bensu soralın saç rengi nedir / Bensu Soral Saç Rengi, Stili ve Kıyafetleri

Bensu Soralın Saç Rengi Nedir

bensu soralın saç rengi nedir

Bensu Soral Saç Rengi, Stili ve Kıyafetleri

Bugün stilini ve saçlarını inceleyeceğimiz ünlü  Bursa doğumlu olan Bensu Soral,  &#;den beri çeşitli dizilerde karşımıza çıkan bir isimdi ancak son 2 yıldır yıldızı tam olarak parlamış durumda. Özellikle &#;İçerde&#; isimli yeni dizideki başrolünden sonra adından sık sık bahsettirecek gibi görünüyor.

İçerde isimli dizide melek karakterini canlandıran Bensu Soral, dizinin ilk bölümünden beri büyük bir hayran kitlesine ulaşmasından sonra daha da dikkat çekmeye başladı. Özellikle saç rengi, saç modeli ve giydiği kıyafetlerle adından bahsettiren Bensu Soral, Melek karakteri ile sergilediği başarılı oyunculuk ile de gündemden düşmeyeceğe benziyor.

Bensu Soral Saç Rengi

Özellikle son günlerde herkesin konuştuğu dizi olan içerde dizisinden sonra &#;Bensu Soral saç rengi nedir?&#; diye sorular gelmeye başladı. Bensu Soral&#;ın yılında Boynu Bükükler dizisinde Miray karakterini canlandırırken kullandığı saç rengi orta kumraldır.

Bensu Soral Açık Kumral Saç Rengi

Bensu Soral Orta Kumral Saç Rengi

Bensu Soral&#;ın yukarıdaki orta kumral saç rengine ulaşmak için alacağınız boya numarası 7N Organic Natural Colors &#;dır. Kullanımı oldukça rahat olan bu saç rengi özellikle açık ve buğday tenli kadınlarda çok daha doğal ve güzel duran bir renktir.

Bensu Soral Melek İçeride Saç Rengi

Bensu Soral&#;ın İçerde dizisindeki saç rengi ise kestane rengidir 🙂

Bensu Soral İçerde Dizisi Kıyafetleri

Oyunculuğu, saç rengi ve güzelliği kadar İçerde dizisinde giydikleri ile de adından bahsettiren Bensu Soral&#;ın kıyafetleri aşağıdadır. Dizi ilerledikçe konu güncellenecektir.

Bensu soral içerde dizideki kıyafeti

Bensu Soral&#;ın İçerde Dizisi 1. Bölüm Kıyafeti

Bensu Soral Kıyafeti

Bensu Soral&#;ın İçerde Dizisi 2. Bölüm Kıyafeti

Bensu Soral Melek Karakteri siyah elbisesi

Bensu Soral&#;ın İçerde Dizisi 2. Bölümdeki Elbisesi

Bensu Soral İçerde dizisinde giydikleri

Bensu Soral&#;ın İçerde Dizisi 3. Bölüm Kıyafeti (Önden)

İçerde bensu soral melek giydikleri

Bensu Soral&#;ın İçerde Dizisi 3. Bölüm Kıyafeti (Arkadan)

Bensu Soral Makyajı

Bensu Soral ile ilgili neredeyse her konuyu inceleyip makyajını incelemek olmazdı. İçerde dizisindeki makyajını ben çok beğeniyorum, çok doğal ve güzel bir makyajı var.

Bensu Soral Melek İçeride Makyajı

Bu arada not düşmeden edemeyeceğim. Bensu Soral ile ilgili bende sizin gibi araştırma yaparken karşıma bir markanın blog sitesi çıktı. Büyük markalar Bensu Soral gibi isimlerle anlaşıp sanki ürünlerini kullanıyormuş ve ünlüler bu markaların ürünlerini övüyormuş gibi röportaj yapıyorlar. Bu tarz röportajlara güvenerek bu ürünlere para yatırmak ne derece doğru şahsen bilemiyorum.

Bensu Soral Makyajı

İsim vermek istemiyorum ancak çoğu markanın sanki blog/magazin sitesiymiş gibi yarattığı ve kendi markalarının tanıtımı yaptığı birçok site var. İşte bu siteler üzerinden bu ünlüler ile anlaşarak ürünlerinin reklamlarını yapıyorlar. Bana inanın ne Bensu Soral ne de ileride göreceğiniz başka bir ünlü &#;Kullanıyorum,Memnunum&#; diye bahsettiği ürünün ambalajını bile tanımıyordur. Üzgünüm ama gerçek bu 🙁


Bensu Soral Saç Rengi ve Saç Modeli Kataloğu

İçindekiler

Bugün bir ünlü yıldızın daha saçlarına zoom yapıyoruz.Bengü Soral saç rengiçok ilgi görülüyor, bunun yanında Bengü Soral saç modelleri de çok fazla soruluyor. Bu iki konu hakkında detaylı bilgiler vererek net bir şekilde bilgilendireceğiz. Oyuncu ablası Hande Soral ön planda iken son dönemde oynadığı diziler sayesinde bir anda ablası kadar popüler oldu. Melek karakterine can veren güzel oyuncu bunu en güzel şekilde icra etti. Bengü Soral İçerde dizisinde başarılı bir oyunculuğun ardından çok ön plana çıktı. Güzelliği ve tarzı ile de son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. İçerde dizisinden öncede Tatlı Küçük yalancılar, Boynu Bükükler, Vicdan ve Yol Ayrımı projelerinde rol aldı. Şimdi de güzel oyuncu hakkında diğer detaylara bakalım.

 

 

 

 

Bengü Soral’ı Tanıyoruz

 

yılında Bursa’da dünyaya geldi. Bursa İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesinden mezun oldu. Oyuncu ablası Hande Soral’ın yönlendirmesi ile de oyunculuğa başlamıştır. Çeşitli oyunculuk eğitimleri almıştır.  Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik bölümü mezunudur. Bir dönem mankenlikte yapmıştır. Kedi ve köpekleri çok seven oyuncunun seyahat tutkusu da var. Ayrıca amatör fotoğraf çekimi de hobileri arasındadır.

Burcu: Kova

Yaşı: 27 yaşındadır

Kilosu: 52 kilogram

Nereli: Bursa

Boyu: cm

Göz Rengi: Açık yeşil

 

 

 

Bensu Soral Saç Rengi Nedir?

 

Birçok dizinden sonra bayanlar Bensu Soral saç rengi nedir? diye sürekli sormaya başladılar. Bunun cevabını net şekilde verelim. Orta kumral saç rengi kullanıyor. Bunun yanında da kestane saç rengini kullanıyor. Birbirine yakın ton özelliği gösteren bu iki rengi tercih ediyor. Güzel oyuncunun orta kumral saç rengine ulaşmak için 7N Organik Natural color saç boyasını kullanmanız yeterli olacaktır. Bensu Soral’in saç rengi çok doğal ve çekici görünüyor sizlerde ilham alabilirsiniz.

 

 

 

 

Bensu Soral’ın Saç Rengi Kimlere Yakışır?

 

Güzel yıldızın saçlarını gördünüz ve çok beğendiniz maalesef bu hemen deneyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Çünkü gerçekten onda güzel duran renk size yakışacak mı diye araştırmalısınız. Açık ve buğday tenli bayanlarda orta kumral saç rengi güzel durur. Buğday ten haricinde diğer tenlere tam oturamamaktadır.

 

İlginizi Çekebilir: Çağla Şikel&#;in Saç Rengi ve Saç Modeli

 

 

 

 

Bensu Soral Saç Boya Numaraları ve Markaları

 

Boya numaralarını da vererek daha hızlı bir şekilde elde etmenizi sağlamak istiyoruz. İşte tercih edebileceğiniz saç boyaları ve numaraları

  • Natural colors 7N orta kumral saç boyası (fiyatı: tl)
  • Palette Deluxe kumral saç boyası (fiyatı: tl)
  • Loreal Paris Excellence  5/3 açık kestane söre saç boyası (fiyatı: tl)
  • Palette kestane saç boyası (fiyatı: tl)

 

 

Aslı Enver&#;in Saç Rengi ve Saç Modeli Rehberi

 

 

Bensu Soral’ın Tercih Ettiği Saç Modelleri

 

Genelde sempatik yıldızı düz ve açık saç modelleri ile görmekteyiz. En çok kullandığı saç stili düz modeldir. Saçlarını toplamayı çok fazla sevmediğinin de altını çizelim. İşte kullandığı saç modelleri

 

1.Düz Saç Modelleri

 

 

 

 

funduszeue.infoım Topuz Saç Modelleri

 

 

 

funduszeue.infoı Saç Stilleri

 

 

4.Örgülü Saç Modelleri

 

 

5.Özel Gün İçin Kullandığı Saç Modelleri

 

 

 

 

funduszeue.infoğınık Saç Stilleri

 

 

 

BENSU SORAL’IN GELİN MAKYAJI

BENSU SORAL’IN GELİN MAKYAJI

 

Son yılların en güzel oyuncularından biri hiç şüphesiz ki Bensu Soral. Güzel oyuncu birkaç yıl önce evlendi. Her zaman dediğimiz gibi güzelliği konusunda doğuştan şanslı olmasının yanı sıra bu makyajın sahibi Selen Karabulut’a Bensu’nun gelin makyajında kullandığı ürünleri sorduk.
 

İşte karşınızda Bensu Soral’ın büyüleyici gelin makyajının kilit ürünleri:
 

 

1) Ten

 

Bensu’nun zaten kusursuz bir cildi var. Bu cilde hafif ve ince örtücülükte, ışığı yansıtan bir ten ürünü kullanmış Selen Karabulut. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 renkli nemlendiricinin Groenland rengi, Bensu’nun rengi. Saten gibi bir cilt görünümü tamamen bu üründen geliyor.
Siz de fondötenin yerine renkli nemlendirici kullanabilirsiniz. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, ince bir fondöten kadar kapatıcı özelliğe sahip renkli nemlendiricidir. Bu ürün cilde hem nem, hem de güzel bir parlaklık verir.

Tüyo: Bu ürünü parmaklarınızla uygulayın, ellerinizin ısısıyla cildiniz ürünü iyice yesin. Yoğunluğu bazı yerlerde artırmak için o bölgelere biraz daha fazla, bazı yerlere daha az ürün uygulayabilirsiniz. Çok homojen şekilde dağılır cilde. Parmaklarınızı göz kapaklarınızda dahi gezdirip ürünü tüm yüzünüze dağıtabilirsiniz.
 

2) Kapatıcı

 

Sıra kapatıcıda. Nars Radiant Creamy Concealer kullanılmış kapatıcı olarak göz çevresinde. Bu ürün hem kapatıcı hem aydınlatıcı özellikte bir ürün. Göz çevresine ve yüze aydınlık vermek için kullanılıyor.
Minik bir makyaj sırrı: Bu kapatıcıyı çok etkili bir aydınlık elde etmek için göz pınarına ve göz kenarına daha fazla uygulayıp, göz altına çok az uygulayın. Ayrıca T bölgenizi aydınlatmak için buralara parmaklarınızı kullanarak hafif dokunuşlarla ürünü uygulayabilirsiniz. Tabii bunun için kapatıcının her zaman 1 ya da 1,5 ton cildinizden açık olması gerekir. Bu zaten kapatıcı satın alırken dikkat etmeniz gereken çok önemli bir noktadır.

 

3) Allık

 

Allık seçimi elbette ikonik Nars Orgasm. Bu allık kime uygulanırsa uygulansın cilde anında tazelik ve canlılık veriyor. Şeftali pembe nefis yanakların formülü!
Tüyo: Nars Orgasm allığın etkisini biraz daha artırmak isterseniz, Nars Orgasm likit aydınlatıcı ile önce yüzünüze minik birkaç dokunuş ekleyebilirsiniz. Sonra üzerine Orgasm allık uyguladığınızda hem renk hem de satenimsi parlaklık daha yoğun gözükür. Özellikle gece makyajlarında bunu deneyebilirsiniz.


4) Far

 

Bensu’nun renkli gözlerine en yakışan renklerden biri: Turuncumsu bakır far Nars Velvet Shadow Stick Belle-Ile. Bu stik farı tüm göz kapağına yayıp kirpik diplerine de eyeliner gibi koyu kahve Nars Matte Eyeshadow Coconut Grove tekli mat farı uygulamış Selen.

Tüyo: Göz renginize yakışan renklerle makyaj yaparsanız daha etkileyici bir görünüme sahip olursunuz. Yeşil gözlere belki de en en en yakışan renk ailesi mordur. Bordolar, lavanta, mürdüm ve lila tonları ve morlar, yeşil gözlerin rengini iyice vurgular, onları canlı ve parlak, çok güzel gösterir. Işıltılı far kullanacaksanız, bu bakır ve altın tonları olmalıdır. Yeşil gözlere en yakışan ışıltılar bunlardır.
Turuncu far iddialı gibi görünse de, tonlarını kullanabilirsiniz. Şeftali, kayısı, somon renklerini tercih edebilirsiniz. Yeşil gözleri aydınlık ve canlı gösterir.


5) Ruj

 

Dudaklarda ise doğal dudak rengiyle efsane bir ruj olan Nars Velvet Matte Lip Pencil Walkyrie mat kalem ruj var. Kahvemsi pembe tonlu bu nude ruj Bensu’ya mükemmel olmamış mı?

Öneri: Nars Dolce Vita kalem ruju da gelin makyajı dahil her makyajınızda tercih edebilirsiniz. Dolce Vita’nın sırrı, rengi. Aslen çilek pembesi bu ruj, ilginç bir şekilde her dudak rengine ve ten rengine yakışıyor. Dudak rengine göre kimisinde daha koyu kimisinde ise daha pembemsi duruyor. Ama herkese sanki kendi dudak rengiymiş gibi çok doğal ve çekici bir pembelik veriyor. Dudak rengi de diyebiliriz. Başka hiçbir rujda bu kadar dudak rengine yakın bir ton yok.

DİĞER YAZILAR

Gelin Makyajı

BENSU SORAL’IN GELİN MAKYAJI

Her zaman g&#;zelliği ile dillere destan olan Bensu Soral’ın d&#;ğ&#;ndeki makyajını Selen Karabulut yapmıştı. Hala &#;ok trend olan ve &#;ok beğenilen bu makyajın detaylarını kendisinden &#;ğrendik.

Haziran 29,
Gelin Makyajı

GELİN MAKYAJI TRENDLERİ

Bu yılın gelin makyajları sizi biraz şaşırtabilir. Neden mi? &#;&#;nk&#; bu sezon gelinler eski yıllara oranla daha parlak, daha renkli!

Temmuz 01,
Gelin Makyajı

BENSU SORAL’IN NİŞAN MAKYAJI

Yeni jenerasyonun en g&#;zel oyuncularından biri hi&#; kuşkusuz ki Bensu Soral. Ge&#;tiğimiz g&#;nlerde nişanlanan Soral’ın makyajını makyaj artisti Selen Karabulut yaptı. Bu makyajın detaylarını kendisinden &#;ğrendik.

Temmuz 02,
Gelin Makyajı

GELİNLER İ&#;İN 15 FARKLI SA&#; MODELİ

D&#;ğ&#;nlerde neden en karmaşık sa&#; modelleri tercih edilir? Bu son derece g&#;zel ve alımlı sa&#; modellerini uygulamak olduk&#;a kolay. Bir g&#;z atın deriz!

Temmuz 04,
Gelin Makyajı

PORSELEN MAKYAJ İ&#;İN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Ge&#;tiğimiz aylarda yapılan NewYork Moda Haftası’nda &#;nl&#; modacı Phillip Lim, tasarımlarıyla olduğu kadar podyum makyajlarıyla da dikkat &#;ekti. Japon etkisi taşıyan bu makyaj stiline yakından bakalım.

Temmuz 04,
Gelin Makyajı

TREND ALARMI: DOĞAL GELİN MAKYAJI

Yeni nesil gelinler artık &#;ok daha doğal ve sade. Y&#;zlerinde yok denecek kadar az makyaj ve renk oluyor genelde. Doğal gelin makyajının p&#;f noktaları yazımızda

Temmuz 06,
Gelin Makyajı

PORSELEN MAKYAJ DOSYASI

Porselen makyaj adı &#;st&#;nde, makyaj bittikten sonra cildin porselen bebek gibi g&#;r&#;nmesini sağlayan makyaj stilidir. Bu makyaj stili ile detaylı bir yazı hazırladık size.

Temmuz 09,
Gelin Makyajı

M&#;KEMMEL GELİN MAKYAJI İ&#;İN UZMANLARDAN 3 T&#;YO

Son yıllarda doğallık trendinin &#;ne &#;ıkmasıyla gelin adayları ‘yokmuş gibi’ g&#;r&#;nen makyajları sıklıkla tercih eder oldu. &#;&#;nk&#; g&#;n&#;m&#;zde genel olarak doğallık trendi modayı olduğu gibi makyajı da etkisi altına almış durumda.

Temmuz 12,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası