ibc ölçüleri / Deren Ambalaj | IBC

Ibc Ölçüleri

ibc ölçüleri

Mekser Ibc Plastik Tank Depo lt mek-depo

Sıvıların uygun koşullarda saklanması son derece önemlidir. Asitlerin ya da su gibi doğal ürünlerin bakterilerle temas etmesini önlemek gerekir. Bununla birlikte saklanan yerin de sağlıklı bir koşul sunması da bir o kadar önemlidir. Plastik malzemelerden üretilen depolar oldukça sağlıklıdır. Aynı zamanda koruma özelliği de yüksektir. Güneşten alınan zararlı ışınların, sıvı ile temas etmesini önleyebilmek adına kullanılır. Mekser plastik tank depo dayanıklı ve sağlıklı malzemelerden üretilir. Böylelikle müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Birbirinden farklı alanlarda tercih edilebildiğinden çok amaçlı bir kullanım imkanı sunar. Geniş bir iç hacme sahip olan bu tank depoyu satın alabilir ve sıvılarınızı güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Tank içerisinde bulunan su, asit, alkol ve benzinin zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

  • Farklı alanda kullanım
  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Geniş iç hacim

Farklı Alanlarda Kullanılabilen Mekser IBC Tank Deposu

Farklı Alanlarda Kullanılabilen Mekser IBC Tank Deposu

Birbirinden farklı sıvıların uygun koşullarda sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Özellikle depolanan alkol, benzin ve asit gibi birbirinden farklı kimyasalların, özelliğini koruması açısından saklama yöntemi oldukça önemlidir. Bu saklama ürünlerinin geniş bir iç hacme sahip olması gerekir. Mekser IBC plastik tank depo lt hacme sahip olduğundan sıvıların yüksek oranda depolanabilmesine yardımcı olur. Ürün su, kimyasal malzemeler ve alkol gibi birbirinden farklı sıvıların muhafaza edilebilmesine uygundur. Üzerinde bulunan kapak yardımıyla doldurma işlemini yapabilirsiniz. Ardından alt kısmında bulunan musluk yardımıyla da kullanmak istediğiniz sıvıyı güvenli bir şekilde boşaltabilirsiniz. Tehlikeli madde depolayabilme için de sıklıkla tercih edilen bir üründür. Kara ve denizyolu taşımacılığı sektöründe zararlı olarak nitelendirilen birbirinden farklı kimyasalı güvenli bir şekilde depolayabilirsiniz. Böylelikle geniş bir alanda kullanabilir ve tehlikeleri önleyebilirsiniz.

Dayanıklı Mekser IBC Plastik Tank Deposu

Dayanıklı Mekser IBC Plastik Tank Deposu

Tank depo olarak bilinen malzemeler, sıvıların güvenli bir şekilde depolanabilmesine yardımcı olur. Bu ürünlerin dayanıklı olması ve sağlam malzemelerden imal edilmesi son derece önemlidir. IBC, sıvıların bir yerden başka bir yere kolaylıkla taşınabilmesine yardımcı olan konteyner çeşididir. Markanın satışa sunduğu bu ürünün depolama kapasitesi lt olarak bilinir. Çelik kafes yapısına sahip olduğundan son derece sağlam bir özellik gösterir. Bununla birlikte sadece sıvıların değil, sert maddelerin de depolanmasın ave taşınmasına yardımcı olur. Kimyasallarla herhangi bir tepkimeye girmez. Böylelikle kaliteli bir şekilde kullanılabilir. Mekser IBC plastik tank depo lt kullananlar dayanıklı ve sağlam malzeme yapısından son derece memnundur. Bununla birlikte kaliteli bir kullanıma sahiptir. Siz de sağlam malzemelerden üretilen bir tank arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Mekser IBC lt Plastik Tank Deposu Fiyatı ve Yorumları

Mekser IBC lt Plastik Tank Deposu Fiyatı ve Yorumları

IBC tank çeşitleri, firmaların sıklıkla kullandığı konteyner çeşitlerinden biridir. ÖZellikle taşımacılık sektöründe oldukça geniş bir yere sahiptir. Firmalar için önemli olan nokta, kimyasal ürünlerin kolaylıkla depolanması ve taşınmasıdır. Mekser markası tarafından satışa sunulan bu tank depo, IBC plastik malzemelerden üretilir. Böylelikle firmaların ihtiyacını yüksek oranda karşılar. İç hacmi lt olduğundan içerisinde yüksek miktarda sıvı ve katı malzemeleri doldurabilirsiniz. Mekser IBC plastik tank depo lt yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Müşterilerin yorumlarından faydalanarak görüşlerini öğrenebilir ve deneyimlerini gözlemleyebilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Mekser IBC plastik tank depo lt fiyatı oldukça avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylelikle firmanızın ihtiyacı olan kaliteli ve sağlam bir tanka sahip olabilirsiniz.

 atık paletleri odaksan logo  

İş güvenliği ekipmanlarında  yeni marka yüzümüz odakGEO  paletleri % Avrupa üretimidir. 

Tamamı tüm kalite testlerini başarı ile geçmiş ve sertitifikalıdır. 

Kimyasal Taşma Paletleri, Atık Sızıntı Paletleri 

Bir ara dökme yük konteyneriniz (IBC) varsa, ikincil muhafaza düzenlemelerini karşılamak için standart bir hazne yeterli değildir. Bunun yerine, daha yüksek galon dökülme hacmi için bir IBC paletine ihtiyacınız olacak.  

Bu büyük kapasiteli muhafaza hazneleri standart, modüler ve hardtop seçeneklerinde mevcuttur. Çıkarılabilir ızgaralar, dökülenlerin kolayca temizlenmesini sağlar.

Çok işlevli Atık ve Döküntü Toplama Küvet ve Paletleri; üretkenlik artışı, kayarak düşme kazalarına karşı personel ve iş güvenliği, atık ve döküntü temizliği masraflarında tasarruf sağlar.

Döküntü Toplama Paletleri % geri dönüşümlü polietilenden yapılmıştır.

Tehlikeli asitler, kostikler ve yağlar, katkılar, solventlere dayanıklıdır ve kirli ortamlar için çok kullanışlıdırlar.

20 lt.’den ve litreye kadar IBC tankları, variller ya da başka türlü kapların muhafazası için uygundur . Tek parça dikişsiz yapılarıyla litrelik bir varil tamamıyla boşalsa bile herhangi bir sızıntıya izin vermez. Geniş hacimleri ile pek çok ihtiyacın gereklerini karşılarlar.
Portatif yerleşen ızgaralar temizlik sırasında büyük kolaylık sağlar. Özellikle siyah renk toplama paletleri çizikleri ve kirlenmeyi sakladığından çalışma ortamının temiz görünmesini sağlar.

IBC için kimyasal taşma ve dökülme paleti, tipik olarak   litrelik bir tank  veya bir ara hacimli kapta, yağ ve yakıt kaplarınıi kimyasalları tutmak için tasarlanmış bir ikincil muhafaza maddesidir. 'İkincil muhafaza maddesi' olarak adlandırılır, çünkü üzerinde kalan konteyner içeriğinin sızıntılarını ve dökülmelerini yakalamak için tasarlanmıştır.

 

 

 

KOLAGOM KIMYASALLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

IBC, ultraviyole &#;&#;&#;nlara kar&#;&#; stabilize edilmi&#; yüksek moleküler, yüksek yo&#;unluklu polietilenden üretilmektedir. Paslanma ve korozyona kar&#;&#; dayan&#;kl&#;, kullan&#;m&#; güvenlidir

Size(funduszeue.info): x x
Dara(funduszeue.info):80
Uyumluluk:Sentetik, Protein
Net A&#;&#;rl&#;k(kg): Sentetik , Protein
&#;stifleme (Adet):2

Ürün Teklifi İsteyin

Sipariş verin veya detaylı bilgi alın

 KG IBC TANK 25 KG BİDON

BİDON-IBC-VARİL SATIŞIMIZ YOKTUR!!
SADECE ÜRÜNLERİMİZİN AMBALAJ BİLGİSİDİR!!

Ürünü İncele
 KG IBC TANK 30 KG BİDON

BİDON-IBC-VARİL SATIŞIMIZ YOKTUR!!
SADECE ÜRÜNLERİMİZİN AMBALAJ BİLGİSİDİR!!

Ürünü İncele
E-Katalog

Şirket Politikamız, Ürünlerimiz, Hizmetlerimiz ve Faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Kolagom Fuar Duyuruları

Basında ve Fuar Haberlerimizi daha hızlı takip edebilir ve yakın çekim detaylarımızla haberlerimizden bilgi alın!

Fuar Takvimi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası