plastik levha çeşitleri / Pvc Levhalar | Dekota/Foam Pvc - Polin Yapı

Plastik Levha Çeşitleri

plastik levha çeşitleri

&#;R&#;NLER


PVC Levhalar

Pek çok alanda kullanım

imkanı bulan,sağlam , hafif malzemelerdir.

Foamalite Plus Levha

Ortası siyah geri dönüşüm maddesiyle kaplı her iki tarafında beyaz pvc levha olan ,mükemmel hafiflikte ve sağlamlıkta ,iç ve dış mekanda kullanılan parlak düz yüzeyli bir üründür.

Sign-Ex Levha

Pürüzsüz ve dekoratif yüzeyi ile kaplama amacı ile de kullanılabilen elle işlenebildiği gibi dijital baskı da rahatlıkla uygulanan Sign-ex Dekota levhalar son derece hafif öz kütlesi sayesinde oldukça ekonomik fiyatlara satılan, taşıması, stoklaması son derece kolaydır. Satış standı, ara bölme ve pek çok yapı elemanlarında rahatlıkla tercih edilmekte ve son derece kolay uygulanmaktadır.

Ongropack Levha

İç ve dış mekanda kullanılan sağlamlığının yanı sıra hafifliği ile öne çıkan mükemmel baskı kalitesine sahip bir üründüfunduszeue.info ve hava koşullarından zor etkilenir özelliği ile bir çok sektör tarafından tercih edilir.

Ayna Yüzeyli Pvc Levha

Değişik renk ve tonlardan oluşan zengin ürün yelpazesi, her beklentiye cevap verebilecek ebat ve kalınlıktaki seçenekleri ile göz kamaştıran sonuçlar ortaya koyan, ilgi çeken estetik yapısı ile özellikle reklamı yada tanıtımı yapılacak ürün ve hizmetler için biçilmiş kaftan olan Alüminyum Ayna Yüzeyli dekota çeşitleri, camın zarafetini, aynanın gizemini, PVC nin ergonomisi ve avantajını tek bir adreste buluşturan kusursuz malzemelerden bir tanesidir.

Marvec Hijyenik Duvar ve Tavan Kaplaması

Marvec FS Bio'daki yenilikçi bir antibakteriyel teknoloji olan PVC levha hijyenik kaplamada standartları belirliyor. Antibakteriyel aktif bileşen bakteri yayılımını engelleyen çift biyostatik ve biyosidal etki sağlayan gümüş bir cam matristir. Marvec FS Bio, hijyenik duvar ve tavan kaplaması, antimikrobiyal etki gerektiren hijyenik açıdan zorlu gıdayla temas eden uygulamalarda kullanıma uygundur.

PVC foam levhalar piyasada Dekota ya da Foreks olarakta bilinirler. Hafif bir malzemedir. Dolayısıyla işleme, taşıma ve depolama rahatlığı sunmaktadır. Düzgün bir yüzeye sahiptir.

Dekota Levha Özellikleri

  • Levha hafiftir,
  • Düzgün bir yüzeye ve sert bir yapıya sahiptir,
  • Darbe mukavemeti, tok görüntüsü ve parlak yüzeyi, istenilen mekanlarda uygulama kolaylığı sağlar,
  • ile +70 derece arasındaki ısı farklılıklarına dayanıklıdır,
  • Atmosferik etkenlerden etkilenmez,
  • Isı izolasyon özellikleri nedeniyle evlerde duvar ve bölmeler için en uygun malzemedir,
  • Basit marangoz aletleri ile levhaları kesip, frezeleyip, vidalayarak şekillendirebilirsiniz,
  • Ahşap gibi şekillenir, boyanır, yapıştırılır ve laminantlanır,
  • Termoplastik malzeme olması nedeniyle sıcak havayla veya sıcak yağ banyosu ile bükülebilir,
  • Mantar, ahşap kurdu, termit, bit gibi hiçbir haşerenin zarar veremediği PVC levhanın en önemli avantajı boya ve bakıma ihtiyaç duymadan ömür boyu bozulmadan kalabilmektir.

Dekota Levha Kullanım Alanları

  • Fuar ve sergi stantlarında separatör ve alın bandı uygulamaları,
  • Billboard, mail billboard ve cephe reklamları,
  • Skor levhası, tabela, işaret ve yönlendirme levhalarının yapımı,
  • Asma tavan yapımı,
  • Sanayi tipi konteynır yapımı,
  • Prefabrik bina, şantiye binası ve bekçi kulübesi yapımı,
  • İnşaatlarda betonarme kalıbı olarak,
  • Laboratuar dolap ve tezgahları,
  • Otomobil ve otobüslerin iç kabin, kapı, tavan, bagaj içlerinde.

Dekota (PVC Foam) levha için kesim, ebatlama ve lazer kesim hizmetimiz vardır. Lütfen buraya tıklayarak bize ulaşınız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası