kayseri 24 saat açık kütüphane / Kayseri Talas'a 2 yeni kütüphane - Gündem - Afyon Haber

Kayseri 24 Saat Açık Kütüphane

kayseri 24 saat açık kütüphane

Kayseri Talas'a 2 yeni kütüphane

Kayseri'nin Talas Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni kütüphaneler kazandırmaya devam ediyor. Hizmete giren 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesinin ardından Mevlana Mahallesinde bulunan Abdülhamid Han Camii ile Mevlana Camii müştemilatlarında iki yeni kütüphane daha yapılıyor. Ayrıca temeli Mayıs ayında atılan Mehmet Karamercan Kütüphanesinin yapımı sürüfunduszeue.info UZEL (KAYSERİ İGFA)
Proje kapsamında Mevlana Camii'ne metrekare, Abdülhamit Han Camii'ne metrekare olmak üzere iki yeni semt kütüphanesi kazandırılacak. Nezih çalışma ortamı ile öğrencilerin ve araştırmacıların hizmetinde olacak kütüphaneler, bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Eğitime verdiği destekle bilinen Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın Mevlana Mahallesi'ne kazandıracağı kütüphaneler, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Çocukların sessiz, nezih ve güvenli bir ortamda ders çalışabilecekleri mekanlar oluşturulmasının önemli olduğuna vurgu yapan bölge sakinleri, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür etti.

KÜTÜPHANE ZENGİNİ İLÇE: TALAS

Bilindiği üzere Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilk olarak 7 gün 24 saat açık olan ve 'uyumayan kütüphane' olarak bilinen 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi'ni ilçeye kazandırmıştı. YKS, LGS ve TUS gibi sınavlarda derece yapan öğrenci ve akademisyenlerin tercih ettiği bir mekan olan 7/24 Kütüphanenin ardından da Kiçiköy'deki Altıntepe Camii müştemilatına Altıntepe Semt Kütüphanesi yapılmıştı.

İlçedeki apartman ve caminin altına kütüphane kazandırma projesini adım adım ilerleten Başkan Yalçın, şimdi de Mevlana Mahallesi'nde iki caminin müştemilatına iki yeni kütüphane kazandırıyor. Bununla birlikte temeli Mayıs ayında atılan Mevlana Mahallesi Mehmet Karamercan Kütüphanesi'nin yapım çalışmaları sürüyor.


Meryem Ana Kilisesi 24 saat açık kütüphane oluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılan ve sürdürülen projelerle ilgili tarihi mekanları konukları ile yerinde inceledi. İnceleme gezisine Başkan Mustafa Çelik'in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen katıldı. İncelemeler Kayseri Mahallesi'nde başladı. Kayseri Mahallesi'nin son durumunu ve yapılacak olan yeni çalışmaları anlatan Başkan Mustafa Çelik, konuklarına Kayseri Mahallesi'ndeki bazı konakları gezdirdi.

Kayseri Mahallesi'nin ardından Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi'nde inceleme devam etti. Heyet, bitme aşamasına gelen müzeyi gezerek bilgi aldı. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile birlikte müzede yer alan tarihi bir sınıfta sıraya oturarak poz verdiler. Başkan Mustafa Çelik, Milletvekilleri Özhaseki ve Yıldız, Başkan Çolakbayrakdar ve Çekül Vakfı Başkanı Metin Sözen Kiçikapı'daki kilisede de incelemelerde bulundular. Başkan Mustafa Çelik, restorasyon çalışmaları devam eden Meryem Ana Kilisesi'nin 24 saat açık kütüphane olarak hizmet vereceğini belirtti.

 

 


BAŞKAN YALÇIN’DAN 2 YENİ KÜTÜPHANE DAHA

Proje kapsamında Mevlana Camii’ne metrekare, Abdülhamit Han Camii’ne metrekare olmak üzere iki yeni semt kütüphanesi kazandırılacak. Nezih çalışma ortamı ile öğrencilerin ve araştırmacıların hizmetinde olacak kütüphaneler, bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
Eğitime verdiği destekle bilinen TalasBelediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Mevlana Mahallesi’ne kazandıracağı kütüphaneler, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Çocukların sessiz, nezih ve güvenli bir ortamda ders çalışabilecekleri mekanlar oluşturulmasının önemli olduğuna vurgu yapan bölge sakinleri, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

KÜTÜPHANE ZENGİNİ İLÇE: TALAS

Bilindiği üzere Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilk olarak 7 gün 24 saat açık olan ve ‘uyumayan kütüphane’ olarak bilinen 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’ni ilçeye kazandırmıştı. YKS, LGS ve TUS gibi sınavlarda derece yapan öğrenci ve akademisyenlerin tercih ettiği bir  mekan olan 7/24 Kütüphanenin ardından da Kiçiköy’deki Altıntepe Camii müştemilatına Altıntepe Semt Kütüphanesi yapılmıştı. İlçedeki apartman ve caminin altına kütüphane kazandırma projesini adım adım ilerleten Başkan Yalçın, şimdi de Mevlana Mahallesi’nde iki caminin müştemilatına iki yeni kütüphane kazandırıyor. Bununla birlikte temeli Mayıs ayında atılan Mevlana Mahallesi
Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nin yapım çalışmaları sürüyor.

#yeni, başkan, mustafa, belediye, talas, öğrenci

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası