izmit konya hızlı tren fiyatları / Yüksek Hızlı Tren ve Ada Treni biletlerine zam - İşte Kocaeli Gazetesi

Izmit Konya Hızlı Tren Fiyatları

izmit konya hızlı tren fiyatları

İzmit - Konya Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

İzmit - Konya otobsünde yolculuk yaparken ara duraklarda, molalarda oraların yerlisi insanlarla tanışın sohbet edin. Yeni bir şehri keşfederken seyahat içinde bilgi elde etmek için doğruca oranın insanlarına sormaktan daha iyi bir yol yoktur.

Kilometrelerce güzel doğal manzaralarıyla, etkileyici insan yapımı görüntüleriyle İzmit - Konya otobüs seferinde görsel bir terapi içinde olacaksınız.

Otobüsler enerji tasarrufludur. km üzerinde bir yolcu taşıyan bir otobüs sadece litre yakıt alır. Bunu yüksek hızlı trene gereken litre uçak ile litre ve gazlı araba ile litreyle karşılaştır ve İzmit - Konya arası açıkça otobüs ile ulaşımınız çevreye daha duyarlı bir seçenektir.

İzmit - Konya otobüs seyahati için bir müzik listesi yapın ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

Almanya'da bazı otobüs firmalarının yolcularına gittikleri yere göre düşük maliyetli atıştırmalıklar ve bölgesel bira teklif ettiklerini biliyor muydunuz? Şerefe!

Dünyanın en uzun kariyerli otobüs kaptanı km fazla yol katetti ve bir Dünya Rekoru sahibi oldu.

Herkes için ulaşım anlamına gelen 'otobüs' kelimesi, Latincede 'tümü için' anlamına gelen 'Omnibus'un kısaltmasıdır.

Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam geldi

Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam geldimask

Yeni yılın ilk günlerinde Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam geldi.  İzmit - Ankara arası hızlı tren ücreti TL'ye yükseldi. İzmit - Konya arası bilet ücreti ise TL oldu.  Gebze - Ankara arası TL olurken, Gebze - Konya arası bilet fiyatı ise TL'ye yükseldi. İzmit-Gebze arası hızlı tren fiyatı ise 59 TL oldu.

Ada Tren bilet ücretleri de zamlardan etkilendi. Yeni zamlı tarifeye göre; İzmit - Adapazarı bilet fiyatı 43 TL oldu. Adapazarı - Gebze bilet fiyatı 62 TL'ye yükseldi. Adapazarı - Derince arası 46 TL'den 52 TL'ye, Adapazarı - Sapanca arası 25 TL'den 29 TL'ye, Adapazarı - Arifiye arası da 23 TL'ye yükseldi. İzmit - Gebze tren bileti fiyatları da 39 TL oldu.

#YHT, yüksek hızlı tren, Zam, Bilet ücretleri, kocaeli, çayırova, karamürsel, Dilovası, derince, kandıra, izmit, Kocaeli güncel haberler, gölcük, körfez, gebze, kartepe, kocaeli haber, güncel, kocaeli son dakika, darıca, Başiskele, son dakika, Kocaeli haberleri, özgünkocaeli, Kocaeli gündem, özgünkocaeligazetesi, son dakika haberleri, Kocaeli Son dakika haberleri, kocaeli haberler

Hızlı Tren Bileti

Sayın yolcular,

TCDD tarafından bilet satış ve kontrollerde kimlik, pasaport sorgulaması yapılmaktadır. Kontrollerde satışta beyan ettiğiniz bilgilerin uyumsuz olması durumunda biletiniz geçersiz sayılacaktır.

Biletlerinizi TCDD taşımacılık web sitesinden, mobil uygulama ve 82 33 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz. Bilet satışlarında TC vatandaşları için ad-soyad, TC Kimlik numarası doğum tarihi, telefon numarası satış esnasından kontrol edilmekte olup uyumsuzluk durumunda bilet satışı yapılmamaktadır.

Göstermiş olduğunuz anlayışa teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.

YHT Durakları

  • ANKARA - GAR YHT
  • ANKARA - Eryaman YHT
  • ANKARA - Polatlı YHT
  • ESKİŞEHİR YHT
  • KONYA YHT
  • KONYA - Selçuklu YHT
  • SİVAS YHT
  • BİLECİK YHT
  • BİLECİK - Bozüyük YHT
  • SAKARYA - Arifiye YHT
  • İZMİT YHT
  • İSTANBUL - Söğütlü Çeşme YHT
  • İSTANBUL - Pendik YHT
  • İSTANBUL - Bostancı YHT
  • İSTANBUL - Gebze YHT

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir