minyonlar ne zaman / Minions: The Rise of Gru Fragmanı Paylaşıldı – Kayıp Rıhtım

Minyonlar Ne Zaman

minyonlar ne zaman

Minyonlar 2 (Gru'nun yükselişi) filminin konusu ne? Yönetmeni kim?

Sevilen animasyon filmi Minyonlar'ın yeni filmi Minyonlar 2 (Gru'nun yükselişi) yakında vizyona giriyor. Minyonlar 2 filmi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Minyonlar 2 (Gru'nun yükselişi) filminin konusu ne? Yönetmeni kim?

Haberler Haberleri

ABONE OL

Animasyon filmleri sevenlerin listesinde en üst sıralarda Minyonlar filmi yer almaktadır. Minyonlar eğlenceli anlatımıyla küçük büyük herkesin beğenisini toplamıştı. Minyonlar 2 filminin fragmanı yayınlandı ve birçok kişi bu habere oldukça sevindi.

MİNYONLAR 2 FİLMİNİN KONUSU NE?

Stuart, Kevin ve Bob muzlarını süper marketten alamamıştır ve bu durum onları çok kızdırmıştır. Ekip bu duruma çözüm bulmak için Beyaz Saray'a doğru yola çıkar Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray'a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan ekip, hükümetten intikam almaya karar verir. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

MİNYONLAR 2 FİLMİNİN YÖNETMENİ KİM?

Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan Del Val, Minyonlar 2: Gru'nun yükselişi filminin yönetmenliğini üstleniyor. Filmin senaryosunu Matthew Fogel ve Matthew Fogel yazmıştır.

Minyonlar

Pierre Coffin ve Kyle Balda'ın yönettiÄŸi ‘Minyonlar’ın senaryosunu  Brian Lynch yazdı. Yapımcılığını ise Chris Meledandri ve Janet Healy'ın yaptığı ‘Minyonlar’, tarihli Amerikan 3D animasyon filmidir. Filmin Türkçe seslendirmesini; Beren Saat ve Kenan DoÄŸulu yapıyor.

Yönetmen: Pierre Coffin, Kyle Balda
Oyuncular: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton

Konusu:

Minyonlar (The Minions) filminin hikayesi zamanın baÅŸlangıcıyla baÅŸlıyor. Tek hücreli sarı organizmalar olarak doÄŸan Minyonlar, zaman içinde geliÅŸir ve her zaman efendilerin en çılgınına hizmet ederler. T-reks'ten Napolyon'a kadar bu efendileri elde tutma konusunda sürekli baÅŸarısız olan Minyonlar hizmet edecekleri kimseleri kalmayınca büyük bir depresyona girerler. Ama Kevin adlı minyonun bir planı vardır. Genç asi Stuart ve sevimli minik Bob ile birlikte kardeÅŸlerinin izinden gideceÄŸi kötü bir patron bulmak üzere iÅŸe koyulacaklardır. Üçlü, sonunda kendilerini yeni potansiyel efendileri, dünyanın ilk diÅŸi süper kötüsü olan Scarlet Overkill'e götürecek olan heyecan dolu bir yolculuÄŸa çıkarlar. SoÄŸuk Antarktika'dan 'ların New York'una seyahat eden Minyonlar, tüm Minyonları yok olmaktan kurtarmak olan o güne kadarki en büyük sınavlarını vermek için modern Londra'ya varırlar.

Yayın Günü: 11 Temmuz Cumartesi
Yayın Saati:

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir