uyan, rahat ve güvenilir bir bebek mayosuna ihtiyacı vardır. Bebeğiniz için alışveriş yaptığınızda bu kriterlerin hepsini karşılayan bebek mayoları bulmak çok zor olabilir. Çünkü bebeklere mayo çok çeşitli stilde, desende ve renklerde üretilmektedir. Arasından birini seçmek için sizleri ebebek’e bekleriz.

Kızlar Her Zamanki Gibi Seçenek Bolluğuna Sahip!

Küçük hanımların günlük kıyafetlerinde olduğu gibi kız bebek mayo ve bikinilerinde de seçme şansı çok fazladır. Kız bebek mayoları fırfırlar, fiyonklar, sevdikleri çizgi film karakterlerinin baskıları, renkli puantiyeler, püsküller ve çizgili tasarımlarla karşınıza çıkabilir. Kızlar için, tek parçalı veya iki parçalı tarzları seçebileceğiniz gibi güneşe aşırı duyarlı bebekleriniz için uzun kollu mayolar da satın alabilirsiniz. Prensesleriniz için halterci, boyundan bağlamalı, kalın ve ince askılı mayoları; uzun, kısa, üçgen bikinileri ve hatta mayokinileri bile bulmanız zor değil. Size düşen zor kısım, bu kadar çok çeşit arasından seçim yapmak olacaktır.

Erkek Bebekler İçin de Mayo Seçenekleri Çoğaldı

Kız bebeklere uygun üretilmiş mayolar neredeyse sonsuz sayıda renk, stil, malzeme ve tasarıma sahiptir. Peki erkek bebek mayoları da böyle midir? Günümüz tasarımcıları oğullarınızı da düşünmeye başladı. Tek parçalı şortlu ve slip modellerin yanına yeni tasarımlar eklendi. Tek parçadan oluşan tulum mayolar bunlardan biridir. Ayrıca güneşten çok fazla etkilenen hassas ciltli bebekleriniz için, iki parçadan oluşan uzun kollu ve şort takımdan oluşan erkek bebek mayoları da mevcut. Yine tek parçadan oluşan yüzücü stili erkek bebeklerin beğenisine sunuluyor. Rengârenk deniz temalı erkek mayoların yanı sıra, oğlunuzun sevdiği çizgi film karakterini de üzerinde taşıması olası bir hal aldı.

Bebek Bikinileri ve Mayoları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler

Bebek mayoları gerçekten çok sevimli olabilmektedir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda bebek bikinileri ve mayoları mevcuttur. Ama bebeklere mayo seçerken dikkat edilmesi gereken birçok önemli nokta bulunmaktadır.

Güneşten Gelen Zararlı Işınlara Dikkat!

Dermatologlar, UV ışınlarının doğrudan cilt kanserine yol açtığını söylemektedirler. İleri düzeyde güneş yanığı, bebeklerinizin ve küçük çocuklarınızın hayatlarının ilerleyen dönemlerinde deri kanserine yol açabilir. Bu nedenle bebeklere mayo seçerken en önemli faktör, mayoda kullanılan kumaşın güneş korumalı bir yapıya sahip olmasıdır. Miniklerimizin biz yetişkinlere göre daha ince derileri vardır. Bu durumda da sandığınızdan çok daha hızlı yanabileceklerini unutmamak gerekir.

Bedenlerine Tam Oturan Mayoları Seçmekte Yarar Var

Bebeğiniz için aldığınız mayo, çok küçük olduğu zaman ona fazlaca rahatsızlık verebilir. Bel bölgesindeki lastik çok sıkıysa bebeğinizin cildini kızartabilir. Öte yandan mayosu çok büyük olursa, bebeğiniz suyla oynarken mayo üzerinden çıkabilir. Bebek mayosunun paçası veya mayonun etekli kısmı olması gerekenden uzunsa, havuzun kenarına veya havuzdaki merdiven korkuluklarına takılabilir. Bu da bebeğinizin tehlikeye düşmesine sebebiyet verebilir. Bu nedenle etiketlerine bakıp bebeğinizin yaş, boy ve kilosuna bakarak alışveriş yapmalısınız ve beğinizin üzerine tam uyan mayoları tercih etmelisiniz.

Parlak ve Canlı Renkler

Küçüğünüz için daha açık renklerle tasarlanmış mayolar satın alabilirsiniz. Ancak bu renklerin güneş, tuzlu su ve klor etkisiyle çok hızlı bir şekilde solabileceğini de unutmayın. Bu faktörlere maruz kalan mayolar eski ve yıpranmış görünebilir. Bebek bikinileri ve mayolarının ömrünü uzatmak için daha parlak renkler almak iyi bir fikir olabilir.

Küçük Kazalar Yaşanmasın ve Hep Kuru Kalsınlar

Bebekler, henüz tuvalet eğitimi almamışsa özel yüzücü çocuk bezlerine ihtiyaç duyacaklardır. Daha güçlü elastik malzemeye sahip olan bu özel bezler, sızıntıları hapsederek küçük kazaların yaşanmasını önler. Günümüzde hem tekrar tekrar kullanılabilen hem de tek kullanımlık yüzücü bezleri vardır. Bunlardan birini alarak hem sizin hem bebeğinizin tatilin keyfini çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Bebeğinizi rahat ettiren ve çabuk kuruyan likra kumaşa benzer bir malzemeden yapılmış mayolar da vardır. Böylesi çabuk kuruyan kumaşlarla üretilen bebek mayoları sayesinde yavrunuz hemen kuruyacak ve üşümeyecektir.

Belki İki Sezon Giyilebilir

Küçük yavrularınıza mayo satın alacağınız zaman, birden fazla sezonda kullanılsa fena olmaz diye düşünebilirsiniz. Akıllıca seçimler yaparak belki de yavrunuzun mayosunu iki mevsim kullanabilirsiniz. Kız bebek mayolarında tek parçalı olanlar için bunu söylemek zor, ancak imkânsız değil. Kızlar için tek parça mayolarda ayarlanabilir askılı modeller bulmaya çalışın ve askı boyutunu yavrunuzun boyuna göre ayarlayın. Bikinilerin alt ve üst kısımlarının iple bağlanabilir özellikte olan kız bebek mayolarını seçerseniz bebeğinizin bir sezon daha kullanma olasılığınızı artırabilirsiniz.

Bebeklerinize Yaşatacağınız Anılar Paha Biçilemez!

Bebeğinizin kumsala ve havuza yaptığı ilk ziyaretler, ömür boyu saklayacağınız unutulmaz anılar olacaktır. Yazın çekildiğimiz fotoğrafların çoğunun arka planında havuz ya da plaj vardır. Onların üzerinde ise bebek mayoları olacaktır. Bu unutulmaz hatıralar için bebeğinize ebebek’ten birbirinden kullanışlı ve şık minik mayoları uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller dileriz.

 

Çocukların gün içinde temas ettiği her detay nasıl ki çocukların sağlığı için önemliyse giydikleri de bir o kadar önemli oluyor. Çocukların cildi yetişkinlerin cilt yapılarına oranla daha hassas ve bu nedenle ciltleri alerjik reaksiyonlara daha fazla yatkınlık gösteriyor. O halde seçeceğiniz her kıyafetin içeriğini kontrol etmeli, özellikle de cilt sağlıklarına zarar vermeyecek olmasına özen göstermelisiniz.

Çocuklar için tekstil ürünleri seçerken cilt sağlığına dikkat etmenin yanı sıra elbette kolay giyilebilmesi, uzun ömürlü olması ve yıkama ile deforme olmaması da dikkat etmemiz gereken diğer unsurlar arasında.

Tatil İçin Tam Donanım

Tartışmasız çocukların en sevdiği mevsim denize girebilecekleri ve arkadaşlarıyla kumdan kale yapabilecekleri mevsim. Tatil hazırlığı çocuklu aileler için oldukça meşakkatli bir süreç. Bütün valizler oyuncaklar ile çoktan doldurulmuş ve yerinde duramayan çocuklar için artık gitme vakti! Tabii ki ebeveynler için durum biraz daha farklı işliyor. Özellikle çocuk deniz şortu bulmak en zoru oluyor. Bu ürünün çocukların hassas ciltlerini tahriş etmeyecek, denizden çıktıktan sonra hızlı kurayacak ve onların enerjilerini yansıtacak renklerde olması gerekiyor. Tam bu noktada Columbia çocuk deniz şortları bütün beklentilerinizi karşılayan bir ürün olarak karşınıza çıkıyor ve hayat kurtarıyor. Bunların yanı sıra erkek çocuk deniz şortu ve kız çocuk deniz şortu doğanın en güzel renklerinden ilham alınarak tasarlanıyor.

Çocukların ölçüleri hızlı değiştiği için şortlar beli lastikli olacak şekilde tasarlanıyor. Ayrıca herhangi bir yutma tehlikesine karşı şortların üzerinde çocukların koparabileceği, ağzına alabileceği aksesuarlar bulunmuyor.

Güneş Işınlarını Geri Yansıtan Üstün Kumaş Teknolojisi Nedir?

Columbia, omni shade teknolojisini çocuklarınızın güneşin altında saatlerce sorunsuz zaman geçirmeleri için çocuk deniz şortunda ve bebek deniz şortunda kullanılıyor. % polyesterden üretilen ve güneşe karşı koruma teknolojisi ile zararlı UV ışınlarının çocukların cildine ulaşmasını engelliyor. Size de denizin keyfini çıkarmak kalıyor.

Konforlu ve Zamansız Tasarımlar

Columbia çocuk deniz şortları çocukları rahatsız etmeyecek en konforlu şekilde tasarlandı. Erkek çocuk deniz şortu, erkek çocuk mayo çocuklarınızın vücut şekillerine uygun en konforlu şekilde hazırlanmıştır. Erkek bebek deniz şortu, erkek bebek mayo, kız bebek deniz şortu, kız bebek mayo bebekler için en rahat olacak şekilde sunuluyor. Kız çocuk deniz şortu, kız çocuk mayo çocuklarınızın vücut şekillerine ve tarzlarına uygun küçük aksesuar detayları ile konforlu ve şık bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Konforlu şortlar birbirinden farklı renk ve desenlerde size oldukça geniş seçme şansı sağlıyor.

Oldukça geniş bir kategori yelpazesi sunan Columbia 12 yaş deniz şortu kategorisi de mevcut.

Tatillerde Olmazsa Olmazınız Olacak

Çocukların içinde rahat edeceği deniz şortları tasarlayan Columbia aklınızda soru işareti bırakmıyor. Bel bölgesinin lastikli tasarlanması çocuğunuz ve sizin için pratiklik sağlamanın yanı sıra konforlu deniz ve oyun keyfi de sunuyor. Aynı zamanda çocukların genelde çok sık kıyafet değiştirmeyi sevmediğini biliyoruz bu yüzden bu sürenin kısa olması için en pratik giyilebilecek şekilde tasarlanan Columbia çocuk deniz şortu anne ve babaların imdadına yetişiyor. Rengarenk renkler kullanılan çocuk deniz şortları alerjik maddeler içermediği için çocuğunuzun cildinde kaşıntı, tahriş ve kızarıklık yapmıyor. Ürün, denizden çıktıktan sonra hızla kuruyan ve cildi güneşten koruyan bir kumaş teknolojisine ile tasarlanıyor. Geniş renk yelpazesi her çocuğun en sevdiği renklerden ilham alıyor. Zamansız desenler ve doğanın en güzel tonları çocuklar için seçiliyor.

Üretiminde sağlam materyallerin kullanılması defalarca yıkanmaya, binlerce tatile ve onlarca oyuna dayanmasını sağlayarak çok uzun ömürlü bir kullanım şansı sunuyor.

Nerede olursanız olun deniz, okyanus veya tekne hiç fark etmeksizin gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Unutmayın ki gün içinde çocuklar yetişkinlerden daha fazla hareket ediyor ve daha fazla enerji harcıyorlar. Bu nedenle onların günlük hayat konforu için her daim en rahat kıyafetleri tercih etmelisiniz.

Daha fazlasını oku

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası