bitlis tatvan belediye başkan adayı / Bitlis Tatvan Belediye BaÅŸkan Adayı Habip YeÅŸiltepe Kimdir?

Bitlis Tatvan Belediye Başkan Adayı

bitlis tatvan belediye başkan adayı

Mehmet Emin Geylani

Adalet ve Kalkınma PartisiAdalet ve Kalkınma Partisi

  • Aday olduÄŸu Ä°l: Bitlis
  • Aday olduÄŸu Ä°lçe: Tatvan
  • Cinsiyet: Bay
  • DoÄŸum Yeri:Tatvan
  • DoÄŸum Tarihi:
  • Meslek:Serbest

Biyografi:

Mehmet Emin Geylani, Bitlis'in Tatvan ilçesinde doÄŸdu. Ä°lk ve orta öÄŸrenimini burada tamamladı. Anadolu Ünivesitesi AçıköÄŸretim Fakültesi Ä°ÅŸletme Bölümünden mezun oldu. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ä°ktisat Anabilim Dalı üzerine yüksek lisans yaptı. Ä°stanbul Üniversitesi Ä°ÅŸ Dünyasında Profesyonellik Sertifika Programlarını tamamladı. yılları arasında Ä°stanbul'da mali müÅŸavirlik stajını tamamlayarak mali müÅŸavir oldu. Üç dönem AK Parti Bitlis Kongrelerinde il yönetimine ve il baÅŸkan yardımcılığına seçildi. Siyaset Akademisi eÄŸitimi aldı. Ekonomi Ä°ÅŸler BaÅŸkanlığı, Mali ve Ä°dari Ä°ÅŸler BaÅŸkanlığı ve Tatvan Ä°lçe KoordinatörlüÄŸü görevlerini yürüttü. yerel seçimlerinde Tatvan Belediye BaÅŸkalığı için aday adayı oldu. yılında MÜSÄ°AD Bitlis TemsilciliÄŸi kurucu üyesi, yılları arasında MÜSÄ°AD Bitlis BaÅŸkanı olarak görev yaptı. Ä°mam Hatip Platform, Bitlis Mali MüÅŸavirler Odası Disiplin Kurulu, Tatvan Gençler BirliÄŸi Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Vangölü Kültür ve Turizm DerneÄŸi Yönetim Kurulu üyelikleri ile Bitlis Otelciler ve Turizmciler DerneÄŸi Denetleme Kurulu BaÅŸkanlığı görevlerinde bulundu. Geylani, evli ve üç çocuk babasıdır.

İşte Sinan Oğan'ın beş şartı

AK Parti Tatvan Gen&#;lik Kolları Başkanlığının ger&#;ekleştirdiği ‘Başkana Mektup’ etkinliğinde yazılan mektuplara Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani kayıtsız kalmadı.

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani tarafından yazılan mektuplar tek tek okunarak istekler, şikâyetler ve ihtiyaçlar not edildi.

Mektuplar arasında AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’yi evine davet eden Selahattin Aytekin’in isteğini geri çevirmedi. Selahattin Aytekin’i telefon ile arayan Geylani, Karşıyaka Mahallesindeki evini ziyaret etti. 

Selahattin Aytekin, Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani’nin kendisini arayınca çok mutlu olduğunu ifade ederek, ‘Sağ olsunlar yazdığım mektuba cevapsız kalmadılar. Hemen arayıp ziyaret etmek istediklerini söylediler. Buraya gelmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim’ dedi.

AK Parti Tatvan Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yaptığı ‘Başkana Mektup’ etkinliğinde yazılan bütün mektupları okuduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Geylani, yazılan bütün talep, şikâyet, öneri ve davetleri not defterine kaydettiğini söyledi.

Geylani sözlerinin devamında, ‘Bu etkinlik ile ulaşamadığımız insanlar bize ulaşıyor. Bize gönlünden geçenleri yazıyorlar. Biz her platformda halkımıza ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Selahattin Aytekin kardeşimiz yazdığı mektup ile bizi evine davet etti. Biz de kendisinin bu davetine kayıtsız kalmadık. Aytekin ailesine bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Selahattin Aytekin’in çocukları ile bir süre ilgilenen Geylani, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekti.

 

Habip YeÅŸiltepe

Halkların Demokratik PartisiHalkların Demokratik Partisi

  • Aday olduÄŸu Ä°l: Bitlis
  • Aday olduÄŸu Ä°lçe: Tatvan
  • Cinsiyet: Bay
  • DoÄŸum Yeri:Mutki
  • DoÄŸum Tarihi:
  • Meslek:Serbest

Biyografi:

Habip YeÅŸiltepe, yılında Bitlis'in Mutki ilçesinde dünyaya geldi. Ä°lk ve orta öÄŸrenimini burada tamamladı. yılında Mutki'de tutuklanarak 12 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı. Mardin, Diyarbakır, Ä°skenderun ve Ermenek cezaevlerinde 9 yıl yattı. Tahliye sonrasi muhasebecilik ve ticaretle uÄŸraÅŸmaya baÅŸladı. Mersin Akdeniz BDP Ä°lçe BaÅŸkanlığı, il yöneticiliÄŸi ve il saymanlığı görevlerinde bulundu. Anadolu Üniversitesi Ä°ktisat Fakültesini bitirdi. yılındaki seçimlerde 3. sıra milletvekili adayı oldu. YeÅŸiltepe, evli ve 3 çocuk babasıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir