karayolları kapalı yollar haritası / Deprem bölgesinde ulaşıma kapalı yollar ve alternatif güzergâhlar

Karayolları Kapalı Yollar Haritası

karayolları kapalı yollar haritası

\n

Sabah ve öğle saatlerinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde toplam 1014 kişi hayatını kaybetti. Çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle enkaz altında çok sayıda kişinin olduğu belirtilirken; deprem bölgesinde kapalı ve açık yollar duyuruldu.

\n

\n

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne göre, deprem bölgesindeki kapalı-açık yollar ve yapılan çalışmalar şöyle: 

\n

Karayolu 

\n

ADIYAMAN

\n

02-01 KKNolu Adıyaman-Çelikhan İl Yolundaki Bulam-3 Köprüsü deprem nedeni ile yıkılmış olup yol güzergahı ulaşıma kapalıdır.

\n

02-77 KKNolu Çelikhan-Sürgü yolundaki Balıkburnu köprüsü deprem nedeni ile yıkılmış olup yol güzergahı ulaşıma kapalıdır.

\n

ŞANLIURFA

\n

Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu ulaşıma açıktır.

\n

MALATYA

\n

Malatya-Sivas arasındaki Tohma köprüsündeki hasar nedeni ile ulaşım yanındaki köprüden gidiş geliş sağlanmaktadır.

\n

Erkenek Tünelinde iki tüpten biri hasar görmüş ve yol güzergahında oluşan heyelan nedeni ile 850-11 KKNolu Devlet yolu Sürgü-Gölbaşı arası ulaşıma kapatılmıştır.

\n

MERSİN

\n

Narlı-Nurdağı istikameti O52-15-20 nolu yolda oluşan çökmeler nedeni ile trafiğe kapatılmıştır. Nurdağı-Narlı istikameti 052-14-00 nolu yolumuz yolda oluşan çökmeler nedeni ile trafiğe kapatılmıştır.

\n

Osmaniye -Gaziantep istikameti O52-13-01 Şehitler Viyadüğündeki hasarlar ve yolda oluşan çökmeler nedeni ile tamamen trafiğe kapatılmıştır.

\n

Osmaniye -Gaziantep istikameti 052-13-05 Başpınar Viyadüğündeki hasarlar ve yolda oluşan çökmeler nedeni ile tamamen trafiğe kapatılmıştır.

\n

Osmaniye-Gaziantep istikameti ve Gaziantep-Osmaniye istikameti 052-11,052-12 ,052-13 KKNolu yolda oluşan çökmeler nedeni ile tamamen trafiğe kapatılmıştır.

\n

400-22 KKNolu Devlet yolu Nurdağı-Gaziantep istikametinde Sakçagöze mevkiinde meydana gelen heyelen nedeni ile ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

\n

HATAY

\n

420-02 Hatay-Reyhanlı Devlet yolu yolda meydana gelen deprem hasarları nedeni ile ulaşıma kapalıdır.

\n

825-08 KKNolu Topboğaz -Kırıkhan yolunda meydana gelen çökme nedeni ile yol ulaşıma kapalıdır.

\n

Havayolu

\n

MALATYA, ADANA, DİYARBAKIR, ADIYAMAN Havaalanları uçuşa AÇIK,
GAZİANTEP ve ŞANLIURFA (GAP) havaalanı sivil ve ticari uçuşlara kapalı, yardım ve VİP uçuşlara AÇIKTIR.

\n

KAHRAMANMARAŞ, HATAY Havalimanı hasar nedeniyle uçuşa KAPALIDIR

\n

Demiryolu

\n

Ulukışla-Adana Hattı : Hat kontrolleri yapılmış olup işletmeye açıktır.
Adana-Mersin Hattı : Hat kontrolleri yapılmış olup işletmeye açıktır. Adana-Mersin arasında bölgesel yolcu trenleri kontrollü olarak çalışmaktadır.
Adana-Toprakkale Hattı: Hat kontrolleri yapılmış olup işletmeye açıktır.
Toprakkale-İskenderun Hattı Hat Kontrol Ediliyor. Acil durum için açılmıştır.
Toprakkale-Fevzipaşa Hattı Hat Kontrol Ediliyor.
Fevzipaşa-Narlı Hattı : KAPALI Hat Kontrol Ediliyor.
Narlı-Gaziantep Hattı : KAPALI
Narlı-Malatya Hattı KAPALI
Malatya-Çetinkaya Hattı : Acil Durum için AÇIK
Malatya-Yolçatı Hattı :Acil Durum için AÇIK
Yolçatı-Diyarbakır Hattı: Normal Açık
Yolçatı-Elazığ Hattı : Normal Açık
Elazığ-Tatvan Hattı Normal Açık

\n

Hasarlı istasyon binaları ve yapılar 

\n

Narlı, Nurdağ, Türkoğlu, Pazarcık istasyon binaları ile Fevzipaşa depo ve yatakhane binaları yıkıldı. Fevzipaşa’da yıkılan lojman binası bulunmaktadır.

\n

İskenderun depo binası hasarlı

\n

Destek amaçlı yapılan çalışmalar 

\n

Kurtalan’da bekleyen Güney Ekspresi dizisi Diyarbakır İstasyonuna gönderiliyor.Gece konaklama için kullanılacaktır.

\n

Adana istasyonunda 3 pulman vagon ve bir adet jeneratör vagonu 180 kişilik kapasite ile konaklamaya hazır olarak bulundurulmaktadır.

\n

Adana istasyonunda iki adet DMU seti 240 kişilik kapasite ile bekletilmektedir.

\n

Ankara’dan Adana’ya gönderilmek üzere her biri 9 yolcu vagonu, bir jeneratör ve bir yemekli vagon 400 kişi kapasite ile iki tren seti hareket etmek üzeredir.

\n

Haydarpaşa’da 3 konteyner ve 1 seyyar WC ile Eskişehir’de 20 konteyner olay bölgesine gönderilmek üzere hazırlanmıştır. Sevkleri için tren hazırlık çalışmaları devam etmektedir.

\n

Kapalı hatlardaki hasarlı yük vagonları için Malatya, Gaziantep, Sivas, Kayseri, Ankara ve Afyonkarahisar’dan geray ekipleri hazır sevk için beklemektedir.

\n

Ayrıca Ankara’dan olay mahalkline sevk edilmek üzere tehlikeli madde yangın söndürme vagonu sevk için hazır durumdadır.

\n

Adana- Osmaniye- Gaziantep arasında yer alan şantiyelerdeki yüklenici firmalara ait iş makineleri ve ekipler hazır hale getirilmektedir. İhtiyaç duyulan bölgelere kısmen sevklerine başlanmıştır.
Sivas Bölge Müdürlüğü Mıntıkasında

\n

110- Boğazköprü – Sivas Hattı açık

\n

111- Samsun – Kalın Hattı açık

\n

112- Samsun -Azot Hattı açık

\n

113- Samsun – Çarşamba Hattı açık

\n

114- Hanlı- Bostankaya Hattı açık

\n

115- Sivas- Çetinkaya Hattı açık

\n

116- Tecer- Kangal (Varyant ) Hattı açık

\n

117- Çetinkaya –Doğukapı Hattı (Erzincan-Divriği kontrollü olarak açık)

\n

Kars- Erzurum arası açık, Erzurum-Erzincan arası açık, Erzincan-Divriği arası kontrollü olarak açık, Divriği Sivas arası Kontrollü olarak açık Malatya tren almadığından Malatya trenleri Kayseri’den tren kabul edilmeyecektir. Bölgede yol kontrolleri yapılmaktadır. Karagölde kar kürer çalışmakta olup yoğun kar yağışı devam etmektedir.

\n

TIKLAYIN

Karayolları Yol Durumu Nasıl? Hangi Yolu Tercih Etmeliyim?

Karayolları Yol Durumu Nasıl? Hangi Yolu Tercih Etmeliyim? Trafik durumunu önceden sorgulamak isteyen ve yol durumuna göre gideceği istikameti belirlemek isteyen vatandaşlar kara yolları resmi internet sayfası üzerinden sorgulama yapabilme imkanına sahiptir. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UDHB) Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde verilen “Yol Durum ve Güzergah Analizi” bilgisi vatandaşlar için oldukça yararlı bilgiler sunuyor. Özellikle uzun yola çıkacak olan sürücüler için kimi zaman hayati kimi zaman ise vakitten ve bütçeden tasarruflar sağlayan bilgiler içeriyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden; trafik yoğunluğu, kapalı yollar, çalışma yapılan yollara ulaşılabilir, ayrıca aynı hizmet üzerinden yol tarifi konusunda da yardım alınabilir.

İBB Yol Belgesi Başvuru Belgeleri ve E Tuhim Giriş

Karayolları Yol Durumu

ana sayfa

Karayollarına ait tüm yol durum bilgilerini resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz. Web sitesine ait hızlı menü yardımıyla yol durumu hakkındaki tüm işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için öncelikle ana sayfanın sol alt kısmında yer alan hızlı menüden yol durumu bağlantısına tıklamanız yeterli olacaktır.

Karayolları Genel Müdürlüğü web sitesi için TIKLAYINIZ!

Yol Durumu Öğrenme

yol durumu sayfası

Yol durumu sayfası üzerinden; çalışma yapılan yollara ait tüm liste karşınıza çıkacaktır. Bu listeden bölgenize ait bilgiye erişebilirsiniz. Şehrinize ait bilgiye ilinizin bağlı bulunduğu bölgenin listesinden erişebilirsiniz. Mevcut bölgelendirme işlemi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş ve 18 büyük il bölge olarak atanarak geri kalan iller onlara bağlı olarak düzenlenmiştir. Yol durumu sorgulama işlemlerinizi de buradan tarif edilen şekilde kontrol edebilirsiniz.

Yol durumu sayfası için TIKLAYINIZ!

Güzergah Analizi

güzergah analizi sayfası

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından sunulan güzergah analiz sistemi sayesinde; tüm işlemlerinizi tek noktadan gerçekleştirebilirsiniz. Güzergah analizi sayfasına tıkladığınızda karşınızda çıkacak Türkiye haritası üzerinden tüm yolları görebilirsiniz. Açılan sayfanın sağ üst köşesinde 4 adet yuvarlak interaktif menü göreceksiniz, bu menülerle;

  • Online trafik haritası,
  • Kapalı yollar,
  • Çalışma yapılan yollar,
  • Yol tarifi hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

karayolları kapalı yol durumu «8tv3cgf»

Güzergah analizi sayfası için TIKLAYINIZ!

Hangi Güzergahı Tercih Etmeliyim?

yol tarfi

Yolculuk yapmak istediğiniz güzergahı belirledikten sonra online trafik haritası üzerinden akıcı ve az yoğun trafik durumuna sahip güzergahları tercih edebilirsiniz. Ayrıca KGM’nin güzergah analizi sayfasından yol tarifi hizmetiyle de hangi güzergahı tercih edeceğinize karar verebilirsiniz. Bunun için güzergah analizi sayfasının üst sağ kısmında 4. sırada yer alan yol tarifi işaretine tıklayınız, açılan menüde;

  • İl ve ilçeyi seçiniz ve ekle butonuna basınız.
  • Varmak istediğiniz güzergah için il ve ilçeyi seçiniz ve ekle butonuna basınız.

Bu işlemi yaptıktan sonra; karşınıza üç farklı alternatif çıkacak:

  • Parasız yol
  • En kısa yol
  • En hızlı yol

Bu seçimleri yaptıktan sonra yol tarifi butonuna bastığınızda;

  • Toplam zaman,
  • Toplam uzunluk,
  • İzlenmesi gereken güzergah bilgilerine ulaşacaksınız.

Karayolları Kapalı Yol Durumu

kapalı yol durumu

Güzergah analizi sayfasını açtığınızda karşınıza çıkan Türkiye haritasının üst sağ kısmında interaktif menüler çıkacak, bu menülerden 2. sırada yer alan ve renksiz şekilde görünen kapalı yol levhası görünümlü menünün üzerine tıklayınız. Renksiz şekilde görünen bu menü renklenecek ve Türkiye haritası üzerinde kapalı yollar menü ile aynı sembole sahip göstergelerle işaretlenecektir. Güzergahınıza ait bölgenin üzerine tıklayarak açılan küçük pencereden; il, yolun adı, kapanma tarihi, kapanma nedenini görebilirsiniz.

Çalışma Yapılan Yollar

Güzergah analiz sayfası üzerinden çalışma yapılan yolların tamamını güncel şekilde görüntüleyebilirsiniz. Bu işlem için güzergah analizi sayfasını açtıktan sonra sağ üst bölümde bulunan, renksiz şekilde görünen yol çalışması levhası işaretinin üstüne tıklayınız. Menü renklenecek ve Türkiye haritası üzerinde yol çalışması olan bölgeler belirecektir. Harita üzerinden yol çalışması işaretinin göründüğü bölgeye tıkladığınızda;

  • Çalışmanın yapıldığı il,
  • Çalışmanın yapıldığı yol,
  • Çalışmaya ilişkin açıklama bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Karayolları Trafik Durumu

trafik yoğunluk sorgulama

Güzergah analiz sayfası üzerinden online trafik haritası ile güzergahınızdaki yoğunluğu sorgulayabilirsiniz. Bu işlem için güzergah analizi sayfasını açtıktan sonra sağ üst bölümde yer alan ve renksiz şekilde görünen trafik lambası işaretinin üstüne tıklayınız. Trafik lambası işareti renklenecek ve harita üzerinde trafik durumları gösterilecektir. Burada;

  • Yoğun trafik; Kırmızı renkle,
  • Orta yoğun trafik; turuncu renkle,
  • Az yoğun trafik; sarı renkle,
  • Akıcı trafik; yeşil renkle ifade edilmiştir.

Araç Tescil Sorgulama İşlemi Nereden Yapılır?

Kırmızı Işıkta Geçmenin Cezası Nedir?

Son yapılan güncelleme ile birlikte 951 TL olmuştur.

Trafik Cezası Sorgulamasını Nasıl Yapabilirim?

Plakanızı yazarak tescil tarihi ile kimlik numaranızı yazın ve 1189 a mesaj olarak gönderin.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

Trafiğe Kapalı Yollar

Trafiğe Kapalı Yollar

Son dakika trafiğe kapalı yollar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trafiğe kapalı yollar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trafiğe kapalı yollar haber sayfamızda...

Daha Fazla

Trafiğe Kapalı Yollar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 512 trafiğe kapalı yollar haberi bulunmuştur.

Motosiklet ambulanslar görev başında

Motosiklet ambulanslar görev başındaKırıkkale'de trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılan özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşılmasını sağlıyor.

27.04.2022Haberler

Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulansları

Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulanslarıSağlık Bakanlığı tarafından, kara ambulanslarının ulaşamadığı, trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılmak üzere hayata geçirilen özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşıyor.

5.12.2020Haberler

Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulansları

Sağlık Bakanlığı’nın iki tekerli ambulanslarıSağlık Bakanlığı tarafından, kara ambulanslarının ulaşamadığı, trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde ilk müdahalelerde kullanılmak üzere hayata geçirilen özel donanımlı motosiklet ambulanslar, vakalara dakikalar içerisinde ulaşıyor.

5.12.2020Gündem

İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak?

İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak?3. Havalimanı için taşınma vakti geldi çattı. Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci başladı. Bu sebeple İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar, hangi saatler arasında kapalı olacak?

5.04.2019Gündem

İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı...

İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı...stanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.Tören kutlamalarının provaları kapsamında 06.30-16.00 saatlerinde polis ve belediye ekiplerince bariyerlerle araç ulaşımına kapatılan yollar şöyle: "Vatan Caddesi gidiş geliş, D-100 istikametinden Vatan Caddesi girişi, 10. Yıl Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Edirnekapı'dan Vatan Caddesi girişi, Oğuzhan Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Sofular Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Halıcılar Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akdeniz Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akşemsettin Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan (Aksaray'dan) Vatan Caddesi girişleri, Vatan Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar." Sürücüler için Millet ve Fevzipaşa caddeleri alternatif güzergah olarak belirlendi.Bu yolların 29 Ekim Pazar günü de aynı saatlerde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

11.09.2019Haberler

Yağmur yağdı araçlar biriken sularda kaldı

Yağmur yağdı araçlar biriken sularda kaldıİstanbul'da etkili olan sağanak yağış TEM Otoyolu Hasdal kavşağında su baskınlarına neden oldu. Bazı araçlar biriken yağmur sularında mahsur kalınca, içerisindeki yolcular zor anlar yaşadı.İstanbul trafiğiyle ilgili bir diğer gelişme ise bugün bazı yolların trafiğe kapalı olması. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi’nde bugün yapılacak olan genel prova nedeniyle bazı yollar kullanılmayacak.Meteorolojiden ise çeşitli kentlere uyarılar var. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde sıcaklık 1 ila 3 derece azalıyor.

23.08.2015Gündem

Yarın bu yollara dikkat!

Yarın bu yollara dikkat!30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü yarın kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahları açıklandı.

11.09.2019Haberler

Bu yollara dikkat

Bu yollara dikkat30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesinde yapılacak olan törenin, genel provası için bugün saat 07:00 itibariyle Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan güzergahlar trafiğe kapatıldı.

11.09.2019Haberler

Yüz, sür, koş!

Yüz, sür, koş!Triatlon Avrupa Kupası bugün Yedikule’de yapılacak. 2 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek organizasyonda yarışlar elitler ve gençler olmak üzere iki kategoride düzenlenecek

1.07.2020Diğer

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.