s3 mini ile s4 mini karşılaştırma / Samsung Galaxy S4 Mini - Son Dakika

S3 Mini Ile S4 Mini Karşılaştırma

s3 mini ile s4 mini karşılaştırma

Vs-Samsung_Galaxy_S5_Mini_vs_Samsung_Galaxy_S4_Mini
Samsung Galaxy serisi son dönemlerde birçok kişi tarafından ilgi görüyor. İnsanlar serinin içinden hangisi daha iyi düşünüyorlar. Şimdi sizlere Samsung Galaxy s4 Mini ile Samsung Galaxy s5 Miniyi karşılaştıracağım. İlk olarak Samsung Galaxy s4 Miniden başlayalım. Bu telefon 5 inç ekrana sahiptir. Bu telefonu daha küçük akıllı telefonlardan hoşlananlar seçebilirler. gram ağırlığındadır ama Galaxy S4&#;ten daha kalındır. AMOLED ekranlara göre renkler çok daha parlak ve beyaz tonları da mavimsidir.

s4mini-inceleme
IPS ve LCD ekranlara göre çok daha az güç tüketiyor. GB kapasiteli ve RAM ile oldukça dikkat çekmektedir. Super AMOLED ekran kullanılıyor ve mah batarya ile bir günlük kullanım süresine sahiptir. Yazılımsal özellikleri de S4 ile aynı. Ayrıca kızılötesi vericiye de sahiptir. Bu verici cihazın üst kısmında bulunuyor. Kamera özellikleri oldukça iyidir. Kamera özellikleri s3 ile benzerdir. S4 mini pek çok gelişmiş kamera özelliklerine sahip bulunuyor. Full HD çözünürlüğü ile video kaydını çok başarılı ifade ediyor. Skype Tango ve birçok uygulama ile oldukça kaliteli görüntü sunabilmektedir.

Galaxy-S5-Mini
Galaxy s5 mini ise oldukça iyi özelliklere sahiptir. Su geçirmez özelliği ve kalp ritm ölçer özellikleri ile insanların dikkatini çekiyor. Bu cihaz bu özellikler ile bir ilki başarıyor. Bu telefon özellikleri açısından süper bir telefondur. GB RAM belleğe sahiptir. Cihazın arka kapağında farklı ve ne olduğu tam anlaşılamayan bir malzeme kullanılmıştır. Kenar çerçevelerinde ise metal malzeme kullanılmıştır. Telefon diğer serilerine göre oldukça ince bir yapıdadır. Cihaz çok ince olduğu için USB potu kabartılarak yerleştirilmiş. P_Pen Kalem alt kısıma yerleştirilmiş.

Kalp hızı sensörü kameranın yanında yer almaktadır. Bu versiyonun suya ve toza dayanıklı olması çok büyük avantajdır. Telefon 3 metre derinlikte ve otuz dakika suyun altında kalma özelliğine sahiptir. S5 mini s5in bütün özelliklerine sahip olmasa da çoğu özelliğini bünyesinde barındırıyor. gram ağırlığında olan telefon 16 GB dahili hafızaya sahiptir. Arkasında ise 8 megapiksel kameraya sahiptir. Ayrıca çok yüksek çözünürlüğe sahiptir. Samsung bu akıllı telefon ile mini boyutlu ve mini donanımlı modeli ile harikalara yol açtı. Ayrıca telefon parmak izi okuyuculuğa sahiptir. Suya ve toza karşı dayanıklı olan mini dikkati çekiyor. Çizilmez cam ekrana sahip olan mini aynı zamanda dokunmatik ekrana da sahiptir. Blüetooth versiyonu ve kamerasında flaş özelliği vardır. Uygulaması ise google play baz alınmıştır.

s5-mini-karsilastirma

S5 mininin veri aktarım hızı diğerinden 50 Mbps yüksektir. S5 mini 16 GB dahili depolama kapasitesine sahip iken S4 mini 8 GB dahili depolamaya sahiptir. S5 mini uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha hızlı ve daha güçlü bir işlemciye sahiptir. S5 mini çok çekirdekli mimarıyi destekleyen uygulamalar için çok iyidir. Tüm uygulamalar çok çekirdekli bu yapıyı desteklememektedir. S4 çift çekirdekli iken S5 dört çekirdeklidir. Böylece s5 iki kat daha fazla işlem gücüne sahiptir. S5in çözünürlüğü s4ten yüzde yetmiş seki daha fazladır. Ayrıca s5in ekran boyutu s4ün ekran boyutundan yüzde on daha büyüktür. S5in s4ten daha keskin yazısı, resmi ve videosu bulunmaktadır. Resim, yazı ve video kapasiteleri arasındaki oranlık fark ise yüzde yirmi yedidir. S4 yüzde on iki civarında daha küçük boyuttadır. Böylece daha az yer kaplar. S4 diğerine göre çok az incedir. Hatta neredeyse aynıdır. S4 yüzde on bir civarında daha hafiftir.

Özgür Uygun

funduszeue.info

En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

kaynağı değiştir]

Ana madde: Samsung Galaxy S5 Mini

Galaxy S4 Mini'nin ardılı Galaxy S5 Mini'dir. 30 Mayıs tarihinde duyuruldu ve ardından Temmuz tarihinde yayınlandı.[17]

Ayrıca bakınız[değiştir

Samsung Galaxy S3 mini vs Samsung Galaxy S4 Mini Karşılaştırması

AnTuTu Puanı (v4) Puan - - -AnTuTu Puanı (v5) - - - -AnTuTu Puanı (v6) - - - -AnTuTu Puanı (v7) - - - -AnTuTu Puanı (v8) - - - -AnTuTu Puanı (v9) - - - -Basemark OS II - - - -Basemark OS II - - - -Basemark X - - - -Güneş Işığı Kontrast Oranı - -Hoparlör Ses Seviyesi 66 dB 66 dB - -Hoparlör Müzik Seviyesi 63 dB 64 dB - -Hoparlör Zil Sesi Seviyesi 76 dB 75 dB - -Mikrofon Gürültü Seviyesi dB dB - -Mikrofon Parazit Seviyesi dB dB - -Batarya Dayanıklılık Derecesi 42 Saat 54 Saat - -Geekbench 4 (Tek Çekirdekli) - - - -Geekbench 4 (Çok Çekirdekli) - - - -Geekbench 5 (Tek Çekirdekli) - - - -Geekbench 5 (Çok Çekirdekli) - - - -DXOMARK Kamera Ortalaması - - - -DXOMARK Fotoğraf - - - -DXOMARK Video - - - -DXOMARK Selfie Ortalaması - - - -DXOMARK Selfie Fotoğraf - - - -DXOMARK Selfie Video - - - -DXOMARK Ses Kalite Puanı - - - -DXOMARK Hoparlör Kalite Puanı - - - -DXOMARK Mikrofon Kalite Puanı - - - -DXOMARK Ekran Kalite Puanı - - - -DXOMARK Batarya Ortalama Puanı - - - -DXOMARK Batarya Genel Kullanım Puanı - - - -DXOMARK Batarya Şarj Puanı - - - -DXOMARK Batarya Yeterlilik Puanı - - - -
kaynağı değiştir]

Harici bağlantılar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası