kadiköyde öğrenci yurdu / Ana Sayfa - Özel Nilüfer Gökay Kız Öğrenci Yurdu

Kadiköyde Öğrenci Yurdu

kadiköyde öğrenci yurdu

Kadıköy Erkek Öğrenci Yurdu

Kadıköy Erkek Öğrenci Yurdu

Kadıköydeki erkek öğrenci yurtları arasında hem başarılı hem de eğlenceli bir öğrenim yılı için Kadıköy erkek öğrenci yurdu yenilenen yüzü ile siz öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.

Özel Paşa Köşkü İkon

Özel Paşa Köşkü

Kadıköy Erkek Öğrenci Yurtları

Özel Paşa Köşkü, kadıköydeki erkek öğrenci yurtları arasında yepyeni bir hizmet anlayışıyla yeni bir soluk olmaya geliyor. Kadıköy erkek yurdu olarak kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren herşey en ince detayına kadar düşünülüp öğrencilerin konforu ön planda tutulmuştur. Kadıköydeki erkek öğrenci yurdu fiyatları bakımından kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmayı hedefleyen özel paşa köşkü öğrencilere kampüs yaşamları boyunca avantajlı fiyat sunmaktadır. Kadıköy erkek öğrenci yurdu olarak muhteşem konumu ile marmara üniversitesi erkek öğrenci yurdu, doğuş üniversitesi erkek öğrenci yurdu, okan üniversitesi erkek öğrenci yurdu, üsküdar üniversitesi erkek öğrenci yurdu ve Anadolu yakasındaki diğer üniversite erkek öğrenci yurdu arayanlar için istanbul erkek öğrenci yurtları arasından trafikten uzak stressiz bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.

Özel Paşa Köşkü Kadıköy, Göztepe, Haydarpaşa, Hasanpaşa, Üsküdar, Acıbadem, Beşiktaş bölgesine yakınlığı ile kadıköydeki erkek öğrenci yurtları arasında seçim yapacak olan öğrencilerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Özel paşa köşkü kadıköydeki erkek öğrenci yurtları, Beşiktaş erkek öğrenci yurtları, Üsküdardaki erkek öğrenci yurtları arasında İstanbul'da okuyan erkek öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan paşa köşkü,ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmaktadır.

Açık Büfe Kahvaltı

Birbirinden lezzetli seçenekleriyle açık büfe kahvaltı Kadıköy erkek öğrenci yurdu fiyatları içerisinde ekstra bir ücret ödemeden sizleri bekliyor.

Çamaşır Yıkama

Eğitiminizi yaparken kıyafetlerinize de büyük bir titizlik göstermenize imkan sağlamanız Kadıköy erkek öğrenci yurtları ile mümkün.

ODA TEMİZLİĞİ

Oda temizliğini dert etmeden sadece dinlenmenize olanak sağlayan öğrenim yılınız Kadıköy erkek öğrenci apartları içerisinde sizleri bekliyor.

7/24 GÜVENLİK

Öğrencilerin güvenliği için 7/24 saat Kadıköy erkek öğrenci yurdu güvenlik hizmeti ile içiniz rahat olsun.

Background
Background

PARMAK OKUYUCU

Girişlerinizi parmak okuyucu sistemimiz ile Kadıköy özel erkek öğrenci yurtları içerisinde en iyi güvenlik standartlarında bir konaklama istemez misiniz?

WIFI

En yeni teknoloji imkanları sağlanarak Kadıköy erkek öğrenci yurtları arasında sıkıntısız wifi hizmetinden en hızlı bir şekilde faydalanmanız mümkün.

24 SAAT SICAK SU

7 gün 24 saat sıcak su imkanı sunan Özel Paşa Köşkü, Kadıköy erkek öğrenci yurtları hizmetlerinden fazlasını vermek için kurulmuştur.

DİNLENME SALONU

Sessiz, ferah, sakin dinlenme salonumuz ile düşüncelerinize odaklanmanız daha kolay. Başarılı bir yıl için Kadıköy erkek öğrenci yurdu sizleri bekliyor.

image

02 Kişilik Oda

image

03 Kişilik Oda

image

04 Kişilik Oda

PS4 Turnuvaları

Ps4 turnuvalarımız sayesinde sosyal iletişiminizi artırarak stresten uzak bir öğrenim yılı geçirmenize katkıda bulunuyoruz.

Halısaha Turnuvaları

En popüler sporlardan biri olan futbolu, özel paşa köşkü halısaha maçları ile keyifli spor yapmanın keyfini yakalayın.

Paintball Turnuvaları

Özel Paşa Köşkü popüler etkinliklerinden biri olan paintball oyununu İstanbul'da doğa ile iç içe ulaşım sıkıntısı olmadan paintball oynamanın ayrıcalığını siz de yaşayın.

Background
 İstanbul Kız Öğrenci Evi    İstanbul’daki Kız Yurtları   Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası