new hope adana / New Hope Turkey - Adana

New Hope Adana

new hope adana

New Hope Grubu ve Japonya Marubeni firmasının Türkiye’deki ilk ortak yatırımı olan New Hope Turkey Yem Hayvancılık Gıda İth. San. Ve Tic Ltd Şti. Adana ticaret odasına 30 Milyon lira sermayesi ile Ocak 2013 tarihinde kayıt olmuştur. Fabrika Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi bölgesinde 26,067 metrekarelik alanda bulunmaktadır. Bütün hazırlıklar ve çalışmaların sonunda 2013 Ağustos ayında fabrika inşaatına başlanmış olup 2014 yılında tamamlanarak üretim ve satışa başlamıştır. Toplam yatırım tutarı ise 10 milyon dollara ulaşmıştır.

Adana Türkiye’nin çok önemli bir ziraat bölgesidir. Bununla birlikte Adana bölgesi diğer tüm bölgelere ulaşım bakımından çok avantajlı konumda olup Mersin limanına da çok yakındır. Adana aynı zamanda İran ve Irak gibi ortadoğu ülkelerini birbirine bağlayan önemli bir ulaşım noktasıdır. New Hope Turkey ağırlıklı olarak ruminant hayvan yemi üretimi ile aynı zamanda hammadde ticareti de yapmaktadır. New Hope Turkey en ileri yem üretim tekniği ve ekipmanları kullanarak üretime devam etmektedir. Ayrıca mısır flake üretimi için İngiltere’den en son teknoloji kullanılan buharlı flake makinası ithal etmiştir. New Hope Turkey şuan mevcut olan yıllık üretim kapasitesi 200,000 ton’dur. New Hope Turkey birinci sınıf bir marka olarak bu sektörde üç veya beş sene içerisinde Türkiye’nin en iyi üç yem firmasının içerisinde yer almayı hedeflemektedir. New Hope Turkey aynı zamanda Türkiye’deki yatırımlarını süt işletmesi, ticaret, gıda işletmesi, hayvancılık gibi sektörlerinde de genişletmeyi planlamaktadır.

Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın(Altınkum (Yenihisar)), Balıkesir, Bilecik, Bingöl(Adaklı), Bitlis, Bolu(Dörtdivan), Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı(Atkaracalar), Çorum, Denizli(Acıpayam), Diyarbakır, Edirne, Elazığ(Ağın), Erzincan(Çayırlı), Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa(Turgutlu), Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


''Bölge Satış Müdürü''



İZMİR,MANİSA,AYDIN,AFYON,DENİZLİ,KÜTAHYA,BİLECİK,BOLU,ANKARA,KONYA,ESKİŞEHİR,MERSİN,ADANA,OSMANİYE,MARAŞ,ERZİNCAN,NİĞDE

GENEL NİTELİKLER

* Veteriner ve Zooteknist Bölümünden Mezun,

* 28-45 yaş arası

* Yem sektöründe en az 3 (üç) yıl Yöneticilik tecrübesine sahip

* Aylık 3000 (üç bin ) ton satış yapmış bir yem fabrikası tecrübesi olan,

* Ekip yönetimi, eğitimi ve gelişimi konusunda deneyimi bulunan,

* Dürüst ve güvenilir

* İnsan ilişkilerinde başarılı, diksiyonu düzgün ve iletişimi yüksek,

* Liderlik yeteneği olan başarı odaklı ve yüksek motivasyona sahip,

* Topluluk önünde etkili sunum yapabilen

* Office programlarını etkin kullanabilen

* Aktif olarak araç kullanabilen

* Yabancı dili İngilizce olan tercih edilecektir.

 İŞ TANIMI

* Satış personellerinin yönlendirilmesi ve tüm satış süreçlerinin yürütülmesi,

*Raporlama, satış kontrollerinin yapılması, 

* Satış Müdürü'ne raporların sunulması,

* Çiftlik ve bayi çalışmalarını sürdürebilecek 

BÖLGE SATIŞ MÜDÜRÜ alınacaktır.

 

Aday Kriterleri

3 - 25 yıl arası

Üniversite(Mezun)

Yapıldı

B sınıfı

Hakkımızda

 NEW HOPE TURKEY YEMHAY.GID.ITH.IHR.SAN.VE TIC.LTD.STI. -New Hope Turkey Yem Hayvancılık Gıda ithalat İharacat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti 1 Ocak 2013 yılında kurulmuş olup ilk aşamada yatırım bedeli 10,000,000 Dolardır .-New Hope Turkey , Türkiye’nin güneyinde Adana Hacı Sabancı Orgnize Sanayi Bölgesinde 26,067 metrekarelik bir alanda yer almaktadır.Şirket kapsamlı olarak hayvan yemi üretimi ve satışı aynı zamanda tarımsal ithalat ve ihracat yapmaktadır .New Hope Turkey çeşitli ruminant ve kanatlı yemlerini üreterek piyasanın taleplerini müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak karşılayacak kapasitededir .-New Hope Turkey kalite ve müşteri odakli yüksek verimli yönetici takımına sahiptir .Her bölüm kendi alanında uzman yöneticiler tarafından yönetilmektedir .Yönetici takımı müşteriler ve şirketin yararları için beraber çalışıp beraber karar vermektedirler. 

Şirket Sayfasına Git

New Hope adana osbde fabrika mı açtı

New Hope adana osbde fabrika mı açtı

New Hope adana osbde fabrika mı açtı

24-10-2015 08:44:48

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

New Hope, Adana OSB'de fabrika açtı!

New Hope, Adana OSB'de fabrika açtı!

24-10-2015 08:44:48

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

The Woo, New York'ta mağaza açacak!

The Woo, New York'ta mağaza açacak!

27-06-2010 09:53:00

İç Mimar Mete Övür, The Woo İstanbul'daki Palladium ve Forum İstanbul mağazalarından sonra New York'a uzanmaya hazırlanıyor


New Hope adana osbde fabrika mı açtı Haberi

New Hope adana osbde fabrika mı açtı

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, ilerleyen dönemde de dana ve tavuk eti işleyerek sucuk ve benzeri ürünlerin imalatını da yapmaya hazırlanan yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

Açılışta konuşan Adana Valisi Mustafa Büyük, Çin ve Japon firmaların işbirliğiyle Adana’ya yapılan bu yatırımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Gelecekte yapacakları başka yatırımlar konusunda her türlü desteği vermeye ve işbirliği yapmaya hazırız” dedi. Adana OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ise Adana OSB'nin 16 milyon metrekarelik faaliyet alanıyla Türkiye’deki OSB'ler arasında ilk beişte yer aldığını belirtti. Sütcü, “Fabrikanın şu andaki üretim kapasitesinin daha da yüksek miktarlara ulaşmasını diliyorum ve kendilerine rahat ve sağlıklı bir üretim için gereken her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu...

Copyright © 2023 Emlakkulisi.Com

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası