hilal doğa oteli çanakkale termal otel / HİLAL DOĞA OTELİ | Müşteri Bulmanın En Kolay Yolu

Hilal Doğa Oteli Çanakkale Termal Otel

hilal doğa oteli çanakkale termal otel

Kazdağları Yeni Bir Otele Daha Kavuşuyor

yılında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çanakkale İl Koordinatörlüğü’ne proje sunarak hibe desteğinden yararlanmaya hak kazan Hilal Koç, Kazdağları’nda yapımına başladıkları “Hilal Doğa Oteli” projesinin tamamlanması için gün sayıyor.

 Kazdağları Yeni Bir Otele Daha Kavuşuyor

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler Köyü’nde, Kazdağları’nın eşsiz temiz havası ve çam ağaçlarıyla iç içe olan bir konaklama tesisi yapmak için kolları sıvayan Koç, genç girişimcilere örnek oldu. yılında Trabzon’da doğan ve halen İstanbul Beykent Üniversite’nde Turizm İşletme Bölümü’nde öğrenci olan Hilal Koç,” Babamın geçmiş yıllarda Çanakkale’de Termal otelcilik sektörüne girmesiyle benim de sektöre olan ilgim arttı. Bu ilginin sonucu TKDK’nın kırsal alanlardaki yatırımlara verdiği destekleri öğrendik. Böylelikle, genç bir bayan olarak babamın teşvikleri ve TKDK’nın desteği ile profesyonel iş hayatına ilk adımımı attım. Şu an TKDK’ya sunarak destek almaya hak kazandığımız projemizde yatırım faaliyetlerimizi tamamlamak üzereyiz. Gelen misafirlerimiz için bay ve bayan ayrı olmak üzere 2 adet türk hamamı, 4 adet aile havuzu, restaurant, cafe ve yürüyüş parkurları hazırlıyoruz. İnşallah projemiz tamamlandığında doğayla iç içe olan çam kokulu ahşap bungalov evlerimizde misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız. Projemizin toplam yatırım tutarı 1 milyon bin TL’dir. İlk taksit ödemesi olarak bin TL hibe ödemesini TKDK’dan aldık. Tamamladığımızda ise TKDK’nın bize vereceği toplam hibe desteği ise yaklaşık bin TL civarında olmuş olacak” dedi.

“MİSAFİRLERİMİZE KAZDAĞLARI’NDA EŞSİZ BİR DENEYİM YAŞATACAĞIZ”

Kazdağları ‘nın yeryüzündeki sayılı cennetlerden bir tanesi olduğunu ifade eden genç girişimci: “Bulunduğumuz bölge sahip olduğu tarihi mirası, doğasının muhteşem güzelliği, bol oksijenli havası, eşsiz manzarası ve endemik bitkiler açısından zenginliğinin yanı sıra, bol su kaynaklarıyla da öne çıkmaktadır. Tesisimize gelen misafirlerimize Kazdağları’nın bizlere sağladığı zengin imkânlarla eşsiz bir deneyim yaşatmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“TKDK İLE ÇALIŞMAK BİZİM İÇİN BİR AYRICALIK”

TKDK’nın insanların yatırım sürecinde yanında olan ve desteğini ciddi anlamda hissettiren bir kurum olduğunu söyleyen Koç:” Özellikle benim gibi genç yatırımcılara TKDK ile çalışmanın çok güzel bir ayrıcalık olduğunu belirtmek isterim. Bu süreçte ciddi bir desteği bilgili çalışma kadrosu ile bizlere seferber ettiler. Hem maddi hem de manevi olarak yanınızda bir destekçiniz olduğunu bilmek, girişimizi daha gayretli ve yılmadan devam ettirmenizde büyük önem arz ediyor. Bu vesileyle verdikleri desteklerden ötürü hem rol modelim olan babama hem de TKDK’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler : Hilal Koç , Kazdağları , TKDK , Külcüler köyü , Bayramiç

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası