şanlıurfa viranşehir satılık ev / Şanlıurfa Viranşehir Yenişehir Mah Satılık Daire ilanları ve Fiyatları - birdunyaemlak.com

Şanlıurfa Viranşehir Satılık Ev

şanlıurfa viranşehir satılık ev

Şanlıurfa ViranşehirSatılık Konut m² Birim Fiyatları

* Bu ekrandaki tahminler, www.endeksa.com tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde www.endeksa.com veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde www.endeksa.com herhangi bir sorumluluk üstlenmez.



Şanlıurfa Viranşehir'de Satılık Ev Fiyatları

Şanlıurfa, Viranşehir ilçesinde Nisan 2023 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %153.13 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 1,228,640 TL olurken, Ortalama satılık konut büyüklüğü 140 metrekaredir.

Şanlıurfa, Viranşehir'de Ortalama Geri Dönüş Süresi 27 Yıl

Şanlıurfa, Viranşehir ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Nisan 2023 sonu itibarıyla 8,776 TL'dir. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 27 yıl seviyelerindedir.

Şanlıurfa Viranşehir'de Konut Fiyatları En Fazla Artan Mahalleler

Yıllık ortalamalara bakıldığında Nisan 2023 sonu itibarıyla konut için Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde en fazla değer kazanan mahalleler sırasıyla Yenişehir, Karataş olmuştur.

Şanlıurfa Viranşehir'de Konut Fiyatları En Az Yükselen Mahalleler

Yıllık ortalamalara bakıldığında Nisan 2023 sonu itibarıyla konut için Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde en az değer kazanan mahalleler sırasıyla Karataş, Yenişehir olmuştur.

Şanlıurfa Viranşehir'de En Hızlı Kazandıran Mahalleler

Amortisman süreleri dikkate alındığında Nisan 2023 sonu itibarıyla Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde en hızlı geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Karataş, Yenişehir olmuştur.

Şanlıurfa Viranşehir'deEn Geç Kazandıran Mahalleler

Amortisman süreleri dikkate alındığında Nisan 2023 sonu itibarıyla Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde en geç geri dönüşe sahip mahalleler sırasıyla Yenişehir, Karataş olmuştur.

Şanlıurfa Viranşehir'de Konutlar İçin Yıllık Ortalamalar

Ortalama BirimFiyat 6,222 ₺/m2
Ortalama Brüt Alan 140 m2
OrtalamaFiyat 871,080
Amortisman/Geri Dönüş Süresi26yıl
Min. Maks. BirimFiyat 3,127 - 10,000 ₺/m2
Pazardaki Yaş Ortalaması 8yıl
Ortalama Pazarlama Süresi70gün
Stok AdediUzmana Danışın
OranUzmana Danışın
Önceki Döneme Göre Stok DeğişimiUzmana Danışın

Şanlıurfa Viranşehir'de Konutlar İçin Kırılımlar

Kırılım Alan Min. Maks. BirimFiyatBirimFiyatFiyatGeri Dönüşü 
1+1 75m2 1,331 - 8,485₺/m2 3,083₺/m2 231,225-
2+1 100m2 4,067 - 9,208₺/m2 6,222₺/m2 622,20024yıl
3+1 170m2 2,886 - 10,955₺/m2 6,173₺/m2 1,049,41031yıl
4+1 210m2 3,843 - 16,212₺/m2 8,152₺/m2 1,711,920-

Şanlıurfa, Viranşehir Mahalleleri Satılık Konut Fiyatları

Konutlar için fiyat değişim ve stok bilgilerineEndeksa Uzmanı Danışmanlar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ticari ve arsalar için fiyat değişim ve stok bilgilerinePremium Endeksa Uzmanı Danışmanlar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Emlak Danışmanları için... Endeksa Uzmanı Danışmanlar

* Endeksa verilerine dayanmaktadır.

Şanlıurfa Viranşehir Satılık Daire

Viranşehir Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçe Yol Haritası

Emlakjet.com olarak satılık konut arayışındakilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Viranşehir satılık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile ilçenin iklim, nüfus, mahalleleri ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Viranşehir Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçe Hakkında Genel Bilgiler

Şanlıurfa iline bağlı Viranşehir ilçesi karasal iklim bölgesi içerisinde yer almaktadır. Viranşehir satılık daire arayan kişiler ilçenin ekonomisi ile yakından ilgilenmektedir. İlçe ekonomisinin temeli tarım ve hayvancılık faaliyetlerine dayanmaktadır. İlçede tarım faaliyetleri kapsamında hububat ürünlerinin tarım faaliyetleri ile ilgilenilmektedir. İlçede yapılan hayvancılık faaliyetleri kapsamında ise küçükbaş hayvancılık ve büyükbaş hayvancılık faaliyetleri ile ilgilenilmektedir. Viranşehir satılık ev arayan kişiler ilçenin Şanlıurfa il merkezine 90 kilometrelik bir mesafede yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır.

Viranşehir Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Nüfus Ve Mahalle Bilgileri

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre ilçe toplam nüfusu 200 bin 267’dir. İlçe nüfusunun yüzde 49,77’sini (99 bin 665) erkek, yüzde 50,23’ünü (100 bin 602) kadın nüfusu oluşturmaktadır. Viranşehir satılık daire arayan kişilerin ilçede konut tercihinde bulunabileceği 113 adet mahalle bulunmaktadır. Bu mahallelerden başlıcaları: Çiftekuyu Mahallesi, Çokran Mahallesi, Dedeköy Mahallesi, Defterdar Mahallesi, Değim Mahallesi, Demirci Mahallesi, Dikili Mahallesi, Dinçer Mahallesi, Dinçkök Mahallesi, Ekinciler Mahallesi, Ekindöver Mahallesi, Elbeğendi Mahallesi, Elgün Mahallesi, Emiroğlu Mahallesi, Engelli Mahallesi, Eser Mahallesi, Eskikale Mahallesi, Eşkin Mahallesi, Evcimen Mahallesi, Eyyüpnebi Mahallesi, Germen Mahallesi, Göğerli Mahallesi, Göktepe Mahallesi, Gölbaşı Mahallesi, Gölcük Mahallesi, Gömülü Mahallesi, Gönüllü Mahallesi, Gözeli Mahallesi, Gözler Mahallesi, Güleryüz Mahallesi, Gürpınar Mahallesi, Güzlek Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Işıldar Mahallesi, İncirli Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, Kale Mahallesi, Karakuzu Mahallesi, Karataş Mahallesi, Kargalı Mahallesi ve Karınca Mahallesi’dir.

Viranşehir Satılık Daire Arayan Vatandaşlar İçin İlçe Eğitim Kurumları Hakkında Bilgiler

İlçeden konut tercihinde bulunmak isteyen kişiler ilçenin eğitim kurumları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Özellikle çocuklu aileler ilçenin eğitim kurumlarının kaliteli olmasına, konut tercihinde bulunurken dikkat etmektedirler. İlçe eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Şanlıurfa Viranşehir satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Viranşehir Uğur Lisesi: Kışla Mah. Emirğolu Caddesi Sancar Plaza Üstü Kat:1-2-3 No:30, 63700 Viranşehir/Şanlıurfa. Daha detaylı bilgiler için 0544 969 49 19 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi: Yenişehir, 63700 Viranşehir/Şanlıurfa.

Sizler de satılık daire tercihini Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesinden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Şanlıurfa Viranşehir uygun fiyatlı satılık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek konut tercihinize hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

Şanlıurfa Viranşehir Satılık Daire

Viranşehir  Satılık Daire İlanları

Tapu.com’un teknolojisinden yararlanarak Viranşehir satılık daire ilanlarına kolayca teklif verebilirsiniz. Hemen oturmaya başlayabileceğiniz evlerin yanısıra, yatırımlık daire seçenekleri bulabilmeniz de mümkün. Viranşehir Daire ilanları arasından en çok tercih edilenlerin 1+1, 2+1 ve 3+1 odalı evler olduğunu biliyor ve sıklıkla bu yönde yeni ilanlar ekliyoruz.

Viranşehir  Satılık Daire Fiyatları

Tapu.com’da yer alan Viranşehir satılık ev fiyatları değerleme konusunda sertifikalı uzmanlar tarafından belirleniyor. Şanlıurfa Viranşehir Daire fiyatları belirlenirken, evin konumunun ana arterlere, hastanelere, okullara olan uzaklığı, binanın yaşı gibi bir çok kriter değerlendirilip en doğru fiyatların listelenmesi sağlanıyor.
Viranşehir Satılık daire ilanları arasından ilgilendiğiniz evin detay sayfasından otopark durumu, tapu bilgisi ve ısıtma sistemi gibi bir çok bilgiye ulaşarak daireyi görmeden de önemli ölçüde fikir sahibi olabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır