çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu / ekşi duyuru - kurutma makinası, çamaşır makinasının üzerine konur mu?

Çamaşır Ve Kurutma Makinesi Üst Üste Konur Mu

çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu

Çamaşır makinesi ve kurutucunun üst üste kurulmasını istiyorum

Kurutma makinenizin kullanımı sırasında beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumlarla ilgili yapabilecekleriniz konusunda size bilgi vermek istiyoruz.

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Çamaşır makinesi ve kurutma makinesinin kurulumunu üst üste konumlanacakları şekilde yaptırmak istiyorsanız; size aşağıda önereceğimiz adımlarla yardımcı olabiliriz.

Kurutma makinesini satın alırken veya yetkili servis sizi montaj randevusu almak için aradığında çamaşır ve kurutma makinelerinizin kurulumunu üst üste konumlanacak şekilde yaptırmak istediğinizi belirtmelisiniz.

Çamaşır ve kurutma makinelerinin üst üste kurulum ücreti

İlk montajda ücretsiz yapılan işlemden, ikinci montaj veya montaj sonrası talep edildiğinde ücret alınmaktadır. Çamaşır makinesi kurutucudan sonra satın alındıysa kurulum ücreti alınmaktadır.

Kurutma makinesinin çamaşır makinesinin üstüne kurulabilme şartları

Çamaşır ve kurutma makinelerinin üst üste konumlanarak kurulabilmesi için her iki makinenin de Arçelik'e ait markalar olması gerekir. Bununla birlikte Arçelik markalı makinenin üstüne Grundig; Altus markalı makinenin üstüne Arçelik markalı makinelerin kurulmasında bir sakınca yoktur. Son olarak iki makinenin derinlik ölçülerinin aşağıdaki şartları sağlaması gerekir.

Örneğin; Kurutucu derinliği 54 cm ise :45 cm, 49 cm, 50 cm, 54 cm, 60 cm, 62 cm derinliğe sahip çamaşır makinesi üzerine kurulabilir.
Kurutucu derinliği 54 cm ise :Çamaşır makinenizin derinliği 40 cm ise üzerine kurutucu kurulamaz.
Kurutucu derinliği 60 cm ise : 49 cm, 50 cm, 54 cm, 60 cm, 62 cm derinliğe sahip çamaşır makinesi üzerine kurulabilir.
Kurutucu derinliği 60 cm ise : 40 cm ve 45 cm derinliğe sahip çamaşır makinesi üzerine kurulamaz.

Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanım Rehberi

Kurutma makineleri kalabalık ailelere, çalışanlara ve çamaşırlarını asmak için yeterli alanı olmayanlara pratiklik sağlayan bir üründür. Bir taraftan istediğiniz giysilerin anında hazır olmasına olanak tanırken diğer taraftan da kuruyan giysilerin üzerinde toz ya da hav birikmesi derdini ortadan kaldırır. Çamaşırları asma ve toplama derdinden kurtarır ve zamandan tasarruf sağlar. Rutubet sorununu ortadan kaldıran çamaşır kurutma makineleri özellikle soğuk ve nemli günlerde hayat kurtarıcıdır. Peki, avantajları ile hayatınızı kolaylaştıran kurutma makinesi nasıl kullanılır?

Kurutulacak Giysilerin Etiketlerini Mutlaka Okuyun

Giysilerinizi çamaşır kurutma makinesine yerleştirmeden önce, mutlaka etiketlerine göz atın. Çünkü bazı hassas kumaş materyaline sahip kıyafetler kurutma makinesinde kurutmaya uygun olmayabilir. Etiketinde "çamaşır kurutma makinesinde kurutulması uygun değildir" uyarısı olan kıyafetleri çamaşır kurutma makinesinde kurutmak, kumaş dokusunda deformasyona yol açabilir.

Çamaşır Kurutma Makinesinin Kapasitesini Görmezden Gelmeyin

Çamaşır kurutma makinelerinin de tıpkı çamaşır makineleri gibi bir kapasitesi bulunur. Kurutma kapasitesinden daha fazla çamaşırla çalıştırılması, yeterli hava dolaşımının oluşmasını ve çamaşırların kurumasını engeller. Bu durum kurutma süresini uzatarak kıyafetlerin deforme olmasına neden olur. Sürenin uzaması enerji tüketimini de artırır.

Kurutulacak Giysilerin Sularının İyice Süzülmüş Olduğundan Emin Olun

Kurutma makinesini çalıştırmadan önce yıkanmış kıyafetlerinizin sularının iyice süzülmüş olması gerekir. Bunun için çamaşır makinenizin sıkma programını kıyafetlerin özelliğine uygun olarak ayarlamalısınız. Çamaşırlarınızın sularının iyi süzülmüş olması daha hızlı kurutulmalarını sağlar ve yıpranma riskini en aza indirir.

Üzerinde Metal Parçalar Olan Çamaşırlara Dikkat Edin

Metal parçalar çamaşır kurutma makinesinin kazanına zarar verebilir. Bu nedenle üzerinde metal parçalar yer alan giysilerinizi kurutma makinesinde kurutmaktan ka

Cihazınızı nasıl kurmak istiyorsunuz?

Çamaşır - Kurutucu sütunu
Yan yana yerleştirmek için yeterli alan olmadığında, çoğu Miele çamaşır makinesi ve kurutucusu yerden tasarruflu olarak üst üstte yerleştirilebilir. Bu yerleşim çözümünde çamaşır makinesi daima altta funduszeue.infoÜst üstte yerleştirme şekli için özellikle WhiteEdition tasarım serisindeki makineler uygundur. Bu tasarım serisindeki kurutucularda, kapağın açılma yönü değiştirilebilir ve her iki makinenin kapağının aynı yönde açılması sağfunduszeue.infoe, makinelerin birbirlerine sağlam birleştirilebilmesi için ara modüller sunmaktadır. Bunlardan bazıları kullanışlı bir çekmeceyle donatılmıştır. Bu çekmecede, örneğin aksesuar parçaları saklanabilir veya kurutucunun rahatça doldurulması veya boşaltılması için çekmece üzerine çamaşır sepeti yerleştirilebilir.
Side-by-side
Miele çamaşır makineleri ve çamaşır kurutma makineleri teknik ve görsel açıdan birbirlerine uyumludurlar. Böylece bu iki makineyi yan yana koyabilir ve yeni yıkanan çamaşırlarınızı kolayca kurutma makinesine doldurabilirsiniz.
Tezgah altına monte edilebilir
Miele ChromeEdition serisindeki düz panelli cihazlar, hatta tezgah altına da monte edilebilir, bunun için tezgah altındaki montaj yüksekliğinin 82 ila 85 cm arasında olması gerekir. Bu uygulamanın tercih edilmesi durumunda cihazın üst kapağı, bir alt yapı modülüyle (örn., UBS W1/G ya da UBS T1/G) değiştirilir.
Alta sürülebilir
Miele'nin tüm önden yüklemeli makineleri, tezgah altı niş yüksekliğinin en az 85 cm olduğu tezgahların altına sürülebilir. Bu yerleştirme çözümünde cihazın üst kapağı sökülmez. Bu uygulama için özellikle de düz panelli W1 ChromeEdition serisi cihazları uygundur.
Bazalı yerleştirme
Baza (WTS ) ile cihazınızı yaklaşık 30 cm kadar yükseltebilir ve böylece daha konforlu bir çalışma yüksekliğine getirebilirsiniz. Cihazın kullanımı daha ergonomik ve daha konforlu bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda da baza, örn., deterjan ya da çamaşır torbası gibi eşyaları koyabilmeniz için size yer sunar, her şeye çabucak erişebilir, her şeyi çabucak kaldırabilirsiniz.
Ürün sayfalarımızda sunulan kurutma makinelerinden birini almaya karar verdiğinizde, ׅ“uygun ürünler” sekmesine tıklamanızla ürününüze optimum bir şekilde uyan çamaşır makineleri gösterilir.
Modele bağlı donanım özellikleri

kurutma makinesi de hemen hemen çamaşır makinesi ağırlığında. kaldıramaz ki


  • chickensoup  ( ) 

gördüğüm kullananların çoğu üst üste kulanıyor.
ancak arada bir aparata var mı bilemiyorum

  • €xpolerer  ( ) 

koyulur. teknik servise danışın size yardımcı olacaklardır. ben kurutma mak. almak istediğimde satıcı istersem üst üste konulabileceğini söyledi.(benim aldığım makina bacalı model değil, elektrikli modeldi. bu kısma dikkat)


  • balik kraker  ( ) 

Arkadaşımın evinde de üstüste duruyolla', ama hangisi üstte bilmiyorum:p


  • charlesbukowskiineksi  ( ) 

@charlesbukowskiineksi büyük ihtimalle çamaşır makinası altta, kurutma mak. üsttedir. çamaşır mak. su almak için musluk, suyu tahliye için gider v.b. bağlantıları kullanıyor. zaten makina borusunun boyu ancak denk geliyor. kurutma makinası -genelde- suyu tahliye etmiyor, çekmece gibi bir hazneye topluyor. bu yüzden sadece prizi fişe takmak yeterli. ekstra bağlantıya ihtiyaç yok. bu nedenle büyük ihtimalle kurutma mak. üsttedir.


  • balik kraker  ( ) 

çok rahat kullanabilrsin. Ben yıllardır kullanıyorum. Çamış makinası altta olsun :P


  • Kreuzberg  ( ) 

en kötü bir dolap yaptır çamaşır makinesi için, sağlam olsun ama, üzerine de koy kurutmayı, ya da kurutma özellikli bir çamaşır makinesi al, kurtul.


  • skplgl  ( ) 

Kurutma mk camasik mk'dan hafiftir bu yuzden uzerine koyabilirsiniz. Ben ~2 yildir bu sekilde kullaniyorum, hicbir sorunum yok. Tabi camasik mk'sinin yurumeyen cinsten (ayaklarinin ayarlari adam gibi yapilmis) oldugunu varsayiyorum :)


  • orqan  ( ) 

evet kurutma makinası oldukça hafif, geçen gün misafirlikte gördüm, bosch markaydı ikisi de.


  • bumbum  ( ) 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası