merve özkaynak reklam / M.A.C ve Merve Özkaynak işbirliği tüyoları - Think with Google

Merve Özkaynak Reklam

merve özkaynak reklam

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın vazgeçiilmez markası Sephora Collection,  makyaj ve güzellik konularında Türkiye’nin sosyal medya platformlarında en çok ilgi gören influencer’larından biri olan Merve Özkaynak ile herkes için güzelliğin gücü diyerek eşsiz bir koleksiyona imza atıyor.

Spontan anları, her koşulda kendini güzel hissetmeyle birleştiren Merve Özkaynak, Sephora ile güzellik tutkunlarının vazgeçilmesi olacak 7 özel ürün ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyon, keşfetme duygusuyla özgüveni kucaklayarak Sephora Collection’ın samimi, eğlenceli ve renkli dünyasına atıfta bulunuyor. Kendini renklerle ifade etmenin farklılığını ön plana çıkaran bu özel koleksiyon, güzellik tutkunlarının gün boyu her anına eşlik ediyor. Merve Özkaynak’ın kişisel güzellik yolculuğundan esinlenilen koleksiyonda; özsevgi, özsaygı ve özgüven duygularının renklere yansıması sunuluyor. Koleksiyona ait her bir ürün, Merve Özkaynak’ın hayatına anlam katan başta kızı Melisa dahil olmak üzere seyahat rotaları ve vloglarını kapsayacak şekilde tek tek özgün isimlerle adlandırılmıştır.

Koleksiyonun ikonik ürünleri arasında yerini alan zengin pigmentlere sahip far paleti, bronzdan altına ve sıcak pembeye geçiş yapan doğal bitişli yüz paleti, gündüzden geceye uyarlanabilen özgün görünümler sunuyor. Sıcak renk tonlarıyla harmanlanan paletler, cildi aydınlatmayı destekleyen yapısıyla makyaj tutkunlarının favorisi oluyor.

 Koleksiyondaki İstanbul, Londra ve Amsterdam renk kodlarıyla Sephora Collection’ın kadife yapılı likit rujları dikkatleri üzerine çekeceğiniz bir dudak makyajı için kolay uygulanabilir alternatifler sunuyor.  Kirpiklere hacim ve dolgunluk veren ultra siyah yansımasıyla Size-Up maskara ise Merve Özkaynak’ın dokunuşuyla tekrar yorumlanıyor. Merve’nin favorisi olan C+E Vitamin içerikli cilde ışıltı vermeyi destekleyen serum ve gün boyu nemlendirmeye yardımcı göz altı kreminden oluşan kit ise güzellik ritüelinin iki yıldız ürünü olarak koleksiyonda ön plana çıkıyor.  

 Merve Özkaynak yeni koleksiyonu ile ilgili olarak şunları ifade etti; “Sephora Collection ile Sephora Türkiye’nin ilk influencer koleksiyon işbirliği olan Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonumuzu paylaşmanın gururu ve heyecanı içerisindeyim. Her yaştan, her ten ve her göz rengine sahip kadının makyaj ve cilt bakımı yapmanın ne kadar keyifli ve kolay oldugunu deneyimleyebileceği özel bir koleksiyon. Güzellik tutkunları için cilt bakım kiti,  6 farklı metalik renge sahip far paleti, 3'ü bir arada olan yüz paleti ve her makyaj stiline uyum sağlayacak 3 muhteşem renge sahip Lip Stain rujlar hazırladık. Koleksiyonda yer alan C+E vitamli cilde ışıltı vermeyi destekleyen serum ve göz çevresini nemlendirmeye yardımcı bakım kremi  ile cildini yepyeni bir güne hazırlayan kadınlar, Sephora x Merve Özkaynak koleksiyonu ile her an özgüveni yüksek görünümlere heyecan katacak. Her kadının kendi hayatından anlar yakalayabileceği hayatımdan ve hayallerimden ilham alarak hazırladığımız bu özel koleksiyonumuzu çok seveceklerine eminim”.

Merve Özkaynak kimdir? Merve Özkaynak kaç yaşında?

Merve Özkaynak kimdir? Merve Özkaynak kaç yaşında? sorusu pek çok kişi tarafından son zamanlarda sıkça soruluyor. Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Merve Özkaynak çektiği içeriklerle adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye'nin en çok izlenen kadın Youtube kanalının sahibi olan Merve Özkaynak moda ve tasarım alanında öenmli iş deneyimine sahiptir. İşte Merve Özkaynak'ın hayatı ve biyografisi Merve Özkaynak kimdir?

Merve Özkaynak Youtber ve sosyal medya içerik üreticisidir. Çektiği makyaj videoları ile hayran kitlesi oluşturan Merve Özkaynak'ın videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Merve Özkaynak Türkiye'nin en çok izlenen kadın video kanallarına sahiptir.

yılında istanbul'da dünyaya gelen Merve Özkaynak liseyi bitirdikten sonra bir moda şirketinde moda danışmanı olarak göreve başladı.

yıl Vakko'da çalıştı. Ardından İspanyol gelinlik firmasında moda danışmanı olarak görev aldı.

Ardından yıl bouyunca Channel'de mağaza müdür yardımcılığı yaptı.

Ardından yarım bıraktığı okul hayatına geri dönen Merve Özkaynak üniversite eğitimini tamamladı.

İletişim Fakültesi'nden mezun olan merve ozkaynak reklam ajansında müşteri temsilciliği yaptı.

Ardından YouTube ve sosyal medyaya ağırlık veren Merve Özkaynak Türkiye'nin en tanınan Youtuber'ı haline geldi.

Merve Özkaynak'ın bir ablası, bir kız kardeşi vardır. Özkaynak 2 kız kerdeşin ortancasıdır.

Merve Özkaynak kaç yaşında?

Merve Özkaynak 34 yaşındadır. Merve Özkaynak boyu kaç cm?

Merve Özkaynak ortalama bir Türk kadını boyundadır. Merve Özkayank cm uzunluğundadır. Merve Özkaynak kaç kilo?

Ünlü Youtuber 58 kilo ağırlığındadır. Merve Özkaynak göz rengi nedir?

Merve Özkaynak mavi göz rengine sahiptir.

Merve Özkaynak evli mi?

Merve Özkaynak Cem Özkaynak ile evlidir. Merve Özkaynak Yotube hesabı

Merve Özkayank'ın Yotube hesabına buraya tıklayrak ulaşabilirsiniz Merve Özkaynak Instagram hesabı

Merve Özkayank'ın Instagram hesabına buraya tıklayrak ulaşabilirsiniz

İşbirliğinin yaz boyu sürmesi planlanlanıyordu ancak duyurunun yapılmasının ardından iki hafta gibi kısa bir sürede M.A.C x Merve Özkaynak setleri tükendi. Medya ajansı SEM ile birlikte yürütülen proje süresince M.A.C mağazalarında ve M.A.C’in internet sitesinde adet #summer4ever seti satıldı. M.A.C mağazalarında bir önceki iki haftalık döneme göre %8 trafik artışı ve %4 satış artışı gerçekleşti. İnternet sitesinde %57,06 oranında yeni ziyaretçi, %16,74 oranında trafik, % oranında sipariş sayısı, %,72 oranında satış artışı gerçekleşirken; % oranında da yeni müşteri kazanımı elde edildi.

Bu proje, M.A.C Cosmetics’in Türkiye'de yaptığı ilk işbirliği ve markanın globalde de yaptığı sayılı influencer projelerinden olması nedeniyle büyük önem taşıyor. İlk kez global bir marka, Türkiye’den bir YouTuber ile böylesine büyük bir reklam kampanyası başlattı. Bu da markalar için, hedef kitleye ulaşma konusunda YouTube’un ve YouTube içerik üreticilerinin güçlü birer kaynak olduğuna işaret ediyor. Pazarlama stratejileri arasında YouTube’u etkin bir platform olarak kullanmak ve doğru içerik üreticisini doğru projeyle eşleştirmek hem başarı getiriyor hem de kullanıcının güvenini kazanmada etkili bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.  

Merve Özkaynak da YouTube’un işini büyütmesindeki etkisini şöyle açıklıyor; “En başa dönecek olursak benim bu kadar insan tarafından sevilme ve en önemlisi de güvenilme hikayem YouTube sayesinde başladı. Evet, farklı sosyal medya hesaplarım da vardı ama 1,5 milyona yakın kişiyle etkilişimim ve bunun diğer sosyal medya hesaplarıma yansıması YouTube’da açtığım kanal ile gerçekleşti. Proje özelinde de, setin bu denli hızlı bir şekilde tükenmesinde, takipçilerimin bana olan güveninin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.”

İnsanoğlu var olduğu günden bugüne ticari, yeme-içme, farklı yerler görme ve keşfetme amaçlı seyahat etmiştir. Turizm olarak adlandırılan bu kavram; insanlarının sürekli ikamet ettikleri yerler dışında yapılan seyahatler olarak ifade more

İnsanoğlu var olduğu günden bugüne ticari, yeme-içme, farklı yerler görme ve keşfetme amaçlı seyahat etmiştir. Turizm olarak adlandırılan bu kavram; insanlarının sürekli ikamet ettikleri yerler dışında yapılan seyahatler olarak ifade edilebilir. İlk turizm hareketleri insanoğlunun doğasında var olan merak ihtiyacı ile gündeme gelmiştir. Günümüzde ise turizm seyahatlerine kongre, inanç, kültür, sağlık, spor gibi yeni nedenler eklenmiştir. Kentlerin sahip oldukları coğrafi, kültürel, tarihi özellikler ile mimari yapıları keşfetmek isteyen insanlar, kültür turizmini alternatif bir turizm anlayışı olarak benimsemişlerdir. Kültür turizminin gelişmesinin temel nedenlerinden birisi, farklı yörelerdeki insanların zaman içerisinde oluşturdukları fiziki, sosyal, kültürel ve mimari kimliklerini daha iyi tanımak istemelerinden kaynaklanmaktadır. Turizmden sosyal, ekonomik ve kültürel kazanımlar sağlamak amacıyla kentlerin potansiyelleri en etkin şekilde kullanılmalıdır. Konya İli’ne bağlı bir mahalle olan Sille yaklaşık yıllık tarihi geçmişe sahiptir. Sille tarihinde Hristiyan ve Müslüman nüfusun bir arada yaşadıkları bilinmektedir. Erken Hristiyanlık dönemine ait kaya oyma kiliselerinin de bulunduğu Sille, arkeolojik sit alanı olarak koruma altına alınmıştır. Geleneksel mimari dokuya sahip olan Sille’nin kültürel miras yapıları, günümüzde pek çok yerli ve yabancı turistin ilgisini çekmektedir. Bu çalışmada Konya kültür turizminde önemli çekim noktalarından biri olan Sille’de dini yapılar, geleneksel evleri, hamamlar, çeşme ve köprüler incelenerek turizm değeri ortaya konmuştur. Sille’ye ait yerel kimlik unsurları kültür turizmi ögeleri göz önünde bulundurularak, bir turizm güzergahı olan Sille’nin tanıtımı hedeflenmiştir.
Anahtar Kelimeler: Turizm, Konya, Kültürel Miras, Kültür Turizmi, Sille.

Publication Date:
Publication Name: 1. Uluslararası Turizm ve Mimarlık Konferansı

Research Interests:

Mimarlık and Kültürel turizm

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası