even lambs have teeth imdb / Vahşi Değişim izle | Full izle, Hd izle, 720p izle, Türkçe Dublaj izle, hdfilmcehennemi2

Even Lambs Have Teeth Imdb

even lambs have teeth imdb

EVEN LAMBS HAVE TEETH - Vahşi Değişim (2015) Full HD Altyazılı izle

✓★↺
Vahşi Değişim-Even Lambs Have Teeth-2015
Yönetmen: Terry Miles
Yıl: 2015
Oyuncular: Kirsten Prout, Tiera Skovbye, Michael Karl Richards, Craig March, Garrett Black, Jameson Parker, Christian Sloan, Daniel Arnold, Graem Beddoes, Moneca Delain, Patrick Gilmore, Alyssa Hanson-Smith, Chelah Horsdal, Debs Howard, Manny Jacinto
Türler: Gerilim
İki genç kız, psikopat bir aile tarafından kaçırılarak, ormanın derinliklerinde bir kulübede esir tutulur. Uzun zaman süren işkence ve tacizin ardından kaçmayı başarırlar. Ancak yaşadıkları acıları unutmamış ve bu insanlardan intikam almaya yemin etmişlerdir. Ödeşme ise tahmin edeceklerinden çok daha kanlı olacaktır.
↺★✓ ↥↧imdb: 6.5
EVEN LAMBS HAVE TEETH - Vahşi Değişim (2015) Full HD Altyazılı izle

 

 


Vahşi Değişim

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(No Ratings Yet)
Loading...
  • ÜlkeABD
  • Yapım Yılı2015
  • IMDb Puanı5.1
  • KategoriGerilim
  • Film DiliTürkçe Dublaj
  • Orijinal Adı: Even Lambs Have Teeth

    Film Süresi: 1 saat 18 dakika

    Yönetmen: Terry Miles

    Oyuncular: Kirsten Zien, Tiera Skovbye, Darren Mann

    Filmin Konusu-

    İki genç kız, psikopat bir aile tarafından kaçırılarak, ormanın derinliklerinde bir kulübede esir tutulur. Uzun zaman süren işkence ve tacizin ardından kaçmayı başarırlar. Ancak yaşadıkları acıları unutmamış ve bu insanlardan intikam almaya yemin etmişlerdir. Ödeşme ise tahmin edeceklerinden çok daha kanlı olacaktır.. HDFilmcehennemizle iyi seyirler diler.

    Even Lambs Have Teeth

    Vahşi Değişim


    Film Bilgileri

    Vahşi Değişim

    12.313

    Vahşi Değişim izle, Vahşi Değişim full izle, Vahşi Değişim türkçe dublaj izle, Vahşi Değişim hd izle, Filmde çok iyi iki kız arkadaş olan Sloane ve Katie, birlikte bir çiftliğe gitmek için yola çıktıklarında yol üzerinde karşılaştıkları bir aile tarafından zorla kaçırılırlar, kızlar kaçırılmalarının üzerine kapatıldıkları yerde bir çok işkence türüne magruz kaldıkları gibi tacize de uğrayacaklardır. Sloane ve Katie hayatlarının en zor günlerini geçirdikleri bu kapalı mekandan kurtulmayı zorda olsa başardıklarında ise, geriye dönüp baktıklarında kendilerine yaşatılan bu acının karşılıksız kalmaması gerektiğini düşünerekten bu acıları kendilerine yaşatan kişilerden alacakları intikam oldukça kanlı olacaktır.

    Benzer Filmler

    Murder Mystery 2
    Murder Mystery 1
    Çıldırmış Ayı
    Soluksuz
    Luther Batan Güneş
    Çal Kaç
    Kasırgada Vurgun
    Kilitsiz

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır