ikinci el köpük makinası / Philips 5400 Serisi EP5447/90 Tam Otomatik Kah - PttAVM.com

Ikinci El Köpük Makinası

ikinci el köpük makinası

Savunma ve Ekipman: Çift Kulvarda Güçlü Yürüyüş

1985 yılında kuruldu. Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri, zırhlı kara araçları üreticisi olarak savunma sanayinin yenilikçi ve dinamik gücüdür. İki kulvarda birden güçlü bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Silahlı kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin farklı ihtiyaçlarına uygun geniş ürün gamı ve çözümleriyle savunma ve güvenlik sektörümüzün güçlü bir çözüm ortağı ve tedarikçisidir. Milli bir savunma kuruluşu olarak ülkemizin ve dost ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda Ar-Ge Merkezinde tasarlayıp geliştirdiği araçlarıyla ulusal ölçekte olduğu kadar uluslararası ölçekte de ilgi ve dikkat çekmektedir.

Savunma ürünlerini beş ana kategoride toplamaktadır: 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar, Özel Ürünler, Zırhlı İş Makineleri, Görev Odaklı Özel Amaçlı Araçlar ve Zırhlı Lojistik Araçlar.

Şirketin geliştirdiği ürünler ülkemizde ve sınır ötesi operasyonlarda etkin olarak kullanılmakta, dost ülkelere ihraç edilmektedir.

Ekipman alanında tümü kalite belgeli 30’a yakın farklı tip araç üstü ekipman üretimiyle sektörünün en geniş ürün gamına sahip şirketidir. Tek çatı altında anahtar teslim üretim yapmaktadır. Ürün yelpazesi içinde İtfaiye Araçları, Çevre Araçları, Taşıma Araçları, İnşaat Sektörüne Yönelik Araçlar ve Özel Ürünlerin tasarım ve üretimi yer almaktadır.



Çocuk Bisikleti

Bisiklete binmek için son derecede eğlenceli bir aktivitedir. Aynı zamanda belli yaştakilerin çocukların el ve göz koordinasyonlarının artmasına yardımcı olur. Vitesli çocuk bisikleti özgüveninin gelişmesine ve başarı hissine sahip olmalarına yardımcı olur. Hediye olarak bunlardan alarak onlara hayatları boyunca sahip olabilecekleri bir beceri kazandırmış olursunuz. Bunu yaparken doğru ürün seçmek çok önemlidir. Çünkü bunlara her yaş için farklı bir tecrübeye yol açar. Her çocuk bisikleti üzerinde kolayca dengesini sağlayamayabilir. Emin ve yavaş adımlarla gidilirse yoldaki hakimiyet artar ve eğlenceli bir deneyim haline gelir.Kız çocuk bisiklet getirdikleri özgürlük sayesinde küçüklerin çevreyi keşfetmelerine olanak sağlar. Belli yaş grubu için çok önemli sosyal araçlardır. Düzenli sürmek, küçüklerin dayanıklılıklarını geliştirmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda küçüklerin koordinasyonlarını ve dengelerini de artıracaktır. Başarı duygusunu tatmanın ve güven aşılamanın iyi yollarından biri kendi başlarına sürmeyi öğretmektir. Bunu yaparken küçüklerin kafalarını, dizlerini ve dirseklerini korumak için doğru güvenlik ekipmanını almanız gerekir. Bu ekipmanların düzenli olarak ürüne uyduğunu ve kullanılabilir durumda olduğunu kontrol etmeniz oldukça önemlidir. Ayrıca, kullanımı ile ilgili kuralları onlara öğreterek bilinçli bir sürüş sağlayabilirsiniz. Tatillerde ebeveyn kontrolüyle bu ürünlere binerek güvenliğinden emin olabilir ve onunla birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Küçükler için doğru modeli seçerken birkaç durumu göz önünde bulundurmanız gerekir. Bunlardan önemlisi yaştır. Fark yaş gruplarına göre farklı modelleri vardır. 3 yaş bisiklet adından da anlaşılacağı üzere küçük yaştakiler için tasarlanmıştır. Genelde pedalları çevirebilen ve dengede durmayı öğrenmiş küçükler için tercih edilir. 6 yaş bisiklet ise pedalları rahatça çevirebilen tasarımlar kızlar ve erkekler için üretilir. Boyutu büyüktür ve kullanması zordur. Bunun yanında tekerlek sayısının da değiştiği modeller bulunur. Örneğin 3 tekerlekli tasarımların çoğu yeni başlayanlar için tercih edilir. Kızlar ve erkekler pedal çevirmekte zorlansa bile ebeveyninin yardımı ile kullanabilir. Motor becerileri tam olarak gelişmediği için denge kurarken sorun yaşarlar. Bu yüzden pedalları genelde tekerleğe bağlı üç tekerlekli olanları kullanırlar. Bu modellerde sele yerine alçak bir koltuk vardır.

Güvenli Sürüş Deneyimi İçin Çocuk Bisikleti Modelleri

Güvenli Sürüş Deneyimi İçin Çocuk Bisikleti Modelleri

Çocuk bisikleti 3 tekerli,4 tekerli modeller genelde bunlardan korkan veya ilk defa kullanacak olanlar için kullanışlıdır. Genelde 5-8 yaş arasındaki arasında sıklıkla tercih edilir. Bu modelde arka tekere bağlı olan tekerlekler dengeyi sağlar. Bu tekerlekleri çıkararak iki tekerlekli olarak da kullanabilirsiniz. Bu modelde aynı 3 tekerlekli tasarımlar gibi güvenliği ve eğlenceyi bir araya getiren ürünlerdendir. Yaş ve tekerlek sayısı gibi seçiminde etkili olacak hususlardan birisi de seçtiğiniz ürünün jant ebatıdır. Jant ebatı her yaştan kullananlar için önemlidir. Çünkü yanlış jant ebatına sahip bir araç kullanmak küçükleri gereğinden fazla zorlayabilir. Jant ebatı değiştikçe sele ile gidon arasındaki mesafe de değişir. Jant ebatı onların yaşına göre büyük olursa gidon hakimiyeti zorlaşır. Küçükler pedallara yetişemez ve çok fazla öne eğilir. Küçük çocuk bisikleti küçük jant tercih ederseniz ise pedalları güç aktarımı zorlaşır ayrıca onların oturuş pozisyonu olması gerekenden dik olur. Bu da gelişim çağındakiler için oldukça önemli bir detaydır. 14 jant modeller genelde 3-5 yaş grubundakiler arasından sıklıkla tercih edilir. Yaklaşık olarak 90-105 cm boyundaki kızlar ve erkekler için üretilmiştir. 16 jant tasarımlar genelde 4-6 yaşındakiler için üretilmiştir. Tahmini olarak 105-120 cm boyundakiler tarafından kullanılır. Zaman geçip büyüdüğü zaman veya onların boyu uzadıkça 20 jant modeline geçebilirsiniz. 8 yaş bisiklet küçüklerin beğenisine hitap eder ve 120-135 cm boyundaki müşteriler için idealdir. Bu seçenekler her ne kadar yaşa göre sınıflandırılmış olsa da tercih yaparken önemli faktör çocuğunuzun boyudur. Çoğu kız ve erkek bisikleti 17 jant olur ve okul çağındakiler için üretilir. Bunun yanında boyu uzun olanların kullandığı çocuk bisikleti 15 jant, 16 jant, 18 jant olur. Bu modellerinin yanında tekerlek tipleri de oldukça önemlidir. Bunların arasında en çok tercih edileni pnömatik tekerleklerdir. Köpük şeklindeki tekerlekler ucuzdur, hafiftir ve suda batmazlar fakat darbeyi ememezler ve zorlu zeminlerde çekiş özellikleri yoktur. Lastik tekerlekler bu iki tekerleğin arasında bir kaliteye sahiptirler. Plastik çocuk bisikleti modelleri ise tekerlek tipleri arasında en hafif olanlardır fakat kalite bakımından kötü olanlardır. Bunların yanı sıra yeni başlayanlar için bu tasarımlarda denge tekeri bulunur. Fakat denge tekerleğinin uzun süre kullanımı küçük yaştakileri iki tekerlekli olanı kullanmakta zorluk çıkarabilir. Bu yüzden küçüklerin denge seviyesi ve yaşı denge tekeri konusunda önemlidir. Ürünlere göz atarken bakmanız gereken detaylardan biri ise modelin ayak desteği olup olmadığıdır. Ayak desteği olan modellerde topuğunu dayanabildiği özellikte olanları seçmelisiniz. Çünkü bu modeller küçüklerin sürüş keyfini bozmaz. Modellere bakarken ürünün boyutuna dikkat edilmelidir. Yaşına ve boyuna uygun olanı seçmeniz gerekir. Küçüklerin boyu hızla uzadığı için büyük seçeneklerden satın almak onlara kötü bir sürüş deneyimi yaşatabilir.

Kaliteli ve Konforlu Çocuk Bisikleti Seçenekleri

Kaliteli ve Konforlu Çocuk Bisikleti Seçenekleri

Erkek çocuk bisikleti üretimde genelde üç çeşit materyal kullanılır. Ahşap sağlıklı ve estetik bir malzemedir fakat çok fazla özen istemesi kötü özelliklerinden biridir. Kullanılacak metal çelik veya alüminyum olabilir. Alüminyum malzeme kullanılan 10 yaş bisiklet genelde hem hafif hem güçlü olurlar. Bu yüzden çoğu zaman pahalı bisikletlerde görülürler. Eğer özelliklerinde özel olarak belirtilmediyse ürünün üretildiği metalin çelik olduğunu anlayabilirsiniz. Ürünün iskeleti hafif olmalıdır fakat bunun yanında ağır yük taşımalıdır. Bu yüzden genelde kompozit yapıda olurlar. Bu malzemeler çeşitli gereksinim ve bütçelere göre değişir.Tüm ürünlerde olduğu gibi kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler vardır. 20 jant çocuk bisikleti modelleri hafif alüminyum çerçevelere sahiptir ve pnömatik lastiklerle donatılmıştır. Çünkü bunlar, özellikle engebeli zeminde gidiyorsanız, katı plastik lastiklerden rahattır. Bununla birlikte, lastikler ve iç lastikler bugün sağlam bir şekilde üretilmesine rağmen, kullanışsızdır. Korunmamış çelik çerçevelerin, koltuk direklerinin, somunların ve cıvataların alüminyum parçalardan hızlı paslanmasına yol açar. Kaliteli bir model satın aldıysanız, temiz ve bakımlı tutulması gerekir. Kullanım sonrası nasıl bakacağını öğretmek ürününüzün uzun süreli kullanımına sebep olur. Bunları sürmek bir dizi avantajla gelen bir beceridir. Sağlıklı vücut gelişimi ve onlarla birlikte aktif bir hayat için bu tasarımlara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Onlar için doğru katlanır çocuk bisikleti modelini seçmek rahat bir kullanım için oldukça önemlidir. Bu ürünü seçerken birkaç detaya dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle yaşına ve boyuna uygun bir çeşit seçmelisiniz. Çünkü onlar yaşı gereği pedal çeviremiyor veya pedallara yetişmiyor olabilir. Bunun yanında seçtiğiniz modellerde dikkat etmeniz gereken bazı hususlar da vardır. Bunlardan biri ürünün taşıma kapasitesidir. Taşıma kapasitesine göre onların ağırlığına uygun ürünü seçebilirsiniz. Bir başka husus ise ürünü ne kadar süre kullanabileceğinizdir. Çocuğunuz büyüdükçe bazı modeller artık çocuğunuz için uygun olmayabilir. Bunların yanında bakılması gereken kriterlerden bir diğeri ise aradığınız üründe çocuk bisikleti ebeveyn kontrollü olma özelliğinin bulunmasıdır. Siz de tüm bu noktalara dikkat ederek Trendyol üzerinden istediğiniz modeli avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Çocuk Bisikleti Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

Çocuk Bisikleti Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

Ürünleri arasında seçim yaparken itme kolunun çıkabilir olması ve yüksekliğinin ayarlanabilmesi dikkat edilmesi gereken hususlardandır. Ayrıca 13 yaş bisiklet modellerinin genişliği ve rahatlığı çok önemlidir. Çünkü bu rahatlık sayesinde çocuğunuz konforlu bir sürüş deneyimi yaşar. Bu ürünlerin ön barının olması ve çıkartılabilirliği önemli detaylardan biridir. Ön bar çocuğunuzun yanlara kaymasını engellediği için önemli bir parçadır. Aynı ön bar gibi ürünlerde emniyet kemerinin olması da güvenlik açısından önemlidir. Pembe çocuk bisikleti güzel havalarda kullanmak istediğinde kafasına güneş geçmesini engellemek için tenteli bir modeli tercih edebilirsiniz. Tentenin yüksekliğinin ayarlanabilir olması onları iyi korumak için önemlidir. Pedal çevirmeyi öğrenene kadar ayağını koyabileceği bir ayak koyma ünitesi olması bir diğer önemli kriterdir. Çocuğunuz için bir seçim yaparken o modelde sepet, sırt çantası gibi aksesuarların olmasını da isteyebilirsiniz. Bir bisikletin ağırlığı, küçüklerin ağırlığının yaklaşık olarak %45‘inden fazla olmamalıdır. Modeller arasından tercihlerinizi yaparken hafif olan ürünleri seçmeniz çocuğunuz için önemlidir. Ayrıca onların yaşı ve kilosuna göre 3 ya da 4 tekerlekli bisiklet de tercih edebilirsiniz. Gidon uzaklığı ne çocuğunuzun kolları düz olacak şekilde ne de çok yakında olmamalıdır. Küçüklerin boyuna göre ayarlanmalıdır. Aynı şekilde gidon yüksekliği de küçüklerin selede dik oturabilecek şekilde ayarlanmalıdır. Çocuk bisikleti tavsiyelerinde çokça karşılaşılan detaylardan biri ise fren sisteminin ne kadar iyi olduğudur. Bu tasarımlar genelde iki çeşit frenle karşılaşılır. Bunlardan birincisi ters pedal frenidir. Ucuz ve bakımı kolay olduğundan çoğu modelde standart olarak bulunur. Bu fren türleri ani frenlemelere yol açabilirler. İkinci fren sistemi ise el frenidir. Zaman ilerleyip büyüdükçe el frenini kullanabilir hale gelirler. Bu sayede güvenli bir sürüş sağlanır. Tüm bu hususları dikkat ederek doğru sürüş sağlayabilirsiniz.

Her Tarza Uygun Çocuk Bisikleti Seçenekleri

Her Tarza Uygun Çocuk Bisikleti Seçenekleri

12 yaş bisiklet güvenliğin önemli noktalarından biri doğru lastik basıncıdır. Rahat bir kullanım ve güvenlik için düzenli olarak kullanım öncesinde lastik basıncını kontrol etmelisiniz. Her kullanımdan önce her iki lastiğin de uygun olarak şişirildiğinde emin olmalısınız. Lastikler inikse, pedalını çevirmek zor olacaktır. Ayrıca bu durum, onlara yol boyunca ekstra güç kullanıp kolay yorulmasına yol açabilir. 4 yaş bisiklet bakımı ile ilgilenirken yapılacak işlerden biri de zinciri temizlemek ve yağlamaktır. Temiz bir kullanışlı bir seçenektir ve temiz bir zincir bunun ayrılmaz bir parçasıdır. 11 yaş bisiklet çocuğunuz sürdüğü yere bağlı olarak, çamura girebilir ve zincirlerini kirletebilir. Bu durum ise bileşenlerin hızlı aşınması anlamına gelir. Zinciri temiz tutmak ve çocuğunuzun kıyafetlerini sağlam tutmak için çocuğunuza kıyafetlerini bu gibi hareketli parçalarından uzak tutmasını hatırlatmalısınız. Frenlerin istediğiniz an gerçekten durdurduğundan emin olmalısınız. 9 yaş bisiklet hızlı ve kolay bir şekilde durdurması kolay olmalıdır. Fren kolları bara kadar geri gelecek kadar gevşekse, ayarlanmaları gerekir. Ayrıca, frenlerin arka ve ön arasındaki mesafenin eşit olarak ayarlandığından emin olun. Ön frenin çok güçlü olması onların güvenliği açısından tehlikeli olabilir. Doğru sele yüksekliğini bulun. Sele çok yüksekse, çocuğunuz çok rahatsız edici bir yolculuk yapar. Rahat bir koltuk yüksekliği için çocuğunuz pedalı çevirdiğinde hafif bir diz kıvrımı olmalıdır. Bunları yeni kullanmaya başladıysa küçükler seleyi yere kolayca erişebileceği şekilde ayarlamak isteyebilirsiniz. Koltuk direğine bağlı olarak, ayarlama yapmak için bir alyan anahtarı veya standart bir hilal anahtarı kullanabilirsiniz. Trendyol’da yer alan modeller, müşteri memnuniyeti yüksek, uzun yıllar bakım gerektirmeyen, kaliteli materyallerle üretilir. Böylece küçükler için uygun güneşten ya da sudan etkilenmeyen ürünlerin sahibi olursunuz.

Bütçenize Uygun Çocuk Bisikleti Fiyatları

Bütçenize Uygun Çocuk Bisikleti Fiyatları

Çocuk bisikleti fiyat açısından birçok faktör doğrultusunda değişkenlik gösterir. Fakat bu ürünleri alırken güvenlik ve kullanım süresi dikkate alınmalıdır. Çünkü bu şekilde hem maddi zararı önler hem de çocuğunuzun güvenliği sağlamış olursunuz. Ürünlerin fiyatları; çocuk bisikleti markalarına ve üretimde kullanılan malzemeler, sele, jant, lastik tipi gibi etkenlere bağlı olarak değişir. Bir çocuk için doğru seçim yaparken yaştan farklı kriterlere de bakmanız gerekebilir. Bu kriterler ürünün fiyatını etkileyebilir. Çocuğunuzun tecrübesi ve yaşına bağlı olarak modelin boyutu da önemlidir. Seçenekler arasından seçim yaparken küçüklerin büyüme yaşı da hesaba katılıp doğru bir boyut seçmeniz önemlidir. Bunların boyutu arttıkça, ağırlığı da artırarak manevra yapmayı zor hale getirir. Yüksekliğiyle birlikte aracın dengelemesini zorlaştırır. Sonuç olarak, çok büyük bir tasarım seçerseniz, binmekte zorluk çekebilir ve deneyimden zevk alamaz. Seçeceğiniz modelin doğru boyutta olup olmadığını bilmenin iyi yolunun, koltuktan pedallara rahatça ulaşıp ulaşamayacağını ve oturma kollarına rahatça ulaşıp ulaşamayacağını görmek olduğunu unutmayın. Bunun yanı sıra yapıldığı malzemenin ürünün fiyatında etkisi olacağını bilmelisiniz. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı modeller ile küçüklerin sürüş tecrübesinin artmasını bekleyebilirsiniz. Bunlardan farklı olarak farklı yaş grupları çeşitlerinin fiyatının belirlenmesinde çok önemli rol oynar. Çocuğunuzun yaşı büyüdükçe gelişmiş modelleri kullanacağından ürünlerin fiyatları bu duruma bağlı olarak değişir. Küçükler için tercihlerinizde müşterilerin deneyimlerini öğrenmek için yorumlara göz atabilirsiniz. Pedallar arası genişlik konforlu bir yolculuk için önemlidir. Aralarındaki uzaklık ne çok fazla ne de çok az olmalıdır. Önceden çocuk denge bisikleti sürmediyse destek tekerleklerine ihtiyaç duyabilir. Destek tekerlekleri küçüklere güvenlik açısından sağlam bir sürüş sağlar. Siz de bu ürünlerden satın alarak çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz.

Beğenilen Çocuk Bisikleti Modelleri

Beğenilen Çocuk Bisikleti Modelleri

Trendyol’da bebek bisikleti seçenekleri arasından bebeğinizin yaşına göre, uygun fiyatlı birçok ürün bulabilirsiniz. Birçok yaş grubuna uygun, çeşitli boyutlarda bebek bisikleti 4 tekerlekli modellere ulaşabilirsiniz .Yüksek kaliteli ürünleri tek bir tık ile incelemeniz mümkündür. Küçük bisikleti online satış anlamında her yaşa uygun modellere sahip olmasıyla da müşterilerden tam not alır. Farklı tekerlek sayılarına sahip modellerle küçüklerin denge seviyesine göre bir ürün seçebilirsiniz. Trendyol’daki geniş jant ebatları kataloğu sayesinde çocuğunuza uygun büyüklükteki ürünü bulabilirsiniz. Trendyol, müşteri memnuniyeti odaklı hareket eder, geri bildirimleri dikkate alır ve hızlı çözümler sunar. Çok geniş ürün skalası, çocuğunuzun zevkine uygun ürüne ulaşmasına kolaylık sağlar. Yerli ve yabancı birçok marka ve onlarca ürün ile karşınıza çıkar. Küçüklere uygun kaliteli ürünleri tercih etmek istiyorsanız Trendyol’un ürünlere dair ayrıntılı ürün açıklamalarına göz atabilir müşteri tavsiyelerini inceleyebilirsiniz. Kargolarda parçalanma, kırılma gibi ihtimallere karşı önlemler alan Trendyol, her kategoride olduğu gibi bu bisikleti ürünlerinde de titizlikle çalışır. Tercih edeceğiniz ürünlerin üretildiği dayanıklı malzemeler sayesinde uzun süreli kullanım fırsatı yakalarsınız. Böylece onlar için güvenli ve keyifli bisikletlere sahip olursunuz. Bütçenizi ihtiyaçlarınıza uygun yöneterek satın aldığınız ürünlerin yanına kask, dizlik, bileklik gibi ek ürün parçaları da ekleyebilirsiniz. Geriye birlikte eğlenceli vakit geçirmek kalır. Elsalı bisiklet sıklıkla ihtiyaç duyulan aksesuarlardan biri de zildir. Eğer aradığınız modellerde zil yok ise kendiniz ayrıca takabilirsiniz. Aynı zil gibi lambası da bu tür ürünlerde bulunmalıdır. Bütün bu koşulları sağlayan ürünleri, Trendyol aracılığıyla kolayca bulabilir, güvenle satın alabilirsiniz. Filtreleme özelliği ile aradığınız 2 yaş bisiklet seçeneklerine kısa sürede ulaşabilirsiniz.

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kırmızı Oyuncu Kulaklığı

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kırmızı Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Tipi:   Kulak Üstü
Bağlantı Türü:   Kablolu
Mikrofon Seçeneği:   Mikrofonlu
Kumandalı:
Ses Kartlı:
Frekans Aralığı:   15 Hz - 25 kHz
Kablo Uzunluğu:   100 cm
Ağırlık:   336 gr
Empedans Değeri:   16 ohm
Maksimum Ses Seviyesi:   98 dB
Kanal Sayısı:   7.1
Bağlantı Tipi:   3.5 mm
Oyuncu:

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kırmızı Oyuncu Kulaklığı Detayları

  • Performans
  • Ürün tipi Kulaklık
  • Takma tipi Saç bandı
  • Önerilen kullanım Oyun
  • Ürün rengi Siyah, Kırmızı
  • Kulaklık türü Binoral
  • Kablo uzunluğu 1 m
  • Ses çıkış kanalı sayısı 7.1 kanallar
  • Güç tutacağı 0,15 W
  • Güç kaynağı voltajı 2 V
  • Akım tüketimi 0,5 mA
  • Tak ve kullan Evet
  • Desteklenen ürünler PC\r Mac\r PS4\r Xbox One
  • Bağlantı
  • Bağlantı teknolojisi Kablolu
  • 3,5 mm konektörleri Evet
  • Kulaklık
  • Kulaklık çeşidi Dış
  • Kulaklık frekansı 15 - 25000 Hz
  • Özdirenç 60 ?
  • Akustik sistem kapalı
  • Mıknatıs tipi Neodim
  • Sürücü ünitesi 5,3 cm
  • Sürücü türü Dinamik
  • THD, toplam uyumlu distorsiyon 2%
  • Ses basınç seviyesi (nominal) 98 dB
  • Mikrofon
  • Mikrofon frekansı 50 - 18000 Hz
  • Mikrofon hassasiyeti -39 dB
  • Mikrofon girdi özdirenci 2200 ?
  • Mikrofon bağlantısı 3,5 mm
  • Mikrofon
  • Gürültü yok etme etkisi Evet
  • Mikrofon idare tipi Kardiyoid
  • Transduser tipi Geri elektret kondansatör
  • Açık devre gerilimi 20 mV/Pa
  • Mikrofon sessiz Evet
  • Dijital Sinyal İşleme Evet
  • Kontrol ünitesi
  • Kontrol ünitesi tipi Harici kontrol ünitesi
  • Harici kontrol ünitesi arayüzü USB
  • Sistem gereksinimleri
  • Desteklenen Windows çalışma sistemleri Evet
  • Desteklenen Mac çalışma sistemleri Evet
  • Müzik çalar
  • Dahili hafıza tipi Headset
  • Ağırlık & boyutlar
  • Ağırlık 320 g
  • Kapsül çapı 6 mm
  • Mikrofon direği uzunluğu 15 cm
  • Ağırlık (mikrofon ve kablo ile) 350 g
  • Paket içeriği
  • Taşıma kutusu Evet
  • Uzatma kablosu uzunluğu 2 m
  • Miktar 1
  • Diğer özellikler
  • Malzeme Bellek köpüğü, Plastik
  • Çalışma ilkesi Basınç gradyanı
  • Modül konfigürasyonu (N/A) (N/A)
  • Bellek düzeni 1 x 0 MB
  • Kayıtlı Hayır
  • Tasarım
  • Kafa bandı basıncı 5 N

Hatalı İçerik Bildir

En Çok Aranan İfadeler

Yorum Yap

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kırmızı Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Bu ürün için ilk yorumu sen yaz

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kırmızı Oyuncu Kulaklığı İle En Çok Karşılaştırılanlar

Bu Ürüne Bakanlar Bunlara Da Baktı
  • AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemciAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemciEn Ucuz 3.329,05 TL +128 FİYAT
  • Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu MonitörüAsus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu MonitörüEn Ucuz 3.799,00 TL +7 FİYAT
  • AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemciAMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemciEn Ucuz 4.088,91 TL +143 FİYAT
  • AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemciAMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemciEn Ucuz 8.379,12 TL +70 FİYAT
  • Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu KlavyesiLogitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu KlavyesiEn Ucuz 975,84 TL +72 FİYAT
  • SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu MouseSteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu MouseEn Ucuz 629,00 TL +15 FİYAT
  • Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu MouseRazer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu MouseEn Ucuz 749,00 TL +5 FİYAT
  • Logitech G PRO X Superlight Hero 910-005881 Kablosuz Oyuncu Mouse SiyahLogitech G PRO X Superlight Hero 910-005881 Kablosuz Oyuncu Mouse SiyahEn Ucuz 3.228,98 TL +32 FİYAT
  • Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu MouseRazer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu MouseEn Ucuz 1.175,00 TL +14 FİYAT
  • SteelSeries Apex 3 TKL IP32 RGB Kablolu Oyuncu KlavyesiSteelSeries Apex 3 TKL IP32 RGB Kablolu Oyuncu KlavyesiEn Ucuz 1.199,00 TL +22 FİYAT
  • Logitech G PRO X Superlight Hero 910-005943 Kablosuz Oyuncu Mouse BeyazLogitech G PRO X Superlight Hero 910-005943 Kablosuz Oyuncu Mouse BeyazEn Ucuz 3.289,00 TL +20 FİYAT
  • Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu MouseLogitech G PRO Wireless Hero Oyuncu MouseEn Ucuz 2.377,00 TL +12 FİYAT

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır