ay yengeç erkeği / Yengeç Burcu Hangi Ay? Yengeç Burcu Yükseleni Nedir? Nasıl Hesaplanır? - Astroloji

Ay Yengeç Erkeği

ay yengeç erkeği

Doğum Haritasında Ay Yengeç Burcunda Ne Demek? Ay Burcu Yengeç Kadınları ve Tüm Bilinmeyenleri!

Haberler

Yaşam

Astroloji

Yengeç Burcu

Doğum Haritasında Ay Yengeç Burcunda Ne Demek? Ay Burcu Yengeç Kadınları ve Tüm Bilinmeyenleri!

Ay burcu doğum haritasında sezgiselliği ve duyguları anlatır. Ay'ın astrolojik anlamda konumu kişiliğinizin altında yatan gizemli yönlerinize de işaret eder. Ay'ın tam doğum anınızda içinde bulunduğu burç, en derin ihtiyaçlarınız, duygusal odağınız ve tepkilerinizi gösterir.

Ay burcunuz aynı zamanda aşk hayatınız hakkında da bilgi verir. Çevrenizdekiler sizi Güneş burcunuz ile bilir, yükselen burcunuz gibi görür ve Ay burcunuz gibi tanır! Sizi tanıdıkça ve sizi anladıkça ortaya çıkan tüm özellikleriniz, gölge yanlarınız, arzularınız ve cinsel tutkularınız Ay burcunuza göre şekillenir. 

Bu içeriğimizde Ay burcu Yengeç ne demektir, Ay burcu Yengeç olan birisinin kişiliği ve tarzı nasıldır, bunlardan bahsedeceğiz. Ayrıca duygularında korkusuz ve bakışları ile adeta konuşan  Türk ve yabancı Ay burcu Yengeç kadınlarının kim olduğunu öğreneceksiniz!

Hazırsak başlayalım!

Yengeç burcunun temel özellikleri nelerdir:

Yengeç burcunun temel özellikleri nelerdir:

Ay burcu Yengeç olanların kişilik özellikleri nelerdir?

Ay burcu Yengeç olan birisi iç dünyasında neler yaşar?

Ay burcu Yengeç olan birisi iç dünyasında neler yaşar?

Ay burcu Yengeç'teyse aşk ilişkilerinde neler mümkün olabilir?

Ay burcu Yengeç'teyse aşk ilişkilerinde neler mümkün olabilir?

Ay Yengeç burcu hangi burçlarla uyumludur?

Ay Yengeç burcu hangi burçlarla uyumludur?

Gelelim, Ay burcu Yengeç olan Türk ve Yabancı kadın ünlülere! Onlarda kendi tutkulu simanızı ve gizemli bakışlarınızı bulabilirsiniz. Hangi ünlü ile kendinizi eşleştiriyorsunuz? Yorumlarda buluşalım

Dua Lipa

 Dua Lipa

Taylor Swift

 Taylor Swift

Melissa McCarthy

 Melissa McCarthy

Elizabeth Olsen

 Elizabeth Olsen

Shakira

 Shakira

Miranda Kerr

 Miranda Kerr

Jessica Simpson

 Jessica Simpson

Mariah Carey

 Mariah Carey

Halsey

 Halsey

9. Penélope Cruz

9. Penélope Cruz

8. Gwen Stefani

8. Gwen Stefani

7. Sofía Vergara

7. Sofía Vergara

6. Kris Jenner

6. Kris Jenner

5. Elçin Sangu

5. Elçin Sangu

4. Merve Boluğur

4. Merve Boluğur

3. Hazal Kaya

3. Hazal Kaya

2. Ajda Pekkan

2. Ajda Pekkan

Bunlar da ilginizi çekebilir:

1.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yenge&#; Burcu Hangi Ay? Yenge&#; Burcu Tarihleri Ve G&#;nleri

Sakarlıkları ile meşhur, duygu dünyaları hızlı bir şekilde değişim gösteren Yengeçler, çevrelerine karşı oldukça duyarlı ve hassas insanlardır. Sorumluluklarının bilincinden olan Yengeçler, aynı tutumu sevdiklerinden de beklerler. Alıngan yengeçler, müziğe ve dinsel konulara ilgi duyarlar. Duygularını çoğu zaman iç dünyalarından gizlemekten hoşlanırlar. Gizemli ve çekici olmak onlara göredir. Yönetici gezegenleri Ay olan Yengeçler, negatif ve dişi niteliklerine haizdir. Uğurlu taşları inci, karşıt burçları ise oğlaktır. Metalleri ise gümüştür.

Yengeç Burcu Hangi Ay?

Yaşamları süresince hassas bir mizaçları olan Yengeç burçlarının doğum günleri, sahip oldukları kişisel özellikler kadar merak ediliyor. Bu konuda belirtmek gerekir ki Yengeç burcu kişilerin, doğum günleri yaz ayları. Yengeç burcu kişiler haziran ve temmuz aylarının bir bölümünü kapsıyorlar. Özel günlerinde hatırlanmak isteyen yengeçlerin yakın arkadaşı ya da akrabası iseniz mutlaka onun doğum gününün not etmeli ve kesinlikle unutmamalısınız. Yaz aylarında doğdukları için sıcakkanlı insanlar olup bu özellikleri büyük sempati kazanmaktadırlar.

Yengeç Burcu Tarihleri ve Günleri

Burçlar ve tarihleri açısından bir inceleme yapıldığında 23 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında dünyaya gelenler Yengeç burcuna haiz kişilerdir. Sabırları ve sevdiklerini koruyan özellikleri ile yakınları için çok değerli insanlardır. Hayatlarında yer edinen, değer verdikleri kişilere karşı her zaman iyi niyetli yaklaşımlar gösterirler. Yönetici gezegenleri Ay'ın değişken hali de onların ruhi hallerinde zaman zaman dalgalanmalara neden olmaktadır.

Yengeç Burcu Kadını ve Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Yengeç burçları genel olarak orta boylu ve beyaz tenli kişilerdir. Beslenme düzenlerine her zaman dikkat etmeleri gereken bir burçtur. Özellikle ilerleyen yaşlarda sağlıkları açısından düzgün beslenme onların mutlaka dikkat etmeleri ve özen göstermeleri gereken bir alan olmaktadır. Oğlak burcu ile pek anlaşamazlar. Güven ve saygı hem yengeç kadını hem de erkeği için son derece önemlidir. Aile hayatlarında bu kavramların yer almasına çok özen göstermektedirler.

Yengeç burcu kadını, ev hayatını sever. Macera yaşanacak bir kadın değildir. Sadakat ve bağlılıktan hoşlanır. Kırılgan ve hassas bir yapısı vardır. Aldatılmayı kabullenmez. Bazen hırçın tavırlar sergileyebilir. Kendisine emir veren erkeklerden hoşlanmaz. Anaç bir mizaçları vardır. Kendilerine kol kanat geren güçlü erkekleri beğenirler ve partner olarak seçerler.

Yengeç burcu erkeği, aile ve sosyal yaşantısında sevilen ve aranılan erkeklerdir. Aile kavramına değer verirler. İyi bir baba ve eş olurlar. Çevresine faydalı olmak isteyen iyi niyetli insanlardır. Bazen bu özellikleri menfaatçi insanlar tarafından kullanılmalarına ve iyi niyetlerinin suistimal edilmesine yol açabilmektedir.

False

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası