rusça el yazısı fontu / Rus el yazısı Rus alfabesi Kiril alfabesi El yazısı, diğerleri, açı, metin png | PNGEgg

Rusça El Yazısı Fontu

rusça el yazısı fontu

Yardım sitesi

Siteyi beğendiniz mi? Derslerin yararlı olduğunu kanıtladı mı? Projeyi destekleyebilir, sadece android için el feneri uygulamasını indirirseniz ve yükleyebilirsiniz. Uygulama, sitenin yazarını yazdı ve başvurularını daha fazla yayınlamak için yayınlamayı bekliyor. El feneri, telefon salgını LED kamerayı kontrol eder ve ayrıca ekran arka ışığını tam parlaklıkta döndürür.

Avantajları: Esnek ayarlar. Ayarlar halinde ayarlayabilirsiniz, böylece el feneri başladığında hemen açılır ve otomatik içerme Uygulamayı başlatırken zamanlayıcı. Ayarlar, ekran kilidini kesmenize ve flaş çubuğunu telefonun güç düğmesiyle kilitlemenizi sağlar. Ayrıca zamanlayıcı süresini bağımsız olarak ayarlayabilirsiniz.

Uygulama popülerlik kazanıyorsa, saha ziyaretçilerinin isteklerini göz önünde bulundurarak yeni uygulamaların oluşturulmasına teşvik verecektir.

Şimdiden teşekkürler, Dmitry.

Kurulum için QR Kodu:

Malzemeyi sevdiyseniz, bana "Teşekkür ederim" deyin, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla bağlantıları paylaşın! Teşekkürler!

Geçen gün, grubumuz ciddi bir problemle çarpıştı - buharını geçmek için elle yazılmış özetleri geçmeliyiz. İki geçiş için - 1 makale 15 sayfa! Evet, tüm dönem için, çok fazla kağıt ilham vermedi, yumurtalara teşekkür etmedi. Bu nedenle, püf noktaları için gitmek zorunda kaldım, yani: Normal (Kirilik) bul ve bunları Microsoft seafoodplus.info özetlerimizi yazdırın.

İşte 80 Rus el yazısı yazı tipi seçimi. Arşivde, aşağıdaki durumları bulacaksınız:

Rusça el yazısı yazı tipini yap

Ancak, bu yazı tiplerini indirdi, hiç kimsenin Puşkin, Boyarsky veya Mozart gibi yazdığımıza inanmayacağına açıkça ortaya çıktı. Bu nedenle, el yazısı yazı tipinin kendisini yapmak zorunda kaldım. Ancak fontunuzu nasıl yapılır, her zamanki el yazmanıza benzer iki su damlası nasıldır?

Başlamak için, Font Creator 6'yı kurun.
Sonraki, temiz bir levhada (bir cetvelde ve hücrede) tüm Rus (İngilizce ve diğerleri ise) alfabenin yanı sıra sayıların ve spesiyallerin tüm harflerini yazıyoruz. Semboller.
Elde edilen oluşturmayı tarayın. Sonra, taranan resmi bireysel harflerle ve TSiferki (Photoshop veya Trite, Paintt uygun) üzerine kesin, sırasıyla diyoruz.

Yazı tipi yaratıcısındaki bir sonraki aşama:
- Dosyaya basın - YENİ (YENİ)
- El yazısı yazı tipinize (örneğin, Moy_shrift) bir isim veriyoruz, Unicode'da bir işaret koyun, düzenli olarak ve açıklar açıklar (saf siluetler için), kısaca, her şey varsayılandır.
- Noktalama işaretleri ve İngilizce harfleri ile panel önünüzde görünür. Kiril eklemeniz gerekir. Aşağıdaki gibi yapıyoruz:
1. Üst satır ekinde (Ekle) düğmesine basın, karakteri (karakterler) seçin, Evet.
2. İlk yazı tipi sembolü tablosu, önünüzde görünür, ardından blok → düğmesiyle tablo sayfası.
3. Rus mektuplarını bulun.
5. Seçilen karakter alanında (seçilen) ilk harfin ( dolarım) indeksine bakıyoruz.
6. I harfinin indeksini izleyin ($ F'um var)
7. Bu numaraları girmek için bu karakterleri (bu karakteri ekleyin ) ( $ - F).
8. Tamam'ı tıklayın.
9. Şablonunuz, Kiril'in uygun siluetleri ile dolduruldu.

Ayrıca, sizin için ilgi belirtileri (E, E, vb.) Ekleyebilirsiniz.
Şimdi oluşturmak istediğiniz harfleri sil sağ tık Fareler.
Ardından Görüntü içe aktarma seçeneğini seçin (görüntü içe aktarın).
Görüntü İçe Aktar bölümünde, indirme düğmesine (yük) tıklayın.
Bir sonraki pencerede, yazılı harflerin ve karakterlerin kaydettiği klasörü açarsınız.
Bu mektubun bir görüntüsü pencerede görünecektir, Oluştur düğmesine tıklayın.
İşte kemeriniz ve göründü.
İki kez gaganızla kareye tıkladığınız kareye (bu mektubun silueti olduğu için).
Seçkin bir pencere açar. Çok sayıda kırmızı noktalı çizmeden korkmayın, hepsi sizi kullanır.
Kolaylık sağlamak için, pencereyi tüm ekrana genişletin.

Mektubunuz çok büyük veya küçükse, daha sonra yüklendikten sonra, yeni bir tane yükledik, yeni bir tane yükle ve oluşturmadan, Glyph sekmesine tıklayın. Burada uygun bir çarpan seçiyorum (bu zaten yazarak) ve "Varsayılan olarak Kullan" seçeneğini tıklayın.

Daha sonra, iki ana hatla (seçkin bir pencerede) ile çözeceğiz - sol ve sağ - El yazısı yazı tipinizin harflerinin nasıl temasa geçeceğini belirler. Harflerin temasa geçmesi gerekiyorsa (makalede olduğu gibi), doğru çizgiyi harfe (hattından sonra çıkacak şekilde) harfe getirin.
En düşük çizgi (Win iniş), kuyruğu olan harfler için maksimum limittir (C, Y, U, S, R, D). Gerekirse, atlayabilirsiniz:
İkinci alt satır (taban çizgisi), her bir harfin destek çizgisidir. Harfleriniz bu satırda durmanın farklı yollardaysa, o zaman buna göre, sizin sözcüğünde dans edersiniz.
Üçüncü alt satır (x yüksekliği), küçük harflerin maksimum yüksekliğidir.
Dördüncü (Capheight), büyük harflerin, sayıların ve "B" harflerinin ve "D" ve "B" harflerinin maksimum yüksekliğidir.
Ve beşinci alt çizgi, üst çizginin kenarının çizgisidir. (Bence \ud)

Blog sitesinin tüm okuyucularına merhaba!

Size söylemek ve somut bir örnekte göstermek istiyorum nasıl yapılır el yazısı metin yardımı olan bir bilgisayarda metin düzeltici Microsoft Word.

Ayrıca bu metnin bir yazıcıya bir not defteri formatında hücreye yazdırmayı da öğreneceksiniz.

Her zaman olduğu gibi, MS 'da gösterilecek şekilde, özellikle de açıklamadaki editörün versiyonunun sahiplerinin, açıklamadaki editörün versiyonu büyük bir tutarsızlık bulunmayacak, bu yüzden modern bir ürün paketi satın almayı öneririm. Microsoft Office. Çünkü gerçekten daha iyi!

Pratik eylemlerle devam etmeden önce, Standart hakkında söyleyemeyeceğiniz hem Cyrillic hem de Latince ile çalışan Word için el yazısı yazı tiplerini indirmeniz gerekir.

İnternette çeşitli yazı tiplerini indirmek için birçok öneri bulabilirsiniz. Ama senden kurtulmaktan kurtulacağım, zaman ayırmanızı kurtarır ve sizi kolayca indirilebilecek virüslerden koruyun. doğru dosya Özellikle cehalet için.

Popüler makalelerimden birini okumanızı tavsiye ederim. Tarafından bu doğrudan bağlantı Yandex sürücümde, Word ücretsiz indirmek için yazı tiplerini el yazabilir ve ardından kartpostallar, resimler, sunumlar vb. Yaratmak için uygulayın.

Yazı Tiplerinin Kurulumu

1. Modern işletim sistemi için yöntem.

İndirdikten sonra Zip arşivi "seafoodplus.info" Özel olarak oluşturulan bir klasöre açın.

Arşivde, "TTF" uzantısına sahip olan fontların yanı sıra "PNG" uzantısına sahip dosyalar var, "PNG" uzantısına sahip dosyalar var, hangi yazı tipinin nasıl göründüğünü gösterdiği resimler. Görüntülemek için, dosyadaki LCM'yi çift tıklatın.

PKM diyoruz. bağlam menüsü, Yükleme öğesine basın (çalışıyorsanız, yönetici şifresini girmem gerekir).

Kurulum.

Hepsi bu bilgisayarları yeniden başlattıktan sonra yazmaya başladıktan sonra, ancak ilk önce, modern işletim sistemi kullanmayan "Retrograds" için özel olarak tasarlanmış ikinci yöntemin algoritmasını düşünün.

2. Yöntem

Yukarıda açıklanan yazı tiplerini vurgulayız, kopyalayın;

Yol boyunca gidiyoruz: C: \\ Windows \\ fontları;

Hot Ctrl + V ile Fonts klasörüne ekleyin.

PC'yi yeniden başlatmayı unutmayın.

Bir kafese tetrad levha oluşturun

1. Word'ü açın, Görünüm sekmesinde, Sayfa İşaretleme sayfası yönünü seçin.

2. Düzen sekmesini açın, boyut aracını seçin.

3. Açılan pencerede, diğer kağıt boyutlarını seçin

4. Kağıt parametreleri menüsünde, kağıt boyutu oluşturun tetrad levha Gerçek boyutlarda. Dizüstü bilgisayar sayfasının boyutu × cm'dir, ancak yazıcıyı yazdırırken, ihtiyacınızdan daha az olursa, herhangi bir durumda, buna sahibim, bu nedenle × cm'ye kadar biraz zoomdur.

5. Alan öğesi, alanların parametrelerini ayarlamanıza yardımcı olacaktır, burada üst ve alt, cm. Sol ve sağ cm. OK düğmesi tarafından eylemlerinin niyetini onaylayın.

6. Şimdi, bedenini yapılandıran ızgarayı açmaya devam eder, bunun için sekmede, sekmedeki takım aracına gidin - ızgarayı bir kene ekleyin. Izgara parametrelerini hemen açtıktan sonra.

7. Parametrelerde, yalnızca cm olarak bilinen hücrelerin boyutunu ayarlamanız gerekir.

Bu, bittiği tüm eylemler gibi görünüyordu, ancak çıktı. Bir belge yazdırırken bir sorun var, hücreler sadece temiz bir kağıda metin kalır.

Bu görevle nasıl başa çıkmayı başardığımı görün.
Kutu - Rakamlar - Çizgiler.

Düz bir çizgi alıyor ve dizüstü bilgisayar yaprağımızı metodik olarak her satırda ilk olarak yatay olarak dikey olarak alıyoruz ya da tam tersi olur. Bana 5 dakika sürdü, ama sonra sürekli kullanıyoruz.

Bu, nihai sonuç olacaktır (fontlar, indirilen arşivden gelen takdirinize göre seçin).

Eğer "hurda" olan birisi çizgiler çizerse, bu durumun yazı tipleri ile bir araya getirilmesini sağladı, bitmiş dizüstü bilgisayarın şablonunu yalnızca metni yerleştirin ve yazdırın.

Bu yöntem, manuel olarak yazmamak için bir makale oluşturmak için uygulanabilir. Eğer bu öğretmen gerektirirse, elbette, onları harcayabilecektir.

Bu arada, bu yazı tipleri, örneğin boya, photoshop veya diğerleri için diğer editörlerde çalışacaktır.

Önemli: Kopyalanan metni şablona yerleştirirken, metin alanlar için hareket etmemektedir CTRL + V.

Belki de bu sorunu çözmenin daha basit bir yolu var, ancak birisi başka seçeneklerin yorumlarda onlar hakkındaki diğer seçenekleri yazmasını biliyorsa bulamadım, çok minnettar olacağım.

seafoodplus.infoRus kaligrafi alfabesi
LenaRoF&#x;rça stil vektör Kiril Rus alfabesi
zapolzunKomik Kiril alfabesi
zao4nikCyber Pazartesi Rusça olarak bulunmakta. Kiril alfabesi. Slav yaz&#x; tipi tasar&#x;mlar&#x;n&#x;z için kullan&#x;labilir
di-designKiril 3d alfabesi
zapolzunKiril alfabesi hat
zapolzunRusça ve Ukraynaca harfler kümesi
ronedaleVektör el çizilmiş kroki Kiril alfabesi, Rusça yaz&#x; tipi
Khrystsina_TsarovaUzun ve dar Kiril alfabesi
zapolzunMürekkep el yaz&#x;l&#x; Kiril alfabesi
zapolzunKiril yaz&#x; tipi el çekilmiş
teiaRus Alfabesi
di-designSüs Kiril alfabesi
iralu1Vektör alfabe. elle çizilmiş harfleri & rakamlar.
OlgaTropininaRus harf ve rakam
AlexBannykhOyuncak yaz&#x; tipi
zapolzunTebeşir Kiril Rusça yaz&#x; tipi
redcollegiya&#x;ki vektör &#x;skandinav harf dizisi
OlgaTropininaRus alfabe ve numaralar
ZzNOrtodoks Noel. Kiril. Rus yaz&#x; tipi.
vectordivider&#x;zole edilmiş Rus Kiril alfabesindeki k&#x;rm&#x;z&#x; 3D harfler. Ses düzeyi görüntüleme yaz&#x; tipi. Rusça Başl&#x;k - Kal&#x;n.
anmarkKiril alfabesi. Dekoratif el yaz&#x;s&#x; f&#x;rça yaz&#x; tipi. Vektör harfler. Hat düğün. ABC tasar&#x;m&#x;n&#x;z için
ikopyloveRus Alfabesi
LenaRoDoodle Rus Kiril dar alfabesi
cutelittlethingsKiril bulmaca çocuklar yaz&#x; tipi. Siyah bir arka plan üzerinde Abc renkli yarat&#x;c&#x; harfler ve say&#x;lar.
di-designKiril 3d alfabesi
trezenBeyaz arkaplana izole edilmiş küçük el yaz&#x;lar&#x; içeren Kiril alfabesi
cutelittlethingsOkul origami 3d Kiril yaz&#x; tipi. Karikatür kağ&#x;d&#x; Abc harflerini ve numaralar&#x;n&#x; kesiyor. Çocuklar için renkli bir alfabe. &#x;nternet, eğitim, çizgi roman tasar&#x;m&#x; için. Vektör
pa3Tipografi 23 Şubat için. Rus tatil.
ZzNRus perakende metin. Yaz&#x;, kaligrafi. Kiril. Rus yaz&#x; tipi.
ZzNEski yeni y&#x;l. Kiril. Rus yaz&#x; tipi.
NeuevectorAlt&#x;n renkli Kiril dar Sans Serif yaz&#x; tipi
vellasDedektif hikayeleri yaz&#x;tlar tarz&#x;nda çeşitli ebat ve şekillerde, harflerin oluşan Kiril alfabesi oluşur. Çok renkli harfler gazete manşetlerine oyulmuş. Bölüm 1
cutelittlethingsÇocuklar için çizgi film Kiril renkli yaz&#x; tipi. Pamuk dokusu alfabesi. Hoş dekoratif 3d Abc harfleri ve say&#x;lar. Vektör
NeuevectorAlt&#x;n renkli Kiril Sans Serif yaz&#x; tipi
NeuevectorGümüş renkli ve metal krom Kiril dar sans serif yaz&#x; tipi
cutelittlethingsKiril renkli kağ&#x;t yaz&#x; tipi çocuklar için kes. Festival bak&#x;şta harfler ve say&#x;lar. Doğum günü için reklam
Zybr78Metin mutlu yeni y&#x;l Rusça.
di-designGerçekçi Kiril alfabesi. Parlak mozaik Rus yaz&#x; tipi. Vektör tipografi için modern ve duyarl&#x; tasar&#x;m.
di-designAhşap Kiril alfabesi
elenavdovinaYaz&#x; tipi kar, Rus alfabesi, büyük harfler, vektör.
arttextMutlu doğum günü tebrik yaz&#x; seti 6 (vektör el)
chekatT&#x;rnak Anavatan Defender gün ayarla
daughterRusça (Rus mutlu yeni y için mutlu yeni y&#x;l tebrik kart&#x;
VikasuperstarMutlu y&#x;llar illüstrasyonlar&#x;
di-design12 Haziran günü Rusya'n&#x;n.
di-design12 Haziran günü Rusya'n&#x;n. Sevgi ile Rusya'ya!
zapolzunDekoratif kiril rus alfabesi.
NeuevectorDekoratif sans serif yaz&#x; tipi retro tarz&#x;. Kiril harf ve rakam alkol, sinema, kentsel logo ve amblem tasar&#x;m&#x; için vintage doku ile. Beyaz siyah arka planda yazd&#x;rma
zapolzunTebeşir Kiril yaz&#x; tipi
vladayoungRus alfabesi vektör çizim
zao4nikKiril alfabesi. Rusça - hat yaz&#x; tipi f&#x;rça başl&#x;ğ&#x;. Büyük kümesi, küçük harfler, say&#x;lar ve özel simgeler. Tasar&#x;m&#x;n&#x;z için çelenk çimen
AlexBannykhPaskalya yaz&#x; tipi
zao4nikRusya ve Latin yaz&#x; tipleri f&#x;rça. Rusça - Rusça alfabesi resimden tercüme. Vektör düz f&#x;rça yazma
VMK_architectRus Kiril alfabesi vektör el çekilmiş
anmarkHat alfabe. Dekoratif el yaz&#x;s&#x; f&#x;rça yaz&#x; tipi. Vektör harfler. Hat düğün. ABC tasar&#x;m&#x;n&#x;z için
cutelittlethings

Belgenin stilini değiştirmenin bir yolu da, yeni bir metin yazı tipi eklemektir. Word uygulamasına yazı tipi eklemek için, yazı tipini Windows'da indirip yükleyin; böylelikle, yazı tip tüm Microsoft uygulamalarında kullanılabilir.

Yazı tipleri dosya olarak gelir ve İnternet'te ücretsiz yazı tipleri indirebileceğiniz DaFont gibi birçok site vardır. Yazı tipi dosyalarını CD'den, DVD'den veya kuruluşunuzun ağında da içeri aktarabilirsiniz. TrueType (dosya uzantısı .ttf) ve OpenType (.otf) yazı tiplerinin her ikisi de düzgün çalışır.

Not: Yazı tipini indirmeden önce, kaynağa güvendiğinizden emin olun.

Yazı tipi ekleme

  1. Yazı tipi dosyalarını indirin. Bunlar çoğunlukla .zip klasörlerinde sıkıştırılmış olarak gelir. Bir .zip klasöründe, aynı yazı tipinin birkaç çeşitlemesini ("açık" ve "koyu" gibi) bulabilirsiniz. Bir .zip klasörü genellikle şuna benzer:

    Wolf in the City yazı tipinin zip dosyası.
  2. Yazı tipi dosyaları sıkıştırılmışsa, .zip klasörüne sağ tıklayıp ardından Ayıkla'ya tıklayarak bunları genişletin. Şimdi, kullanılabilir TrueType ve OpenType yazı tipi dosyalarını görürsünüz:

    Sıkıştırması açılmış dosyadaki yazı tipleri listesi.
  3. İstediğiniz yazı tipine sağ tıklayın ve Yükle'ye tıklayın.

    Yazı tipine sağ tıklayın ve Yükle'ye tıklayın.
  4. Programın bilgisayarınızda değişiklikler yapmasına izin vermeniz istenirse ve yazı tipinin kaynağına güveniyorsanız, Evet'e tıklayın.

    Yeni yazı tipleriniz, Word'ün yazı tipi listesinde gösterilir.

İşte, yazı tiplerini yüklemenin ve yönetmenin diğer iki yolu:

  • Tüm yazı tipleri C:\Windows\Fonts klasöründe depolanır. Ayıklanmış dosyalardaki yazı tipi dosyalarını doğrudan bu klasöre sürükleyerek de yazı tipi ekleyebilirsiniz. Windows bunları otomatik olarak yükler. Yazı tipinin nasıl göründüğünü bilmek isterseniz, Fonts klasörünü açın, yazı tipi dosyasına sağ tıklayın ve sonra da Önizleme'ye tıklayın.

  • Yüklenmiş yazı tiplerini görmenin bir diğer yolu da Denetim Masası'nı kullanmaktır. Windows 7 ve Windows 10'da, Denetim Masası > Yazı Tipleri'ne gidin. Windows 'de, Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme > Yazı Tipleri'ne gidin.

    Yeni yazı tipiniz artık Word'deki yazı tipleri listesinde görüntülenir.

Word'ü bir sonraki başlatışınızda, eklediğiniz yazı tiplerini Yazı Tipi listesinde görürsünüz.

Kullanmadığınız dilleri ve yazı tiplerini kaldırma

Yazı Tipi – Gelişmiş sayfası

Yazıcı yazı tipleri otomatik olarak birleştirilmiyor

Fan art El Yazısı Font, El Yazısı, metin, Diğerleri, malzeme png

Fan art El Yazısı Font, El Yazısı, metin, Diğerleri, malzeme png

etiketler

  • metin,
  • Diğerleri,
  • malzeme,
  • numara,
  • el yazısı,
  • hat,
  • 13 Ocak,
  • Kağıt,
  • Fan sanat,
  • Hayran,
  • Belge,
  • Kiril alfabesi,
  • kaligrafi,
  • marka,
  • Sanat,
  • Alan,
  • yazı,
  • png,
  • şeffaf,
  • Ücretsiz indirin

bu png hakkında

Görüntü boyutu
xpx

Dosya boyutu
KB

MIME türü
Image/png

Png indir ( KB )

Benzer png görüntüleri

  • Modern, El Yazısı, Rusça El Yazısı, Rus Dili, Rus Alfabesi, Kiril Yazısı, Mektup, Metin, alfabe, açı, alan png thumbnail
    xpxKB
  • Cursive Letter case Alphabet El Yazınızı Geliştirin, diğerleri, açı, metin, diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • Hat Eid al-Fitr Eid Mubarak Eid al-Kurban Bayramı, eid mubarak hat, metin, logo, Diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • alfabe çiçek, yazı alfabe el yazısı yazı tipi, alfabe, metin, logo, tipografi png thumbnail
    xpxKB
  • Komut Dosyası Yazıları Komut dosyası yazı tipi Yazı tipi, nakış, Metin, Diğerleri, Tipografi png thumbnail
    xpxKB
  • Rus alfabesi Kiril komut dosyası Mektup, yazı, aşk, çeşitli, açı png thumbnail
    xpxKB
  • Cursive Word Em İngilizce, el yazma, açı, metin, yazı sistemi png thumbnail
    xpxKB
  • İkili kod Bilgisayar Simgeleri Daire, ikili kod, açı, beyaz, metin png thumbnail
    xpxKB
  • el yazısı, El yazısı Script yazı tipi, el yazısı, çeşitli, metin, diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • Quinceañera Letter Logo Şarkı Sözleri Yazı Tipi, diğerleri, metin, Diğerleri, logo png thumbnail
    xpxMB
  • Tarihi kaydet Düğün davetiyesi, tarihi kaydet, Aşk, beyaz, Metin png thumbnail
    xpxKB
  • İbrani alfabesi Mektubu Cursive İbranice İncil İbranice, İbranice alfabe, açı, beyaz, metin png thumbnail
    xpxKB
  • Ev tatlı ev, hayat tırnak diyerek hat logosu, Aşk, Metin, Diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • Arap alfabesi mektubu el yazısı Birmanya, Arapça yazı tipleri, Aşk, Açı, beyaz png thumbnail
    xpxKB
  • Cursive Mektup El Yazısı Alfabe, Alfabe Cursive, açı, metin, okuma png thumbnail
    xpxKB
  • Rus alfabesi mektubu İngilizce alfabe yazı tipi, diğerleri, çeşitli, ingilizce, metin png thumbnail
    xpxMB
  • Mektup Rus alfabesi Kiril komut dosyası, diğerleri, metin, Diğerleri, Yazı sistemi png thumbnail
    xpxKB
  • Kağıt yazdırma ve yazma Kurallı Kağıt Şablonu, Yazı Satırı s, açı, metin, dikdörtgen png thumbnail
    xpxMB
  • Mektup Rus alfabesi, Kiril komut dosyası, metin, altın, numara png thumbnail
    xpxKB
  • Baskı ve yazı kağıdı Baskı ve yazı kağıdı Belge, El Yazısı, açı, metin, dikdörtgen png thumbnail
    xpxKB
  • Logo Arapça hat Islam yazı tipi, Islam, açı, beyaz, metin png thumbnail
    xpxKB
  • Gebelik Metin İn vitro fertilizasyon Poema Alıntı, gebelik, Aşk, Çeşitli, beyaz png thumbnail
    xpxKB
  • dönen ok illüstrasyon, Ok Çizim Kroki, Ok kroki, açı, kalem, metin png thumbnail
    xpxKB
  • Kağıt Quill İngilizce alfabe, metin, çeşitli, açı, ingilizce png thumbnail
    xpxMB
  • İmza El Yazısı, cristiano ronaldo, açı, beyaz, metin png thumbnail
    xpxKB
  • El yazısı Dijital damga Hat sanatı, Mektup yazmak, çeşitli, açı, metin png thumbnail
    xpxKB
  • T-shirt Onbir Noel ışıkları, T-shirt, açı, metin, dikdörtgen png thumbnail
    xpxKB
  • Şimdi Konuşun Dünya Turu Korkusuz Kaligrafi, 13 numara, Aşk, Açı, albüm png thumbnail
    xpxKB
  • El Yazması Logo El Yazısı, عساكم من عواده, açı, metin, logo png thumbnail
    xpxKB
  • El yazısı Chroma key Yazılı metin, açı, tek renkli, çizgi film png thumbnail
    xpxKB
  • Küçük Prens Cümle Kitabı Alıntı Aforizması, el principito, Aşk, Açı, beyaz png thumbnail
    xpxKB
  • Brezilya İmza Başkanı, linha do tempo, açı, beyaz, metin png thumbnail
    xpxKB
  • siyah metin, Çizgi Belge Müzik Açısı Arapça, selamat idul fitri, beyaz, Metin, Tek renkli png thumbnail
    xpxKB
  • Seni her zaman seveceğim seni sonsuza kadar seveceğim YouTube duygu, seni her zaman seveceğim, Aşk, Metin, logo png thumbnail
    xpxKB
  • Eid Mubarak Eid al-Fitr Eid al-Adha Resmi tatil, eid mubarak, metin, logo, Diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • İmza El Yazısı Mektubu, İmza, Aşk, Açı, beyaz png thumbnail
    xpxKB
  • Sanat Arapça hat Duvar çıkartması Belge, Kadir, metin, Diğerleri, Tek renkli png thumbnail
    xpxKB
  • Hat Metin Senaryo Senaryo yazı, teşekkür ederim, çeşitli, açı, beyaz png thumbnail
    xpxKB
  • Anneler Günü Mutluluğu Oğlum Aşk, anne, Aşk, mor, Açı png thumbnail
    xpxKB
  • Quill Pen Yazma Kağıt, el yazısı, açı, metin, el png thumbnail
    xpxKB
  • Kur'an-ı Kerim Salah Namaz Salat el-Janazah, UMRAH, açı, metin, tek renkli png thumbnail
    xpxKB
  • arapça metin, Basmala Logo Islam Encapsulated PostScript, bismillah, açı, beyaz, metin png thumbnail
    xpxKB
  • Belge Düzenleme El Yazısı, Tutum, açı, metin, diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • altın harf M illüstrasyon, Harf Alfabe M Cursive, harfler, çeşitli, fotoğrafçılık, diğerleri png thumbnail
    xpxKB
  • Gelinlik Gelin Lavi Dekor Logo, düğün, açı, beyaz, bayram png thumbnail
    xpxKB
  • dur işareti, dur işareti, trafik işaretleri, çeşitli, metin, logo png thumbnail
    xpxKB
  • İmza El Yazısı Mektubu, diğerleri, çeşitli, açı, beyaz png thumbnail
    xpxKB
  • Tipografi Yazı Kaligrafi, tebrikler, çeşitli, açı, metin png thumbnail
    xpxKB
  • İncil'in bölümleri ve ayetleri Dini metin Aşk, İncil ayetleri, Aşk, Açı, Metin png thumbnail
    xpxKB
  • Devanagari Urduca alfabe Latin alfabesi, Arapça hat, çeşitli, açı, beyaz png thumbnail
    xpxKB

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir