marrakech çeşme giriş ücreti / Marrakech Beach Club - İzmir, Çeşme, -

Marrakech Çeşme Giriş Ücreti

marrakech çeşme giriş ücreti

Halk ve Beach Club Fiyatları sizlerle&#;

senesi muhtemelen plaj, otel ve beachlerin senesi olacak diyebiliriz. Pandemi sebebi ile geçtiğimiz sene kapasitelerinin yarısını açan oteller oda, beach ve rezervasyon ücretlerini bu sene hem yükseltiyor hemde ücret olarak artırıyor.

Her sene olduğu gibi Çeşme yine en gözde tatil mekanları arasında olacak. Her sene en çok tercih edilen mekanların yer aldığı Çeşme’de Beach Clubların fiyatları da merak konusu…  Birçok işletme Çeşme Beach’lerinde sezona girmeye hazırlanırken fiyatlarında 1 Temmuz itibariyle güncelleme yapıyor bu nedenle mekanlara gitmeden önce telefon ile bilgi almanızda ve rezervasyon yaptırmanızda fayda var…

Çeşme Plajları ve Beach Club Giriş Ücretleri

Çeşme plajları giriş ücretleri senesinde maalesef geçen seneye göre baya bir yükseldi. Özellikle bazı Beach club giriş ücretleri TL’nin üzerine çıkmış durumda.

Önemli Not: Fiyatlar kullanıcıların yaptıkları yorumlara göre yazılmıştır. Gideceğiniz plaj yada beach clubları arayarak fiyat bilgisi almanızı tavsiye ederiz.

Cozy Çeşme Giriş Ücreti : TL
Boheme Beach Giriş Ücretleri Hafta sonu ve Haftaiçi : TL
Alaçatı 11 Beach Club Giriş ücretleri Haftaiçi Hafta sonu TL
Marrakech Beach Club Giriş Fiyatı TL
Sole&Mare Beach Club Giriş ücreti TL
Soul Of Alaçatı Beach Alaçatı Giriş Fiyatı : TL
Kafepi Beach Club Giriş ücreti TL
Babylon Aya Yorgi Beach Club Giriş fiyatı kişi başı TL’dir
Esnaf On The Beach Çeşme Giriş Ücreti Hafta içi TL Hafta Sonu TL
Madeo Beach Çeşme Giriş Ücreti Hafta içi TL Hafta Sonu TL
Plage Isolée Beach Çeşme Giriş Ücreti Hafta içi TL Hafta Sonu TL
Copacabana Beach Club Giriş ücreti TL
Fly-Inn Beach Club Giriş ücreti TL
Quente Beach Club Giriş Ücreti : TL ‘dir.

Çeşme ve Alaçatı Beach ve PlajlarıHafta İçiHafta Sonu
Cozy Çeşme TL TL
Boheme Beach TL TL
Alaçatı 11 Beach Club TL TL
Marrakech Beach Club TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
Quente Beach Club TL TL
TL TL

Fly-Inn Beach Club

TL TL

Marrakech On The Beach, Çeşme

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Yok, Alkol Var, Fiyat (₺)

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Marrakech On The Beach'ın Menüsü

Marrakech On The Beach'ın henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Marrakech On The Beach hakkında yorumlar ve incelemeler. 22 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

serap 4 puan vermiş.


Avatarsız

Denizzzz 4 puan vermiş.


Avatarsız

Monikaleydy 4 puan vermiş.


Marrakech On The Beach'ı Paylaş

Marrakech On The Beach, Çeşme'nin adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 1

Mart 1

Aralık 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

Ege’nin incisi İzmir’in 85 km batısında yer alan Çeşme, İzmir’in en popüler tatil beldesidir. Doğusunda Urla, kuzeyinde, batısında ve güneyinde Ege Denizi yer alır. Üç tarafı denizlerle çevrili bir yarımada olan Çeşme, eşsiz plajları ve koyları ile sadece yerli değil binlerce yabancı turiste ev sahipliği yapar. Tarihte 12 İyon kolonisinden biri olan Çeşme, Giritliler tarafından kurulmuştur. Daha sonra Lidya ve Pers egemenliğinde kaldıktan sonra yüzyılda Osmanlı Devleti egemenliği altına girmiştir. Yapılan kazılar sonucunda birçok arkeolojik kalıntı bulunan kentte, Osmanlı döneminden kalma Çeşme Kalesi ve Kervansaraylar en güzel eserler arasındadır.

Akdeniz ikliminin hâkim olduğu ilçede yazları sıcak ve kurak geçer. Ancak kuzeyden esen rüzgârlar nedeniyle daima serin olur. Her zaman rüzgârlı olması da ilçenin Türkiye’nin en önemli sörf noktalarından biri olmasını sağlamıştır. Birçok koyunda sörf yapılan Çeşme’de sörf dersleri alabilir, deneyimli hocalar eşliğinde sörf yapabilirsiniz. Deniz turizmi deyince akla ilk gelen yerlerden biri olan Çeşme, mavi bayraklı plajları, bembeyaz kumsalları, turkuaz rengi denizi ile göz dolduran el değmemiş koyları ile tatilcilerin değişmez adresidir. Çeşme’de denize girecek en güzel yerler arasında Altınkum Plajı, Ilıca Plajı, Aya Yorgi Koyu, Boyalık Koyu, Dalyan ve Ovacık Koyu gösterilebilir. Bu mevkilerde bulunan halk plajları ve beach clublarla ilgili tüm bilgilere sizler için hazırladığımız yazımızdan ulaşabilirsiniz.

İçindekiler

Ücretli Plaj Yerleri

Dalyan Kocakarı Plajı

Çeşme’nin en eski plajlarından biri olan Dalyan Kocakarı Plajı, Çeşme Yarımadası’nın kuzeyinde Dalyan’a 5 km uzaklıkta bulunur. Müdavimi çok olan plaj, sakin ve nezih ortamı nedeniyle aile ile gidilebilecek en güzel plajlardan biridir. Hem denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz hem de kafa dinleyip huzur bulabileceğiniz plaj, turkuaz rengi denizi ile ve doğal sahili ile görenleri kendine hayran bırakmaktadır.

Halk plajı olarak hizmet veren Dalyan Kocakarı Plajı’na giriş hafta içi ve hafta sonu farklı ücret tarifesine sahiptir. Burada ister şezlong ve şemsiye kiralayabilir, ister kendi imkânlarınızla güneşlenebilirsiniz. Plajda soyunma kabini, tuvalet ve duş bulunsa da ücret karşılığı kullanılmaktadır. Aynı zamanda yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz büfe tarzı işletmeler de mevcuttur. Denizinin güzelliği ve berraklığıyla göz dolduran plaj, sığ ve sakin yapısı nedeniyle de çocuklar için uygun bir ortama sahiptir. Kum ve çakıl karışımı sahilde yürümek biraz zordur. Yanınıza deniz ayakkabılarınızı almanızı tavsiye ederiz!

Giriş Ücreti: Hafta içi 40 TL, hafta sonu 60 TL (2 şezlong ve 1 şemsiye dâhil). WC 2 TL, duş 3 TL ve soyunma kabini 1 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye (ücretli), soyunma kabinleri, duş, kafe, şerit uyarısı, otopark alanı ve cankurtaran.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Sole Mare Ayayorgi

Sole Mare Beach, Çeşme’ye sadece 1 km uzaklıkta bulunan ve Çeşme’nin en ünlü beach clublarına ev sahipliği yapan Ayayorgi Koyu’nda yer alır. Günün 24 saatinde farklı eğlence alternatifleri ile misafirlerini ağırlayan Sole Mare yaz boyunca hem yerli ve yabancı turistlere hem de birçok ünlü isme ev sahipliği yapıyor. Aya Yogi’nin en eski mekânlarından biri olan Sole Mare, gündüzleri plaj, geceleri de gece kulübü olarak hizmet veriyor.

Havuz gibi berrak ve dalgasız bir denize sahip olan beach, konforlu bir ortamda yüzmek ve güneşlenmek için gidilebilecek en ideal yerlerden biridir. Tamamen kumdan oluşan sahili ve sığ denizi ile çocuklu ailelerinde tercihi olan plaja yaş arası çocuklar ücretsiz alınmaktadır. Yetişkinler için ise hafta sonları ayrı hafta içi ayrı fiyat tarifesi uygulanmaktadır. Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş, WC ve bir adet içecek dâhildir. Aynı zamanda zengin yemek ve kokteyl menüsü ile de misafirlerinin beğenisini kazanmaktadır. Gündüzleri hafif müzikler eşliğinde sakince denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz Sole Mare’de eğlence akşam ’da happy hour partileri ile başlar ve gece geç saatlere kadar devam eder.

Giriş Ücreti: Kişi başı TL (Şemsiye, şezlong ve 1 soft içecek dâhil). yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, Wi-Fi, gözetleme kulesi ve cankurtaran, bar ve kafeterya, su oyunları parkı, iskele, snack bar, restoran, beach club ve otopark.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kafepi Alaçatı

Alaçatı’nın ünlü beach clublarından biri olan Kafepi Alaçatı, Afrika esintilerini yansıtan farklı konseptiyle ve bembeyaz kumlarıyla Afrika sahillerindeymiş hissi veriyor. Farklı eğlence konseptleriyle gündüz ve gece kesintisiz hizmet veren Kafepi, tatilcilerin gözdelerinden biridir. Happy hour partileri, renkli kokteylleri, turkuaz rengi denizi ve kumlu plajı ile hem denizin hem de eğlencenin tadını sonuna kadar çıkarmanızı sağlar.

Üç farklı konseptle hizmet veren Kafepi, Rakish, Blaze ve Black Bear olarak üç yeni markaya ayrılmış ve her biri farklı zevklere hitap etmektedir. Rakish; etnik meyhane konseptiyle, kumlar üzerine yayılan masalarda, Akdeniz ve Ege mutfağının lezzetlerini sunmaktadır. Blaze; eğlenceli müzikleriyle dans etmeyi özleyenlere unutulmaz dans deneyimleri yaşatmaktadır. Smoothie ve kahve köşesi olan Black Bear ise, plajda içeceklerini yudumlamak isteyenlere hizmet veriyor. Şık dizaynı ve herkese hitap eden eğlence anlayışı ile gün geçtikçe popülerliğini arttıran Kafepi, yaz boyunca misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Giriş Ücreti: Kişi başı TL. Araç otopark ücreti 30 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, Wi-Fi, gözetleme kulesi ve cankurtaran, bar ve kafeterya, su oyunları parkı, iskele, snack bar, restoran, beach club ve otopark.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Cove Ayayorgi Beach

Çeşme Ayayorgi Koyu’nda yer alan Cove Beach, koyda bulunan diğer işletmelere göre yeni olmasına rağmen kısa sürede popülerlik kazanmış ve Çeşme’nin en çok tercih edilen beach clubları arasına girmeyi başarmıştır. Rüzgâr almayan bir koyda bulunan Cove Beach, berrak denizi, yeşil alanları, çocukların eğlenebileceği kum alanları, lezzetli yiyecek ve içecekleri ile Çeşme’nin en iyi mekânı olma yolunda ilerliyor.

Mekâna girişte ücret alınmaktadır. Normal giriş, ,iskele ve loca olmak üzere fiyat tarifesi üçe ayrılır. Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş, soyunma kabini ve WC dâhildir.  Çocuklu aileler için son derece uygun bir ortama sahip olan mekâna yaş arası çocuklar ücretsiz girebilmektedir. Geniş menü seçenekleri ile hizmet veren bar ve restoranda harika kokteyller ve yemekler deneyebilirsiniz. Sabah kahvaltısından akşam yemeklerine kadar harika bir gün geçirebileceğiniz Cove Beach’de, saat arasında düzenlenen happy hour partilerinde eğlencenin sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Kişi başı harcama limiti TL. yaş arası çocuklar ücretsiz.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, Wi-Fi, gözetleme kulesi ve cankurtaran, bar ve kafeterya, yoga, çocuk oyun atölyeleri, iskele, restoran ve otopark.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Fly-Inn Beach Club

Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Altınkum’da bulunan Fly Inn Beach Club, kişilik kapasitesiyle Çeşme’nin en büyük beachlerinden biri olma özelliğini taşır. Oldukça geniş bir alana yayılmış olan mekânda kimse kimseyi rahatsız etmeden yüzmenin tadının çıkarabilir. İster kumluk alanlarda, ister çimenlerde, ister denizin üzerindeki iskelede güneşlenebilir. Gün boyu müzik eşliğinde çeşitli turnuvalara katılıp oyunlar oynayabilir, akşam ’den itibaren düzenlenen happy hour partilerinde eğlencenin dozunu arttırabilirsiniz.

Fly-Inn Beach Club’a giriş ücretlidir. Standart giriş ücreti ve VIP iskele giriş ücreti olmak üzere iki farklı tarife uygulanmaktadır. Giriş ücretlerine şezlong, şemsiye, plaj havlusu, duş, soyunma kabini ve WC dâhildir. Su sporları için elverişli alanlar, dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu restoran, her türlü içeceğin bulunduğu bar mevcut olan mekânda unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Pazartesi – Perşembe TL, Cuma – Pazar TL, VIP rezervasyon TL (1 bira veya meşrubat dâhil) ve %10 servis ücreti.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, cankurtaran, bar ve kafeterya, restoran, iskele ve otopark.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Rise’n Shine Alaçatı

Çeşme Alaçatı Mahallesi’nde yer alan Rise’n Shine Alaçatı, Solto Otel’in hemen yanında yer alıyor. metrekarelik geniş bir alanda yer alan mekân, kişilik beach, kişilik VIP olmak üzere aynı anda kişiye hizmet veriyor. Kısa zaman önce başka bir işletmenin yerine açılan Rise’n Shine, sunmuş olduğu hizmetlerle bir anda Çeşme’nin en popüler mekânlarından biri olmayı başarmış ve yaz aylarında ünlü isimlerin verdiği beach konserleri ile adından söz ettirmiştir.

VIP ve beach olmak üzere mekânda iki farklı fiyat tarifesi uygulanır. Şezlong, şemsiye, duş, WC gibi hizmetler fiyata dâhildir. Son derece elit bir çerçevede hizmet veren işletmede hem plaj hem de restoran hizmeti en iyi şekilde verilmektedir. Bir adet İtalyan lezzetleri sunan restoran, bir adet snack restoran, farklı kokteyller ve içecekleri ile beğeni toplayan iki adet bar ile hizmet vermektedir. Temiz ve berrak denizde yüzmenin keyfini çıkaracak, geniş kumsalda rahatça güneşleneceksiniz.

Giriş Ücreti: Kişi başı TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, cankurtaran, iki bar ve kafeterya, restoran, iskele ve otopark.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Madeo Beach

Alaçatı’nın ünlü beachlerinden biri olan Madeo Beach, hafta içi nezih, sakin ve sessiz ortamı ile kafa dinlemek isteyen misafirlerini ağırlarken, hafta sonu durum biraz değişiyor. Hafta sonları farklı konseptlerde partiler düzenleniyor ve şezlong için bile rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Muhteşem mavilikte bir deniz ve incecik parlak kumlara sahip olan plaj denizinin sığ olması nedeniyle de özellikle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor.

Mekâna giriş ücretlidir. Otopark, loca, yiyecek ve içecekler ayrı ayrı ücretlendirilir. İster şezlong ve çardaklarda güneşlenebilir, ister loca kiralayarak ailenizle kalabalıktan uzak vakit geçirebilirsiniz. Gündüz ayrı, gece ayrı eğlencenin hâkim olduğu mekânda gündüzleri dilediğinizce yüzüp güneşlenebilir, akşam müzik eşliğinde Akdeniz ve dünya mutfağının lezzetlerini tadabilir, gece de sabahın ilk ışıklarına karda devam eden after partide çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Hafta içi TL, hafta sonu TL (şezlong ve havlu dâhil), otopark ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, masa ve sandalye, şemsiye, şezlong, restoran, bar, Wi-Fi, cankurtaran, DJ performans, iskele ve otopark.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Spiaggia Grande Alaçatı

Spiaggia Grande, Alaçatı’nın ünlü beach clublarından biri olan ve denizinin güzelliğiyle dikkat çeken Yumru Koyu’nda yer alıyor. Adının Türkçe karşılığı Harika Plaj’dır ve adının hakkını fazlasıyla verir. yılında açılan mekân ünlü DJ’lerin katıldığı happy hour partileri ve ünlü sanatçıların verdiği konserler ile açıldığı günden bu yana adından söz ettirmektedir. kişilik şezlong, loca ve VIP oturma gruplarına sahip olan plajda denizin ve güneşlenmenin tadını en konforlu şekilde çıkarabilirsiniz.

Spiaggia Grande Beach’e giriş ücretlidir. Şezlong veya loca tercihinize göre fiyat değişiklik gösterir. Tuvalet, duş, soyunma kabini, şezlong, havlu ve bir adet içecek ücrete dâhildir. Aynı zamanda restoran kısmında harcamak üzere minimum harcama tutarı bulunmaktadır. Sunmuş olduğu eğlencenin yanında muhteşem mutfağı ile de misafirlerini memnun etmektedir. Odun ateşinde İtalyan pizzaları, pide, lahmacun, burger, deniz ürünleri ve Ege otları ile zenginleştirilmiş menüsü misafirlerin beğenisini kazanmaktadır.

Giriş Ücreti: Kişi başı TL (şezlong, şemsiye, havlu ve 1 adet içecek dâhil). Plaj ve restoran bölümünde TL harcama limiti bulunmaktadır.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, masa ve sandalye, şemsiye, şezlong, restoran, bar, Wi-Fi, cankurtaran, DJ performans, iskele, otopark, tekne ile ulaşım, sigara içilebilir alan, evcil hayvan, bahçe alanı, teras ve happy hour.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Plage Isolee Beach

Alaçatı’nın en sakin yerlerinden birinde bulunan Plage Isolee Beach, bangır bangır müzik olmadan beach club konforunda hem yüzmenin ve güneşlenmenin keyfini çıkarabileceğiniz hem de eğlencenin tadının çıkarabileceğiniz yerlerden biridir. Gece sineması, atölyeleri ve plaj kütüphanesi ile farkını ortaya koyan mekânda ister kitabınızı alıp şezlongda veya çardakta güneşlenebilir, ister loca satın alarak sevdiklerinizle baş başa kalabilirsiniz.

Plage Isolee Beach’e giriş ücretlidir. Otopark, loca, yiyecek, içecek ayrı ayrı ücretlendirilmektedir. Giriş ücretine şezlong, plaj havlusu, bir adet içecek, duş ve tuvalet gibi hizmetler dâhildir. Masmavi bir denize sahip olan plajın zemini ince kumludur. Deniz sığdır ve çocuklar için uygundur. Mekânda çok sayıda çocuklu aile görmek mümkündür. Çeşme merkezin kalabalığından uzak sade, sakin ve huzurlu bir yer arayanların tercih ettiği plaja Çeşme tatillerinizde mutlaka gitmelisiniz.

Giriş Ücreti: Hafta içi TL, hafta sonu TL (şezlong ve şemsiye dâhil), otopark ücreti 20 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, masa ve sandalye, şemsiye, şezlong, restoran, bar, Wi-Fi, cankurtaran, DJ performans, otopark, sigara içilebilir alan, bahçe alanı ve happy hour.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Before Sunset Beach

Çevrenin en sakin koylarından biri olan Ovacık Köyü’ne bağlı Azmak Koyu’nda bulunan Before Sunset Beach, açıldığı günden bu yana Çeşme’nin en popüler beach clubları arasında yer alıyor. Egzotik dekorasyonu ile dikkat çeken mekân misafirlerine Maldivlerdeymiş hissi yaşatıyor. kişilik şezlong kapasitesi, kişilik restoranı ve 8 adet bungalov ile müşterilerini ağırlayan mekân, akşamları kumsalda yer masalarında servis ettiği yemekleri ile de misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor.

Before Sunset Beach’e giriş ücretlidir. Çeşme’deki diğer beachlere göre fiyat yüksek olsa da sunmuş olduğu hizmete fazlasıyla değiyor. Turkuaz rengi denizi, geniş kumsal alanının yanı sıra hafta sonları düzenlenen partileriyle dikkat çeken mekân, hafta içi kafa dinlemek isteyenlerin, hafta sonu da eğlenceyi doruklarda yaşamak isteyenlerin ilk tercihidir. Haftanın her günü kalabalık olsa da hafta sonları yer bulmak imkânsızdır. Bir an önceden rezervasyon yaptırmanızda fayda var.

Giriş Ücreti: Pazartesi &#; Çarşamba TL, Perşembe – Pazar TL (şezlong ve minder dâhil).

Plaj Özellikleri: : WC, duş, soyunma kabinleri, masa ve sandalye, şemsiye, şezlong, restoran, bar, Wi-Fi, cankurtaran, DJ performans, otopark, sigara içilebilir alan, bahçe alanı ve happy hour.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Hotel Babaylon

Hotel Babaylon

Çeşme’nin en iyi otellerinden biri olan Babaylon Hotel, misafirlerinin unutulmaz bir tatil geçirmesi için gereken her şeye sahiptir. Mavi bayraklı plajıyla ve denizin huzur veren maviliğiyle mükemmel bir deniz tatili geçirebileceğiniz otelde sakinliği ve huzuru doyasıya yaşayabilirsiniz. Sizlere doğayı, denizi ve huzuru aynı anda yaşama imkânı sunan otel Çiftlikköy’de bulunmaktadır. Denize sıfır konumdaki otel merkeze 7 km uzaklıktadır.

Türkiye’nin en popüler tatil beldesi Çeşme’nin mavi bayraklı plaja sahip olan otellerinden biri olan Hotel Babaylon, hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı eğlence alternatiflerine sahiptir. Yaz sıcağında ister havuzda serinleyebilir, ister mavi bayraklı berrak denizin tadını çıkarabilirsiniz. Tabanı ince kumlarla kaplı plaj ve son derece sığ deniz özellikle çocuklar için oldukça idealdir. Otel müşterilerinin ücretsiz olarak kullanabildiği plajda şezlong, şemsiye, minder, plaj havlusu gibi imkânlar bulunmaktadır. Aynı zamanda plajda bulunan duş, WC ve soyunma kabini de ücretsiz kullanılabilmektedir. Deniz, güneş, kum üçlüsünün tadını doyasıya çıkarabileceğiniz plajda Kitesurf ve Windsurf gibi su sporları da yapabilirsiniz.

Giriş Ücreti: TL’lik harcama limiti ile giriş ücreti, şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, masa ve sandalye, şemsiye, şezlong, restoran, bar, Wi-Fi, cankurtaran, otopark, sigara içilebilir alan ve bahçe alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Altın Yunus Otel Plajı

Altın Yunus Otel Plajı

Çeşme’nin en güzel koylarından birinde bulunan Altın Yunus Oteli, altın rengi kumsalı, masmavi berrak denizi ve metre uzunluğundaki mavi bayraklı plajı ile misafirlerini ağırlamaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, konforlu odaları, zengin mutfağı ve eğlence olanakları ile iş stresinden uzaklaşıp, dinlenmenin ve eğlenmenin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz Çeşme’nin incisi Altın Yunus Otel, Çeşme tatillerinizde ilk tercihiniz olmalıdır.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, termal havuz, çocuk havuzu, soğuk şok havuzu gibi birçok yüzme alternatifinin bulunduğu otelin plajı görülmeye değer güzelliktedir. Otel müşterileri plajı ücretsiz kullanabilir. Aynı zamanda şezlong, şemsiye, plaj havlusu, duş, WC ve soyunma kabini gibi hizmetler de otel müşterilerine ücretsiz sunulan imkânlar arasındadır. Otele ait olan plaja otel misafirleri dışında giriş ücretlidir. Dışarıdan gelen misafirler plaj havlusu hariç tüm imkânlardan yararlanabilir.

Giriş Ücreti: TL’lik harcama limiti ile giriş ücreti, şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, masa ve sandalye, şemsiye, şezlong, restoran, bar, Wi-Fi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Aya Yorgi Koyu

Çeşme merkeze 13 km uzaklıkta bulunan Aya Yorgi Koyu, Çeşme’nin en ünlü beach clublarının bulunduğu yerlerden biridir. Çeşme tatillerinde eğlenmek isteyenlerin akın ettiği koy, eğlenceli ve farklı konseptleriyle dikkat çekmektedir. Gündüzleri deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarabileceğiniz, geceleri de DJ performansları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz plajda harika bir gün geçirebilirsiniz.

Tertemiz berrak denize ve ince kumlu plaja sahip olan koyda bulunan mekânların tarzı daha çok gençlere hitap ediyor. Mekânlara giriş biraz pahalı olsa da vermiş olduğunuz ücretin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş, WC gibi hizmetler dâhil olsa da içeride yüklü bir miktar harcamanız gerekebilir. Çünkü yiyecek ve içecekler de en az giriş ücreti kadar pahalı! Yine de bütçeniz elveriyorsa eğlencenin ve konforun tadını sonuna kadar çıkarmak için ilk tercihiniz burası olabilir.

Nasıl Gidilir: Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Çeşme merkezden koya minibüsler hareket etmektedir. Özel araçlarıyla gelecek olanlar Dalyanköy’e gelebilir ve buradan Aya Yorgi tabelalarını takip ederek ulaşımlarını sağlayabilirler.

Giriş Ücreti: Aya Yorgi Koyu’nda hizmet veren Before Sunset Beach Club, Marrakech beach Club, Sole&Mare Beach Club, Tren Beach Club, KafePi Beach Club ve Babylon Aya Yorgi Beach Club’ın giriş ücretleri ortalama TL olup fiyata şezlong ve şemsiye dâhildir.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, restoran, bar, gözetleme kulesi ve cankurtaran, şerit uyarısı ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Ücretsiz Plaj Yerleri

Alaçatı Çark Plajı

Çeşme Yarımadası’nın güneyinde bulunan Alaçatı Çark Plajı, Çeşme’de sörfün adresi olarak bilinir. Her yıl dünyanın dört bir yanından binlerce sörf tutkununa ev sahipliği yapan plaj, bir yandan denize girip kumsalda güneşlenebileceğiniz, bir yandan da sörf yapanları izleyebileceğiniz nadir yerlerden biridir. İzlemekle kalmak istemezseniz, çevredeki okullardan sörf dersleri alabilir, siz de sörf heyecanını yaşayabilirsiniz.

Yılın her dönemi rüzgârlı olması nedeniyle sörf için son derece ideal olan plajın suyu son derece sığdır. Plaj tabanı da ince kumlarla kaplıdır. Çocuklar hem kumlarla oynayıp hem de sığ denizde güvenle vakit geçirebilirler. Mavinin en güzel tonlarını bulabileceğiniz plajda ücretli, ücretsiz birçok işletme bulunmaktadır. İster halk plajı bölümüne ücretsiz girebilir, ister beachleri tercih ederek imkânlarından faydalanabilirsiniz. Hangisini tercih ederseniz edin aynı denizde yüzeceğinizi ve aynı kumsalda güneşlenebileceğinizi unutmayın!

Giriş Ücreti: Ücretli ve ücretsiz plaj bulunmaktadır. Ücretli plajda şezlong ve şemsiye 30 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, büfe, restoran, bar, gözetleme kulesi ve cankurtaran, şerit uyarısı, rüzgâr sörfü ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Ilıca Plajı

Çeşme’ye sadece 3 km uzaklıkta bulunan Ilıca Plajı, bölgenin en ünlü plajlarından biridir. Geniş bir alana yayılmış 3 km uzunluğundaki plaj tatil sezonunda çok kalabalık olsa da insanlar iç içe olmadan rahatça vakit geçirebiliyor. Çeşme’nin tüm plajları birbirinden özel olsa da Ilıca Plajı diğerlerinden ayrılır. Plaj yer altı kaynak sularına son derece yakın bir noktada bulunur. Yer altından çıkan sıcak sular sayesinde Ilıca Plajı’nın suyu hem çok sıcak hem de şifalıdır. Böylece sadece yaz aylarında değil İlkbahar ve Sonbahar aylarında da denize girilebilir.

Ücretsiz olarak girilebilen plajda birçok işletme vardır. Şezlong ve şemsiye ihtiyaçları bu işletmelerden karşılanabilir. İstemezseniz havlunuzu sererek de güneşlenebilirsiniz. Yaz boyunca yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan plajda duş, soyunma kabini ve WC gibi imkânlar bulunmaktadır Sığ, dalgasız denizde yüzmenin ve altın sarısı kumlarda güneşlenmenin tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz Ilıca Plajı’nda dalış, rüzgâr sörfü ve jet ski gibi su sporları da yapabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz. Araç otopark ücreti 20 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, büfe, rüzgâr sörfü, jet ski, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Delikli Koy

Çeşme Ovacık Mahallesi’nde bulunan Delikli Koy, Çeşme’nin en sakin plajlarından birine sahiptir. El değmemiş muhteşem güzellikteki bembeyaz kayalıkları ile dikkat çeken koy, adını kayalıkların arasındaki delik şeklindeki tünelden almıştır. Beyaz kayalıklar ve mavinin en güzel tonlarını barındıran denizin arasında bulunan küçük plaj Çeşme’nin doğal plaj yapısından farklı olarak çakıl taşlarıyla kaplıdır. Bu nedenle plajda vakit geçirip güneşlenmek isteyenler tarafından çok fazla tercih edilmez.

Koya giriş ücretsizdir ve koyda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir işletme bunmamaktadır. Özellikle yiyecek içecek ihtiyaçlarınızı karşılayıp hazırlıklı gitmenizde fayda var. Koy, bol rüzgâr alır ve bu rüzgârların etkisi ile zaman zaman dalgalı olabilir, su Çeşme’nin diğer plajlarına nazaran soğuktur ve çabuk derinleşir. Çocuklar ve yüzme bilmeyenler için tehlikeli olabilir. Akvaryum gibi denizde dilediğinizce yüzebileceğiniz Delikli Koy, eşsiz gün batımı manzarası ile ve muhteşem doğası ile Kampçıların da uğrak noktasıdır.

Nasıl Gidilir: Delikli Koy’a toplu taşıma ile ulaşım ne yazık ki bulunmuyor. Araçla gelecek olanlar Alaçatı Port’a gelip buradan yaklaşık 4 km yol gittikten sonra Alkoçlar Exclusive Alaçatı’yı geçerek koya inen patika yolun başladığı noktaya gelebilirler.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Şifne Plajları

Çeşme merkeze yaklaşık 5 km uzaklıkta bulunan plaj, Çeşme Yarımadası’nın en sakin koylarından birinde yer almaktadır. Çevresinde konaklamadan yeme içmeye, eğlenceden alışverişe kadar birçok alternatif bulunan Şifne Plajı Çeşme tatillerinde mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biridir. Yeşilin ve mavinin en güzel şekilde bir araya geldiği mükemmel bir bölgede bulunan plaj, sakinliği ve verdiği huzurla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Halk plajı olarak hizmet veren Şifne Plajı’na giriş ücretsizdir. El değmemiş doğasıyla görenleri kendine hayran bırakan plajda kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işletmeler bulunmaktadır. Alabildiğinde uzanan ince kumlu plajın önünde uzanan masmavi deniz kartpostal gibi bir manzara ortaya çıkarırken, denizin güzelliğini görenler yüzmek için sabırsızlanmaktadır. Sığ ve dalgasız deniz çocuklar ve yüzme bilmeyenler için uygun bir ortam sunmakta ve böylece ailelerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Boyalık Plajı

Çeşme’ye 5 km uzaklıkta bulunan Boyalık Plajı, ince taneli kumuyla, sıcak ve sığ deniziyle özellikle çocuklu ailelerin en sevdiği plajlardan biridir. Aya Yorgi Koyu ve Altınyunus Otel Plajı’nın tam ortasında yer alan 4 km uzunluğundaki plaj, Çeşme’nin en uzun plajlarından biridir. Son zamanlarda yeni yeni keşfedilmeye ve kalabalıklaşmaya başlayan plaj, Çeşme’nin meşhur plajları kadar kaliteli denize ve kumsala sahiptir.

Turkuazın en güzel tonlarını görebileceğiniz Boyalık Plajı, son derece berrak bir denize sahiptir. Tabanı açık renkte kumlarla kaplı denizde yüzerken balıkları seyredebilirsiniz. Plaja giriş ücreti alınmamaktadır. İsterseniz şezlong ve şemsiye kiralayabilir, isterseniz kendi eşyalarınızla giderek denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.  Aynı zamanda duş, WC, soyunma kabini gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Yeme içme ihtiyaçlarınız için ise sahil boyunca birçok işletme bulunmaktadır.

Giriş Ücreti: Ücretli ve ücretsiz plaj bulunmaktadır. Ücretli plajda şezlong ve şemsiye 40 TL.

Plaj Özellikleri: Ücretsiz plajda WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz. Ücretli plajda WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye (ücretli) gibi imkânlardan faydalanabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Çiftlikköy Plajları

Çeşme merkeze 6 km uzaklıkta bulunan Çiftlikköy, üç tarafı denizlerle çevrili bir yarımada olma özelliği taşır. 4 mevsim rüzgârlı olan plaj, sörf yapmak için son derece uygundur. Güneşlenirken açıklarda sörf yapanları seyredebilir ya da ders alarak siz de sörfçüler arasına katılabilirsiniz. Yol boyunca manzarayı seyrederek plaja ulaşabilir, güneşlenirken Sakız Adası’na kadar uzanan eşsiz Ege manzarasını seyredebilirsiniz.

Halk plajı olarak hizmet veren Çiftlikköy Plajı’na giriş ücretsizdir. Plaj içerisinde bulunan yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafeden şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz. Aynı zamanda plajda tuvalet ve soyunma kabinleri bunmaktadır. Tertemiz denizi ve muhteşem doğası ile dikkat çeken plaj sessiz, sakin bir gün geçirmeniz için idealdir. Rüzgârlı olmasına rağmen sakin olan denizi sığdır. Plaj ve deniz tabanı kumlarla kaplıdır. Bu özelikleri ile çocuklu ailelerin tercihi olmuştur.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânları ücretli plajda bulabilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerinizi plajdaki restorandan karşılayabilmeniz mümkün.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Ovacık Plajı

Ovacık Plajı

Çeşme’nin en sakin bölgelerinden biri olan Ovacık Mahallesi’nde bulunur Ovacık Plajı… Toplu taşıma ile ulaşımın olmadığı plaja kartpostal gibi bir manzarası olan köyün içerisinden geçerek ulaşılır. Sahile inince karşınıza mavinin en güzel tonlarını barındıran bir deniz ve uçsuz bucaksız bir kumsal çıkar. Sahilin bir tarafı özel beaclerle dolu iken bir tarafında da kimsenin olmadığı, el değmemiş, tertemiz, doğal güzelliği ile göz dolduran plajlar bulunur.

Halkın kullanımına açık olan ovacık plajı, açık mavi denizi ve muhteşem kumsalı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Deniz suyu biraz soğuk olsa da sığ ve dalgasız olması nedeniyle özellikle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Çocuklar hem denizde rahatça vakit geçiriyor hem de yumuşacık kumsalda eğleniyor. Girişin ücretsiz olduğu plajda ister işletmelerden şezlong ve şemsiye kiralayabilir, ister havlunuzu serip güneşlenebilirsiniz. Yeme içme ihtiyaçlarınızı da özel beachlerden karşılayabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye, soyunma kabini, yiyecek ve içeceklerinizi plaj çevresindeki ücretli işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Ildırı Plajı

Ilıdırı Plajı

Çeşme merkeze 17 km uzaklıktaki Ildırı Plajı, tarihi M.Ö. 8 yüzyıla kadar uzanan Erythrai Antik Kenti sınırları içerisinde bulunuyor. Çeşme’nin en bakir kalmış plajlarından biridir. Turkuazın en güzel tonlarını barındıran denizi, yumuşak kumlu sahili, tarihi ve eşsiz doğasıyla görenleri cezbeden Ildırı, şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak, sessiz sakin bir gün geçirmek isteyenlerin uğrak noktasıdır. Plajın bu derece bakir kalmasının önemli nedenlerinden biri de toplu taşıma ile ulaşım sağlanamamasıdır.

Muhteşem doğası ve kartpostallık manzarasıyla dizilere ev sahipliği yapan bir balıkçı kasabasında bulunan plajda, cam gibi tertemiz denizde balıklarla birlikte yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Çok uzun bir plaj alanı bulunmayan bölgede kumlu kısımlar daha çok özel işletmeler tarafından kullanılmaktadır. Bu plajlara giriş ücretlidir ve içeride her türlü imkân bulunmaktadır. Ancak kendi imkânlarınızla denize girebileceğiniz ve muhteşem denizin tadını ücretsiz çıkarabileceğiniz alanlarda herhangi bir imkân bulunmaktadır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini şezlong, şemsiye, yiyecek ve içeceklerinizi plaj çevresindeki ücretli işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Altınkum Halk Plajı

Çeşme merkeze sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Altınkum Halk Plajı, adı gibi altın sarısı kumları ile ünlüdür. Çeşme otogarından yarım saatte bir kalkan dolmuşlarla ulaşım sağlanan plaj merkezi bir konumda bulunmasından dolayı tatil sezonunda son derece kalabalık olur. metre uzunluğundaki ve 15 metre genişliğindeki sahil şeridinde ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Turkuaz rengi tertemiz deniz ve altın gibi parlak kumu ile binlerce turisti ağırlayan plaj, çevresinde bulunan imkânlar nedeniyle de çok fazla tercih edilen plaj yaz aylarının bunaltıcı sıcağında en güzel şekilde rahatlayabileceğiniz buz gibi bir suya sahiptir. Yazın en sıcak günlerinde bile deniz son derece soğuktur. Başta denize girmekte zorlansanız da kavurucu sıcaklarda ilaç gibi gelir. Plaja giriş ücretsizdir. Soyunma kabini ve WC bulunmaktadır ancak duş mevcut değildir. Şezlong ve şemsiye de ücret karşılığında kiralanabilir.

Giriş Ücreti: Ücretli ve ücretsiz plaj bulunmaktadır. Ücretli plajda şezlong ve şemsiye 40 TL (WC, duş ve soyunma kabini dâhil).

Plaj Özellikleri: Ücretsiz plajda WC ve soyunma kabini mevcut. Şezlong ve şemsiye ayrıca kiralayabilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz. Ücretli plajda WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye (ücretli) gibi imkânlardan faydalanabilmeniz mümkün.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Paşalimanı Koyu

Çeşme’ye 20 km uzaklıkta bulunan Paşalimanı Koyu, hem doğa ile iç içe kamp yapabileceğiniz hem de denizin tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz en güzel yerlerden biridir. Etrafında konaklamak için birçok seçenek bulunması, su sporları yapılabilmesi ve ulaşımın kolay olması bölgeye olan ilgiyi arttırmıştır. Çevresinde kamp yeri olduğu için plajın temizliği düzenli olarak belediye tarafından yapılmaktadır. Paşalimanı Koyu’na giriş ücretsizdir. Koyda bulunan işletmelerde şezlong ve şemsiye kiralayabilir aynı zamanda duş, WC ve soyunma kabini gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Turkuazın en güzel tonlarını görebileceğiniz plajın suyu son derece berrak, temiz ve ılıktır. Deniz seviyesi de sığdır. Bu nedenle çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ancak şunu da belirtelim; hem plaj hem de deniz tabanı çakıl taşlarıyla kaplıdır. İnce çakıl taşlarının yürürken ayağınıza zarar vermemesi için deniz ayakkabısı kullanmanızda fayda var. Yine de çakıl taşlarından rahatsız olursanız atlama iskelesinden denize atlayabilir, denizin dibini görebileceğiniz cam gibi suda yüzebilirsiniz.

Nasıl Gidilir: Yaz sezonu boyunca Çeşme merkezden toplu taşıma araçları koya ulaşım sağlamaktadır. Kendi aracıyla gelecek olanlar Çeşme’den Ildırı istikametini takip ederek tabelalar yardımıyla ulaşımlarını sağlayabilirler.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong, şemsiye, soyunma kabini, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki ücretli işletme yerlerinden karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Pırlanta Plajı

Adını pırlanta gibi parlayan kumlarından alan Pırlanta Plajı, Çeşme Çiftlikköy mevkiinde bulunmaktadır. metre uzunluğundaki plaj sit alanı olarak koruma altına alındığı için çevresinde herhangi bir işletme yoktur. Çeşmenin diğer plajları gibi oldukça berrak ve temiz bir denize sahip olan plajın denizin dibi de kumludur. Bu nedenle yaz aylarında kalabalık nedeniyle bulanıklaşabilir. Yaklaşık metre ilerledikten sonda derinleşen deniz çocuklar ve yüzme bilmeyenler için idealdir.

Girişin ücretsiz olduğu Pırlanta Plajı’nın çevresinde birçok işletme vardır. Şezlong, şemsiye ve yeme içme ihtiyacınızı bu işletmelerden giderebilirsiniz. Rüzgârın ve dalganın eksik olmadığı plaj Kitesurf ve Windsurf gibi su sporları için de harika bir ortam sağlar. Hem yurt içinden hem de yurt dışından sörf tutkunlarına ev sahipliği yapan plajda aynı zamanda eğitmenlerden ders alabilirsiniz. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, aynı zamanda su sporları ile tatilinize eğlence katabileceğiniz Pırlanta Plajı Çeşme tatil rotanızda mutlaka bulunmalıdır.

Giriş Ücreti: Ücretli ve ücretsiz plaj bulunmaktadır. Ücretli plajda şezlong ve şemsiye 40 TL (WC, duş ve soyunma kabini dâhil).

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz. Ücretli plajda WC, şezlong, şemsiye, duş yeri, soyunma kabinleri, büfe ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kamp atılabilecek çadır yerleri de bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Tekke Plajı

Çeşme merkezde bulunan Tekke Plajı, Çeşme’deki en küçük plajlardan biridir. Küçük bir koyda küçük bir alanda bulunan Tekke Plajı, hem merkezde bulunması hem de kolay ulaşım sağlanması nedeniyle çok rağbet görmektedir. Zaten küçük olan plaj bir de bu kadar rağbet görünce çok kalabalık olmaktadır. Plaja giriş ücretsizdir. Aynı zamanda plajda şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz, yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işletmeler mevcuttur.

Tekke Plajı Çeşme’nin çoğu plajından farklı olarak kumlardan değil çakıl taşlarından oluşmaktadır. Sığ denizde biraz ilerledikten sonra çakıl taşları yerini kumlara bırakır.  Sığ ve durgun deniz çocuklar ve yüzme bileyenler için son derece idealdir. Merkezde gezerken canınız serinlemek istese ücret ödemeden hemen gidip serinleyebileceğiniz, Ege’nin muhteşem denizinin tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz Tekke plajı, Çeşme’de uğramadan ayrılmamanız gereken plajlardan biridir.

Giriş Ücreti: Ücretli ve ücretsiz plaj yeri bulunmaktadır. Ücretli plaja giriş ücreti 25 TL.

Plaj Özellikleri: Şezlong ve şemsiye ücrete tabidir. Plajda büfe bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Güvercinlik Kleopatra Plajı

Güvercinlik Kleopatra Plajı

Türkiye’nin en popüler tatil beldesi Çeşme sınırları içerisinde bulunan Kleopatra Plajı, Güvercinlik Koyu olarak da bilinmektedir. Anayoldan görülmeyen kayalıklarla çevrili koy, gizli kalmış bir cenneti andırmaktadır. Çeşme’ye 10 dakika mesafede bulunan plaja toplu taşıma ile ulaşım mümkün değildir. Koyun üst tarafında bulunan sitenin içerisinden geçtikten sonra merdivenlerden inerken eşsiz bir manzarayı seyrederek plaja ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Çeşme’den kalkan tekne turları ile de koya ulaşmak mümkündür.

Altın sarısı ince kum taneleri ve turkuazın en güzel tonlarını barındıran denizi ile görsel şölen yaşatan plajın suyu son derece sığdır. Sakin ve dalgasız deniz çocuklar ve yüzme bilmeyenler için ideal bir ortam sağlar. Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak harika bir kafa dinleme yeri olan Kleopatra Plajı’na giriş ücretsizdir. Plajda herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Dolayısıyla şezlong ve şemsiye kiralama olanağı da yoktur. Etrafta gölgelik alanlar olmaması nedeniyle mutlaka yanınıza şemsiye almalısınız. Plajda soyunma kabini bulunmaktadır. Ancak duş ve WC yoktur.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Piyade Koyu Plajı

Piyade Koyu Plajı

Çeşme’nin en popüler tatil beldesi Alaçatı’da bulunan Piyade Koyu Plajı, Çark Plajı’nın hemen yanında bulunur. Gündüzleri denizin ve plajın tadını en güzel şekilde çıkarabileceğiniz, geceleri ise müzik eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz plaj, yaz boyunca hem yerli hem de yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Berrak ve tertemiz denizi, ince kumlu plajı ile tropik sahilleri andıran plaj, sörf tutkunlarının da değişmez adresidir.

Piyade Koyu Plajı’na giriş ücretsizdir. Plajda bulunan büfeden şezlong ve şemsiye kiralayabilir, yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Berraklığıyla kendine hayran bırakan sığ ve durgun denizde yüzebilir, yumuşacık kumlarda güneşlenebilirsiniz. Suyun ılık olması ve sığ olması çocuklu ailelerin burayı tercih etmesine neden olmaktadır. Deniz, kum, güneş üçlüsünün yanında farklı alternatifler de sunan plajda sörf okulu mevcuttur. Burada sörf dersleri alabilir, sörf sporcusu olabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plajda bulunan büfe yerinden karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Eşek Adası

Eşek Adası

İzmir’in irili ufaklı adalarından biri olan Eşek Adası, adını adada bir zamanlar sahipsiz dolaşan eşeklerden almıştır. Çeşme açıklarında bulunan ve tekne turları ile ulaşım sağlanan Eşek Adası’nda günümüzde de eşeklerle karşılaşmak mümkün… Sadece eşeklere ait olan ve Milli Parklar kapsamında olan adada hiçbir yapılaşma bulunmamaktadır. Adanın plajında bulunan iskeleye tur tekneleri yanaşabilir ve denize atlamadan direkt sahile inilebilir.

Tertemiz berrak denizi ile dikkat çeken ada, kuzey rüzgârlarına kapalıdır. Bu nedenle de su sporları için son derece uygundur. Deniz seviyesi sığdır. Denizde yürürken yukarıdan baktığınızda balıkları görebilirsiniz. Dalış sporu meraklıları için bulunmaz bir cennet olan Eşek Adası, derinliği 60 metreye kadar uzanan dalış alanı gölgenin en iyi dalış noktalarından biridir. Çeşme’den hareket eden günübirlik tekne turları ile ulaşabileceğiniz ada, muhteşem doğası, adayı çevreleyen masmavi denizi ile Çeşme tatillerinizde görülmesi gereken yerler listenizde mutlaka bulunmalıdır.

Nasıl Gidilir: Yaz sezonu boyunca Çeşme’den Eşek Adası’na her sabah tekneler günübirlik turlar düzenlemektedir. Turun kişi başı ücreti TL arası değişiklik göstermektedir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Mavi Koy

Çeşme Mavi Koy

Eşek Adası’nın batısında bulunan Mavi Koy’un diğer adı da Akvaryum Koyu’dur. Adını mavinin her tonunu barındıran akvaryum gibi denizinden alan koyda, doğal bir akvaryumdaymış gibi denizin dibini seyredebilirsiniz. Su öylesine berrak ki; su altı görüş mesafesi 20 metreye kadar çıkabilir. Koya giderken yanınıza deniz gözlüklerinizi ve şnorkellerinizi mutlaka almalısınız. Böylece su altının büyülü dünyasını keşfedebilir, balıklarla birlikte yüzebilirsiniz.

Koya ulaşım sadece tekne turları ile sağlanmaktadır. Tekneler genellikle burada yemek molası verirler. Yemeğiniz hazırlanırken kendinizi Ege’nin masmavi sularına bırakabilir, yazın sıcağında ve neminde rahatlayabilir, Mavi Koy’un eşsiz doğasında huzur bulabilirsiniz. Vaktiniz varsa kayalıkların üzerinden oltanızla balık tutabilirsiniz. Son olarak şunu da belirtelim; Milli Parklar statüsünde bulunan koyda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir işletme bunmamaktadır.

Nasıl Gidilir: Yaz sezonu boyunca Çeşme’den Mavi Koy’a her sabah tekneler günübirlik turlar düzenlemektedir. Turun kişi başı ücreti TL arası değişiklik göstermektedir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Makri Adası

Makri Adası

Çeşme’den tekne turları ile ulaşım sağlanan Makri Adası, genellikle tekne turlarının son durağıdır. Turkuazın en güzel tonlarını barındıran cam gibi denizi ve muhteşem doğası ile görenleri kendine hayran bırakan ada, aynı zamanda mükemmel bir dalış noktasıdır. Su altında ve su üstünde keşfedilecek birçok yer bulunan adada verilen mola bazen yetmeyebilir ve misafirler buradan ayrılmak istemeyebilir.

Dalgıçların çok sevdiği yerlerden biri olan Makri Adası’nın kuzey batısında Yatak Odası olarak adlandırılan küçük bir adacık vardır. Duvar rengi kırmızı, zemini beyaz kumlarla kaplı muhteşem bir su altı mağarasına sahip olması adanın bu adı almasına neden olmuştur. Adeta açık denizde yüzüyormuş hissi veren bir su altı manzarasına sahip olan ada, dalış turlarının da vazgeçilmez adresidir. Muhteşem doğal güzellikleri keşfedebileceğiniz ve buz gibi sularda yüzebileceğiniz Makri Adası Çeşme tatil rotanızda mutlaka bulunmalıdır.

Nasıl Gidilir: Yaz sezonu boyunca Çeşme’den Makri Adası’na her sabah tekneler günübirlik turlar düzenlemektedir. Turun kişi başı ücreti TL arası değişiklik göstermektedir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja yakın kafelerden temin edebilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Yıldızburnu Küçük Halk Plajı

Yıldızburnu Küçük Halk Plajı

Çeşme merkeze 8 km uzaklıktaki Ilıca mevkiinde bulunan Yıldızburnu Küçük Halk Plajı, Çeşme’nin en güzel plajlarından biri olan Ilıca Plajı’nın hemen yanında bulunan plaj, Ilıca mevkiine ismini veren sıcak su kaynağının olduğu yerdir. Sağlığa son derece faydalı olduğu söylenen termal suların olduğu bölge yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Denizden çıkan sıcak su kayalılarla çevrilerek doğal bir havuz haline getirilmiş ve sağlık turizmi açısından son derece popüler bir yer haline gelmiştir.

Halk plajına giriş ücretsizdir. Soyunma kabini ve duş imkânı bulunmuyor. WC yeri, şezlong şemsiye kiralama için plaj çevresinde işletme yerleri bulunmaktadır. Kayalıklarla çevrili olan termal havuz, özellikle romatizmal hastalıkları bulunan orta yaşın üzerinde kişiler tarafından tercih edilir. Birkaç saat vakit geçirip daha sonra yakındaki Ilıca Plajı’na geçip deniz keyfine devam edebilirsiniz. Yıldız Burnu Küçük Halk Plajı’nda sıcak kaynak suyu ve denizin soğuk suyunun birleştiği yerde keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plajda bulunan işletme yerlerinden karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Fedon Koyu

Fedon Koyu

Altınkum bölgesinde yer alan Fedon Koyu, Çeşme’nin bakir kalmış koylarından biridir. Yolu bira zorlu olan koy bu nedenle pek tercih edilmemektedir. En az hemen yanında bulunan Altınkum Plajı kadar güzel bir denize ve plaja sahip olan koy, travertenleri andıran beyaz kayalıkları ile dikkat çekmektedir. Kalabalık plajları tercih etmeyip, sessiz, sakin ve huzurlu bir şekilde denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin tercih ettiği koy, sakinliği ve doğal güzellikleri ile kampçıların da uğrak noktasıdır.

Fedon Koyu’na giriş ücretsizdir. Koyda kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir işletme bulunmamaktadır. Güneşten rahatsız olmamak için yanınıza mutlaka şemsiye almalısınız. Uzun süre kalmayı düşünüyorsanız da yiyecek ve içeceklerinizi yanınıza almalısınız. Tertemiz turkuaz rengi deniz son derece berraktır. Yüzerken balıkları seyretmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Denizi hafif taşlıktır. Deniz ayakkabısı ile rahat yürüyebilirsiniz. Hem sakin bir ortamda deniz keyfi yaşayabileceğiniz hem de çadır kurup kamp yapabileceğiniz Fedon Koyu’nda muhteşem gün batımı manzarasını da seyredebilirsiniz.

Nasıl Gidilir: Fedon Koyu, Altınkum Plajı’na yakın bir noktada bulunmaktadır. Yolu toprak olması nedeniyle altı yüksek bir araçla gelinmesi daha doğru olacaktır. Koy çevresinde araç parkı için geniş bir toprak alan bulunmaktadır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Ali Bostan Plajı

Ali Bostan Plajı

Çeşme merkezin 5 km kuzeyinde yer alan; limanı, yöreye özgü evleri, doğal güzellikleri ve eşsiz plajlarıyla dikkat çeken Dalyanköy’ün popüler plajlarından biri de Ali Bostan Plajı’dır. Sakinliğiyle dikkat çeken Ali Bostan Plajı, elverişli ortamı nedeniyle genellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. Kumlu plajı, sığ ve dalgasız denizi ile dikkat çeken plaj çocukların eğlenmesi ve yüzme bilmeyenlerin denizde dilediklerince vakit geçirmesi için son derece uygundur.

Halk plajı olarak hizmet veren plaja giriş ücretsizdir. Plajda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işletmeler bulunmaktadır. Bu işletmelerden yiyecek içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz. Ayrıca plajda bulunan duş, soyunma kabini ve WC gibi hizmetleri de ücretsiz kullanabilirsiniz. Hafif rüzgârı ve serinlemenize yardımcı olacak serin suları ile yazın bunaltıcılığından kurtulabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şemsiye ve şezlong kiralama. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı için plaj çevresinde işletmeler bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Azmak Plajı

Azmak Plajı

Ovacık Mahallesi’ne bağlı Azmak Koyu’nda bulunan Azmak Plajı, Çeşme’nin en sakin plajlarından biridir. Yavaş yavaş keşfedilmeye başlanan plaj, Çeşme’nin kalabalık ve yoğun plajlarından uzaklaşmak, sakin ve sessiz bir ortamda denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Girişi çakıllarla denize yakın kısımları da ince beyaz kumlarla kaplı olan plajda cam gibi denizdeki balıkları seyredebilirsiniz.

Azmak Plajı’na giriş ücretsizdir. Plajda şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti bulunmamaktadır. Ayrıca yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir işletme yeri de bulunmamaktadır. En yakın market bile oldukça uzak ve çok pahalıdır. Bu nedenle koya giderken ihtiyaçlarınızı yanınıza almalısınız. Deniz suyu son derece soğuk ve derindir. Çocuklar ve yüzme bilmeyenler için çok uygun değildir. Buz gibi denizde balıklarla birlikte yüzebileceğiniz, şehrin gürültüsünden uzakta kafa dinleyip huzur bulabileceğiniz Azmak Plajı, Çeşme tatil listenizde mutlaka bulunmalıdır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

İzmir&#;in gece hayatı ve kendine has özel beach clubları ile ünlü tatil cenneti olan Çeşme, her yıl on binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret ediliyor. Tüm yaz sezonu boyunca müthiş bir turist kalabalığına ev sahipliği yapan Çeşme&#;de tatil günlerinizi unutulmaz kılacak pek çok detay bulunuyor. Tüm gün boyunca deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıp eğlenebileceğiniz birbirinden harika beach clublar, ücretli ücretsiz plajlar ve koylar bulunuyor. Bir sonraki tatilinizi planlamak için Çeşme hakkında yazdığımız diğer içeriklere göz atabilir, bu şirin tatil cenneti hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir