2017 nin en iyi akıllı telefonları / 'nin İlk Yarısında Tanıtılan En İyi Akıllı Telefonlar - Webtekno

2017 Nin En Iyi Akıllı Telefonları

2017 nin en iyi akıllı telefonları

&#;nin en iyi amiral gemisi akıllı telefonları


Ak&#;ll&#; telefon teknolojisi söz konusu oldu&#;unda, , bir süre en ilginç y&#;llardan biri oldu. Bu y&#;l, ekran, kaybolan çerçeveler, Face ID, geni&#;letilmi&#; gerçeklik ve daha fazlas&#; gibi teknolojilere ev sahipli&#;i yapt&#;. Son 12 ay içinde piyasaya ç&#;kan baz&#; mükemmel ak&#;ll&#; telefonlar gördük ve en iyilerini listeledik.

En iyi ak&#;ll&#; telefonlardan olu&#;an bu listeyi a&#;a&#;&#;da ve sonraki sayfalarda inceleyebilirsiniz.

1. iPhone X

&#;lk bak&#;&#;ta iPhone X:

Ekran: 5,8-inç Süper AMOLED, x piksel ( ppi), 9 en-boy oran&#;

Dahili: A11 Biyonik CPU, 3 GB RAM, 64/ GB depolama alan&#;

Kamera: Çift 12 MP

iPhone X, herkes aç&#;s&#;ndan y&#;l&#;n en favori telefonu olmayacak çünkü oldukça yüksek bir fiyata sahip.

_jpg

2. Google Pixel 2 XL

&#;lk bak&#;&#;ta Google Pixel 2 XL:

Ekran: 6,0 inç P-OLED, x piksel ( ppi), en boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 4 GB RAM, 64/ GB depolama alan&#;

Kamera: 12,2 MP

Baz&#; Google Pixel 2 XL cihazlar&#;n&#; etkileyen yanma ve doygunluk gibi ekran sorunlar&#; d&#;&#;&#;nda telefon gerçekten çok iyi özelliklere sahip.

_jpg

3. Samsung S8 Plus

&#;lk bak&#;&#;ta Samsung S8 Plus:

Ekran: 6,2 inç Süper AMOLED, x piksel ( ppi), en-boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 6/8 GB RAM, 64/ GB depolama alan&#;

Kamera: 12 MP

Samsung'un iki adet amiral gemisi Mart ay&#;nda sat&#;&#;a sunuldu ancak bugün sat&#;n alabilece&#;iniz en iyi ak&#;ll&#; telefonlardan ikisi olarak kald&#;. Her iki telefon, yüksek özellikleri ve çerçevesiz tasar&#;m&#; ile hala zirvede.

_jpg

4. Samsung Galaxy Note 8

&#;lk bak&#;&#;ta Samsung Galaxy Note 8:

Ekran:  inç Süper AMOLED, x piksel ( ppi), en-boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 6 GB RAM, 64// GB depolama alan&#;

Kamera: Çift 12 MP

Samsung, listemizde birden fazla telefonu bulunan tek üretici olma ayr&#;cal&#;&#;&#;n&#; kazan&#;yor. Çünkü gerçekten birbirinden farkl&#; çerçevesiz ve yüksek özelliklere sahip iki ak&#;ll&#; telefon sunuyor. Galaxy Note 8 daha büyük inç ekrana, ve çift kameraya sahip

 _jpg

5. LG V30

&#;lk bak&#;&#;ta LG V

Ekran: 6,0 inç P-OLED, x piksel ( ppi), en boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 4 GB RAM, 64 GB depolama alan&#;

Kamera: Çift 16 MP + 13 MP

LG, &#;ubat ay&#;nda LG G6 ile çerçevesiz telefonlar&#;n trendini ba&#;latan üretici oldu ve ard&#;ndan A&#;ustos ay&#;nda LG V30 bu plan&#; daha da geli&#;tirmek için bir araya geldi. 

_jpg

6. OnePlus 5T

&#;lk bak&#;&#;ta OnePlus 5T:

Ekran: 6,01 inç AMOLED, x piksel ( ppi), en boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 6/8 GB RAM, 64/ GB depolama alan&#;

Kamera: Çift 16 MP + 20 MP

OnePlus, ilk olarak y&#;l&#;nda orta s&#;n&#;f fiyatlarla OnePlus One ile amiral gemisi düzeyinde özellikler sunmaya ba&#;lad&#; ve üç y&#;l sonra OnePlus 5T Çinli &#;irketin ad&#;m ad&#;m ilerledi&#;ini gösteriyor. Bu, üst düzey iç bile&#;enlerle dolu ve 6 inçlik, AMOLED ekrana sahip harika görünümlü bir ak&#;ll&#; telefon. 

_jpg

7. Moto G5 Plus

&#;lk bak&#;&#;ta Moto G5 Plus:

Ekran: inç LCD, x piksel ( ppi), en-boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 2/3/4 GB RAM, 32/64 GB depolama alan&#;

Kamera: 12 MP

En iyi ak&#;ll&#; telefonlar deyince genellikle en üst düzey premium telefonlara odaklan&#;l&#;yor. Çünkü en iyi bile&#;enlere, en iyi ekranlara ve en iyi özelliklere sahipler. Ancak Moto G5 Plus'&#; en iyi özelliklere sahip olanlardan biri olarak belirtmek isteriz. Çünkü y&#;l&#;n, özelliklerine göre en uygun fiyatl&#; ak&#;ll&#; telefonu.

 _jpg

8. Razer Phone

&#;lk bak&#;&#;ta Razer Phone:

Ekran: 5,7 inç LCD, x piksel ( ppi), 9 en boy oran&#;

Dahili: Snapdragon CPU, 8 GB RAM, 64 GB depolama alan&#;

Kamera: Çift 12 MP

Listenin son s&#;ras&#;nda Razer Phone yer al&#;yor. Bu telefon, özellikle oyunculara yönelik geli&#;tirilmi&#;.  Ekrandaki Hz yenileme h&#;z&#; (bir telefon için bir ilk) ve ileriye dönük ikili Dolby Atmos ayarl&#; hoparlörler, mobil oyun tutkunlar&#; sadece bir ba&#;lang&#;ç.

4, mAh pil, boyut aç&#;s&#;ndan pazardaki di&#;er telefonlar&#; eziyor.

_jpg

’ye hangi akıllı telefonlar damga vuracak?

Akıllı telefonlar artık hayatlarımızın vazgeçilmezleri haline geldi. Son hızla ilerleyen teknoloji bizi şaşırtmaya devam ediyor. 'yı kasıp kavuran akıllı telefonlar geride kaldı. İşte önümüzdeki yıl kullanıcıyla buluşacak olan akıllı telefonlar

Gizem ÖZLEN

Yayınlanma: - 30 Aralık Güncellenme:

’ye hangi akıllı telefonlar damga vuracak?

Zaman çok hızlı ilerliyor ve teknoloji zamanla birlikte gelişiyor. Hayatımıza girmesiyle büyük kolaylıklar sağlayan cep telefonları akllı telefonlarla birlikte vazgeçilmez hale geldiler.

yılı akıllı telefonlar açısından verimli bir yıl oldu. Apple bu yıla damga vuran akıllı telefonu iPhone 7’yi piyasaya sürerken, ezeli rakibi Samsung Galaxy Note 7’de ortaya çıkan batarya sorunları yüzünden büyük bir şok yaşadı. Buna rağmen Samsung’un yılın ilk aylarında çıkardığı Galaxy S7 başarıya ulaştı. Yıla damgasını vuran bir diğer akıllı telefon üreticisi ise Huawei oldu. yılından beklediğini alamayab LG ve Sony ise yeni yıla hazırlanıyor.

Peki yılında bizi neler neler bekliyor?

İPHONE 8 applelle

Apple’ın neredeyse her ürünü merakla beklenir oldu. Ancak iPhone 8 hakkında ortaya çıkan bilgiler daha da dikkat çekici. Apple’ın iPhone üretiminin yılına denk geleceği söylenen telefonun kullanıcıların ilk defa göreceği ileri teknolojiyle donatılmış olarak geleceği söyleniyor. Elbette telefona olan ilgi ve merak daha fazla artıyor. Aslında ismi hakkında henüz karar verilmeyen telefon hakkında OLED ekran ve 3 boyutlu kamera gibi özellikleri olacağı konuşuluyor.

GALAXY S8
s
Samsung yılında piyasaya süreceği akıllı telefonu Galaxy S8 ile Galaxy Note 7 olaylarını unutturmaya çabalayacak gibi görünüyor. Telefon hakkında söylenenlerin en ilginci ise iPhone’lardaki siri benzeri bir uygulamaya sahip olacağı yönünde. Qualcomm Snapdragon ve işlemcisine sahip olacağı, 6 GB RAM, 64 GB , GB ve GB gibi dahili hafıza seçeneklerine yer verileceği bilgileri gelen teleofnun kamera özelliklerinin de geliştirileceği söyleniyor.

SURFACE PHONEmicrosoft

Microsoft’un yılının sonuna doğru çıkaracağı konuşulan akıllı telefonu Surface Phone aslında bir nevi Projcet Ara’nın yerine geçmiş durumda. Merakla beklenen telefon hakkında çok fazla bilgi ortaya çıkmamış olsa da Microsoft’un bu telefondan oldukça umutlu olduğu görülüyor.

LG G6
lg-g6

yılında akıllı telefon açısından yüzü çok fazla gülmeyen LG ’de G6 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Modüler telefon konseptiyle önemli bir yeniliğe imza atan LG yeni telefonunda bu yenilikten vazgeçecek gibi görünüyor. Nisan ayında tanıtılacak telefonun inçlik Quad-HD ekrana sahip olması ve kablosuz şarj teknolojisiyle gelmesi bekleniyor.

GALAXY A3 VE A5

Samsung’un orta segment A serisinden A3 ve A5 model telefonları da yılı içerisinde piyasaya sürülecek.

NOKİA EFSANESİ GERİ DÖNÜYORnokia

Bir zamanların efsanevi telefon üretici Finli şirket Nokia yeni telefonlarıyla geri dönüyor. yılında Android işlemcili yeni akıllı telefonlarını tanıtması beklenen Nokia’nın geri dönüşü merak uyandırıyor. Gelen bilgilere göre veya inç ekran boyutuna sahip olacak cihaz, 2K çözünürlük kullanacak. Metal kasa ile geleceği söylenen telefonun suya dayanıklı olacağı yönünde söylentiler de bulunuyor.

Yeni iPhone için sürpriz özellik!İlginizi ÇekebilirYeni iPhone için sürpriz özellik!Galaxy S8'e iPhone 7 özelliğiİlginizi ÇekebilirGalaxy S8'e iPhone 7 özelliği

Akıllı telefonAndroidAppleGalaxy Note 7Galaxy S8HuaweiiPhoneiPhone 7iPhone 8MicrosoftNokiaramSamsungSamsung Galaxy Note 7SiriSonyTeknoloji

Geleceğin Trendi Çoktan Belli Oldu: 'nin En İyi 11 Çerçevesiz Ekranlı Akıllı Telefonu

Haberler

Teknoloji

Yapay Zeka

Geleceğin Trendi Çoktan Belli Oldu: 'nin En İyi 11 Çerçevesiz Ekranlı Akıllı Telefonu

Geride bıraktığımız yılın teknoloji alanında en çok konuşulan konusu çerçevesiz ekranlı akıllı telefonları oldu. Samsung'un Galaxy S serisiyle başlattığı ve Apple'ın iPhone X modeli ile akıllı telefon teknolojilerini takip edenlerin nabzını yükselttiği yılında isimsiz kahramanlar da vardı. Bu yılın öne çıkan tasarımının en iyi örneklerini derledik.

1. Samsung Galaxy S8

1. Samsung Galaxy S8

2. Google Pixel 2 XL

2. Google Pixel 2 XL

3. LG G6

3. LG G6

4. Huawei Mate 10 Pro

4. Huawei Mate 10 Pro

5. Oneplus 5T

5. Oneplus 5T

6. LG V30

6. LG V30

7. Samsung Galaxy Note 8

7. Samsung Galaxy Note 8

8. iPhone X

8. iPhone X

9. Xiaomi Mix 2

9. Xiaomi Mix 2

Essential PH-1

 Essential PH-1

HTC U Plus

 HTC U Plus

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İşte ’nin en iyi akıllı telefonları

Yeni bir telefon almadan önce, piyasadaki akıllı telefonları gözden geçirelim

Sizler için yılının henüz satışa çıkmamış ya da yeni çıkmış olan akıllı telefonlarını araştırdık. Mevcuttaki akıllı telefonunuzu yükseltmeden önce, haberimizi okuyup, bu yılın en iyi akıllı telefonları hakkında bilgi sahibi olmanızı öneriyoruz. Biliyorsunuz ki, yılında piyasaya sürülen veya sürülecek olan akıllı telefonlarda, daha çok hızlı performans sunmaları ve uzun pil ömrüne sahip olmaları üzerine ağırlık verildi. Ve, hepsi birbirinden iddialı. Bazıları, Snapdragon ’e kıyasla yüzde 25 oranında daha hızlı grafik işleme performansına sahip yeni Snapdragon çipini kullanacak. Bu yılın başlarında duyurulan, Galaxy S8 ve S8 Plus, LG G6 ve Sony Xperia XZ Premium da dahil olmak üzere harika akıllı telefonlar gördük. Çok yakında daha iddialı telefonlar piyasaya çıkacak. İşte piyasaya yeni çıkmış ve çıkacak olan akıllı telefonlar;

  1. Apple iPhone 8; Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 8, 17 Eylül tarihinde tanıtılacak. Geçtiğimiz sene 7 Eylül’de tanıtılan iPhone, bu sene için 17 Eylül tarihini uygun gördü. Amerika’nın California Eyaletinde, Apple’ın kendine has görkemli bir lansmanı ile tanıtılacak olan iPhone 8, kavisli bir OLED ekranla inç daha yüksek olacak. Bununla birlikte, beklenen çerçevesiz tasarımdan ötürü inç olan mevcut iPhone 7 Plustan daha büyük olamaz. Bunlar tabi henüz söylentiler arasında olan özellikler. Bir diğer söylenti ise, iPhone 8’in ilk kez kablosuz şarj özelliğine ve yüz tanıma veya iris taraması gibi biyometrik özelliklere sahip olacağını öne sürüyor.

Yeni bir telefon almadan önce, piyasadaki akıllı telefonları gözden geçirelim2. Google Pixel 2; yılında çıkacak olan bir diğer akıllı telefon ise, Google Pixel 2. Google telefonunun su geçirmezliği ve düşük ışıklı fotoğrafçılığına sahip, gelişmiş bir kameranın yanı sıra eğimli bir ekran ve Snapdragon işlemcisinin bulunduğu söyleniyor. Yeni Google telefonunun, Android O’yı ilk kez çalıştırdığını ve bunun da genel beta sürümünün mevcut olduğunu biliyoruz. Pixel 2; Ekim ayının sonuna doğru piyasaya sürülecek.

Yeni bir telefon almadan önce, piyasadaki akıllı telefonları gözden geçirelim

3. HTC U11; HTC, Edge Sense teknolojisi olan akıllı telefonu HTC U11’i resmen açıkladı. Akıllı cihazın herhangi bir kulaklık girişi yok. Gücünü, Qualcomm’un Snapdragon işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan akıllı telefon, ayrıca, yüksek çözünürlükte ses, inç Quad-HD LCD ekran, 12Mp bir kamera ve mAh bataryasını kullanıcılarına sunuyor. Haziran ayının ilk haftasında Euro fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

3.	HTC U11; HTC, Edge Sense teknolojisi olan akıllı telefonu HTC U11’i resmen açıkladı. Akıllı cihazın herhangi bir kulaklık girişi yok. Gücünü, Qualcomm’un Snapdragon işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan akıllı telefon, ayrıca, yüksek çözünürlükte ses, inç Quad-HD LCD ekran, 12Mp bir kamera ve mAh bataryasını kullanıcılarına sunuyor. Haziran ayının ilk haftasında Euro fiyat etiketiyle satışa sunuldu.4. LG G6 Plus; LG’nin bu yılın başlarında duyurduğu yeni akıllı telefonu LG G6 Plus, Güney Kore’de satışa çıkarıldı. Ancak, İngiltere’de LG G6 Plus’ın resmen satışa sunulup sunulmayacağına dair henüz kesin bir bilgi duyurulmadı. LG G6 Plus ve G6 Pro’yu birbirinden ayıran öyle büyük bir özellik yok. G6 Plus’ta kablosuz şarj özelliği bulunuyor ve GB’lık dahili depolama alanına sahip. G6 Pro ise, 32 GB’lık dahili depolama alanına sahip.

5. One Plus 5; akıllı telefon Haziran ayının ortasında yeni bir çift kamera, 64 ve GB depolama alanı ve 8 GB Ram’e sahipliği ile duyuruldu. Beklendiği gibi, Snapdragon ’i çalıştırıyor. Galaxy S8’e rakip olarak çıktı diyebiliriz. Akıllı telefon inç bir ekrana sahip. 8GB RAM’li versiyonu dolar fiyat etiketine sahip. Amerika’da satışa sunulan cihaz, Hindistan’da 22 Haziran’da satışa sunulacak (yani bugün). One Plus, ne yazık ki ülkemizde resmi olarak satış yapmıyor.

6. Samsung Galaxy Note 8: Notebook 7 felaketinden sonra Samsung’un Note ailesini bırakması yönündeki söylentileri unutun. Çünkü, Note 8, Ağustos ayının üçüncü veya dördüncü haftasında ilan edilecek. Muhtemelen 26 Ağustos. Akıllı cihaz, inç Quad-HD ve S Pen desteği olan SuperAMOLED bir ekrana sahip. Aynı zamanda, en iyi mobil VR deneyimini sizler için sunuyor. Çift kamera ve güçlü bir işlemciye sahip.

7. Xiaomi Mi6: Xiaomi resmi olarak Mi6’sını duyurdu. Ve, akıllı cihaz, çift kameraya sahip. Snapdragon işlemcisinden güç alacak. Akıllı telefon, dolar fiyat etiketine sahip. 64 GB ve GB dahili depolama alanı mevcut. mAh bir bataryası var.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir