erdemli kiralık daire 1 1 / Erdemli Kiralık Daire & Erdemli Kiralık Ev Fiyatları - Zingat

Erdemli Kiralık Daire 1 1

erdemli kiralık daire 1 1

Erdemli kiralık daire

Sadece AİLEYE Kiralıktır. Royal Emlak olarak, yılın en kıymetli günlerinizi, krallara layık bir şekilde geçirmenizi sağlıyoruz. Aylık kiralık daire ve villalarımız ile hizmetinizdeyiz. Objelerimiz full eşyalı olup, tesis içerisinde aquapark, havuz, güvenlik, alarm ve kamera sistemleri ile güvenliğiniz sağlanmaktadıfunduszeue.infok tesis içerisinde olup, araclarınız aynı şekilde güven altındadır.Bütün objeler denize sıfırdır. Siteye ait sahilde şeznot varAna caddeye m mesafede, Mersin ve Silifke istikametlerine toplu ulaşım araçları saatleri arasında çalışıfunduszeue.info üzerine, havalimanı transferlerini lüx araçlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, anlaşmalı olduğumuz yat şirketleri ile, yat turlarını organize ediyoruz. Tatilinize biraz heyecan katmak için, günübirlik gezi turları düzenlemekteyiz. (Kızkalesi, cennet-Cehennem, Korykos, Silifke, 7 uyurlar, v.b.)Daha fazla bilgi için, bize 7/24 ulaşfunduszeue.infon / Whatsapp : +90 (0) 58 05DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ.

Erdemli bölgesindeki kiralık daire

Son güncellenme

Fiyat: TL

Metrekare aralıkları

0 TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL +

&#; Daha fazlası

odalı

1+ odalı

2+ odalı

3+ odalı

4+ odalı

Alan: metrekare

Metrekare aralıkları

0 - 15 metrekare

15 - 30 metrekare

30 - 45 metrekare

45 - 60 metrekare

60 - 75 metrekare

75 - metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

+ metrekare

&#; Daha fazlası

banyolar

1+ banyolu

2+ banyolu

3+ banyolu

4+ banyolu

Resimler

kiralık daire ilanı bulundu

Mersin Erdemli Kiralık Daire

  • Erdemli Tömük'te Flamingo 4 Tatil Sitesi nde Yazlık Kışlık Daire - undefined
    Erdemli Tömük'te Flamingo 4 Tatil Sitesi nde Yazlık Kışlık Daire
    pinTömük, Erdemli
  • ERDEMLİ MERKEZDE FUL YAPILI ÉŞYALI KİRALI DAİRE - undefined
    ERDEMLİ MERKEZDE FUL YAPILI ÉŞYALI KİRALI DAİRE
    pinAkdeniz, Erdemli
  • _*ARCİTY*_ DEN LİPARİS'TE 2+1 FULL EŞYALI HAVUZ VE DENİZ MANZ. - Manzara
    _*ARCİTY*_ DEN LİPARİS'TE 2+1 FULL EŞYALI HAVUZ VE DENİZ MANZ.
    pinÇeşmeli, Erdemli
  • REMAX LOCA'DAN ERDEMLİ MERKEZDE DENİZ MANZARALI KİRALIK 2+1 - Mutfak
    REMAX LOCA'DAN ERDEMLİ MERKEZDE DENİZ MANZARALI KİRALIK 2+1
    pinAlata, Erdemli
  • GÜNÜBİRLİK KİRALIK 3 KAT 4+1 ÖZEL JAKUZİ Lİ LÜXS EŞYALI - Salon
    GÜNÜBİRLİK KİRALIK 3 KAT 4+1 ÖZEL JAKUZİ Lİ LÜXS EŞYALI
    pinTömük, Erdemli
  • _*ARCİTY*_ DEN TÖMÜK'DE 3+1 M2 BOŞ DAİRE HAVUZ+OTOPRK - Dış Cephe
    _*ARCİTY*_ DEN TÖMÜK'DE 3+1 M2 BOŞ DAİRE HAVUZ+OTOPRK
    pinTömük, Erdemli
  • elit-office-badge
    KİRALIK EŞYALI DAİRE LÜKS SİTE İÇİNDE - Antre Hol
    KİRALIK EŞYALI DAİRE LÜKS SİTE İÇİNDE
    pinArpaçbahşiş, Erdemli
  • Erdemli Kargıpınarı'da Kiralık Yazlık Daire - Site İçi Görünüm
    Erdemli Kargıpınarı'da Kiralık Yazlık Daire
    pinKargıpınarı, Erdemli
  • TÖMÜK FLAMİNGO 4 ARKASINDA MERKEZİ KONUMDA 2+1 DAİRE - Mutfak
    TÖMÜK FLAMİNGO 4 ARKASINDA MERKEZİ KONUMDA 2+1 DAİRE
    pinTömük, Erdemli
  • DEEP'TEN DENİZE SIFIR YÜZME HAVUZLU SİTE İÇİ 1+1 KİRALIK DAİRE - Manzara
    DEEP'TEN DENİZE SIFIR YÜZME HAVUZLU SİTE İÇİ 1+1 KİRALIK DAİRE
    pinTömük, Erdemli
  • Erdemli kargipinarinda Kiralık Daire - Salon
    pati-iconErdemli kargipinarinda Kiralık Daire
    pinKargıpınarı, Erdemli
  • Ziya erdem sitesinde 2+1 yıllık daire - Antre Hol
    Ziya erdem sitesinde 2+1 yıllık daire
    pinTömük, Erdemli
  • elit-office-badge
    KİRALIK EŞYALI DAİRE 1+1 ALATA ERDEMLİ - Salon
    KİRALIK EŞYALI DAİRE 1+1 ALATA ERDEMLİ
    pinAlata, Erdemli
  • FLAMİNGO 8 DE SIFIR YAPILI EŞYALI KİRALIK YAZLIK DAİRE - Balkon - Teras
    FLAMİNGO 8 DE SIFIR YAPILI EŞYALI KİRALIK YAZLIK DAİRE
    pinTömük, Erdemli
  • DEEP'TEN DENİZE SIFIR EŞYALI KİRALIK 1+1 DAİRE - Mutfak
    DEEP'TEN DENİZE SIFIR EŞYALI KİRALIK 1+1 DAİRE
    pinTömük, Erdemli
  • HAN EMLAK'TAN TÖMÜK'TE EŞYALI KİRALIK 2+1 DAİRE - undefined
    HAN EMLAK'TAN TÖMÜK'TE EŞYALI KİRALIK 2+1 DAİRE
    pinTömük, Erdemli
  • TÖMÜKTE GÜNÜBİRLİK KİRALIK LÜX EŞYALI DENİZ EVİ 3+1 - Manzara
    TÖMÜKTE GÜNÜBİRLİK KİRALIK LÜX EŞYALI DENİZ EVİ 3+1
    pinTömük, Erdemli

Mersin Erdemli Kiralık Ev

Erdemli Kiralık Konut Tercih Etmeyi Planlayanlara Semt Rehberi

Erdemli kiralık konut düşünenlerin işlerini kolaylaştıracak, bölgeyi daha yakından tanımanızı sağlayacak bir yazı hazırladık. Yazıda semtin coğrafi özelliklerinden iklimine, mahallelerinden nüfusuna kadar birçok farklı konuya değindik. Yazının sonunda hayallerinizdeki eve doğru bir adım atmış olacaksınız. Erdemli, ülkemizin güney ucunda yer alan Akdeniz Bölgesi’nin önemli şehirlerinden biri Mersin iline bağlı bir yerleşim birimidir. Çam ağaçları ile kaplı olan semt, kentin en gelişmiş ve en kalabalık altıncı yerleşim birimidir. Erdemli ilçesinde yaşayanlar kent nüfusunun yaklaşık olarak %’üne tekabül etmektedir. İlçenin ismini nereden aldığına dair pek bir bilgi bulunmamaktadır. Semtte Yüzyılda bir aşiret yaşadığı ve bu Türkmen aşiretinin Erdemoğulları ismini taşıdığı düşünülmektedir. İlçenin adını da buradan aldığı bilinmektedir. Semt, 1 Haziran yılında çıkan bir kanun ile bugünkü statüsüne kavuşmuştur.

Erdemli Kiralık Konut Düşünenlere Semtin Doğal Yapısı

Erdemli kiralık ev düşünenler için ilçenin coğrafi özelliklerine ve iklimine de değindik. Çünkü bir bölgenin coğrafi özellikleri ve iklimi o il veya ilçenin ekonomik durumu ile emlak piyasasını etkilemektedir. Erdemli ilçesi, kilometrekarelik oldukça geniş bir arazi üzerine konumlanmıştır. Semtin rakımı ise on metredir. Kısacası ilçe deniz seviyesinde yer almaktadır. Semtin doğusunda Mersin, batısında Silifke, kuzeyinde Karaman ve güneyinde Akdeniz ile çevrili vaziyettedir. Mersin ve Antalya karayolu üzerinde yer alan semt, kent merkezinden otuz beş kilometre mesafede yer almaktadır. Bu durum taşımacılığı ve ulaşımı kolaylaştırmaktadır. İlçe Silifke semtinden kırk yedi, Güzeloluk’tan kırk, Sorgun Yaylasından ise elli iki kilometre mesafede yer almaktadır. İlçede tropikal iklim koşulları görülmektedir. Bu sebeple de yazlar sıcak ve aşırı nemli, kışlar ise ılık ve yağışlı geçer. Kışın kar yağışı pek görülmez. En soğuk ayı 15 derecelik sıcaklık ile Şubat’tır. Erdemli kiralık daire tercih ederken bu ılıman iklim koşullarını da göz önünde bulundurmanız son derece önemlidir.

Erdemli Kiralık Konut Bakanlara İlçenin Mahalleleri

01 Şubat tarihinde açıklanan TÜİK Raporu’ndan alınan bilgilere göre, semtte ikamet edenlerin sayısı kişiye ulaşmış durumdadır. İlçede nüfus cinsiyetlere dengeli bir şekilde dağılmış durumdadır. yılında kurulan ilçenin nüfus grafiği bir hayli hareketlidir. İlçenin nüfusu yılından beri sürekli olarak artmıştır. Popülasyonun artış hızı ise % civarındadır. Semt mahalle ve köylerden meydana gelmiştir. Köy altı yerleşimi yoktur. Biz bu mahalleleri Mersin Erdemli kiralık ev arayanlar için gelişmişliklerine ve nüfuslarına göre sıraladık:

  • Merkez Mahallesi
  • Kargıpınarı Mahallesi 
  • Akdeniz Mahallesi
  • Tömük Mahallesi
  • Alata Mahallesi
  • Koyuncu Mahallesi
  • Çeşmeli Mahallesi
  • Koca Hasanlı Mahallesi 
  • Limonlu Mahallesi
  • Kumkuyu Mahallesi
  • Türbe Mahallesi

Eğer Erdemli kiralık konut arayışınızı bir adım daha ileriye götürmek isterseniz ilçede hizmet veren emlakçılardan danışmanlık hizmeti alabilir veya sahibinden Erdemli kiralık daire ilanlarının bulunduğu EmlakJet listeleme sayfalarına bakarak, kendinize en uygun olan ilanı seçebilirsiniz. Unutmayın, ev arayışınızda EmlakJet daima yanınızda! 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası