hatay erzin belediye başkanı hangi parti / Hatay - Ökkeş Elmasoğlu - Seçim Sonuçları

Hatay Erzin Belediye Başkanı Hangi Parti

hatay erzin belediye başkanı hangi parti

Hatay'ın bina yıkılmayan tek ilçesi Erzin'in Belediye Başkanı merak konusu oldu: Ökkeş Elmasoğlu kimdir?

yılında Erzin’de dünyaya gelen Ökkeş ELMASOĞLU ilk, orta ve lise eğitimini Erzin’de tamamladıktan sonra yılında Marmara Üniversitesi, Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Avukatlık staj sonrasında vatani görevini tamamlayan Ökkeş Elmasoğlu deneyim kazanmak için bir süre İstanbul’da avukatlık yatıktan sonra, yılında doğduğu ve çok sevdiği memleketi Erzin’e dönerek mesleğine burada devam ettirme kararı aldı. yılından bu yana Erzin’de ikamet etmekte ve serbest avukatlık yapmaktadır. Bir süre Erzin Belediyesinin de avukatlığını üstlenmiştir. Ökkeş Elmasoğlu evli olup, iki kız çocuğu babasıdır. Geçmiş dönemlerde Erzin Kent Konseyi Başkanlığı da yapan Elmasoğlu, halen Erzin ADD Yönetim Kurulu Üyesi olup, 3 dönem Hatay Barosu Denetim Kurulu Üyeliği’nde görev almıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katıldı ve halkın büyük desteğiyle Belediye Başkanı seçildi.

Hatay Erzin Belediye Başkanı &#;kkeş Elmasoğlu kimdir, ka&#; yaşında, ka&#; yıldır başkan? Hatay Erzin Belediyesi hangi parti hangi partiden?

Maraş merkezli ve büyüklüğündeki depremler, 10 ilde büyük bir yıkıma sebep oldu. Can kaybının 20 bini geçtiği depremde binlerce bina enkaz yığınına dönüştü. Hatay'ın Erzin ilçesinde ise tek bina bile yıkılmadı. Peki, Hatay Erzin Belediye BaşkanıÖkkeş Elmasoğlu kimdir, Ökkeş Elmasoğlu hangi partiden? Erzin Belediyesi kimde, hangi belediyede?

• 11 Şubat - • Son Güncelleme:

• 11 Şubat - • Son Güncelleme:

1Hatay Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu kimdir, kaç yaşında, kaç yıldır başkan Hatay Erzin Belediyesi hangi parti hangi partiden
2ERZİN BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ ELMASOĞLU KİMDİR

Erzin Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? Ökkeş Elmasoğlu hayatı ve biyografisi

Türkiye'nin sarsan ve asrın felaketi olarak adlandırılan ve büyüklüğündeki iki deprem 10 ilin yok olmasına neden olurken Hatay yerle bir oldu. Bunun üzerinde Hatay'da bir ilçede tuğla bir oynamamışken akıllara depreminde Kocaeli'nde hasar görmeyen Tavşancıl ilçesi geldi. Hatay'ın Erzin ilçesinin belediye başkanı hakkında araştırmalar başladı. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu hakkında merak edilenler haberimizde.

ERZİN BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ ELMASOĞLU

yılında Erzin'de dünyaya gelen Elmasoğlu, ilk,orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlarken üniversite olarak ise Marmara üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. Avukatlık staj devamında vatani görevini yaptıktan sonra yılında doğduğu yer olan Erzin'e dönerek mesleğini orada devam ettirdi. Erzin'in avukatlığını bir süre devam ettiren Elmasoğlu, Erzin Kent Konseyi Başkanlığı yaparak güncel olarak Erzin ADD Yönetim Kurulu Üyesi olup, 3 dönem Hatay Barosu Denetim Kurulu Üyeliği’nde görev almıştır.

Erzin belediye başkanı

ÖKKEŞ ELMASOĞLU PARTİSİ NEDİR?

31 Mart yerel seçimlerde CHP üzerinden Belediye Başkanı olarak aday olarak seçildi.

ERZİN'DE CAN KAYBI YOK

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremden etkilenen bir diğer il Hatay olurken her yer yerle bir oldu. Fakat Hatay'ın Erzin ilçesinde tek bir çatlağın bile olmaması ise dikkatleri çekti. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, bir programa karşılık olarak yaptığı açıklamada ilçede can kaybı olmadığını belirtti. Osmaniye'nin , Hatay'ın da kilometre uzağında olan Erzan'da bu kadar şiddetli depreme karşılık çok şükür Erzinimizde depremin kendisinden kaynaklanan bir can kaybımız olmadı, yaralımız da olmadı, bir enkazımız da olmadı ifadeleri kullanıldı. 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır