adana devlet demiryolları / TCDD 6. Bölge - Vikipedi

Adana Devlet Demiryolları

adana devlet demiryolları

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş 6. Bölge Müdürlüğü Adana TCDD Misafirhanesi konaklamak isteyenler için Kamu güvencesinde kamu personellerinin ve sivil kişilerin rahatlıkla konaklama imkanları için hazırlanmış olan bir misafirhane olmaktadır.

Türkiye&#;de farklı bölgelerde yer alan TCDD Misafirhaneleri uygun fiyatları ile tam anlamıyla fiyat performans misafirhaneleri olarak akıllarda yer edinmektedir.

Adana Merkezde oldukça güzel ve merkezi bir konumda yer alan Adana Tren Garı Misafirhanesi hem ailenizle birlikte konaklama için, hem kişisel seyahat konaklamalarınızda hemde görev icabıyla konaklamalarınızda tercih edebileceğiniz misafirhanelerden biri olmaktadır.

Adana TCDD Misafirhanesi Telefon Numarası İletişim

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş 6. Bölge Müdürlüğü Adana TCDD Misafirhanesinde konaklamak isteyenler için; rezervasyon yaptırmak veya bilgi almak için 69 14 veya  69 15 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Adana TCDD Misafirhanesi Adresi

Adana Tcdd Misafirhanesi Adresi telefonu ve FiyatlarıTürkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş 6. Bölge Müdürlüğü Adana TCDD Misafirhanesinde konaklamak isteyenler için; adres ve konum olarak Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No Seyhan &#; Adana adresinde yer almaktadır.

Adana Tcdd Misafirhanesi Oda Fiyatları Ücretleri

Adana TCDD Misafirhane Ücretleri Fiyatları
Konaklama TürüKonaklama TipiStandart OdaSuit ODa
Görevli gelen, TCDD ve Diğer Kamu personeliTek Kişi Konaklama (Kişi Başı) TL TL
İki kişi bir arada Konaklama (kişi başına) TL
Kamu Personeli KonaklamaTek Kişi Konaklama (Kişi Başı) TL TL
İki kişi bir arada Konaklama (kişi başına) TL TL
Sivil Konaklama (Kamu Personeli Olmayan)Tek Kişi Konaklama (Kişi Başı) TL TL
İki kişi bir arada Konaklama (kişi başına) TL TL
Görevli gelen
Sayıştay Denetçisi
ve Müfettişler,
Görev belgesi
ibraz edilmesi gerekli..
Tek Kişi Konaklama (Kişi Başı) TL TL
Standart Olmayan Oda ÜcretiKamu Personeli50 TL
Sivil (Kamu Personeli Olmayan)75 TL
Adana TCDD Misafirhanesi Oda Fiyatları

Adana Tcdd Misafirhanesi Resimleri Fotoğrafları

Adana TCDD Misafirhanesi Resimleri
Adana TCDD Misafirhanesi Resimleri
Adana TCDD Misafirhanesi Resimleri
Adana TCDD Misafirhanesi Resimleri
Adana TCDD Misafirhanesi Resimleri
Adana TCDD Misafirhanesi Resimleri

Adana Tcdd Misafirhanesi Konumu Nerede

Adana Tcdd Misafirhanesi Konaklama Yorumları

Bugun son gecemizken yorum yapmak istedim öncelikle kibar guler yüzlü resepsiyonistlere teşekkürlerimi iletirim. Misafirhane konum itibariyle oldukça güzel otopark sorunu yok odalar gayet iyi yataklar rahat biz genel olarak memnun kaldık tesekkur eder ve tavsiye ederiz.

Bir devlet misafirhanesine gore gayet 3 yıldızlı otel konforunda. Ozellikle kurum çalışani Volkan bey cok kibar bir şekilde bizi karşıladı. Adana&#;da kalacağınız uygun ve temiz bir mekan. Konum olarak da oldukça merkezi.

Çok kibar personeli var ve hijyen çok iyi, gönül rahatlığı ile konaklayabilirsiniz.

Resepsiyondaki çalışanların kibarlığı ve yardımcı olma gayreti telefonları dahi açılmayan misafirhanelerden sonra bu dönemde insanı mutlu etmeye yetiyor. Konumu harika. Teşekkürler.

Misafirhane yenilenince güzel oldu. Muhit olarak da çok iyi bir yerde: Valilik kavşağında.

Gayet temiz ve güzel karşılandık teşekkürler☺️ fiyatlarda uygun

Adana Tcdd Misafirhanesi Adresi telefonu ve Fiyatları

Adana Devlet Demiryolları Misafirhanesi, Adana Tcdd Misafirhanesi Fiyatları, Adana Tren Garı Misafirhanesi Telefonu, Adana Tcdd Misafirhanesi Adresi

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 25 TL, 29 TL, 32 TL ve 42 TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri
Kategoriler TCDD Misafirhaneleri
kaynağı değiştir]

Adana'da (günümüzde Adana İl Müftülüğü'nün bulunduğu arazide yer alan) ilk tren istasyonu, yılında bir Fransız şirketi olan Mersin - Tarsus - Adana Demiryolu (MTA) Şirketi tarafından Adana - Mersin demiryolu hattı için inşa edilerek hizmete girmiştir. yılında Bağdat Demiryolu'nu inşa eden Chemins du Fer Impérial Ottomans de Bagdad / Osmanlı İmparatorluk Bağdat Demiryolu (CIOB) Şirketi, MTA şirketine ait demiryolu hattını satın almıştır. yılında MTA şirketine ait olan gar binası terk edilerek CIOB Şirketi tarafından daha kuzeyde inşa edilen günümüzdeki Adana Garı binası kullanılmaya başlanmıştır.

1 Ocak tarihinde Türkiye Cumhuriyeti hükûmeti tarafından alınan demiryollarının millileştirilmesi kararı kapsamında MTA Şirketi ve CIOB Şirketi aynı kaderi paylaşmış ve kamulaştırılmıştır. Şirketlerin işlettiği demiryolu hatları ise daha sonradan TCDD adını alacak olan Devlet Demiryolları Umum Müdürlüğüne devredilmiştir.

Hatlar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası