akıncı 1 bölüm izle / Akıncı 1. bölüm izle! | Akıncı yeni dizi ilk bölüm izle!

Akıncı 1 Bölüm Izle

akıncı 1 bölüm izle

Yeni dizi Akıncı ilk bölümü yayınlandı. 1 Ocak tarihinde yayınlanan Akıncı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Akıncı dizisinin 1. bölüm tek parça linki…

Akıncı dizisi konusu nedir?

Çekimlerine 5 ay önce başlanan ve pek çok tarihi semt ile birlikte farklı dizi platolarında da çalışmalarını sürdüren Akıncı dizisinin ilk bölümü, bu akşam saatler 'yi gösterdiğinde ATV ekranlarında yayınlanacak. Akıncı dizisinin konusu ise oldukça benzersiz Akıncı dizisi, köklerini Osmanlı tarihinden alan, şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan modern bir halk kahramanının suç dünyası ile mücadelesini anlatıyor.

Akıncı 1. Bölüm izle

Akıncı 1. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akıncı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Şükrü Özyıldız
  • Büşra Develi
  • Yıldıray Şahinler
  • Tolga Tekin
  • Atakan Hoşgören
  • Erkan Bektaş
  • Sermet Yeşil
  • Didem İnselel
  • Müge Boz
  • Ercü Turan
  • Berrak Kuş
  • Berrin Arısoy
  • Serhan Onat
  • Yılmaz Bayraktar
  • Deren Talu
  • Kubilay Yılmaz
  • Zeynep Melisa Alpergün

Akıncı dizisi 1. bölüm tek parça kesintisiz full izleAkıncı dizisi 1. bölüm izleAkıncı dizisi 1. bölüm tek parça izleAkıncı dizisi 1. bölüm kesintisiz izleAkıncı dizisi 1. bölüm full izleAkıncı 1. bölüm tek parça kesintisiz full izleAkıncı 1. bölüm tek parça izleAkıncı 1. bölüm kesintisiz izleAkıncı 1. bölüm full izleAkıncı 1. bölüm canlı izleDizi izlekesintisiz izletek parça izlefull izleCanlı dizi izleCanlı izleAtv Tv Akıncı izleAkıncı full izleAkıncı son bölüm izleAkıncı ilk bölüm izleAkıncı yeni bölüm izleAkıncı yeni bölüm izleAkıncı 1 izleAkıncı 1 full izleAkıncı 1. bölüm izleAkıncı 1. bölüm full izleAkıncı 1. bölüm izleAkıncı 1. bölüm full izleAkıncı 1 izleAkıncı 1 izleAkıncı 11 Ocak Akıncı 1.bölümAtv Akıncı İzleATV Akıncı son bölüm izleAtv Akıncı yeni bölüm izleATV Akıncı son bölüm izle

yılının merakla beklenen ATV dizisi Akıncı yeni yılın ilk günü ekranlara merhaba diyor. Akıncı 1. Bölüm 1 Ocak Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak.

Yayınlanan tanıtımları ile izleyenlerin uzun süredir beklediği yeni senenin ilk dizilerinden Akıncı ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Akıncı dizisinin oyuncı kadrosunda Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Atakan Hoşgören, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Müge Boz, Ercü Turan, Berrak Kuş, Berrin Arısoy, Serhan Onat, Yılmaz Bayraktar, Deren Talu, Kubilay Yılmaz ve Zeynep Melisa Alpergün gibi oyuncular yer alıyor.

Akıncı dizisinin çekimleri başta Kuzguncuk olmak üzere İstanbul&#;un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda yapılıyor. Akıncı dizisinin konusu ise; Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul&#;u koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan dizinin tanıtımında Şükrü Özyıldız&#;ın canlandırdığı Akıncı karakterinin &#;Ben Akıncı Beyi Turhanoğlu Fatih. Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım!&#; sözleri dikkati çekti.

Yıldıray Şahinler ise Cevdet Emiroğlu karakteri ile ilk kez izleyiciyle buluştu ve dizinin başrollerinden birinin de İstanbul olacağını &#;Burası İstanbul… Kibrin kül olduğu yangının başkenti!&#; repliğiyle paylaştı.

Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gören ve önümüzdeki günlerde atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Akıncı dizisinin proje tasarımını Hakan Kandal, yönetmenliğini Veli Çelik ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp/NTC Medya üstleniyor.

Akıncı 1. Bölüm İzle

[eh_optimize_youtube_embed video=&#;seafoodplus.info?v=8qq0zlUOKpM&#;]

Akıncı 1. Bölüm Fragmanı

[eh_optimize_youtube_embed video=&#;seafoodplus.info?v=oW6ov0RF5jc&#;]

1 Ocak Akıncı izleAkıncıAkıncı 1. bölüm izleAkıncı dizi konusuAkıncı dizisiAkıncı dizisi ne zaman başlıyacakAkıncı izleAkıncı oyuncularıatvATV Akıncı dizisi izle

 BÖLÜM
 BÖLÜM
 BÖLÜM
 BÖLÜM
 BÖLÜM
9. BÖLÜM
8. BÖLÜM
7. BÖLÜM
6. BÖLÜM
5. BÖLÜM
 Bölüm 1. Fragmanı
 Bölüm 2. Fragmanı
 Bölüm 1. Fragmanı
 Bölüm 2. Fragmanı
 Bölüm 1. Fragmanı
 Bölüm 2. Fragmanı
 Bölüm 1. Fragmanı
 Bölüm 2. Fragmanı
 Bölüm 1. Fragmanı
9. Bölüm 2. Fragmanı
Şimdi ne olacak?
Tahir, Ali Galip&#;i vurdu mu?
Mehmet vuruldu…
Kısas sırası Tahir’de!
"Neredesin Ali Galip Bey?"
"Seni bekliyor olacağız"
Mehmet&#;ten aşk itirafı!
"Elma şekerine dua et Orhan Amir"
"Biri mi gördü?"
Tahir ve Mehmet anlaştı mı?
 BÖLÜM GALERİSİ
 BÖLÜM GALERİSİ
 BÖLÜM GALERİSİ
 BÖLÜM GALERİSİ
 BÖLÜM GALERİSİ
 BÖLÜM GALERİSİ
9. BÖLÜM GALERİSİ
8. BÖLÜM GALERİSİ
7. BÖLÜM GALERİSİ
6. BÖLÜM GALERİSİ

Akıncı izle yeni bölüm, Akıncı son bölüm 8 Ocak, Akıncı ATV canlı yayın

Yeni bölüm Akıncı 8 Ocak Cuma günü saat 'de son bölümü yayınlanıyor ve canlı izleyebilirsiniz. Canlı izle ile ATV'de Akıncı yayınlanırken takip edebilirsiniz ve full izle yeni bölümü görebilirsiniz. Akıncı dizisi ATV ekranlarında yeni bölüm son full tek parça izle canlı detayları ile ekranlara geliyor. ATV'de 2. bölümü için Akıncı dizisinde son bölüm yeniden izleyicinin karşısına çıkıyor. Şükrü Özyıldız'ın başrolünde olduğu Akıncı dizisinde Büşra Deveci de oynuyor. İlk bölümü çok sevilen televizyon yapımı Akıncı 2. bölüm Cuma günü ekranlara geliyor.
Akıncı dizisi ATV'de 8 Ocak Cuma günü saat 'de yeni bölüm, 2. bölüm yayınlanacak.

AKINCI KONUSU NEDİR? AKINCI DİZİSİ SENARYO

İstanbul'u canı pahasına korumak için suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine yapılacak silah teslimatını haber aldığında teslimatı durdurmaya çalışır. Üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin, hem de Akıncı'nın peşindedir. Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay da, Akıncı'yı yakalayıp adalete teslim etmek için mücadele etmektedir.

AKINCI YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AKINCI SON BÖLÜM ÖZET, AKINCI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olur. Üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir.

Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır.

Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

AKINCI 1. BÖLÜM İZLE SON BÖLÜM


AKINCI OYUNCULARI, BAŞROLDE KİM VAR AKINCI

Şükrü Özyıldız

Büşra Develi

Yıldıray Şahinler

Tolga Tekin

Atakan Hoşgören

Erkan Bektaş

Sermet Yeşil

Didem İnselel

Müge Boz

Ercü Turan

Berrak Kuş

Berrin Arısoy

Serhan Onat

Yılmaz Bayraktar

Deren Talu

Kubilay Yılmaz

Zeynep Melisa Alpergün

AKINCI NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV'de yayınlanan Akıncı dizisinin nerede çekildiği belli oldu. Akıncı dizisi İstanbul'da çekimleri devam ediyor.

AKINCI DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir