hatay havaalanı telefon numarası / Hatay Havaalanı Seferleri

Hatay Havaalanı Telefon Numarası

hatay havaalanı telefon numarası

Hatay Havalimanı



Türkiye Havalimanlarının işletilmesi ile Türkiye Hava sahasındaki hava trafiğinin düzenlenmesi ve kontrolü görevi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Genel Müdürlüğünce yerine getirilmektedir.

Türk Sivil Havacılık sektörünün altyapısını oluşturan tesis ve donanımıyla, yılından bu yana değişik isim ve statülerle hizmetlerini yürütmekte olan kuruluş, Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve Ana Statüsü çerçevesinde yılından itibaren faaliyetlerini Kamu İktisadi Tesebbüsü olarak sürdürmektedir.&#;

&#;Kişisel Güvenliğiniz İçin:

Çantanıza ve diğer kişisel eşyalarınıza her zaman sahip çıkın. Yabancılardan hiçbir zaman paket almayın. Kısa süreli de olsa bagaj ve çantalarınızdan ayrılmayın. Sahipsiz olduğuna inanılan paketlerin güvenlik görevlileri tarafından imha edildiğini unutmayın. Ayrıca terör çağrıştırıcı, bomba veya silahınız olduğuna dair şaka yapmayın. Bu gibi durumların yanlış anlamaya neden olabileceğini hatırlayın. Taşınabilir bilgisayarlar ve cep telefonu gibi elektronik eşyalar da x-ray uygulamasına tâbi tutulabilir, görevlilerce çalıştırılarak veya açılıp kapanarak kontrol edilmesi istenebilir.

Güvenlik Kapılarında Zaman Kaybetmemek İçin:
Artırılan güvenlik önlemleri kapsamında yolcu beraberinde kesici, delici, yanıcı, parlayıcı her türlü materyalin bulunması uçuş güvenliği açısından yasaklanmış bulunmaktadır. Bu nedenle tırnak makası, çakı, ve deodorantlarınız dâhil olmak üzere benzer kişisel eşyalarınızı kargoya vermeniz gerektiğini unutmayın. Bu eşyalarınızı vakit kaybetmemek için güvenlik kapılarına gelmeden kargoya vereceğiniz çantalarınıza koymak size zaman kazandıracaktır. Ayrıca, güvenlik kapılarında sıranızı beklerken, görevli ikazına gerek kalmaksızın üzerinizde bulunan saat, kemer, kalem, bozuk para gibi metalleri X-Ray bandına bırakmak için hazırlanmanız vakit kaybetmenizi engelleyecektir. Görevlilerle tartışmayın ve çantanızda bulunan tespiti güç cisimlerin incelenmesi konularında yardımcı olun.

Cep Telefonlarının Kullanımı:
Cep telefonları uçağın uçuş aletlerini olumsuz yönde etkilemekte ve uçuş emniyetini tehdit etmektedir. Bu nedenle terminalden uçağa binmek üzere hareket ettiğiniz andan, varış noktasındaki terminale girene kadar can güvenliği açısından cep telefonlarının tamamen kapalı tutulması gerekmektedir. Cep telefonlarınızı sessiz moda alıyor olmanız veya konuşma yapmamanız onları tehlikesiz kılmaz.

Elektronik Cihazların Uçaklara Olan Etkileri:
Uçuş emniyeti için; inişte, kalkışta veya kemer ikaz ışıklan yanarken, her türlü taşınabilir radyo, kaset ve CD çalar, Elektronik oyunlar, taşınabilir bilgisayar ve benzeri elektronik cihazların kullanılması yasaktır. Tüm uçuş boyunca radyo ve televizyon alıcıları ile taşınabilir telefonlar ve telsiz cihazları, uzaktan kumandalı oyuncaklar ile manyetik dalga yayan tüm aletlerin kullanılması, uçağınızın bilgisayarlarında kayıtlı bulunan uçuş için gerekli tüm bilgilerin silinmesine neden olacağı için kullanıfunduszeue.info olarak birçok uçakta `Medical` sertifikalı oksijen tüpleri bulunduğu için, yolcuların beraberindeki oksijen tüpleri uçağa kabul edilmez.


DHMI Çağrı Merkezi    34 64  

Türkiye Genelinde Havalimanları


Hatay THY Bilet satış ofisleri

Türk Hava Yolları Hatay (THY) Bilet satış ofisleri

GSA-ANT-TUR
Adresi ANTAKYA TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI İNÖNÜ funduszeue.info funduszeue.info
Telefon 94 97 01 50
Faks 94 97
Teleks OSALTR
Çalışma Saatleri
Haftaiçi
Cumartesi
Pazar Kapalı

GSA-RENDE TIA TURIZM
Adresi Mareşal Çakmak funduszeue.info: 21/b İskenderun
Telefon
Faks
Çalışma Saatleri
Haftaiçi –
Cumartesi –
Pazar Kapalı

Hatay Satış Müdürlüğü
Adresi HATAY HAVAALANI THY A.O. HATAY SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜ HATAY
Telefon
Faks 15 07
Teleks HTYTZTK
E-Mail [email protected]
Çalışma Saatleri
Haftaiçi &#;
Cumartesi – &#; – -( – Arası kapalı)
Pazar –

ETİKETLER:hatay, hatay uçak bileti, thy, thy bilet

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Uçak Bileti Satış Ofisi - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Ofis Telefon - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Online Uçak Bileti - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Acente Telefonu - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Bilet Satış Ofisi - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Bilet Al - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Telefonu - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Çağrı Merkezi - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay En Uygun Uçak Bileti  - 34 97 - 0 53 00

Pegasus Hava Yolları (FLYPGS) Hatay Ucuz Uçak Bileti - 34 97 - 0 53 00

Uçak Bileti satın almak için 34 97 yada 0 53 00 nolu telefonu ücretsiz arayabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası