9 yaş erkek çocuğu doğum günü hediyesi / Minik Yüzler Gülsün Diye: 2 Yaşındaki Çocuklar İçin Hediye Önerileri

9 Yaş Erkek Çocuğu Doğum Günü Hediyesi

9 yaş erkek çocuğu doğum günü hediyesi

Çocuklara İlgi Çekici Hediye Fikirleri Trendyol’da!

Anne ve babalar, dünyada kıymet verdikleri yegane varlıkları çocukları için onları mutlu eden, eğlendiren hediyeler almak ister. Marka ve ürün çeşitliliği ebeveynleri çocuklara hediye alma konusunda kararsız bırakabilir. Kız çocuk hediye olarak pelüş oyuncak, bebek, tüllü etek, ayakkabı, oyuncak bardak, çatal kaşık, mutfak önlüğü, boyama kitapları, eğlenceli okuma kitapları, renkli defterler fosforlu kalemler, oyuncak ayı, paten, bisiklet ve voleybol topu isteyebilir. Erkek çocuğa hediye olarak oyuncak araba, PlayStation, dijital oyunlar, forma, futbol topu, krampon ve kaykay satın alabilirsiniz. Trendyol’un ebeveynlere kolaylık olması için önerdiği hediyeleri inceleyerek uygun fiyatlı, güzel ve eğlenceli hediyeyi bulabilirsiniz.

Eğlenceli ve Renkli Çocuk Hediye Fikirleri

Çocuklara hediye seçimi ebeveynleri bazen zorlayabilir. Bu konuda bazı yardımlar alabilirsiniz. Trendyol’un çocuk hediye fikirlerinde ayakkabı, çanta, forma, t-shirt, cep telefonu, bilgisayar, tablet, dijital oyunlar, kutu oyunları, eğitici oyuncaklar, müzik aleti, PlayStation, puzzle, pelüş oyuncak, scooter, bisiklet, kaykay, paten, futbol topu, basketbol topu, müzik aleti, kitap ve eğitici oyuncaklar öne çıkar. Çocuklar için hediye seçiminde bu fikirlerden yararlanarak kolay hediye seçiminde bulunabilirsiniz. Çocuğa yılbaşı hediyesi konusunda kararsız kalanlar erkek çocuk için tuttuğu takımın forması hediye alınabilir. Erkek çocuklar hediye olarak alınan formayla takımının maçını zevkle izleyebilir. Kız çocukların sevdiği oyuncak bebeklerden alıp evcilik oyunları oynamanız onları mutlu etmeye yeter. Çocuğa bayram hediyesi kıyafet ve ayakkabı alabilirsiniz. Bayramı yeni kıyafetleriyle karşılayan çocuklar çok mutlu olabilir.

Küçük Çocuğa İlginç Hediyeler

Çocuğunuza unutamayacağı akılda kalan bir hediye vermek isterseniz Trendyol’un çocuğa ilginç hediyeler önerisini inceleyebilirsiniz. Küçük çocuklara hediyelerde oyuncaktan teknolojiye, giyimden ayakkabıya pek çok kategoride birbirinden eğlenceli ve güzel tasarımlar bulunur. 3 yaşındaki çocuğa hediye olarak ne alırsanız küçük olmasından dolayı ona her şey ilginç gelebilir. 5 yaşındaki, 8 yaşındaki, 9 yaşındaki, çocuğa hediye olarak uzaktan kumandalı araba, zeka geliştirici oyunlar, oyuncak hayvanlar, puzzle, bebek, çizgi film karakterleri, müzikli, papyonlu, eğitici pelüş oyuncak, el kuklası gibi ürünler satın alabilirsiniz. Ebeveynler, 4 yaş, 5 yaş, 6 yaş, 7 yaş çocuğa hediye bisiklet, akülü araba, paten, scooter, dijital yazı tahtası, karaoke mikrofonlu piyano, su ve kum aktivite masası, kara tahtalı oyuncak bilgisayar, oyuncak mutfak seti ve eğitici mikroskop seti hediye alabilir. Trendyol’dan çocuklara alınacak hediye ile hem hayal dünyasını geliştirmesini hem de arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Çocuğa Alınacak Hediye Önerileri

Çocuğa alınacak hediye cinsiyetine ve yaşına göre değişiklik gösterir. Kız çocuğu patenle oynamayı tercih ederken, erkek çocuğu futbol topuyla oynamayı isteyebilir. Fakat hem kız çocukları hem de erkek çocukları için elektronik eşyalar vazgeçilmez parçalardır. Çocuğunuz büyük ise Trendyol’un çocuğa elektronik hediye alternatiflerini inceleyebilirsiniz. Çocuğa teknolojik hediye telefon, laptop, tablet, PlayStation alabilirsiniz. Dijital oyunlar da mutlu olması için tercih edilebilir. Çocuğa anlamlı hediye vermek isteyenler kişiye özel kupa, isme özel defter ve kalem, isimli tişört, çizgi film karakterli matara, anne çocuk kombinleri, baba çocuk kombinleri, müzik kutuları tercih edebilir. Çocuklara alınabilecek hediyeleri şık paketler haline getirerek çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz.

Çocuğa Hediye Ne Alınır?

Doğum gününde, karne gününde, yılbaşı gecelerinde, bayramlarda ebeveynler, “çocuğa hediye ne alınır” sorusunu sorabilirler. Okul öncesi çocuklara hediye olarak oyuncak araba, oyuncak bebek, yapboz, boyama kalemleri, boyama kitabı satın alabilirsiniz.

Çocuğa Hediye Ne Alınır?

Çocuklara hediye önerilerinde oyuncak ayı, puzzle, forma, scooter, uzaktan kumandalı araba, bebek, fosforlu kalemler ve paten hediye alabilirsiniz. Çocuklara minik hediyeler alarak özel günlerde mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Çocuklara Alınacak Hediyeler Nelerdir?

Ebeveynler, “çocuklara hediye ne alınır” sorusunun cevabını Trendyol’da kolaylıkla bulabilir. Trendyol’un çocuklar için hazırladığı hediye önerileri, seçimlerinizde size yol gösterebilir. Önerilerden PlayStation, dijital oyun, pelüş oyuncak, kaykay, scooter, cep telefonu, laptop, bisiklet, ayakkabı, çanta ve akıllı bileklik modelleri sıklıkla tercih edilir. Siz de çocuklar için yapacağınız hediye seçiminde Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Çocuk hediyeleri genel başlığı altında, erkek çocuk hediyeleri konusu ile herkese selamlar. Bugün erkek çocuklara alınabilecek hediyelerden, özellikle doğum günü hediyeleri, karne hediyeleri, yılbaşı hediyeleri ve bayram hediyelerinden bahsetmek ve çocuk hediyeleri konusunda hediye fikirlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bahsedeceğimiz hediyeler, daha çok yaş gurubu çocuklara hitap edecek türden ilginç çocuk hediyeleridir. Bildiğiniz gibi kız ya da erkek çocuklar kendilerine duyulan sevgiyi, yine kendilerine alınmış olan hediyelerle ölçmeye pek yatkın varlıklardır. Çocuklara, dayı, amca, hala, teyze veya anne, baba gibi yakınları hediye aldıkları zaman sevildikleri hissine kapılırlar. Çünkü çocuklar henüz yetişkinler gibi sosyal bireyler olmadıklarından, hayatı daha basit ve daha çok fayda-yarar ilişkisi şeklinde değerlendirirler. Bir çocuğu ne kadar severseniz sevin, sevginizi somut bir şekilde göstermediğiniz sürece, çocuk için o sevginin pratikte çok da bir anlamı yoktur. Diğer yandan bir çocuğun kalbini kazanmanın en kestirme ve en kolay yolu ucuz veya pahalı hiç fark etmez, hediyelerden geçer. Çünkü çocuklar için hediye, bir ödül gibi algılanır, hediye çocuk için bir takdir edilme şeklidir, çocuğun önemsendiğinin özel bulunduğunun somut bir ifadesidir.

Erkek Çocuk Hediyeleri


erkek çocuklara özel hediyeler

İyi ki Doğdun Oğlum Kanvas Tablo

Çocuklar, kendileri için alınacak hediyeleri o kadar çok önemserler ki, sırf kendilerine hediye alınacak düşüncesi ile, günlerce doğum gününün gelmesini iple çekerler. Hatta bu yüzden küçük çocuklar, bir yıl içerisinde bir kaç kez doğum günü kutlaması yaptırmak konusunda aileleri ile çatışır. Yine günlerce öncesinden, kendisine yapılacak doğum günü sürprizini, alınacak doğum günü hediyesini kafasından atamaz. İşte karşınızda erkek çocuklar için tasarlanmış olan en güzel kanvas tablo modellerinden biri. Çocuğunuzun ismine ve doğum günü tarihine özel olarak hazırlanacak bu kanvas, muazzam derecede etkileyici hediyelerden biri.


erkek çocuğa hediye

Erkek Çocuklar İçin Özel Resim Çerçevesi

Çocukların dünyasının küçük olduğunu düşünüyorsanız bence ciddi bir yanılgı içerisindesiniz. Çocukların küçük bedenleri içerisinde gerçekten o kadar büyük bir hayal gücü vardır ki, bu bazen biz yetişkinleri bile korkutacak kadar büyüktür. O yüzden çocuklar için özel ve önemli olan doğum günü kutlaması, sürprizi veya doğum günü hediyesi gibi çocukların önemsediği şeyleri atlamamanızı, aksi halde büyük hayal güçlerinin, büyük hayal kırıklıklarına dönüşeceğini hatırlatmak isterim. İşte karşınızda, özellikle yaş erkek çocuklara hediye edilebilecek en güzel armağanlardan biri olan kişiye özel resim çerçevesi.


Erkek Bebeklere Özel Yaş Günü Yastığı

Erkek Çocuk Fotoğraflı Yastık

Erkek çocuklara özel bu yastık modeli, kıyafet, oyuncaklar gibi alışıla gelmiş klasik çocuk hediyelerinin ötesinde farklı tarzda armağanlar düşünenler için! Erkek çocuklar için özel olarak tasarlanmış olan ve üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen bu yastık oldukça hoş! Üzerine dilediğiniz fotoğrafı taşıyabileceğiniz ve bu yastık aynı zamanda üzerine isim yazılabilir şekilde. yaş arası çocuklar için düşünülebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri.


Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu

Nostaljik Atlı Karınca

Nostaljik ürünlerle de çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Örneğin yan tarafta resmini gördüğünüz ve dilediğiniz renklerde satın alabileceğiniz Atlı Karıncalar gibi. Çocukluğumuzun de en güzel Luna Park eğlence araçlarından biri olan Atlı Karıncalar, bu kez müzik kutusu şeklinde. Geçmişin bu çok eğlenceli ve renkli objesi Nostaljik Atlı Karınca Müzik Kutusu, çocuklara hediye edilebilecek güzel armağanlardan biri.


çocuğa ne hediye alınır

Yeni Nesil Çim Adamlar

Eskilerin ince kadın çorabından yaptığı çim adamlar, bu kez de yeni nesil versiyonları ile karşımızda. Çocuklar için en eğlenceli hediye seçeneklerinden biri olarak gördüğümüz çim adamlar, birbirinden renkli ve neşeli modelleri ile çocukları çok mutlu edecek! Suladıkça tepelerinden çim yeşerecek olan bu şirin şeyler, çocuklar için güzel bir deneyim olacak. Külhan Beyi, Gelin, Aşık Çim Adam, Ninja, Öğrenci, Melek Çim Adam modelleri içerisinden istediğinizi seçerek, çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz.


Çocuklara hediye

Gökkuşağı Işıkları Veren Gece Lambası

Sıra dışı bir tasarıma sahip olan bu gece lambası, gökkuşağının tüm güzel renklerini çocuklarınızın odasına taşıyacak. Çocuklarınızın yatak odası için hatta sevgiliniz için bile düşünülebilecek harika bir hediye seçeneği olan Gökkuşağı Gece Lambası ile odalar ışıl ışıl, cıvıl cıvıl olacak! Lamba üzerinden yayılan sarı, kırmızı, yeşil, mavi, renkler odanızda büyüleyici müthiş bir atmosferler oluşturacak. Gökkuşağı Gece Lambası gerçek alamda görsel bir şölen sunmaya geliyor. Gökkuşağının tüm renklerinin odanıza doluşacağı bu özel lamba ile sihirli bir atmosfer oluşacak. Erkek çocuklara hediye ne alınır sorusuna bu lambadan en güzel cevap geliyor.


Sevimli Asker Gece Lambası Mr LAMP

Sevimli Asker Gece Lambası Mr. LAMP

Sevimli Asker Gece Lambası Mr LAMP ile mışıl mışıl uykular&#; Özellikle gece uyuma konusunda anne ve babaya zorluk çıkartan aileler çok iyi bilir ki, çocuk uyutmak özellikle yaş arası çocukları yatak odalarına göndermek adeta bir Çin işkencesine dönüşür. Bize kalırsa çocuklara uykuyu sevdirmek için öncelikle yatak odalarını ve yataklarını sevdirmek gerekiyor. Çocuk yatacağı yerde kendini mutlu hissetmelidir. İşte çocuklara yatak odalarını sevdirecek ve huzur içerisinde uyumalarını sağlayacak bir üründen bahsedeceğim. Bu ürünü erkek ve kız çocuklara doğum günü hediyesi olarak düşünmek bence çok isabetli bir hediye kararı olacaktır.


Çocuklara hediye önerileri

Sihirli Plazma Küre

Bilirsiniz, özellikle erkek çocuklar, şatafatlı ve hareketli şeyleri çok severler. Herhangi bir tehlike veya risk barındırmayan Plazma Küre, çocukların en yepyeni eğlencesi olmaya geliyor. Bu sihirli küre üzerine dokunduğunuzda, küre içerisindeki ışıklar dokunduğunuz alanlara toplanıyor ve ortaya kusursuz bir ışık oyunu çıkıyor. Hem lamba hem de eğlenceli bir oyun olan Sihirli Plazma, erkek çocuklara en ilginç hediyelerden biri olacak. Sihirli Plazma Küre, özellikle 7 yaşından büyük çocuklar için düşünülebilecek bir  ürün olduğunu söylemekte yarar var.


Touch Drums Parmak Bateri

Parmak Bateri

Çocuklar için seçilecek oyuncaklarda takım ruhunu desteklemek, yeteneklerini geliştirmek, arkadaşları ile sosyal ilişki kurmalarını sağlamak ve paylaşmayı öğretmek açısından dikkatli oyuncaklar seçilmelidir. Özellikle tekil oyuncaklar çocuklar arasında paylaşım sorunu doğurur, ancak aynı oyuncak seti içerisinde birden fazla oyuncak olunca, çocuk hem oyuncağı ile oynamış olur, hem de oyuncak seti içerisinden çıkan diğer tamamlayıcı oyuncaklarını arkadaşları ile paylaşmayı öğrenir. Bu açıdan erkek çocukların çok beğeneceğini düşündüğüm ilginç bir hediye oyuncak var karşımızda: Parmak Bateri. Bu bateriyi çalmak için ihtiyacınız olan tek şey parmaklarınız:)


Cep Mikroskobu

Cep Mikroskobu

Hayatı keşfetmeye meraklı öğrenci çocuklar için mükemmel bir hediyelik ürün! Mini Cep Mikroskop, boyundan beklenmedik ölçüde bir performans sergiliyor! Baktığınız nesneyi 30 Kat büyütmeye yardımcı olan Mini Mikroskop, özellikle biyolojiye meraklı çocuklar için ideal doğum günü hediyelerinden biri. Objeleri 30 kez yakınlaştırabilme kapasitesine sahip bu mikroskop sayesinde hiçbir ayrıntı gözlerden kaçmayacak! Sadece 13 Gr. ağırlığındaki mini mikroskop, çocukların çok rahat taşıyabileceği bir ürün! Ürün fiyatı içerisine taşıma çantası ve piller dahildir. Ürünü satın almak ve detaylı bilgi almak için ürün görseline tıklamanız yeterli.


Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası

Projeksiyonlu Gece Lambası

Ürünün içinde iki çeşit lamba bulunmakta: Renkli LED ışıklar ve 1 adet de bildiğimiz normal ampul. Bu iki lambayı birlikte de kullanabilirsiniz ya da tek tek de kullanabilirsiniz. LED ışığı çalıştırdığınız zaman, odanızın tavanı ve duvarlarını kaplayan yıldızlar yavaş yavaş renk değiştirecek ve sizi sihirli ve büyülü bir masal diyarına alıp götürecek.  Bu ilginç gece lambası ile kendinizi galaksiler arası yolculuk yapan bir seyyah gibi hissedeceğiniz kesin. Gerçekten de bu ürünü denemeniz lazım. Projeksiyonlu Gece Lambasını romantik bir ortam için düşünebileceğiniz gibi, çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirmesi için çocuk odasına da düşünebilirsiniz. Astronomiye ilgi duyan çocuklara doğum günü hediyesi veya karne hediyesi olarak da düşünülebilir.


çocuğua ne hediye alınır

Çocuklara Özel Kanvas Tablo

Çocuğunuza Özel Kanvas Tablolarla, duvarlarınıza renk katabilirsiniz. Klasik bir çocuk odasında kitaplık, çalışma masası, bilgisayar masası, gardırop ve oyuncaklar bulunur. Çocukların doğası gereği tüm bu eşyalar ve araç gereçler her zaman dağınık bir vaziyettedir. Annelerin ev düzenini sağlamak, derli toplu bir hale getirmek için vakitlerinin en büyük kısmı çocuk odasında geçer! Çocuğunuz okuldan geldiğinde paltosunu, çantasını ve eşyalarını sağa sola koyuyor ve oda düzeni bir türlü sağlanamıyorsa, işte size pratik bir çözüm! Kişiye Özel Askılık çocuğunuzun ismine özel hazırlanıyor! Şirin tasarımı ile aynı zamanda dekoratif bir ürün olan Kişiye Özel Askılık, çocuklara doğum günü için verilebilecek güzel hediye alternatiflerinden biri!


erkek çocuklara doğum günü hediyesi

Şişirilebilir Prens Tacı

Biricik oğlunuzun yaklaşan doğum günü için sürpriz bir doğum partisi yapmak istiyorsunuz! Ve eminim ki günler öncesinden bir sürü yorucu hazırlık yaptınız ve arkadaşlarına haber verdiniz! Derken beklenen gün geldi. Bugün küçük beyin en mutlu günü! Bırakın kendisini krallar gibi hissetsin! Şişirilebilme özelliğine sahip Mavi Prens Tacı, biricik çocuğunuzun kostümünü tamamlayacak harika aksesuarlardan biri.


Rakamlı Doğum Günü Pasta Mumları

Yaş Günü Pastası Üzerinde Doğum Günü Mumları

Çocukların yaşadıkları bu özel günün, gerçek bir doğum günü olduğunu anlayabilmeleri için üflemeleri gereken mumlar! İşte o özel mumlar da bizden olsun! Avrupa&#;da tasarım ödülü almış ve üzerinde &#;Happy Birthday&#; yazılı rengarenk doğum günü mumları artık Türkiye&#;de! Doğum günü partisini gerçek bir eğlenceye dönüştürecek &#;İyi ki Doğdun&#; Doğum Günü Pasta Mumları, çocuklara unutamayacakları bir doğum günü partisi yaşatmaya geliyorlar!


Dijital Rakamlı Doğum Günü Mumları

Dijital Rakamlı Doğum Günü Mumları

Çocuğunuzun yaş günü pastasında Dijital Rakamlı Mumlarla renk ve hava katın! Bebeğinizin dünya&#;ya gözlerini ilk açtığında &#;Ingaaa&#; diye avazı çıktığı kadar ağlaması, sizin için yer yüzünde tadılabilecek en büyük mutluluk oldu! Uykusuz geçen geceler, yorgun geçen gündüzler sonrasında derken diğer bir mutluluk kapınız çaldı; O özel bebek 1. yaş gününe bastı! Sonra günler haftaları, haftalar da ayları kovaladı ve arkasından 2. 3. 4. yaş günleri! Şimdi! şuanda, sizin için gerçek bir yaşama sevinci olan çocuğunuz için, çok güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorsunuz! Bunun için en güzel doğum günü pastası siparişi verildi bile! Balonlar, süsler derken ev tam bir eğlence ortamına dönüştü!


Büyük Boy Nostaljik Vosvos Metal Araba Bej

Nostaljik Oyuncak Arabalar

Tavsiye edeceğim bir diğer hediye ise, özellikle klasik araba seven yetişkinler ve araba tutkunu çocuklar için! yılının en popüler arabalarından Vosvos gerçeği ile belki değil ama gerçeğine tıpa tıp oyuncak hali ile artık sizin olabilir. Üzerindeki sörf tahtası içerisine fotoğraf konulabilen dekoratif Nostalik Vosvos Oyuncak hem çocukların hem büyüklerin yeni trend eğlencesi olacak. Çocuklarınızın çalışma masasına renk katacak olan bu şahane nostaljik oyuncak araba, klasik ve inanılmaz güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır.


erkek çocuklar için hediye

Müzikli Kaplumbağa Gece Lambası

Kaplumbağa müzikli gece Lambası, çocuklarınızın yeni uyku arkadaşı olmaya geliyor. Kaplumbağa Müzikli Gece Lambası Türkçe ninnileri ve tavana yansıttığı yıldızlar ile çocukların kolayca ve huzurlu uyumasına yardımcı olacak harika bir ürün. Hediyeniz sayesinde hem çocuklar kendi başlarına uyumayı öğrenir hem ninniler dinler ve tavanda oluşan yıldızlar sayesinde hayaller alemine kolay bir yolculuğa çıkar. Üstelik Kaplumbağa Müzikli Gece Lambası “dandini dandini danalı bebek elleri kolları kınalı bebek” diye Türkçe ninni söylemektedir. 3 farklı ninni ve 3 farklı renk ile müzikli kaplumbağa gece lambası ile çocuklar kolayca uykuya dalacak, yetişkinler kendilerine daha fazla zaman ayırabilecek.


Dev Silgi

For Big Mistakes Dev Silgi

Çocuklara doğum günlerinde veya karne hediyesi olarak, ilginç bir hediye daha doğrusu, Dev Boyutta ilginç bir silgi hediye etmeye ne dersiniz? Üzerinde &#;For Big Mistakes&#; yazılı silgi daha çok erkek çocuklara alınabilecek bir doğum günü hediyesi. Ama her hali ile çok ilginç bir doğum günü hediyesi olacağı da kesin. Silgi koleksiyonu yapan kişilerin koleksiyonunda çok önemli bir yer tutacağına inandığımız Dev Silgi biraz göz korkutsa da, oldukça orijinal bir tasarıma sahip. Dev Silgiyi ister koleksiyonunuza ekleyin isterseniz de çalışmaktan sıkıldığınız da kendi kendinize bol bol silme egzersizleri yapın!


Objektif Görünümlü Kalemlik Bardak

Objektif Kalem Kutusu

Yarım elma gönül alma derler ya atalarımız, siz de çocuklara doğum günleri için veya bir arkadaşınıza ev veya ofis hediyesi olarak, ucuz fiyatlı ama ilginç bir hediye düşünüyorsanız, şimdi tavsiye edeceğim hediye dikkatinizi çekebilir. Profesyonel Fotoğraf makinesinin objektiflerini bilirsiniz, adamlar bunu kalemlik halinde tasarlamışlar ve bence de oldukça başarılı bir iş çıkartmışlar. Objektif şeklindeki bu kalemlik sevgilinizin de eminim çok hoşuna gidecektir. Ucuz ve şık olan bu hediye için, iyi bir doğum günü hediye tercihi olabilir diyebilirim.


Happy Birthday LED Parti Işığı

Happy Birtday Led Parti Lambası

Göze oldukça hoş görünen, &#;Happy Birtday&#; yazılı LED ışığı sayesinde, minik prensin Doğum Günü Partisini şahane bir ambiyansta kutlayabilirsiniz. Bunun dışında Günümüzde nesli neredeyse tükenmekte olan ve koruma altına alınmış olan Pandaları tasarımına taşıyan bu gece lambası çocuk odasında çok şık duracaktır. Ürün fiyatına dahil kablosuyla şarj edilebilen bu sevimli panda, çocuklarınızın odasını soft ışığı ile aydınlatırken, aynı zamanda hayal dünyalarına da katkıda bulunacak! Çocuklar artık Sevimli Panda gece Lambası ile karanlıktan korkmayacaklar. Çünkü baş uçlarında onlara tebessüm ile ışık yayan kahramanları bir Panda nöbet bekliyor olacak! Dokunmatik Panda Gece Lambası çocuğunuzun odasını aydınlatmakla kalmayacak yanı sıra huzurlu bir uyku çekmelerini de sağlayacak! Bu ürün en altta yer alıyor


çocuklara değişik hediyeler

Odamdaki Ay Kumandalı Gece Lambası

Çocuklarınız için düşünebileceğiniz güzel bir hediye önerisi daha. Yine bir gece lambası ama bu seferki lamba Uydumuz Ay&#;ın orijinal görüntüsüne sahip. Kumanda ile çalışan özel bir lamba. Ay&#;ın görüntüsünü oluşturuyor. Çocuklarınıza arkadaşlarınıza, eşinize dostunuza verebileceğiniz ilginç ama bir o kadar de şık bir gece lambası. Çocukların çalışma odalarına asa bilecekleri, odalarına güzel bir dekoratif unsur olarak da düşünülebilir&#; İlginç hediye arayanlar için yine çok isabetli bir ürün&#;


Para Yiyen Köpek Kumbara

Sevimli Köpek Kumbara

Mevcut düzenin ne kadar da kölesi olmuş durumdayız öyle değil mi? Yeni bir telefon çıktı, boş durur muyuz? Çevremizdeki herkes telefonunu yenilemiş biz eskisi ile yetinebilir miyiz? Komşular televizyonunu yeniledi, eee bizim de değiştirmemiz lazım, eski televizyonun hem 3D özelliği yoktu. Sonra derken cebimizde zaten 10 tane kredi kartı ile geziyoruz, limiti boş olan diğer kredi kartı ile telefon ve televizyon alalım değil mi? Sonra bilmem hangi karta kaç taksit, o kadar ay aldıklarımızın borcunu ödemeye çalışırız. Sizin için para biriktirme konusu nasıl acaba? Bunu başarabiliyor musunuz? Gerçekten para biriktirmek zor iş ya! Bunu başarabilenin alnından öpmek lazım. Neyse gördüğünüz bu ürün, sevimli bir köpek kumbara. Çocuklara Doğum günleri için farklı ve iyi hediye bakıyorsanız ilginizi çekebilir.


Dekoratif Nostaljik Mavi Motosiklet

Nostaljik Metal Motosiklet

Erkek çocukların kuşkusuz en beğendiği hediye seçenekleri içerisinde araba oyuncaklarının bambaşka bir yeri ve önemi vardır. Bu belki de erkek çocukların babayı rol model alması ile açıklanabilir. Çünkü erkek çocukları, belirli bir yaş olgunluğuna erişinceye kadar, adeta babası gibi davranmaya, onun gibi hareket etmeye çalışırlar. Galiba erkek çocukların araba tutkusu da babasından ileri gelmektedir. Çocuk, o yaşlarda babası gibi araba kullanmaya ve babasının davranışlarını taklit etmeye çalışır. Şimdi sözü uzatmadan gelelim erkek çocukları için önermiş olduğumuz hediyeye. Dekoratif ve Nostaljik Metal Motosiklet, 10 yaş üstü erkek çocuklara doğum günlerinde düşünülebilecek en farklı hediyelerden biridir.


Bozuk Para Sayan Kavanoz Kumbara

Para Sayan Kumbara

Dijital olarak para sayma özelliği bulunan bu sıra dışı kumbara sayesinde çocuğunuz artık ne kadar para biriktirdiğini anında öğrenebilecek! Çocukların sevimli kahramanı B. Duck finans uzmanı olarak aramıza döndü! funduszeue.info Kumbaraları şipşirin tasarımları ile çocuklara daha erken yaşlardan itibaren para biriktirmeyi sevdirmeye çalışacaklar! Farklı fiyat aralıklarında onlarca modeli bulunan bu kumbaralardan, istediğiniz modeli seçerek, çocuklara hediye edebilirsiniz. Son derece sevimli funduszeue.info Kumbara modelleri içerisinde; Ayıcık, Uğur Böceği, Maymun, Noel Baba, Tavşan, Yılbaşı geyiği gibi figürler yer almakta! Bu ürüne de aşağıda ulaşabilirsiniz.


Bomba Tasarımlı Kumbara

Bomba Tasarımlı Kumbara

Çocuklara para biriktirmeyi, tutumlu olmayı sevdirmek veya öğretmek için, belki de farklı bir dil, farklı bir yöntem bulmak gerekiyordur. Mesela işe ilk önce içine para atabilecekleri sevimli bir kumbara hediye etmekle başlanabilir. Siz de benim gibi düşünüyorsanız, size o çizgi filmlerde görmeye alıştığınız sevimli bomba şeklinde tasarlanmış olan Bomba Kumbara&#;yı önerebilirim. Bomba Kumbara sadece statik halde duran bir kumbara değil. Bu kumbarayı diğer kumbaralardan ayıran en önemli yanı, içerisine para atıldığında titremeye başlaması ve sanki patlayacakmış gibi bir görüntü oluşturmasıdır. Çocuklar için son derece eğlenceli bir tasarıma sahip olan bu kumbara, hem bir oyuncak hem de bir kumbara. Çocuklara ilginç ve aynı zamanda yararlı bir hediye düşünüyorsanız, Bomba Kumbara iyi bir hediye seçeneği olabilir.


Matematikçiler İçin Duvar Saati

Karekök Duvar Saati

Ülkemizde öğrencilerin büyük bölümü sayısal derslerden çok sosyal derslerde başarılıdır. Bu belki de, hocalarımızın sorgulaması gereken bir şey! Acaba matematik, fizik, kimya gibi dersleri çok mu soyut anlatıyorlar acaba? Sayısal dersleri sevdirmek için biraz daha mı hayatın içine girmek gerekiyor? Örneğin lise yıllarından integral, türev gibi konular öğrenciye acaba daha mı somut ve gözle görülür bir şekilde anlatılmalı? Bunun takdirini sayın öğretmenlerimizin bilgilerine sunuyorum. Şimdi sizlere burada matematik dersi verecek halim yok ama size matematiği seven dostlarınıza verebileceğiniz bir hediyeden bahsedebilirim mesela! Örneğin bu karekök duvar saatini! Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok ilginç ve konu ile alakalı bir duvar saati! Öğretmenler günü için bu ürünü düşünebileceğiniz gibi, sınıf arkadaşınıza veya bir ev ya da ofise hediye olarak düşünülebilir.


erkek çocuklara hediye

Futbol Topu Duvar Saati

Futbolu seven çocuklarınız için ismine ve mesajınıza özelbir duvar saati hediyesine ne dersiniz? İlginç tasarımı ile dikkat çeken futbol topu duvar saati çok orijinal bir saat. Özellikle top oynamayı seven veya hayallerinde futbolcu olma isteği duyan çocuklar için benzersiz bir hediye seçeneği. Çocuk odası için, çalışma odası için ve ofisler için de hediye olarak düşünülebilir. Bu orijinal Tasarımlı Duvar Saatini siz de henüz bitmeden alın ister sevdiklerinize hediye edin isterseniz kendiniz kullanın.


 Derece Dönen Dünya Küresi

Dönen Dünya Küre

Biraz da çocukların genel kültürünü arttıracak güzel bir hediye alternatifi sunalım! Dönen Dünya Küre, çocuklar için hem eğlenceli, hem de bilgilendirici bir hediye! Küçük yaşta insan ne öğrenirse, o bilgiler geleceğe taşınıyor ve kalıcı oluyor&#; Çocuklar Dönen Dünya Küre üzerinde hem oyun oynayacak hem de kıtaları, okyanusları, denizleri ve ülkeleri öğrenecek! Öğrenci çocuklar için yararlı bir hediye düşünüyorsanız Dönen Dünya Küre en ideal hediye seçeneklerinden biri!


Mini Masaüstü Basketbol Oyun Seti

Parmak Basketbolu

Masanızda yoğun bir çalışma içerisindesiniz, belki de sonraki gün önemli bir sınavınız var, bir yerlere gidip eğlenmek veya kafa dağıtmak için fazla bir vaktiniz de yok! Kısa da olsa biraz dinlenmek ve kafanızı rahatlatma ihtiyacı duyuyorsunuz ama nasıl? Şimdi bahsedeceğim ürün ile masa başı işlerinize eskisinden daha çok konsantre olabileceksiniz, hem de basketbol oynayarak! Hayır! bunun için basketbol salonuna gitmenize gerek yok! Bu basket potası sizin masanızda olacak ve siz ne zaman kafa dağıtmak isterseniz, parmağınızla basket atmaya çalışacaksınız. Dikkatinizi bu oyuna yoğunlaştıracağınız için, kafanıza takılan sorun veya sıkıntıdan o an için kurtulmuş olacaksınız. Bence sırf bunun için bile harika bir ürün. Bu ürünü, lise ve üniversite öğrencilerine, yoğun çalışma temposu içerisindeki arkadaşlarınıza doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.


Baget Tükenmez Kalem

Baget Kalemler

Çocuklarınız için sürekli olarak, birbirine benzeyen hediyelerden almaktan sıkıldıysanız ve de Ona bu sefer doğum günü için farklı bir hediye almayı kafanızdan geçirdiyseniz, Baget Kalemler tam da size göre. Hem kalem, hem de çocuğunuza dersten arta kalan boş zamanlarında bir şeyler çalmasına yarayan sıra dışı bir kalem! Baget kalem, aynı tarz hediyelik ürünleri görmek zorunda kalan sizin için de farklı bir hediye deneyimi olacaktır. Ayrıca bu ürünü çocuklara doğum günü hediyesi olarak veya ofis ve büro hediyesi olarak da düşünebilirsiniz&#;


Geçirmeli Palyaço Burnu

Palyaço Burnu

Erkek çocukların çok beğeneceğini umduğum mükemmel bir doğum günü hediyesi öneriyorum. Hatta öyle ki, daha hediye kutusunu açar açmaz, çocuğunuz eminim ki mutluluktan havalara fırlayacaktır. İşte karşınızda hemen hemen her çocuğun neşe kaynağı Palyaço Burnu! Erkek çocukların mutluluktan ayaklarını yerden kesecek bu harika parti aksesuarını kaçırmamalısınız. İnanıyorum ki, çocuğunuz Palyaço burnunu her burnuna geçirdiğinde son derece keyifli dakikalar geçirecektir. Sadece erkek çocuklar için değil, tüm çocuklara hoşlanabilecekleri bir hediye seçmek için, adeta bir çocuk gibi düşünmek, onların ruh dünyalarına inmek gerekir diye düşünüyorum. Palyaço Burnu erkek çocuklar için düşünülebilecek en ideal hediyelerden biri.


Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Basket Topu şeklindeki kişiye özel bu Saat özellikle çocukların odası için düşünülebilecek harika bir duvar saati. O sadece sıradan bir duvar saati de değil bu arada! dikkat çekici bir özelliği daha bulunmakta; Basketbolu seven çocuğunuzun ismine ve mesajınıza özel olarak hazırlanıyor. Basketbol tutkunu çocuklarınıza armağan edebileceğiniz bu şık duvar saati, güzel bir doğum günü hediyesi olabilir. Kişiye Özel Basket Duvar Saati hem sizin için hem de basketbolu sever çocuklarınız için ideal bir duvar saati. Son derece şık ve kaliteli hazırlanmış olan bu saat, adeta duvarınızda asılı gerçek bir basket bol şeklinde tasarlanmış.


Balon Hayvancıklar

Balon Hayvancıklar

Çocukların her şeye nasıl meraklı olduklarını biliyoruz. Bu, çocukların hayatı keşfetme arzusundan ileri gelmektedir. Şimdi alacağınız bu hediye ile çocuklarınızın yaratıcılık yönünü harekete geçirebilirsiniz. Balon Hayvancıklarla tavşan, kedi, köpek, yılan, kelebek gibi onlarca farklı tarzda hayvan figürleri yapılabilir. Çocuklar için büyüteç almak da oldukça kullanışlı hediye seçeneklerinden biri. Örneğin karıncayı daha yakından tanımak isteyebilirler veya bir çiçeği daha yakın görmek isteyebilirler, küçük yazılara daha çok odaklanmak ve yakından bakmak isteyebilirler. Büyüteç bu anlamda oldukça yararlı bir çocuk hediyesi olabilir.


Kurabiye Şeklinde Macarons Kulaklıklar

Makaron Kurabiye Kulaklıklar

Çocuklarınız için müzik dinlemeyi daha da keyifli bir hale getirecek olan Makarons Kurabiye Şeklindeki Müzik kulaklıklar rengarenk modelleri ile işte karşınızda. Ayrıca aşağıda ulaşabileceğiniz Konuşan Kedi Tom da güzel bir hediye seçeneği. Belki telefondaki hali ile sizin sesinizi taklit etmiyor ama, kumbara içerisinde biriktireceğiniz metal veya kağıt paralar sayesinde kendinize en güzel telefonu alıp en güzel uygulamaları yükleyebilmenize yardımcı oluyor. Konuşan kedi Tom’u çocuğunuza doğum günü hediyesi olarak veya yeğeninize alabileceğiniz hem öğretici hem de eğlendirici bir hediye olacaktır. Konuşan Kedi Kumbara 10&#;20 cm boyutlarında ve seramik malzemeden üretilmiştir.


Erkek çocuklar için hediyeler

Doğum Günü Kavanozu

Çocuklar en çok neyi sever? Bu soruyu çocuklara yöneltirsek alacağımız cevap çok basit: Şeker ya da çikolata! Bu realiteyi cebimize koyduktan sonra, yetişkinler için kişiye özel hediyeler var da, çocuklar için neden olmasın? Üstelik çocukların en sevdiği şekerlemeler ile&#; Çocuklara Özel Doğum Günü Kavanozu, üzerinde çocuğunuzun ismi, doğum tarihi ve O&#;na özel hazırlayacağınız sevgi mesajı ile anlam kazanıyor! Doğum gününde oğlunuza, üzerinde isminin yer aldığı ve içi rengarenk lezzetli şekerlemelerden oluşan Çocuklara Özel Doğum Günü Kavanozu hediye edebilirsiniz! Bu ürünü sipariş ederken, çocuğunuzun ismini, doğum tarihini ve mesajınızı belirtmeyi unutmayın!


3 Boyutlu Boyama Kitabı

3 Boyutlu Boyama Kitabı

yaş arası minik yavruların bu dönemlerinde el kaslarının gelişimi ve kontrolü için, boyama faaliyeti en ideal alternatiflerden biridir! Bildiğiniz gibi çocuklar zaten renkli objelere karşı oldukça meraklıdır! İşte şimdi önereceğimiz hediyelik ürün, hem çok renkli hem de çocuklar için oldukça yararlı! Bayanlar baylar sizleri klasik ve düz boyama kitaplarından çok daha farklı, çok daha sıra dışı 3 boyutlu boyama kitabı ile tanıştırıyoruz! Çocuklar, 3D Boyama kitabını boyadıktan sonra, çizmiş oldukları resimdeki derinliği görebilecek ve bu boyama faaliyetinden daha fazla keyif alacaklar! İçerisinde 8 sayfası bulunan, 3D gözlüğü ve renkli kalemleri bulunan 3 Boyutlu Boyama Kitabı, çocuklar için en güzel hediyelerden biri!


Twigy Şirinler Terlikleri

Şirinler Twigy Terlik

yılını dolduran ve ülkemizde de hem yetişkinlerin, hem de çocukların sevgilisi haline gelen efsane çizgi film Şirinler, bu sefer twgiy terliklerde can buluyor! Şirin Baba, Süslü, Obur, Şirine, Gargamel, Azman bu filmin unutulmaz karakterlerinden! Yakın bir dönemde sinema filmi olarak da sahnelenen ve müthiş bir gişe başarısı gösteren Şirinler karakterleri, Twigy terlikler ile çocukların ayaklarını ısıtmaya geliyor! numara seçenekleri ile ister kareli modelini, ister düz modelini satın alıp, hem çocuklara hem de yetişkinlere hediye edebilirsiniz.


T-Box Silikon Kol Saatleri

T-Box Silikon Kol Saati

Kız ve erkek çocuklar için de düşünülebilecek rengarenk cıvıl cıvıl ve yaklaşan bahar ayları için şıklık katacak çok hesaplı silikon kol saatleri! Maviden, mora, pembeden, yeşile rengarenk renkleri ile Silikon Kol Saatleri kıyafetlerinizi tamamlamaya geliyor.  Silikon Kol Saatlerinin en güzel renkleri ile gününüzü daha da renkli hale getirebilirsiniz. Klasik renklerde saatleri bir kenara atın, çünkü artık Silikon Kol Saatleri var. Kırmızı, mavi, yeşil, pembe, mor, sarı, turuncu, siyah renkleri ile sıradanlıktan kurtulup tüm ilgiyi üstünüze çekeceksiniz. Silikon Kol Saatlerinin 3’ü mekanik 1’i dijital olmak üzere toplam 4 farklı model ile huzurlarınızda. Silikon Kol Saatlerinin 4 farklı modelin birbirinden güzel renklerinden istediğinizi seçin ve sevdiklerinize hediye edin.


Çılgın Boğa

Dans Eden Çılgın Boğa

Her yıl yapılan İspanya’da öfkeli boğaların insanların üzerine salınarak sokaklarda çılgınca koşmasını ekranlardan izlediğimizde yüreklerimiz ağzımıza geliyor. İşin ilginç yanı, bu tehlikeli etkinlikten inanılmaz derecede keyif alan ve sırf bu aksiyon ve tehlike dolu festivale katılmak için İspanya’ya giden turistlerin olduğudur! Bu maceracı ruha sahip ve tehlikeli şeyleri seven kişilerin kendi tercihleridir elbette! Ama doğrusu bu şekilde ölümle sonuçlanabilecek tehlikeli bir festivali bizim kültür penceremizden bakınca aklım almıyor! Neyse efendim! Şimdi önereceğim hediye çocukların çok beğeneceği bir hediye! Çılgın Boğa müzik eşliğinde dans ettikten sonra önüne ne gelirse boynuzlamaya başlıyor. Çılgın Boğa pelüş olduğu çocuklar için hem oldukça güvenli hem de çok eğlenceli. Kırmızı görünce saldıran korkutucu boğaları unutun. Karşınızda dans eden sevimli mi sevimli bir boğa var! Kızgın surat ifadesi, müzik eşliğinde yaptığı danslar ve sağa sola toslamasıyla çocukların yeni eğlence terendi haline gelecek. Çılgın Boğa pelüş olasından dolayı çocukların yanından hiç ayırmak istemeyecekleri sinirli ama çok sevimli bir oyuncak. Çocuğunuza, yeğeninize veya 7/24 sinir sahibi sevgilinize hediye edebileceğiniz çılgın boğa görenleri hem güldürecek, hem eğlendirecek.


Piramit Kalemtıraş

Mısır Piramidi Kalemtıraş

Yani kimin tasarımı ise cidden ağzım açık kaldı ve hayran kaldığım bir tasarım. Basit bir kalemtıraş bu kadar mı güzel tasarlanır. Yani böyle bir kalem tıraş masanız dayken bence herkesin gözü bu mısır piramidi şeklindeki kalem tıraşta olacak. Bildiğiniz üzere, Mısır piramitlerinin tarihi M.Ö. ’lere dayanıyor. Bu devasa yapıların nasıl inşa edildikleri hala gizemini koruyor. Mısır’daki tane piramit, binlerce yıldır tüm ihtişamlarıyla zamana karşı direniyor. Altın renkli bir piramit de sizin çalışma masanıza geliyor. Son derece şık bu piramit, bir biblodan daha fazlası, o bir kalemtıraş. Piramidin ortasında kral mezarı değil, bildiğimiz bir kalemtıraş bulunuyor.


Robot Kalemtıraş

Robot Kalem Tıraş

Kurşun Kalemden vazgeçemeyenler için önerebileceğim bu şık robot kalem tıraş, çalışma masaların da süsü olmaya aday. Bizleri diğer insanlardan farklı kılan şeyler, aslında küçük küçük detaylardan ibarettir. İşte bu detayların hepsi, bir araya geldiklerinde büyük bir detay ortaya çıkar. Bu da farklı kişilikler, farklı karakterler oluşturuyor. Yani hayatımızla ilgili bütün seçimlerimiz, tercihlerimizi birilerine benzememek veya benzemek adına yaparız. Yaa neler saçmaladım ben öyle. Kısacası, hayatımızdaki her bir şeyimizi, aidiyet duygusu ile kişiselleştirmek isteriz, bize ait olduklarını hissetmek isteriz. Buradan nereye varmaya çalışıyorsam artık. Bu şarkı burada bitmez en iyisi konuyu burada kesmek.


ev hediyeleri

Özel Tasarımlı Kumbaralar

Çocuklara para biriktirme alışkanlığı, daha doğrusu tutumlu ve gerçekten ihtiyacı olan ürünleri satın alma alışkanlığı kazandırmak oldukça zor bir iştir. Çünkü çocuklar, gerçek ihtiyaçlarını belirleme konusunda, neyin gerekli ve öncelikli olduğu konusunda, henüz bilgi sahibi değillerdir. bu söylediklerim elbetteki belli bir olgunluğa erişmemiş çocuklar için, mesela yaş arası çocuklar. Tutumlu davranma veya para biriktirme konusu elbette sadece çocukların üzerine mal edilecek bir şey de değil, ebeveynlerin de bu konuda dikkat etmeleri gerekir. Tasarruflu davranma, para biriktirme alışkanlığı biraz da teşvik etmeyle alakalı bir durumdur. Mesela bunu bir kumbara ile gerçekleştirmek mümkün. Çünkü siz, evin veya ofisin bir yerinde para atılmayı bekleyen bir kumbara olduğunu bilirseniz, cebinizdeki bozukluklarla, gerekli gereksiz harcama yapmazsınız. Atalarımız ne güzel demiş, &#; Damlaya damlaya göl olur.&#;


Gökkuşağı Fosforlu Kalemler

Gökkuşağı Fosforlu Kalemler

Hafif yağmur sonrası ufukta beliren Gökkuşağı manzarası tüm insanların çok hoşuna giden bir doğa olayı. Gökkuşağı içerisinde var olan renkler insanların içini açan, kalbini yumuşatan renkler. Şimdi bu eşsiz manzaranın tıpatıp aynısı masalarınızı süslemeye geliyor. Ofis Masaları bundan böyle Gökkuşağı Fosforlu Kalemler ile daha renkli ve daha eğlenceli. Halkalar şeklinde iç içe geçmiş olan şirin fosforlu kalemler, en önemli cümlelerin altına dikkat çekmeniz ve üzerini renklendirmeniz için elinizin altında hazır ve nazır olacak. Kırmızı, Sarı, Yeşil ve Mavi renk seçenekleri bulunan Gökkuşağı Fosforlu Kalemler ile işiniz bittiğinde yerine yerleştirecek ve masanızda yine gök kuşağının tüm renklerine sahip olacaksınız. Mutluluk bazen detaylarda gizlidir derler ya, Ofis ve çalışma yaşamının o sıkıcı hallerine küçük dokunuşlarla bir çekicilik ve küçük bir eğlence katabilirsiniz. Gökkuşağı Fosforlu Kalemler ofis için düşünülebilecek çok şirin ve ucuz fiyatı ile dikkat çeken ilginç hediyelerden biri. Aynı zamanda çok kullanışlı olan bu ürün, öğrenci çocuklara da hediye edilebilecek çok şirin bir ürün! Gökkuşağı Fosforlu Kalemler, hem çocukların derslerine daha dikkatli çalışmalarını sağlayacak, hem de çalışma masalarının üzeri rengarenk gök kuşağı renklerine bürünecek.


ilginç hediyeler

Haftalık Ajanda Tahtası

Aklınıza notlar geldikçe masanızın üzerinde ya da duvarda asılı duran Haftalık Ajanda tahtaya yazın, işleriniz bittikçe tahtanın üzerinde manyetik şekilde yapışık duran silgili kalemi sayesinde biten notları silip yerine yenilerini yazın. Artık küçücük yeri olan ajandalar ve ufacık not defterlerini bir kenara atın ve notlarınızı Haftalık Ajanda tahtasına teslim edin. Çocuklar için haftalık ders planlaması yapmak oldukça önemlidir. Haftanın hemen her gününe mutlaka yapmaları gereken ya bir ödev, veya bir proje mutlaka vardır. İşte bu iş akışını bir düzene ve plana sokmaları için, onlara böyle bir ajanda tahta hediye etmek iyi bir fikir olabilir. Çocuklara haftalık ders planlarını yazabileceği bir duvar ajanda tahtası.


çocuklara hediye

Manyetik Oyun Hamuru

Çocukların en sevdiği oyuncakların başında Oyun hamurları gelir. Oyun hamuru, çocukların hayal gücünün gelişmesine, el kaslarının gelişmesine ve zihinsel gelişimine ciddi şekilde katkıda bulunur. Şimdi bahsedeceğim ürün de bir oyun hamuru , ancak ötekilerinden ciddi şekilde farklı. İçinde manyetik parçacıklar var ve zar şeklindeki mıknatıs ile oyun hamuru dilediğiniz şekilde hareket ediyor. Çocuklar için ve yetişkinler için oldukça eğlenceli bir hediye olacaktır.


Erkek Çocuğa Hediye Alacaksanız Bunlara Dikkat

 

Çocuklar o kadar enteresan varlıklardır ki, insana dair bütün hisler, en doğal ve en bozulmamış hali ile onlarda bulunur. Çocukların, insanlar ile ilgili sezgilerinin yetişkinlerden daha fazla olduğunu ve gerçekten onu sevip sevmediğinizi, hisleri ile çok iyi şekilde algılayabildiğine çok defa şahit olmuşumdur. İnanın bir çocuk, bir yetişkini sevmiyorsa, bunun mutlaka bir nedeni vardır. Çocuklara, özellikle aydan aya değişen karakterlerini de göz önünde bulundurduğumuzda hediye seçimi bir hayli zor bir iştir. Çünkü çocuklar her şeyden mutlu olmayabilir veya her şeyi beğenmeyebilir. Ayrıca şimdiden alacağınız hediyenin ömrünün bir haftayı geçmeyeceğini de söylemeliyim. Erkek çocuklara hediye alacaksanız şahsi gözlemlerinizden yola çıkarak, çocuğun yaş aralığına ve ilgili alanlarına daha uygun olacak hediyeler tercih edilmelidir.

* yaş çocuklara hediye alacaksanız, hediyenin çok karmaşık bir yapıda olmamasına, elden geldiğince basit ve rengarenk olmasına dikkat edebilirsiniz.

* Yine yaş çocuklar için hediye bakıyorsanız, çocukların her zaman 7/24 etraflarında kendisiyle oyun oynayabileceği birini bulamamaları nedeniyle, aldığınız hediye ile ilgili; başka bir kişiye ihtiyaç duymayacağı kendi başına da oynayabileceği türden hediye tercihi daha isabetli olacaktır.

* Yine Erkek çocuğa hediye seçerken, onun kısa sürede sıkılmayacağı türden seçimler yapmak daha uygun olacaktır. Çünkü erkek çocuklar, kız çocuklarına nazaran daha enerjik ve daha hareketlidirler, aldıkları hediyeden daha kısa sürede sıkılma ihtimalleri oldukça yüksektir.

* Çocuğa hediye seçerken, eğlenmenin yanında yeni bir şeyler öğreneceği, kendisini bedensel ve zihinsel anlamda geliştirebileceği hediye türleri seçmek daha olumlu sonuçlar verir. Örneğin, dürbün, teleskop, eğitici içeriğe sahip kitap setleri, eğer ki resme ilgisi varsa, resimle ilgili malzemeler, müzikle ilgili çocuklar için onun kolay adapte olabileceği türde bir müzik aleti, teknik ve mekanik türde aletlere ilgi duyan çocuklar için oyuncak alet takımları gibi alternatifler değerlendirilebilir.

* Ayrıca Erkek çocuklara; enerjilerini dışarıya yansıtacak türden hediyeler de alınabilir. Plastik top, bisiklet benzeri hediyeler.

* Erkek çocukları için kişiselleştirilmiş bir hikaye kitabı da güzel bir hediye seçimi olacaktır. Özellikle güçlü kahramanı olan ve neticesinde çocuklara iyliği, doğruluğu öğreten hikaye kitapları da doğru hediye tercihi olacaktır.

Çocuğa Hediye Ne Alınır

"Kızıma veya oğluma hediye arıyorum.." diyenler, "Çocuklara ne hediye alınır?" sorusunu soranlar buraya! Çünkü erkek veya kız çocuklar için, en güzel oyunlar, oyuncaklar ve zeka geliştiri hediye seçenekleri funduszeue.info'un çocuklara özel hediyeler kategorisinde sizi bekliyor. Doğum günü ya da yılbaşı gibi tüm özel günlerde çocuğunuzu mutlu edecek en ilginç hediyelere buradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ana okulu çağındaki 4,5 yaş çocuklara özel hediyeler ile karne hediyesi olarak 7, 8, 9 yaş öğrenci çocuklarınıza özel birbirinden keyifli hediye fikirleri şimdi burada. Aynı gün kargoya teslim ve istediğiniz takdirde kapıda ödeme yaparak sahip olabileceğiniz çocuk hediyeleri ile çocuklarınızı çok mutlu edeceksiniz!

Çocuklara hediye seçimi yapmak, sizin için zorlayıcı olabilir. Çocukların zevklerine hitap eden ürünleri bulmak için zaman harcamanız gerekebilir. Farklı, özel ve orijinal bir hediye fikri için funduszeue.info'da bulunan ürünlerden yararlanabilirsiniz. Kız ve erkek çocuklarına özel olarak tasarlanan hediyelerin her biri, doğum günleri için aradığınızı bulmanıza yardımcı oluyor. Kardeşiniz, kendi çocuğunuz, kuzeniniz ve yeğeniniz, aldığınız özel tasarım hediyeyi çok beğenecektir. Kişiye özel hediyeler, yalnızca yetişkinler için değil, çocuklar için de üretiliyor. Üstelik bu ürünlerin her biri, çocukların kendilerini değerli hissetmesini sağlıyor. Aldığınız hediyenin çocukları mutlu ederken gururlandırmasını ve keyif vermesini istiyorsanız, isim yazılı tasarımları tercih edebilirsiniz. Böylelikle hediyeniz, hayat boyu değerini koruyacak ve geleceğe bir anı olarak kalacaktır. Mutluluk ve değer veren hediyeleri funduszeue.info'un çocuklara özel tasarımları arasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Çocukları mutlu etmek işte bu kadar kolay!

Bir çocuk için hediye seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Bir çocuk için hediye seçerken, onun yaşına, ilgi alanlarına ve kişilik özelliklerine göre düşünmek önemlidir. Ayrıca, çocuğun sağlığına zarar vermeyecek, güvenli ve eğitici hediyeler tercih edilmelidir. Örneğin, çocuklar genellikle oyuncağa ilgi duyarlar, ancak seçilecek oyuncağın çocuğun yaşına ve ilgi alanına uygun olması gerekir. Kitaplar, bulmacalar, sanat malzemeleri gibi eğitici hediyeler de çocukların beğenisini kazanabilir. Bunun yanı sıra, çocuğunun mutlu olacağı hediyeleri seçmek için onunla iletişim halinde olmak da önemlidir. Onun ne tür hediyelerden hoşlandığını ve ne istediğini sormak, onun için önemli bir hatıra yaratmak açısından da faydalı olabilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken, her istediği şeyi almak yerine çocuğun ihtiyaçlarına ve gelişimine uygun hediyeler seçmektir.

Çocuklara Hangi Hediyeler Alınmalıdır?

3 -7 yaş aralığındaki çocuklara verilecek hediyeler yaşlarına uygun ve güvenli olmalıdır. İşte bu yaş aralığındaki çocuklar için popüler hediye fikirleri:

Yumuşak Hayvanlar: Yumuşak, sevimli peluş hayvanlar, çocuğun yüzüne mutluluk getirecek zamansız bir hediye seçeneğidir. Farklı boyut ve şekillerde gelirler ve çocuklar peluş hayvanlarına sıkı bir bağlılık kurarlar.

Tahta Kitaplar: Sayfaları çevirmeyi ve kitaplara keşfetmeyi öğrenen küçük çocuklar için tahta kitaplar mükemmeldir. Hayvanlar, renkler ve şekiller gibi çeşitli temalarda gelirler.

Motor Becerilerini Geliştirecek Oyuncaklar: Çocuklar inşa etmeyi ve yaratmayı severler, bu nedenle yapı taşları harika bir hediye fikridir. Çocukların motor becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirirler.

Müzikal Oyuncaklar: Oyuncak piyanolar veya davullar gibi müzikal oyuncaklar, çocuklara müziği tanıtmak için eğlenceli bir yoldur. Ayrıca el-göz koordinasyonu ve ritimle de yardımcı olabilirler.

Binmeli Oyuncaklar: Üç tekerlekli bisikletler veya denge bisikletleri gibi binmeli oyuncaklar, kendi kendine hareket etmeyi öğrenen küçük çocuklar için mükemmeldir. Büyük motor becerilerinin gelişmesine yardımcı olurlar ve çocuklara bağımsızlık hissi verirler.

Sanat Malzemeleri: Çocuklar sanat aracılığıyla kendilerini ifade etmeyi severler, bu nedenle sanat malzemeleri mükemmel bir hediye seçeneğidir. Kuru boya kalemleri, markerlar ve parmak boyaları küçük çocuklar için mükemmeldir, daha büyük çocuklar ise akrilik boyalar veya renkli kalemler gibi daha gelişmiş malzemelerden hoşlanabilirler.

Açık Hava Oyuncakları: Toplar, ip atlama ve su oyuncakları gibi açık hava oyuncakları çocukları aktif olmaya ve dışarıda oynamaya teşvik etmek için harikadır. Koordinasyon ve motor becerilerine de yardımcı olurlar.

3 -7 yaş aralığındaki bir çocuk için hediye seçerken, ilgi ve yeteneklerini dikkate almak önemlidir. Ayrıca onların kullanımı için güvenli ve yaşlarına uygun bir hediye seçmek de önemlidir. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, herhangi bir çocuğa mutluluk ve sevinci bir arada yaşatacak bir hediye verebilirsiniz.

Erkek Çocuklarına Özel Hediyeler

Erkek çocuklarına özel bir hediye mi arıyorsunuz? Çocukların çok seveceği ve keyifle kullanacağı ürünleri alarak, onları mutlu edebilirsiniz. Çocukları yaratıcı fikirlerden oluşan hediyeler ile şaşırtmak isteyenler için birden farklı hediyeler bulunuyor. Zeka geliştirici ürünler, mizah özellikli aksesuarlar ve günlük yaşamda kullanılacak ürünlerin her biri, çocuklar için özel olarak üretiliyor. Erkek kardeşinize veya erkek kuzenlerinize, okula başlama hediyesi olarak bir hediye alabilirsiniz. Bunun yanında doğum günü ve karne hediyesi de bulmanız oldukça kolaydır. Erkek çocuklarının en sevdiği renkler, kullanmaktan en çok keyif aldıkları ürünler ile buluşuyor. Bu ürünler, genç odasında kullanılan fotoğraf baskılı bir saat olabilirken, çalışma masasında kullanılacak bir kalem kutusu da olabiliyor. Çocuklara özel üretilen bu benzersiz ürünler arasından, kardeşinize özel olanı seçmek ise size kalıyor.

Kız Çocuklarına Özel Hediye Tasarımları

Kız çocuklarına özel tasarlanan her ürün, renkleri, figürleri ve kullanımları ile çekici kılınıyor. Kız çocuklarının beğenisini kazanan ürünler, keyifle kullanılıyor. Odanın en gözde aksesuarı olacak veya keyifle kullanılacak aksesuarları tercih edebilirsiniz. Doğum gününe özel gülen yüz yastık, nostaljik atlı karınca müzik kutusu, kalemlik, fotoğraflı duvar saati ve projeksiyonlu gece lambası gibi aksesuarları, genç odası için alabilirsiniz. Kız çocuklarına özel termos suluk, isme özel harfli kupa ve panduf terlik gibi ürünleri ise günlük yaşamın bir parçası haline getirmek için hediye alabilirsiniz. Kız kardeşiniz ve çok sevdiğiniz kuzenlerinize bu mükemmel hediyelerden birini alabilir ve her zaman yanlarında olabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası