konya katlanır cam balkon m2 fiyatları / KONYA Cam Balkoncu, Alya Cam Balkon Sistemleri Katlanır Cam Balkon

Konya Katlanır Cam Balkon M2 Fiyatları

konya katlanır cam balkon m2 fiyatları

Seydişehir Cam Balkon Sistemleri

Cam balkon sistemleri, balkon alanında camların raylar ile katlanarak açılması ile dikkat çekmektedir. Özellikle kentleşmenin sık olduğu bölgelerde, binalarına fresh ve yenilikçi bir dokunuş yapmak isteyen kişilerin sıklıkla seçtiği bir hizmettir. 

Cam balkon sistemleri, tam bir balkon kullanımı sağlar. Özellikle PVC ve alüminyum gibi ürünlerden yapılan balkonlardan farklıdır. Cam balkon sistemleri, bina yapısının görselini geliştirmektedir. Şeffaf yapısı sayesinde daha estetik bir görüntü oluşturur, ışığın bina içerisine net bir şekilde girmesine yardımcı olur. Özellikle iklim koşullarına uygun olarak tasarlanan cam balkon sistemleri, kişilerin birçok olumsuz koşuldan da uzaklaşmasına yardımcı olur. Cam balkon sistemlerinin genel olarak tüketicilere sağladığı avantajlar ise şu şekildedir;

● Isı ve ses yalıtımı sağlar bu sayede kişilerin olumsuz çevre koşullarından etkilenmesini engeller.

● Yağmur, aşırı ısı, fırtına ve kar gibi iklim koşullarından tüketiciler etkilenmez.

● Cam balkonlar toz, yaprak, polen ve böcek gibi haşerelerden koruma sağlar.

Seydişehir katlanır cam balkon sistemleri konusunda oldukça geniş bir yelpazede ürün sunar. Bu sistemler temperli ya da lamine camlardan imal edilmektedir. Bu cam türleri güvenlik açısından son derece avantajlıdır herhangi bir kırılma sonucunda kişiye veya çevreye zarar vermez. Cam balkon sistemlerinin avantajları ise şu şekildedir;

● Cam balkon sistemleri, açılma ve kapanma özelliğine sahiptir bundan dolayı kişiler dilediği gibi bu yapıyı kullanabilirler bununla beraber bu sistem sayesinde özel bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.

● Cam balkon sistemleri, son derece estetik bir yapıya sahiptir, tamamen mimari dokuya destek sağlar.

● Her iklim koşulunda kolaylıkla cam balkon kullanabilirsiniz.

● Cam balkon sistemleri ısı ve ses yalıtımı sağlar bundan dolayı dışarısı ile içerisi birbirinden ayrılır.

Profesyonel Seydişehir cam balkon hizmeti almak veya güvenilir bir şekilde cam balkonunuzu tamir ettirmek için uzun süre araştırma yapmanız gerekebilir. Ara.com.tr tüm seçenekleri tek bir çatı altında toplayarak, istediğiniz hizmetle sizi buluşturan ve süreci sizler için kolaylaştıran bir platformdur.

Bina yapılarınıza veya evlerinize daha farklı bir hava katmak için öncelikle ara.com.tr üzerinden üyelik işlemlerinizi tamamlamalısınız. Ardından almak istediğiniz hizmetin detaylarının yer alacağı talep formunu doldurarak firmaların size teklif vermesini sağlayabilirsiniz. 

Böylelikle profesyonel Seydişehir cam balkon firmaları ile iletişime geçebilir ve güvenilir hizmet politikası sağlayan Ara’dan hizmet almanın avantajlarını yaşayabilirsiniz.

Seydişehir Cam Balkon Firmaları

Cam balkon sistemleri son derece kullanışlı, şık ve avantajlı yapılardır. Özellikle yapınıza bir yenilik katmak için bu hizmetten sizler de faydalanabilirsiniz. Bununla beraber mevcut olan cam balkonunuzu kontrol ettirmek, tamir ettirmek veya yeni bir cam balkon yaptırmak için siz de Ara üzerinden profesyonel firmalar ile iletişime geçebilir, güvenilir bir hizmet sağlayabilirsiniz. Ara ile profesyonel cam balkon firmalarından hizmet almanın avantajları;

● Kolay bir şekilde hizmet formunu doldurarak, profesyonel firmalardan teklif bekleyebilirsiniz. Ara.com.tr üzerinden oluşturduğunuz form sonrasında, profesyonel firmalar sizlere teklif sunmaktadır.

● Teklif sunan firmaları inceleyebilir, kullanıcı yorumlarına bakabilir ve firmaların oylarını inceleyerek en iyi hizmet verecek olan firmayı kolay bir şekilde belirleyebilirsiniz.

● Ara sayesinde, balkon cam fiyatları araştırması yapmanıza gerek kalmaz. Verilen teklifler arasında kendinize en uygun olan fiyatı belirleyebilirsiniz.

● Onaylı ve bilinen firmalardan hizmet alarak, güvenilir hizmet alma avantajını Ara ile yaşayabilirsiniz.

● İstediğiniz zaman dilimi içerisinde rezervasyon oluşturarak Ara ile konforlu bir hizmet alma işlemi sağlayabilirsiniz.

Seydişehir Cam Balkon Modelleri

Balkon cam sistemleri kendi içerisinde birçok farklı türe ayrılmaktadır. Katlanır, sürgülü ve ısıcamlı cam balkonlar en bilinen türler arasındadır. Diğer tercih edilen sistemlerden biri ise giyotin cam balkon sistemidir. Dik olarak açılan ve hareket eden özel bir sistemdir. Tamamen açılması durumunda sabit bir şekilde durmaktadır. Uzaktan kumanda sistemi ile de bu cam balkonlar kontrol edilebilmektedir. Giyotin cam özellikle sosyal alanlarda sıklıkla tercih edilen balkon cam ürünleri arasındadır. Seydişehir giyotin cam balkon hizmeti almak isteyen kullanıcılar, sitemizdeki firmalar ile iletişime geçmek için hizmet talebinde bulunarak tüm hizmet detaylarını netleştirebilir.

Giyotin balkon sistemine ek olarak en bilinen cam balkon modelleri ise şu şekildedir;

● Tercih edilen en sık cam modellerinden biri sürgülü cam modelidir, sürgülü cam modelleri yarım olarak kullanılmaktadır, kolay bir şekilde temizlenmektedir ve yapısı sayesinde mimari açıdan büyük bir avantaj sağlamaktadır.

● Katlanır cam balkon modelleri özellikle bahçeli evlerde en sık tercih edilen cam modelleri arasındadır, üstün bir ısı ve ses yalıtımı sağlar son derece şık bir görünümü vardır.

● Pimapen cam balkon modelleri bilinen en sağlam cam balkon modelleri arasındadır. Soğuğa ve sıcağa karşı üstün bir koruma sağlar.

● Isıcamlı cam balkon ise üstün bir izolasyon sağlar. Özellikle aşırı şekilde soğuk hava koşullarının olduğu alanlarda tercih edilmektedir.

Ara ile Seydişehir cam balkon modelleri üzerine hizmet veren firmalara ulaşmak çok kolay. Tek yapmanız gereken yaşam alanlarınızda kullanmak istediğiniz cam balkon sistemine karar vermek. Ardında güvenilir ve profesyonel firmalar sizinle iletişime geçerek, süreci sizin istekleriniz doğrultusunda devralacaktır.

Seydişehir Cam Balkon Fiyatları 

Seydişehir cam balkon fiyatları;

• Seçilen cam balkon modeline,

• Türüne

• Özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Ara.com.tr üzerinden,  cam balkon fiyatları ve hizmet detaylarını öğrenmek çok kolay. Sizlerde uygun fiyatlı cam balkon yapım hizmeti almak için Ara üzerinden teklif formu hazırlayabilir, alanında uzman ve profesyonel firmalar ile çalışabilirsiniz. Seydişehir cam balkon m2 fiyatları, cam balkonun malzeme kalitesi ve işçilik gibi birçok farklı unsura göre değişkenlik göstermektedir. Size özel fiyat teklifi alabilmek için tek yapmanız gereken talep formunu doldurmaktır. Formu doldurtan sonra hizmet almak istediğiniz bölgeye en yakın, müşteri memnuniyet oranı yüksek ve profesyonel hizmet sağlayıcılardan fiyat teklifleri alırsınız. Böylelikle Seydişehir balkon cam fiyatları araştırmalarınız sonucunda, alacağınız hizmetin sorunsuz tamamlanması hedeflenir.

Cam Balkon Konya 31 July 2019

Cam balkon Konya Cambalkon Albert Genau

Cambalkon Sistemlerimiz


visa

Tüm Kredi Kartlarına 12 Taksit Fırsatını KAÇIRMAYIN!

satisnoktasi

Mevsimlik cambalkonculardan uzak durun!

Cambalkon ile ilgili piyasada çok fazla sayıda “mevsimlik cambalkoncu” bulunmaktadır. Bu firmalar, cambalkonun talep gördüğü sezonda satış yapıp, sonrasında ortadan kaybolmaktadırlar. Dolayısıyla, müşteriler, servis almak istediklerinde, yaptırdıkları firmayı tekrar bulamamakta ve mağdur olmaktadırlar.

Firma Yetkin ve Yetkili mi?

Cam balkon, standart bir ürün değildir. Balkona göre cam balkon yapıldığından, bir nevi terziliktir. Bu yüzden cam balkon yaptırılacak firmanın, ustalığı çok önemlidir. Cam balkon satış noktaları arasında seçim yaparken, firmaların yetkili ve yetkin olduklarına dikkat edilmeli, yapacak firma, kurumsal bir firmanın bayisi mi, yoksa tamamen kendisi piyasadan malzeme temin edip mi yapmakta, iyi analiz edilmelidir.

Cambalkon yaptıracağınız firmayı ziyaret edin!

Cambalkon yaptıracağınız firmayı ziyaret edin. Güzel bir internet sitesi olan, ürünleri ve kendini sanal alemde iyi anlatan ancak internette belirttiği adreste bile olmayan çok sayıda komisyoncu cambalkoncu vardır.

Yaptırdığınız firma, malzemeyi nereden temin ediyor?

Cambalkon profil ve aksamları, herhangi bir alüminyum veya aksesuar toptancısından tedarik edilebilmektedir. Cambalkoncular, profilleri bir firmadan, tekerleri bir firmadan alıp, cambalkon diye parçaları birbiri ile uyumsuz sistemler satabilmektedir.

Cambalkon tekerleri ve kullanılan aksamlar paslanmaz mı?

Balkonlar dış iklime açık mekanlardır. Dolayısıyla sistemin tüm elemanlarının, dış iklim dayanımlı olması gerekir. Cambalkon sistemlerinde, taşıyıcı rulman ve aksam parçalarının, mutlaka “paslanmaz” malzeme ile üretilmesi gerekmektedir. Piyasada, tekerlerin içindeki rulmanlar, standart paslanır rulmanken, sadece arasındaki mil paslanmaz olduğu için paslanmaz diye satılan çok sayıda cambalkon sistemi vardır.

Garanti ve Servis Durumu Nasıl?

Sektörde, piyasadan tedarik ettikleri profil ve aksesuarlarla, salt ucuzluk anlayışıyla hareket eden bir çok firma bulunmaktadır. Doğaldır ki, kurumsal yapı, tasarım ve ar-ge faaliyetlerinden yoksun olan bu tür firmalar, hizmet, servis ve garanti konusunda, tüketicilere, ciddi boyutlarda, sıkıntı yaşatmaktadırlar. Yaptırılan cambalkon firması kapansa bile, oluşabilecek bakım / tadilat / ilave aksesuar ihtiyaçlarını ana firma karşılayabilmelidir.

Cambalkonda Opsiyonel Ürünler Nelerdir?

Cambalkon yaptırırken, kullanıcının isteğine bağlı bazı uygulamalar bulunmaktadır. Örneğin, cam balkon sistemine perde takılmasını isteyen bir kullanıcı için, perde profili kullanılmalı, plastik fitil yerine alüminyum fitil kullanmak isteyen bir kullanıcı için cam balkon alüminyum fitili kullanılmalıdır.

Ahırlı Cam Balkon Konya,	Ahırlı Cambalkon Konya,         Akören Cam Balkon Konya,	Akören Cambalkon Konya,         Akşehir Cam Balkon Konya,	Akşehir Cambalkon Konya,         Altınekin Cam Balkon Konya,	Altınekin Cambalkon Konya,         Beyşehir Cam Balkon Konya,	Beyşehir Cambalkon Konya,         Bozkır Cam Balkon Konya,	Bozkır Cambalkon Konya,         Cihanbeyli Cam Balkon Konya,	Cihanbeyli Cambalkon Konya,         Çeltik Cam Balkon Konya,	Çeltik Cambalkon Konya,         Çumra Cam Balkon Konya,	Çumra Cambalkon Konya,         Derbent Cam Balkon Konya,	Derbent Cambalkon Konya,         Derebucak Cam Balkon Konya,	Derebucak Cambalkon Konya,         Doğanhisar Cam Balkon Konya,	Doğanhisar Cambalkon Konya,         Emirgazi Cam Balkon Konya,	Emirgazi Cambalkon Konya,         Ereğli Cam Balkon Konya,	Ereğli Cambalkon Konya,         Güneysınır Cam Balkon Konya,	Güneysınır Cambalkon Konya,         Hadim Cam Balkon Konya,	Hadim Cambalkon Konya,         Halkapınar Cam Balkon Konya,	Halkapınar Cambalkon Konya,         Hüyük Cam Balkon Konya,	Hüyük Cambalkon Konya,         Ilgın Cam Balkon Konya,	Ilgın Cambalkon Konya,         Kadınhanı Cam Balkon Konya,	Kadınhanı Cambalkon Konya,         Karapınar Cam Balkon Konya,	Karapınar Cambalkon Konya,         Karatay Cam Balkon Konya,	Karatay Cambalkon Konya,         Kulu Cam Balkon Konya,	Kulu Cambalkon Konya,         Meram Cam Balkon Konya,	Meram Cambalkon Konya,         Sarayönü Cam Balkon Konya,	Sarayönü Cambalkon Konya,         Selçuklu Cam Balkon Konya,	Selçuklu Cambalkon Konya,         Seydişehir Cam Balkon Konya,	Seydişehir Cambalkon Konya,         Taşkent Cam Balkon Konya,	Taşkent Cambalkon Konya,         Tuzlukçu Cam Balkon Konya,	Tuzlukçu Cambalkon Konya,         Yalıhüyük Cam Balkon Konya,	Yalıhüyük Cambalkon Konya,         Yunak Cam Balkon Konya,	Yunak Cambalkon Konya,

Isıcamlı katlanır cambalkon sistemimizi gördünüz mü?

Isıcamlı sürme cam balkon sistemimizi gördünüz mü?

Tiara 8mm cambalkon sistemini gördünüz mü?

Giyotin Cam sistemi Vertiflex'i gördünüz mü?

Cam balkon satın alabileceğiniz şehirlere baktınız mı?

Konya şehrinde cam balkon üreterek, kazanmak ister misiniz?

Cambalkon uygulanmış balkonları gördünüz mü?

Konya Cam Balkon Fiyatları için Tıklayın

anahtar kelimeler: cambalkon fiyatları Konya, cam balkon fiyatları Konya, cam balkon m2 fiyatları Konya, cam balkon m2 fiyatları 2020 Konya, cam balkon fiyatları 2020 Konya, cambalkon metrekare fiyatı Konya, katlanır cam balkon fiyatları Konya, katlanır cam balkon m2 fiyatları Konya, ısıcamlı cam balkon m2 fiyatları Konya, balkon cam fiyatları Konya, ısıcamlı cambalkon fiyatları Konya, cam balkon fiyat hesaplama Konya, cam balkon modelleri ve fiyatları Konya, cambalkon fiyatları hesaplama Konya, cambalkon Konya, cam balkon Konya, balkon camlama Konya, katlanır cam Konya

ÖncekiSonraki

Konya Cam Balkon Fiyatları

Günümüz teknolojinin ev hayatına sunduğu birbirinden eşsiz güzelliklerin en başlarında yer alan konya cam balkon kısa sürede sevildi.

Yüksek kalite ve kusursuz katlanır cam balkon fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Genel olarak, minimum  2 sene garantili vererek  sunulan katlanır cam balkon sistemi firmamız tarafından anahtar teslim olarak yapılır. Katlanır Cam Balkon sistemleri işinde uzman ekiplerimiz tarafından özenle  yapılır, daha az para ödeyelim diyerek, Yaşam boyu canınızı sıkacak bir cam balkonunuz olması istemeyiz. Siz de katlanır cam balkon sistemlerinden, işçiliğinden ve iş sonrası garanti servisinden mahrum olmak istemiyorsanız işinizi ehil bir firmaya vermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Konya Cam Balkon Fiyatları Nasıl Hesaplanır ? 

Firmamız sizlere %100 müşteri memnuniyeti sunmaktayız. Sunduğumuz hizmetlerimizden memnun kalmamanız durumunda paranızı geri iade ediyoruz.

Katlanır Cam balkon fiyatları metrekare üzerinden satışı yapılır. Cam Balkon Fiyatları Nasıl Hesaplanır ? 

Katlanır Cam Balkon Yapan Firmalar aşağıdaki formülü kullanarak hesap çıkartmaktadır.

Genişlik X Yükseklik= m2 X Cam Balkon Metrekare fiyatı = Maliyet formülü kullanılır

 

 https://www.a1cambalkon.com/wp-content/uploads/2012/03/fiyat-hesaplama-300x118.png

 

Cam Balkon Nedir ? yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

 


 

 

 

 

 

Alya, Konya Cam Balkon Kapatma

ALYA, Konya Cam Balkon Sistemleri olarak 2006 yılında; Cam Balkon faaliyetlerimize üretim ve montaj yaparak başladık. Yıllarca bu alanda faaliyetlerimizi sürdürdük.

Konya Cam Balkon Firması

Şuanda Firmamız ağırlıklı olarak Katlanır Cam Balkon olmak üzere, Duşakabin Sistemleri, Alüminyum Korkuluk, Alüminyum Doğrama, Plise Perde, Cam Balkon Perdesi ürünlerinde de imalat ve montajlarını yürütmektedir. Kurulduğumuz yıldan itibaren bir çok başaralı projeye öncülük eden firmamız sayısız referans elde etmiştir. %100 Müşteri Memnuniyeti sağlamak amacıyla hiç bir zaman ortaya kalitesiz bir iş çıkarmadık. Firmamız için en önemli husus müşteri memnuniyetir. Konya Cam Balkon Firması, Müşterilerimize En İyi Hizmeti Sunmak İçin Buradayız

Neden ALYA Cam Balkon'u Tercih Etmelisiniz ?

Kullandığımız ürün ve aksesuarlar 1.sınıf kaliteli malzemelerle ve özenle üretilmiştir, Cam Balkonların modellerine, imalat ve montaj yöntemlerine göre kullanım kolaylıkları, estetik görünümü ve dayanıklılığı değişebilmektedir. İyi bir montaj ve kaliteli 1.sınıf malzeme ile birlikte, balkonunuz kusursuz bir görünüme kavuşacaktır.

Sürgülü Cam Balkon

Alya Cam Metal olarak Konya'da Cam Balkon Firmaları arasında yıllardır sizlere en iyi hizmeti vermek için ucuza kaçmıyor kalitesiz iş üretmiyoruz. Memnuniyetimiz garantimiz altındadır.

Nasıl Başlıyoruz ?

Bizimle iletişime geçen fiyat ve bilgi isteyen müşterilerimize telefonda gerekli bilgileri verdikten sonra ölçü için cam balkon yaptıracağı konuma geliyoruz. Fiyatımızı netleştirdikten sonra imalat aşamasına geçiyoruz ortalama 20 gün içersinde imalatı tamamlanmış montaja hazır hale gelmiş oluyor. Daha sonra müsaitlik durumuna göre montaj için gün veriyoruz ortalama 1 gün içinde montajını yapıp teslim ediyoruz.

  • Estetik Görünüm
  • Isı ve Ses Yalıtımı
  • Enerji Tasarrufu
  • Evcil Hayvan Dostu
  • Toz, gürültü, haşere yok
  • Paslanmaz
  • Dört Mevsim Kullanılabilir
  • Her Zaman Temiz

Kullanılan camların özellikleri nelerdir?

8 mm temperli cam kullanılır. 1 m2 temperli cam yaklaşık 250-300 kğ arası yük taşıyabilir. Temperli camlar kırılması güç bir durumdur. Kırılsa dahi asla keskin kıvama gelmez.

Temperlenmiş cam ne demek?

Normal bir camın yüksek derecede sıcaklığı olan fırına atılarak 5-10 dk bekletilir. Daha sonra çıkarılır ve aniden soğuk hava üflenir. Aynı demirden çelik elde eder gibi yani. Daha sonra bu düz cam artık temperli olur. Kolay kolay kırılmaz.

Tekerlek özellikleri nelerdir?

Her bir cam da 2 alt 2 üst olmak üzere 4 adet teker kullanılır. Her bir cam da ise 4 teker *2(çift) rulman =8 rulman kullanılır. Alya Cam Metal olarak kullandığımız tekerler Çelik gövdeli olup paslanma,küflenme ve kırılma söz konusu değildir.

Camları her yöne açabilir miyim?

Camları her yöne açabiliriz. Sadece açısı çok dar olar yerlerde camlar daha uygun olan yere açılır. Açılır camların genişliği 45-62 cm arasındadır.

Balkonda kombim var soğuk havalarda donar mı?

Kesinlikle donma olmaz. Zaten cam balkonun takılma amaclarından bir taneside kombilerdir. Kombiniz balkonunuzda durabilir bunun için cam balkonun muhafazası yeterlidir.

Camların arasına nasıl bir yalıtım yapılıyor?

Firmamız geliştirmiş olduğu sistem sayesinde camların arasındaki alüminyum fitiller çift keçelidir. Camın etrafını tamamen kapatacak şekilde tasarlanmıştır.

İmar açısından problem olur mu?

İmar ya da ruhsata engel değildir.

Nasıl ölçü alıyorsunuz?

Ölçüleriniz günlük iş yoğumlağumuza göre değişebilir. Genellikle 15:00 ile 21:00 arası ölçüleriniz alınır.

İş teslim süresi kaç gün?

İş teslim süreleri iş yoğunluğumuza göre 20-25 gün arası değişmektedir.

Garanti Veriyor musunuz?

Alya Cam Balkon Sistemleri olarak tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti veriyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası