sivas 11 mart 2022 okullar tatil mi / MEB SİVAS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Sivas 11 Mart 2022 Okullar Tatil Mi

sivas 11 mart 2022 okullar tatil mi

Sivas'ta yarın okullar tatil mi? Sivas 11 Mart Cuma okul var mı? Sivas'ta 11 Mart hangi ilçelerde okullar tatil?

Sibirya merkezli soğuk hava dalgası ülkemize giriş yaptı. Yurt genelinde etisini artıran soğuk hava dalgası nedeniyle pek çok ilde yoğun kar yağışları görülmeye başlandı. Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre Sivas'ta da kar yağışları etkisini artırarak devam edecek. Yüz binlerce öğremcinin eğitimine devam ettiği Sivas'ta 11 Mart Cuma günü okulların tatil olup olmyacağı merakla bekleniyor.

Sivas'ta yarın okullar tatil mi?

Kar yağışlarının devam ettiği Türkiye'de 19 ilde okullar 10 Mart'ta tatil edildi Ancak Sivas ile ilgili henüz kar tatili duyurusu gelmedi. Sivas'ta yarın (11 Mart) okullarıbn tatil edilip edilmemesine Sivas Valiliği karar veriyor. Sivas Valiliği'nin resmi sosyal medya hesapları yakından takip erilerek son duyurular hakkında hızlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sivas 11 Mart Cuma okul var mı?

Sivas'ta 11 Mart Cuma g ünü için henüz okullar tatil edilmedi. Aksi bir duyuru gelinceye kadar Sivas'ta eğitimler planlandığı gibi yapımaya devam edecek.

Sivas 11 Mart hava durumu

Sivas'ta yoğun kar yağışı devam edecek. Sivas'ta 11 Mart'ta hava sıcaklıkları sıfırın altında olacak. Soğuk hava dalgasının etkisini göstermeye devam edeceği kentte kar yağışlarının hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor.

Sivas&#;ta okullar tatil mi? 28 Mart yarın Sivas&#;ta okullar tatil mi? Sivas Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji’nin yaptığı kar yağışı ve soğuk hava uyarılarıyla birlikte ülke genelinde pek çok ilde okullar tatil ediliyor. Türkiye’nin en soğuk illerinden birisi olan Sivas’ta da kar yağışı ve soğuk hava diğer illere nazaran etkisini daha güçlü bir şekilde hissettiriyor. Meteoroloji uzmanlarıının yaptığı son dakika açıklamasına göre soğuk hava ve kar yağışı 10 Mart Perşembe gününden itibaren etkisini güçlendirecek. Bu haberle birlikte Sivas’ta okulların tatil olup olmayacağı konusunda dikkatler Sivas Valiliği’nin yapacağı açıklamalara çevrildi.

28 Mart yarın Sivas'ta okullar tatil mi?

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre Sivas ili genelinde bugün kar yağışı ve soğuk hava etkisini arttırarak sürdürecek. Yetkililer vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Sivas Valiliği’nden ise Sivas’ta 28 Mart Perşembe günü okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sivas'ta okullar tatil mi

Hangi illerde okullar tatil edildi?

Hava durumunda yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkili olacağı uyarısının yapılması üzerine İstanbul Valiliği başta olmak üzere pek çok valilik kar tatili açıklamaları yaptı. İşte okulların tatil edildiği iller:

İstanbul

10 Mart Perşembe tarihi itibariyle İstanbul’daki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile motorlu taşıt sürücü kursları, Kur’an kursları ve bazı özel eğitim kurslarının faaliyetlerine ara verildi. Söz konusu ara 14 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Bursa

Bursa Valiliği yaptığı açıklamasında Bursa genelinde okulların 14 Mart Pazartesi gününe kadar eğitime ara verdiğini açıkladı. İl genelinde Mart tarihleri arasında engelli ve hamile kamu çalışanları da izinli sayılacak.

Bayburt

Yoğun kar yağışı sebebiyle Bayburt Valiliği, 10 Mart Perşembe il genelindeki tüm okulların tatil edildiğini bildirdi. Bu süre içerisinde il genelindeki engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacak.

Kocaeli

Kocaeli Valiliği, Karla Mücadeleye Hazırlık ve Koordinasyon Toplantısı ile İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlar neticesinde tüm eğitim kurumlarının, motorlu taşıt sürücü kurslarının ve Kur’an kurslarının 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edildiğini açıkladı.

Bingöl

Bingöl’ün Karlıova ve Yaylıdere ilçelerinde 10 Mart Perşembe günü eğitim kurumları tatil edildi. Bu süre içerisinde engelli ve hamile kamu personelleri idari izinli sayılacak.

Sakarya

Sakarya Valiliği, kar yağışının yaratabileceği olumsuz etkilere karşı il genelinde 14 Mart Pazartesi gününe kadar eğitime ara verildiğini açıkladı.

Bitlis

Bitlis’in merkezinde, Mutki, Güroymak, Hizan ve Tatvan ilçelerinde eğitime 10 Mart Perşembe günü ara verildiği açıklandı.

Kars

Kars Valiliği yaptığı açıklamasında Sarıkamış, Selim ve Digor ilçelerinde eğitime öğleden sonradan başlamak üzere bir günlük ara verildiğini açıkladı.

Kastamonu

Kastamonu Valiliği, ilin merkezinde taşımalı eğitime bir günlük bir ara verildiğini duyurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü 10 Mart Perşembe günü eğitime ara verildiği bilgisi yer aldı.

Bolu

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in yaptığı açıklamaya göre 10 Mart Perşembe ile 11 Mart Cuma günlerinde olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime 1 günlük ara verildiği ifadeleri yer aldı.

Yalova

Yalova Valiliği’nden kar tatili konusunda "10 Mart Perşembe gününden itibaren il genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bütün resmi ve özel temel eğitim (anaokulları, ilkokullar, ortaokullar) ve ortaöğretim kurumları, halk eğitim merkezleri, mesleki eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarındaki eğitim faaliyetleri, İl Müftülüğüne bağlı Kur`an kurslarındaki eğitim faaliyetleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı özel kreş ve gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin eğitim faaliyetlerine 14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verilmiştir." ifadeleri paylaşıldı.

Tunceli

Tunceli Valiliği, kar yağışının hayatı olumsuz etkilemesi ihtimaline karşılık il merkezinde ve tüm ilçelerdeki taşımalı eğitime bugün ara verildiğini açıkladı.

Bilecik

Bilecik Valiliği, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile yapılan fikir alışverişinin ardından 10 Mart Perşembe günü taşımalı eğitime, 11 Mart Cuma günü ise tüm eğitim kurumlarının eğitim faaliyetlerine 1 günlük ara verileceğini açıkladı. Engelli ve hamile kamu çalışanları Mart tarihleri arasında idari izinli sayılacak.

Ağrı

Ağrı Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre Taşlıçay, Hamur, Eleşkirt ve Diyadin’in köy okullarında eğitime 10 Mart Perşembe günü ara verildi.

Balıkesir

Hava durumu tahminlerini göz önüne alarak Balıkesir’in Balya, Bandırma, Susurluk, Marmara, Erdek, Gönen ve Manyas ilçelerinde okulların 10 Mart Perşembe günü tatil edileceğini açıklayan Balıkesir Valiliği bununla birlikte özel eğitim kurumlarının eğitim faaliyetlerine ara verileceğini belirtti.

Düzce

Düzce Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre il genelinde kar yağışı ve soğuk havanın yaratabileceği olumsuz etkilere önlem olarak tüm eğitim kurumlarına Mart tarihlerinde ara verildi. Valilik, engelli ve hamile kamu personellerinin de bu iki günde idari izinli sayılacağını duyurdu.

Çanakkale

Çanakkale Valiliği, Biga, Çan, Lapseki, Bayramiç ve Yenice ilçelerinde taşımalı eğitimin 10 Mart Perşembe günü tatil edildiğini duyurdu. Çanakkale İl Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada engelli ve hamile olan kamu çalışanlarının bugün idari izinli sayılacakları bilgisine de yer verdi.

Hava durumu konusunda yeni gelişmeler olması durumunda detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

Bugün okullar tatil mi? 24 Mart Perşembe hangi illerde okul yok? Valilikten son dakika kar tatili açıklaması geldi mi? 24 Mart Perşembe

Bugün okullar tatil mi? 24 Mart Per&#;embe (bugün) kar tatili olan illerle ilgili son dakika geli&#;meleri veli ve ö&#;renciler taraf&#;ndan yak&#;ndan takip ediliyor. Yo&#;un kar ya&#;&#;&#;&#; sebebiyle baz&#; illerimizde okullar tatil edildi. Peki Bugün okullar tatil mi? 24 Mart Per&#;embe hangi illerde okul yok? Valilikten son dakika kar tatili aç&#;klamas&#; geldi mi? 24 Mart Per&#;embe günü okullarda son durum ve detaylar haberimizde.

Pazartesi günü okullar tatil mi?

BUGÜN OKULLAR TAT&#;L M&#;?

Meteoroloji Genel Müdürlü&#;ü taraf&#;ndan yap&#;lan aç&#;klama sonra 24 Mart Per&#;embe günü birçok il ve ilçede okullar tatil edildi. &#;&#;te 24 Mart Per&#;embe günü okullar&#;n tatil oldu&#;u il ve ilçeler

Bugün okullar tatil mi? 22 Mart Sal&#;

24 MART PER&#;EMBE HANG&#; &#;LLERDE OKULLAR TAT&#;L ED&#;LD&#;?

KARS

Kars'ta etkili olan kar ya&#;&#;&#;&#; ve tipi nedeniyle 2 ilçede okullar tatil edildi. Kentte gece ba&#;layan kar ya&#;&#;&#;&#;, özellikle Sar&#;kam&#;&#; ve Digor ilçelerinde etkili oldu. Kars Valili&#;inden yap&#;lan aç&#;klamada, Sar&#;kam&#;&#; ve Digor ilçe genelindeki tüm okullarda, Kars merkez ve di&#;er ilçelerde ise, köy okullar&#;n&#;n tamam&#; ile ta&#;&#;mal&#; e&#;itim sa&#;lanan ö&#;rencileri için (Özel e&#;itim ö&#;rencileri dahil); e&#;itim - ö&#;retime 24 Mat Per&#;embe günü 1 gün süre ile ara verilmi&#;tir. Ayr&#;ca; malul, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli say&#;lacaklard&#;r"

MU&#;

Mu&#; Valili&#;i, olumsuz hava ko&#;ullar&#; nedeniyle e&#;itim ö&#;retime yar&#;n için ara verildi&#;ini duyurdu. Valilikten yap&#;lan aç&#;klamada, elveri&#;siz hava ko&#;ullar&#; kapsam&#;nda say&#;l&#; &#;l &#;daresi Kanununun 11/C maddesi gere&#;ince; 24 Mart Per&#;embe günü il genelinde e&#;itim-ö&#;retime 1 gün süre ile ara verildi&#;i belirtildi.

Aç&#;klaman&#;n devam&#; &#;u &#;ekilde:

“Her ikisi de çal&#;&#;an anne ve babalardan lise ça&#;&#;ndan küçük çocu&#;u olup bakacak kimsesi olmayanlar&#;n istekleri halinde ebeveynlerinden biri, kurumlar&#;nca idari izinli say&#;lacak, kurum amirlerince bu hususta gerekli tedbirler al&#;nacakt&#;r. Ayr&#;ca, Kamu Kurum ve Kurulu&#;lar&#;nda çal&#;&#;an hamile ve engelli personelin 24 Mart Per&#;embe günü idari izinli say&#;lmalar&#; uygun görülmü&#;tür.”

ERZURUM

Erzurum’un Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerine olumsuz hava ko&#;ullar&#; nedeniyle yar&#;n okullar tatil edildi. Erzurum Valili&#;inden yap&#;lan aç&#;klamada, “Olumsuz hava ko&#;ullar&#; nedeniyle Per&#;embe günü Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerimizde kamu ve özel okullar&#;n tamam&#;nda e&#;itime 1 gün süreyle ara verilmi&#;tir. Engelli ve hamile personel idari izinli say&#;lacakt&#;r.” denildi.

GÜMÜ&#;HANE

Gümü&#;hane’de ak&#;am saatlerinden itibaren etkili olan kar ya&#;&#;&#;&#;yla nedeniyle Torul ve Kürtün ilçelerinde tüm okullar, di&#;er ilçelerde de ta&#;&#;mal&#; sistemle e&#;itim gerçekle&#;tirilen okullar yar&#;n tatil edildi.

Valilik’ten yap&#;lan duyuruda yo&#;un kar ya&#;&#;&#;&#;, kuvvetli buzlanma ve don olay&#;n&#;n sa&#;l&#;k, ula&#;&#;m gibi olumsuz etkilerinin olabilece&#;i de&#;erlendirildi&#;inden Torul ve Kürtün ilçelerinde 24 Mart Per&#;embe günü Milli E&#;itim Bakanl&#;&#;&#;na ba&#;l&#; her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yayg&#;n e&#;itim kurumlar&#; ile özel e&#;itim ve rehabilitasyon merkezlerinin e&#;itimine ara verildi&#;i kaydedildi. Aç&#;klamada il merkezi, Kelkit, &#;iran ve Köse ilçelerinde ise ta&#;&#;mal&#; e&#;itime 1 gün ara verildi&#;i ifade edildi. Kararda ayr&#;ca Torul ve Kürtün ilçelerinde engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli say&#;laca&#;&#; belirtildi.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlü&#;ü taraf&#;ndan yap&#;lan son de&#;erlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçal&#; ve çok bulutlu, Marmara’n&#;n do&#;usu, Bat&#; Akdeniz, &#;ç Anadolu’nun bat&#;s&#;, Karadeniz, Do&#;u Anadolu’nun do&#;usu, Güneydo&#;u Anadolu ile Bal&#;kesir, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin’in iç kesimleri, Kahramanmara&#;, Osmaniye, Hatay, Yozgat ve Sivas çevrelerinin aral&#;kl&#; ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n; k&#;y&#; kesimler, Bat&#; Akdeniz’in iç kesimleri, Güneydo&#;u Anadolu ile Kahramanmara&#;, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde ya&#;mur ve sa&#;anak, ya&#;&#;&#; alan di&#;er yerlerde karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar &#;eklinde olmas&#; bekleniyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n bu ak&#;am ve gece saatlerinde Hakkari, &#;&#;rnak, Bitlis, Mu&#; ve Bingöl ile Van'&#;n güney ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yo&#;un olmas&#; bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Do&#;u Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip e&#;imli bölgelerde ç&#;&#; riski bulunmaktad&#;r. Kuzey, iç ve do&#;u kesimlerde buzlanma ve don olay&#; bekleniyor.

HAVA SICAKLI&#;I: Trakya'da 2 ila 4 derece artaca&#;&#;, di&#;er yerlerde önemli bir de&#;i&#;iklik olmayaca&#;&#;, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin alt&#;nda seyredece&#;i tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, yar&#;n ö&#;le saatlerinden sonra Akdeniz k&#;y&#;lar&#; ile Güneydo&#;u kesimlerde bat&#; ve güneybat&#; yönlerden hafif, ara s&#;ra orta kuvvette, bu ak&#;am saatlerinde Marmara'n&#;n güneybat&#;s&#;nda kuvvetli ( km/sa) olarak esece&#;i tahmin ediliyor.

KUVVETL&#; YA&#;I&#; UYARISI: Ya&#;&#;&#;lar&#;n bu ak&#;am ve gece saatlerinde Hakkari, &#;&#;rnak, Bitlis, Mu&#; ve Bingöl ile Van'&#;n güney ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yo&#;un olmas&#; beklendi&#;inden ya&#;anabilecek olumsuzluklara kar&#;&#; dikkatli ve tedbirli olunmas&#; gerekmektedir.

KUVVETL&#; RÜZGAR UYARISI: Rüzgar&#;n; bu ak&#;am saatlerinde Marmara'n&#;n güneybat&#;s&#;nda kuzey ve kuzeydo&#;u yönlerden kuvvetli ( km/sa) olarak esmesi beklendi&#;inden ya&#;anabilecek olumsuzluklara kar&#;&#; dikkatli ve tedbirli olunmas&#; gerekmektedir.

ÇI&#; TEHL&#;KES&#; UYARISI: Do&#;u Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Do&#;u Anadolu'da yüksek kar örtüsü bulunan e&#;imli yamaçlarda ç&#;&#; riski olmas&#;ndan dolay&#; meydana gelebilecek olumsuzluklara kar&#;&#; dikkatli ve tedbirli olunmas&#; gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde kuzey, iç ve do&#;u kesimlerde buzlanma ve don olay&#; beklendi&#;inden ya&#;anabilecek olumsuz &#;artlara kar&#;&#; dikkatli ve tedbirli olunmas&#; gerekmektedir.

MARMARA BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, bölgenin do&#;u kesimleri ile Bal&#;kesir çevrelerinin aral&#;kl&#; ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n k&#;y&#; kesimlerinde ya&#;mur ve sa&#;anak, iç kesimlerinde karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve yükseklerinde kar &#;eklinde olmas&#; bekleniyor. Rüzgar&#;n bu ak&#;am saatlerinde güneybat&#; kesimlerinde kuzey ve kuzeydo&#;u yönlerden kuvvetli( km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE 1°C, 13°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

&#;STANBUL 4°C, 11°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

KIRKLAREL&#; -1°C, 15°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

KOCAEL&#; 4°C, 10°C
Çok bulutlu ve aral&#;kl&#; ya&#;murlu

EGE BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, yar&#;n Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif hafif kar ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olay&#; bekleniyor.

funduszeue.info&#;SAR -3°C, 4°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yar&#;n hafif kar ya&#;&#;&#;l&#;

DEN&#;ZL&#; 0°C, 12°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

&#;ZM&#;R 5°C, 15°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

MAN&#;SA 4°C, 13°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

AKDEN&#;Z BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, bu ak&#;am saatlerinde Burdur ile Antalya çevrelerinin, gece saatlerinde Osmaniye ve Hatay çevrelerinin, yar&#;n ö&#;le saatlerinden sonra Bat&#; Akdeniz'in iç kesimleri, Antalya ve Mersin'in iç kesimleri, Adana'n&#;n do&#;usu, Osmaniye, K. Mara&#; ve Hatay çevrelerinin ya&#;mur ve sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde buzlanma ve don olay&#; bekleniyor.

ADANA 5°C, 17°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yar&#;n ö&#;le saatlerinden sonra do&#;usu yerel sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

ANTALYA 8°C, 17°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, bu ak&#;am saatlerinde il geneli, yar&#;n ö&#;le saatlerinden sonra kuzey ve bat&#; kesimleri yerel sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

HATAY 4°C, 13°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aral&#;kl&#; sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

ISPARTA -2°C, 6°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yar&#;n ö&#;le saatlerinden sonra yerel ya&#;murlu

&#;Ç ANADOLU BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, Ankara, Eski&#;ehir, Sivas ve Çank&#;r&#; çevreleri ile yar&#;n bölgenin bat&#; kesimlerinin aral&#;kl&#; olmak üzere hafif karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olay&#; bekleniyor.

ANKARA 1°C, 6°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve hafif kar ya&#;&#;&#;il&#;

ESK&#;&#;EH&#;R -1°C, 4°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aral&#;kl&#; ve hafif kar ya&#;&#;&#;l&#;

KAYSER&#; -5°C, 5°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

KONYA -1°C, 6°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yar&#;n aral&#;kl&#; ve hafif kar ya&#;&#;&#;l&#;

BATI KARADEN&#;Z BÖLGES&#;

Çok bulutlu, bölge genelinin aral&#;kl&#; ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n, k&#;y&#;larda ya&#;mur ve sa&#;anak, iç kesimlerde karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar &#;eklinde olmas&#; bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olay&#; bekleniyor.

BOLU -2°C, 4°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; kar ya&#;&#;&#;l&#;

DÜZCE 3°C, 9°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; ya&#;murlu

KASTAMONU -2°C, 4°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; kar ya&#;&#;&#;l&#;

ZONGULDAK 4°C, 6°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; ya&#;murlu

ORTA ve DO&#;U KARADEN&#;Z BÖLGES&#;

Çok bulutlu, bölge genelinin aral&#;kl&#; ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n, k&#;y&#;larda ya&#;mur ve sa&#;anak, iç kesimlerde karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar &#;eklinde olmas&#; bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olay&#; ile birlikte, Do&#;u Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan e&#;imli yamaçlar&#;nda ç&#;&#; tehlikesi bulunmaktad&#;r.

R&#;ZE 4°C, 8°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; ya&#;murlu

SAMSUN 4°C, 9°C
Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aral&#;kl&#; ya&#;murlu

TOKAT 1°C, 5°C
Çok bulutlu, gece saatlerinde aral&#;kl&#; karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar ya&#;&#;&#;l&#;

TRABZON 4°C, 8°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; ya&#;murlu

DO&#;U ANADOLU BÖLGES&#;

Çok bulutlu, kuzey ve do&#;u kesimlerinin karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n bu ak&#;am ve gece saatlerinde Hakkari, &#;&#;rnak, Bitlis, Mu&#; ve Bingöl ile Van'&#;n güney ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yo&#;un olmas&#; bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olay&#; ile birlikte yüksek kar örtüsü bulunan e&#;imli yamaçlar&#;nda ç&#;&#; tehlikesi bulunmaktad&#;r.

ERZURUM -6°C, 2°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; kar ya&#;&#;&#;l&#;

KARS -8°C, 0°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; kar ya&#;&#;&#;l&#;

MALATYA -1°C, 9°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

VAN 1°C, 3°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n güney çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

GÜNEYDO&#;U ANADOLU BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, bu ak&#;am saatlerinde do&#;usu ile yar&#;n zamanla bölge genelinin aral&#;kl&#; ya&#;mur ve sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;, do&#;usunun yüksekleri karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve kar ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeydo&#;usunda buzlanma ve don olay&#; bekleniyor.

D&#;YARBAKIR -1°C, 11°C
Çok bulutlu, bu ak&#;am saatleri ile yar&#;n aral&#;kl&#; ya&#;murlu

GAZ&#;ANTEP 2°C, 9°C
Çok bulutlu, yar&#;n ö&#;le saatlerinden itibaren ya&#;murlu

S&#;&#;RT 2°C, 9°C
Çok bulutlu, aral&#;kl&#; ya&#;murlu, yüksek kesimleri karla kar&#;&#;&#;k ya&#;mur ve gece saatlerinde kar ya&#;&#;&#;l&#;

&#;ANLIURFA 3°C, 12°C
Çok bulutlu, yar&#;n ö&#;le saatlerinden itibaren ya&#;murlu

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası