makrome yastık yapılışı / El Örgüsü Makrome Kırlent Yastık Kılıfı – chichandmades

Makrome Yastık Yapılışı

makrome yastık yapılışı

Söz vermek

Malları aldıktan sonra parlak resimlerle pozitif bir geri dönüş bırakırsanız, 1 dolarlık bir eşik kuponu alamazsınız. Pozitif geri bildirimde bıraktıktan sonra kuponu almak için bizimle iletişime geçin.

ÜRÜN

El yapımı özel boyut makrome yastık kapağı yeni ve yüksek kalite. Moda tasarımı, konforlu ve yumuşak. Sandalyeler, veranda, ev, ofis vb. İçin mükemmel Malzeme: Pamuklu desen: Katı Boyutu: 45x45cm Kullanım Alanları: Ev dekorasyonu, araba dekorasyonu, otel, kafe dekoru için uygundur. Paket İçeriği: 1 adet * Yastık kapağı Lütfen: Işık ve ekran arasındaki fark nedeniyle, ürünün gerçek rengi, resminkinden biraz farklı olabilir. Lütfen anlayın. El işçiliği nedeniyle, lütfen 1 ~ 2cm boyutundan ayrılmasına izin verin. Teşekkür ederim!

Nakliye

Ödemenizi doğruladıktan sonra öğeler iş günü içinde sevk edilecektir.

Teslimat süresi

Standart nakliye ile ücretsiz gönderim sağlıyoruz. Parsel size ulaşmak için hafta sürer. Teslim süresi varış noktalarına bağlıdır. Uzak ülkeler ve sıkı gümrük (örneğin, Brezilya) 4 haftadan biraz daha uzun sürecek, lütfen sabırlı olun. Acil iseniz, lütfen EMS / FEDEX / UPS / DHL gibi diğer nakliye yollarını seçin.

Görev vergisi

Alıcılar, ülkenizdeki tüm gümrük vergisi ve ithalat vergileri ücretlerinden sorumludur. Öğeyi düşük değerli bir hediye olarak bildirmenize yardımcı olacağız.

Geri ödeme değişimi

Tüm ürünlerimiz nakliye öncesi iyi durumda kontrol edilecek ve paketlenecektir. Tüm müşterilerimizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız. Herhangi bir nedenden dolayı memnun değilseniz, lütfen bir geri ödeme veya değişim için alındıktan sonraki 7 gün içinde öğeyi orijinal haliyle iade edin. Alıcı, eşyaları iade etmek için nakliye maliyetini ödeyecek.

geri bildirim

Lütfen ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim (5 yıldız) bırakın. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin. Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.

Sevkiyat için:
Tüm ürünlerimiz, alıcılar tarafından sunulan alıcılara gönderilecektir, lütfen adresinizi ödemeden önce onaylayın. Ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 iş günü içinde eşyaları göndereceğiz. (Tatiller uzatılabilir) renk için:
Resimler sadece referans için örneklerdir. Fotoğraftaki sınırlamalar ve monitör ayarlarındaki kaçınılmaz farklılıklar nedeniyle, fotoğrafta gösterilen renkler, öğelerdeki bunlara% karşılık gelmeyebilir. Feeback için:
Memnuniyetiniz ve olumlu eedbackis, bize çok Impotan. Lütfen postive geri bildirim bırakın ve 5starlar IFYou bizim ve hizmetlerimizle Sembeder.

Öğelerimizle veya sevicilerimizle ilgili herhangi bir probleminiz varsa, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Şirket Profili
Biz sınır ötesi e-ticaret şirketi, birden fazla yurtdışı çevrimiçi ve çevrimdışı satış kanallarını entegre ediyoruz.

Gönderi Hakkında
* Genel olarak, tüm siparişler, ödeme DHGate tarafından onaylandıktan sonra iş günü içerisinde işlenecektir.
* Öğe EPACKET, SFEXPRESS, YANWEN, Çin Post Air Mail, EMS, DHL, Fedex, USPS ile sipariş verirken seçilir. Teslimat, paketlerin gönderilmesinden sonra taşıyıcıya bağlı, artı uluslararası tr
Ansport, teslimat geciktirebilir, umarım sabırla bekleyebilir ve bekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. * Paketinizi 17 numaraya takip edebilirsiniz. Herhangi bir izleme bilgisi bulabilirseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Müşteri servisi:
1. Çevrimiçi sohbet (anlık mesajlar) veya e-posta ile herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, biz okur almaz cevaplayacağız.
2. Sunan tüm resimler, farklı monitör ve parlaklık nedeniyle normal küçük renk farkı olabilir.
3. Siparişi göndermeden önce veya sonra herhangi bir probleminiz varsa veya paketi aldıktan sonra, lütfen anlaşmazlığı açmak yerine önce bizimle iletişime geçin, sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.

geri bildirim
* Öğeleri aldıktan sonra erken onayınız çok takdir edilecektir.
* Geri bildiriminiz bizim için hayati önem taşıdığımız için, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, 5 yıldızlı bir geri bildirimde bulunabileceğinizi umarız.
* Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sizin için sorunları çözeceğiz.

Qa
S: Siparişim ne zaman gelecek?
C: Teslim, hedefe ve seçtiğiniz taşıyıcıya bağlıdır, artı zaman alan uluslararası taşımacılıktır, lütfen sabırla bekleyin ve bekleyin.

S: Adresi değiştirmek istersem ne yapabilirim?
C: Adres, paket gönderildikten sonra değiştirilemez, bu nedenle lütfen siparişi göndermeden önce adresinizi doğru ve eksiksiz olduğunu kontrol edin.

S: Yanlış / kırılmış ürün (ler) veya boş paket (ler) alırsam ne yapabilirim?
A: Biz dikkatlice kontrol ve paketleyeceğiz, ancak bu durum olursa, lütfen anlaşmazlığı ortaya çıkarmak yerine önce bizimle iletişime geçin, sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.

S: Yanlış ürün sipariş edersem ne yapabilirim?
C: Lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu bize bildirin, sipariş gönderilmeden önce sizin için değiştirebiliriz.

S: Paketimi izleyemiyorum, ne oluyor?
A: Genel olarak,İzleme bilgileri gönderildikten sonra gün sonra güncellenecektir. Hala izleyemezseniz, lütfen bizimle iletişime geçin, en kısa sürede sizi kontrol edeceğiz.

S: Siparişimi ne zaman gönderirsiniz?
C: Siparişiniz, DHGate tarafından ödenir ve onaylanırsa, iş günü içinde gönderilecektir.

Toptan Boho ev dekoratif yuvarlak yastık makrome atmak yastık kılıfı el yapımı yastık örtüsü ponpon ile

Ürün adıToptan Boho ev dekoratif yuvarlak yastık makrome atmak yastık kapakları ponpon ile el yapımı yastık örtüsü
Ürün açıklamasıMakrome yastık kapakları
MalzemePamuk/polyester/keten keten kumaş/isteğiniz gibi
Boyutu45*45CM 30*50CM veya özelleştirilmiş
KullanımıEv dekor koltuk minderi
Renk/tasarımMüşteri olarak gerekli
Ambalaj kapalı1 PC/poli çanta, dış ambalaj: standart karton (veya sizin gerektirir)
Kalite mefhumlarının tarifleriÜretmek önce incelemek ve teslimat
ÖdemeTT, WESTUNON, para GRAM
Adedipcs

Bizim hizmet:

1> üstün kalite ile rekabetçi fiyat.
2> ücretsiz örnekler vardır.
3> % QC önce gönderiler.
4> mevcut çeşitli özellikleri, tasarımlar ve renk alıcının gereksinimleri.
5> adedi: yds/renk
6> birden tasarımlar ile küçük siparişleri kabul.
7> bir süreci maliyeti: 20 gün

8> özelleştirmek tasarımlar welcom vardır.

Sss:
1. Nasıl bize ulaşın?
Cevap (1): bize bir e-posta göndermek
Cevap (2): whatsapp: +
Cevap (3): wechat : +
Cevap (4): skype:shineangel
2. Can size referans için bir örnek göndermek?
Evet. Biz muayene için numune göndermek için glas vardır. Örnekleri tahsil edilir ve kurye ücreti ödemek gerekiyor.
3. Nasıl bir fiyat almak için?
Sen doğrudan fiyatlar almak için bize sorabilirsiniz.
Sen bize bir numune göndermek, ve biz isteğinizi göre ve bir fiyat verecek.
4. Ben bir küçük toptancı, eğer küçük siparişleri kabul?
Hiçbir sorun. Biz küçük sonra turn iş başlatmak yardımcı içine büyük.
5. Can ben güven size?
Tabii ki, bizim takım kumaşlar uzun zamanlı deneyimi vardır. Bizim ürün tasarımı roman ve ince işçilik bu ev ve yurtdışında hem de müşterilerimiz tarafından tercih.
6. OEM kabul. Tasarımlar sunabilir ve biz gerekli olarak üretecek.
7. Bizim ofis ziyaret için bekliyoruz. Biz size hizmet için hazırız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası