sadakatsiz 34.bölüm izle / Sadakatsiz son bölüm izle: Sadakatsiz son bölüm full HD izleme ekranı

Sadakatsiz 34.bölüm Izle

sadakatsiz 34.bölüm izle

Sadakatsiz dizisinin Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Sadakatsiz Bölümde: Asya'nın kurtardığı gizemli adam artık herkesin dikkatini çekmeye başlamıştır. Volkan da bu olayı irdeler ve Asya'yı dikkatli olması konusunda uyarır. Diğer taraftan Derin de takiptedir. Ancak Derin gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez. İşte Sadakatsiz dizisinin bölüm tek parça linki…

Sadakatsiz 34 Bölüm full izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Sadakatsiz Bölümde ne oldu?

Sadakatsiz Bölümde; Asya, Ali'nin maruz kaldığı zorbalığı öğrenmenin sarsıntısı ile oğlu için harekete geçer. Verdiği karar Volkan'ı, hatta Tekirdağ'ı sarsacakken, kazada hayatını kurtardığı hastanın kendisinden başka kimseyi hatırlamadığını fark eder. Asya, hayatının serüven dolu yeni bir kapısını aralarken, zamanın ona neler getireceğinden habersizdir.

Sadakatsiz 34 Bölüm full izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Sadakatsiz Bölüm izle

Sadakatsiz Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sadakatsiz 34 Bölüm full izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça izle - Resim : 3

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Sadakatsiz dizisinin konusu şöyledir:

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile Tekirdağ'da huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının iki yıldır Derin adlı genç bir kadınla (Melis Sezen) ilişkisi olduğunu öğrenince değişir.

Sadakatsiz 34 Bölüm full izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça izle - Resim : 4

Sadakatsiz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Cansu Dere
  • Caner Cindoruk
  • Yeliz Kulvancı
  • Özge Özder
  • Eren Vurdem
  • Tarık Emir Tekin
  • Burak Sergen
  • Berkay Ateş
  • Melis Sezen
  • Gözde Sena Altuner
  • Nazlı Bulum
  • Alp Akar
  • Bennu Yıldırımlar
  • Kenan Ece
  • Olcay Yusufoğlu

SadakatsizKanal D Sadakatsiz izleKanal D Sadakatsiz yeni bölüm izleKanal DSadakatsiz son bölüm izleSadakatsiz dizisi bölüm tek parça izleSadakatsiz dizisi kesintisiz izleSadakatsizfull izleSadakatsiz son bölüm izleSadakatsiz canlı izleSadakatsiz izleSadakatsizfull izleSadakatsiz son bölüm izleDizi izlekesintisiz izletek parça izlefull izleCanlı dizi izleCanlı izleSadakatsiz dizisi oyuncularıSadakatsiz dizisi konusuSadakatsiz son bölüm tek parça izleSadakatsiz 13 Ekim son bölümSadakatsiz yeni bölüm izle

Sadakatsiz bölüm izle! Sadakatsiz bölüm full izle son bölüm

Sadakatsiz bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz son bölümde Asya'nın kazada yaralanan hastası ile ilgilenmesi Volkan'ı rahatsız eder. Adamın çok gizemli olduğu konusunda Asya'yı uyarır. Diğer yandan Volkan'ı takip eden Derin, Asya'nın bahçesinde oturan adamı tanır. Derin ile Aras nereden tanışıyor?İşte Sadakatsiz son bölümü kaçıranlar için Sadakatsiz bölüm full izleme linki.

SADAKATSİZ BÖLÜM FULL İZLE!

Sadakatsiz bölümü izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin son Bölümünde Derin, Asya'nın hastasını tanıyor! Sadakatsiz bölüm full izle!

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

SADAKATSİZ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Sadakatsiz bölümde Asya, geçmişini hatırlamaya çalışan esrarengiz hastasına yardım etmeye çalışırken onun pesine düşen Kadir isimli adamdan habersizdir.

Volkan'ı da rahatsız eden bu durum onu dönüp dolaşıp Asya'nın peşine düşmeye iterken, yürüdüğünü herkesten saklayan Derin'in ise bu adamı görmesi ve geçmişten tanıyor olması dengeleri değiştirecek bir başlangıç olacaktır

Asya'nın kurtardığı gizemli adam artık herkesin dikkatini çekmeye başlamıştır. Volkan da bu olayı irdeler ve Asya'yı dikkatli olması konusunda uyarır.

Diğer taraftan Derin de takiptedir. Ancak Derin gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Derin'in bildiği gerçek ne? İsminin Aras olduğu ortaya çıkan bu gizemli adam aslında kim?

Diğer yandan Bahar, hamile olduğunu öğrenip kocasını söylüyor. Gönül ise evi terkedip Bahar ve kardeşinin evine geliyor. Bahar bu duruma ne tepki verecek?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin kadrosunda; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş' in yanı sıra usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç yer alıyor.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D'de

13 Ekim Çarşamba reyting sonuçları açıklandı! Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar, Kuruluş Osman reytingleri

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız bölüm full izle YouTube!

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm full izle!

Kalp Yarası Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz yeni bölüm full HD donmadan izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz uzun süren aranın ardından 6 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan bölüm ile izleyicisine yeniden merhaba dedi. Sadakatsiz bölümde Derin'in sakat olmadığı herkesi sakat kaldığı yönünde kandırdığı ortaya çıkmıştı. Diziye yeni katılan gizemli karekter Aras'ın ise kim olduğu sırrını koruyor. Aras ile Asya'nın yakınlaşması ve dostluk kurması Volkan'ı endişelendirirken Derin ile Aras'ın tanıştığı ortaya çıkıyor. Sadakatsiz bölümü televizyondan izlemeyi kaçıranlar internette Sadakatsiz bölüm tek parça izle seçeneğini araştırmaya başladı. Sadakatsiz yeni bölüm full HD donmadan izle seçeneği haberimizin detayında olacak

Sadakatsiz bölüm özeti

Asya'nın hayatını kurtardığı gizemli karakter Aras herkesin dikkatini çekmeye başladı. Aras kaza sonrası hafızasını kaybetmiş ve geçmişine dair en ufak bir şey hatırlamıor. Ancak Aras'ın geçmişinin pek de parlak olmadığı öğrenildi. Asya'nın Aras ile yakından ilgilenmesi Volkanı da huzursuz ediyor. Derin'in ise sakat olmadığı ve herkesi sakat olduğu konusunda kandırdığı ortaya çıktı. Sadakatsiz bölümde Derin'in Aras'ı tanıdığı ortaya çıkıyor. Ancak bu tanışıklığın nereden olduğu henüz bilimnmiyor. Sadakatsiz bölüm tek parça izle

Sadakatsiz dizisi konusu nedir?

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

Sadakatsiz dizi hangi diziden esinlenildi?

Sadakatsiz dizisi senaryo ve konu bakımından BBC One kanalında yılında yayınlana Doctor Foster dizisinden uyarlanmıştır. Ayrıca Sadakatsiz dizisinin benzeri de Güney Kore'de çekilmiştir. Dizinin adı ise The World of The Married'dir.

Sadakatsiz dizi 6 Ekim reyting sonuçları

Sadakatsiz dizisi yayınlandığı her akşam reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. 6 Ekim çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz bölüm Total'de 2. sırada AB'de ise 1.sırada yer aldı. İşte 6 Ekim reyting sonuçları;

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KURULUS OSMAN ATV
2 SADAKATSIZ KANAL D
3 KURULUS OSMAN (OZET) ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 KANUNSUZ TOPRAKLAR FOX
6 ESRA EROL'DA ATV
7 SADAKATSIZ (OZET) KANAL D
8 PARA PIYASALARI ATV
9 HAVA DURUMU ATV
10 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

AB İLK 10 PROGRAM

1 SADAKATSIZ KANAL D
2 KURULUS OSMAN ATV
3 MASTERCHEF TURKIYE TV8
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 SADAKATSIZ (OZET) KANAL D
6 KANUNSUZ TOPRAKLAR FOX
7 KURULUS OSMAN (OZET) ATV
8 KANUNSUZ TOPRAKLAR (OZET) FOX
9 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

Sadakatsiz dizisinin bölümü Kanal D ekranlarında 13 ekim Çarşamba günü yayınlandı. Sadakatsiz bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde.

SADAKATSİZ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Asya, Ali'nin maruz kaldığı zorbalığı öğrenmenin sarsıntısı ile oğlu için harekete geçer. Verdiği karar Volkan'ı, hatta Tekirdağ'ı sarsacakken, kazada hayatını kurtardığı hastanın kendisinden başka kimseyi hatırlamadığını fark eder.
Asya, hayatının serüven dolu yeni bir kapısını aralarken, zamanın ona neler getireceğinden habersizdir…

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Oyuncular: Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Taro Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali)

SADAKATSİZ BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 13 ekim günü yayınlanan bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

SADAKATSİZ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SADAKATSİZ BÖLÜM CANLI İZLE KANAL D

Kaynak: Haber Global

Sadakatsiz Bölüm Tek Parça İzleSadakatsiz Bölüm full izlekanal d sadakatsiz son bölüm izledizi izleSadakatsiz dizisidizi haberlerikanal d dizileriSadakatsizsadakatsiz tek parça full izlesadakatsiz izlesadakatsiz yeni bölüm izlesadakatsiz 13 ekim

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir