kabe imamından 16 cüz / KABE İMAMLARI 27 CÜZ – Dost TV

Kabe Imamından 16 Cüz

kabe imamından 16 cüz

Mukâbele; Cebrâil aleyhisselâm-ın her sene Ramazan ayında Peygamber Efendimize sallâllâhu aleyhi ve selleme gelerek Kur’an-ı Kerim’i karşılıklı müzakere etmelerini, birbirlerine okumalarını ifade eder. Ramazân-ı Şerîf’in en mühim vasfı, bir Kur’ân-ı Kerîm mevsimi olmasıdır. Rasûlullah sallâllâhu aleyhi ve sellem her Ramazan Cebrâil’le birlikte o zamana kadar nâzil olan Kur’ân’ı mukabele usûlüyle karşılıklı okurlardı. Ömrünün son ayında ise iki kere tekrarladılar.

MUKABELE - 16 GÜN - 16 CÜZ

Mukabelenin 16.cüzünde Kehf suresi ve Taha suresi bulunmaktadır.

GÜNLÜK DUALAR - 16. GÜN

"Allahumme veffignî fîhi li-muvafeget'il-ebrar ve cennibnî fîhi murafagat'el-eşrar, ve avinî fîhi bi-rahmetike ila dar'il-garari bi-ilahiyyetike ya ilah'el-alemîn."

Anlamı: Allah'ım! Bu günde iyi insanlarla arkadaş olmaya beni muvaffak kıl ve kötü insanların arkadaşlığından beni uzaklaştır. Rahmetinle bana ebediyet ve sükûnet yurdu olan cennette yer ver; ilahlığın hakkına, ey âlemlerin ilahı!

Kur'ân-ı Kerim 16.Cüz, OKU DİNLE

KABE iMAMLARI HATiM SETi CüZ- 16 - TüRKCE MEALLi Kuran oku dinle

03 Temmuz 2015 Cuma 07:29

Kur'ân-ı Kerim 16.Cüz, OKU DİNLE

Ramazan ayı münasebetiyle siz okurlarımıza Kabe İmamları sesinden Kur'anı Kerim dinleme fırsatı sunuyoruz.

Ramazan'da hatim yapmak isteyenler her gün buradan cüz izleyebilirlerler..

16. CÜZ:

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir