rahmet turizm instagram / Лепшыя хэштэгі ў Rahmet Turizm Mekke-i Mukerreme - funduszeue.info

Rahmet Turizm Instagram

rahmet turizm instagram

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, " turizm hedeflerimizi 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir olarak ilan ettik. 'te ise hedefimiz çok daha büyük; 90 milyon turist ve milyar dolar gelir" dedi.

Türkiye Otelciler Birliğinin (TÜROB) "Aylık Bilgilendirme Toplantısı" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

Bakan Ersoy, etkinlikte yaptığı konuşmada, sektör temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Turizm gelirinin 'de atılan adımlar neticesinde 46,3 milyar dolara, ziyaretçi sayısının ise 51,4 milyon kişiye ulaştığına işaret eden Ersoy, " rakamlarıyla kıyasladığımızda gelirlerde yüzde 53, ziyaretçi sayısında ise yüzde 75'lik bir artışı yakalamış olduk." dedi.

Mehmet Nuri Ersoy, salgın öncesinde Türkiye'nin en çok ziyaretçi alan ülkeler içinde 6. sırada olduğunu, 'de ise 3. ülke olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: " turizm hedeflerimizi 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir olarak ilan ettik. Yaşamış olduğumuz depremler ve seçim sürecine rağmen hedeflerimizi koruyoruz. 'te ise hedefimiz çok daha büyük; 90 milyon turist ve milyar dolar gelir. İnşallah her zaman olduğu gibi siz değerli sektör paydaşlarının da özverili çalışmaları ve destekleriyle hedeflerimizi birer birer tutturacağız."

"PAZAR ÇEŞİTLİLİĞİNE ÖNCELİK VERİYORUZ"

Bakan Ersoy, Türkiye'nin jeopolitik konumu sebebiyle geçmişte olduğu gibi bugün de krizlerle karşılaşabildiğini belirterek, "Biz Bakanlık olarak küresel ve bölgesel krizlere karşı bağışıklığımızı artırmak, ülkemize nitelikli turist getirebilmek ve turizm geliri hedeflerini yükseltmek amacıyla pazar çeşitliliğine öncelik veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) aracılığıyla gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarına da değinen Ersoy, "Dört yıl önce kurduğumuz TGA sayesinde ülkemizin tanıtımını çok daha profesyonel bir biçimde yürütüyoruz." ifadesini kullandı.

Ersoy, 10 dilde yayın yapan GoTürkiye internet sitesinin yılın ilk 6 ayında 75 milyon tekil ziyaretçiye ulaştığını vurgulayarak, şu bilgileri verdi:

"GoTürkiye Instagram hesabı, sahip olduğu milyon takipçi sayısı ile dünyada Avustralya ve Dubai'nin ardından üçüncü sırada yer alıyor. Bunların yanı sıra 'de 89 ülkeden 6 bin kişiyi, 77 ilimizde düzenlediğimiz toplam etkinlikte misafir ettik. Bu ağırlamalar sonucunda, milyar basın erişimi, milyon sosyal medya erişimi sağlandı."

"İSTANBUL'UN GASTRO CİTY UNVANI TESCİLLENDİ"

Turizmde önem verilen konuların başında ürün çeşitliliğinin geldiğini aktaran Ersoy, bu bağlamda gastronomi alanında da ciddi çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

Ersoy, İstanbul'un Michelin Rehberi'ne dahil edildiğini sözlerine ekleyerek, "Böylece İstanbul'un 'gastro city' unvanı da tescillenmiş oldu. Ayrıca İstanbul'da bulunan 53 restoran Michelin Rehberi'nde yerini aldı. Rehbere girecek ve yıldız alacak yeni restoranlar da önümüzdeki sonbaharda Michelin tarafından açıklanacak. Amacımız yılında Türkiye'den birkaç destinasyonu daha Michelin Rehberi'ne eklemek." şeklinde konuştu.

Turizmde rekabet gücünü yükseltmenin en önemli yolunun "sürdürülebilirlik ilkeleriyle" hareket etmek olduğunun altını çizen Ersoy, şunları söyledi: "Bu talebi görerek sektöre düzenleyici standartlar getirme kararı aldık. Programda geçişin 3 aşamalı olarak gerçekleştirilmesi planlandı. yılına kadar tamamlanması planlanan programın ilk aşaması , ikinci aşaması , son aşama ise yılında gerçekleştirilecek olup bu süreçte tüm uluslararası standartların sağlanması hedeflendi. Konaklama tesisleri, ilk aşamada belirlenen standartların yüzde 30'una, ikinci aşamada yüzde 70'ine üçüncü aşamada ise yüzde 'üne uyum sağlayacak ve yılında tüm tesisler 'Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı' olacak."

Mehmet Nuri Ersoy, gerekli kriterleri karşılayarak alınan toplam belge ve sertifika sayısının 2 bin 'ye ulaştığı ve dünyada en çok sertifika alan ülkenin Türkiye olduğunu aktararak, yüzde uyum ile sertifika almaya hak kazanan tüm tesislerin, Bakanlık, TGA web siteleri ve GoTürkiye'de ilan edildiğini sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim galibiyeti neticesinde kurulan hükümetin, 20 yılı aşkın tecrübesi ve yeni başlangıç heyecanıyla yeni proje ve hedeflerini belirlediğine işaret eden Ersoy, "Eminim ki Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız yılı, turizmde yeni rekorları kıracağımız bir yıl olarak tarihe geçecek." diye konuştu.

"İSTANBUL'DAKİ HEDEFLERİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ"

İstanbul Valisi Davut Gül, turizmin iş dünyasının lokomotif sektörlerinden biri olduğunu aktararak, "Bayramdan sonra yapacağımız planlamayla Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın İstanbul'daki politikalarını, hedeflerini en kısa sürede en iyi şekilde yerine getireceğiz." dedi.

Bakan Ersoy'a, bakan yardımcılarına ve tüm ekibe İstanbul'a verecekleri destek için teşekkür eden Gül, "Şanslıyız, sektörü bilen bir bakanımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Türkiye Yüzyılı'na ilişkin turizm hedeflerini birlikte gerçekleştirecek olmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, "Türkiye Yüzyılı, eğitimden sağlığa, teknolojiden bilime, turizmden kültür sanata dünyaya iddiamızı haykıracağımız bir yüzyıl olacak." ifadesini kullandı.

Yıldız, Beyoğlu Belediyesinin kültür, sanat ve turizm alanında ilgili kurumlarla iş birliği yaparak güzel eserler ortaya çıkaracağına olan inancını dile getirdi.

"DEPREMLERİN ACISINI HALA YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ"

TÜROB Başkanı Müberra Eresin ise Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında, kamu ve özel sektör iş birliğiyle normalleşme adımlarının atıldığına işaret ederek, "Hepimizi yasa boğan Kahramanmaraş ilimizde önemli oranda can kaybı ve yıkıma yol açan depremlerin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadesini kullandı.

Sektörün "Gün Dayanışma Günüdür" düsturuyla ihtiyaç duyulan her zaman ülkesinin ve milletinin yardımına koştuğunu vurgulayan Eresin, şöyle konuştu: "Sektörümüz, hiçbir yerden talimat beklemeden, yaşanan bu felaketin ilk anından itibaren duyarlılığını göstermiş ve imkanları ölçüsünde yardım ve desteklerini yapmaya başlamıştır. TÜROB olarak üyelerimiz tarafından tedarik edilen acil ihtiyaç malzemeleri ile arama ve kurtarma malzemeleri, başta AFAD olmak üzere ilgili valilikler, belediyeler, ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları ve yardım kurumlarıyla koordinasyon içinde bölgeye yönlendirilmiştir. Şunu memnuniyet ve büyük bir onurla ifade etmek isterim ki sektörümüzde faaliyet gösteren konaklama işletmeleri hiçbir karşılık beklemeden otellerinin kapısını ardına kadar depremzede kardeşlerimizin barınması için açmıştır."

Cumhurbaşkanı seçimlerinin büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirildiğini dile getiren Eresin, "Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda milletimizin teveccühü ve ferasetiyle yaptığı tercih sonucunda yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten tebrik ediyoruz. Yapılan seçimde milletimiz, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur." diye konuştu.

Seçim sonuçlarının ülkeye, millete ve turizm sektörüne hayırlı olmasını temenni eden Eresin, ayrıca vefat eden önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Ömer Faruk Boyacı ile Mercan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cüneyt Mengü'ye Allah'tan rahmet diledi.

Konuşmaların ardından TÜROB'un yeni üyelerine plaket takdim edildi, toplantıya katılanlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

22 Haziran Perşembe

Cenaze İlanları

NERİMAN TUNÇER

İLAN TARİHİ

Türkmen Mahallesi Çayır Sokak No:8&#;de oturan,Merhum Konyalı Eski Samatacılardan Osman Cengiz Tunçer&#;in eşi,Mahir Tunçer ve Güzin Leventboylu&#;nun anneleri,Hayrettin Leventboylu&#;nun kayınvalidesi,Cengiz ve Ceyhun Tunçer&#;in babaanneleri,Semra Adıktı ve Seda Avcı&#;nın anneanneleri NERİMAN TUNÇER vefat etmiştir.


Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra YENİCEKÖY MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından YENİCEKÖY MAHALLE mezarlığına defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

SABRİYE KÜÇÜKTEN

İLAN TARİHİ

Merhum Kasap Tahir Küçükten&#;in eşi,Mustafa Küçükten,Coşkun Küçükten,Nurşen Mesli ve Nejat Kaptan&#;ın kayınvalidesi SABRİYE KÜÇÜKTEN vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra BADEMLİ MERKEZ camiinde kılınacak cenaze namazının ardından BADEMLİ MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

YAŞAR SÜZER

İLAN TARİHİ

Merhum İbrahim Süzer&#;in oğlu,Emine Çiftçi ve Ayşen İnceer&#;in babaları,İbrahim Çiftçi ve Tuncay İnceer&#;in kayınpederi YAŞAR SÜZER vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra ZEYTİNLİK camiinde kılınacak cenaze namazının ardından GÖLCÜK GEDİKYÜZÜ mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

NURİ ÜZÜM

İLAN TARİHİ

Endüstri Meslek Lisesi Emekli Öğretmenlerinden Ömer Üzüm &#;ün oğlu,Melek Üzüm2ün eşi,Mehmet Orhan&#;ın damadı,Eczacı Erkan Orhan&#;ın eniştesi NURİ ÜZÜM vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra KİRAZ YAĞLAR camiinde kılınacak cenaze namazının ardından KİRAZ YAĞLAR mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

ALİ OĞUL

İLAN TARİHİ

Emmioğlu Mahallesi Millet Caddesi No:3&#;te oturan,Merhum Koca Mehmet&#;in oğlu,Mehmet Oğul ve Ganime Ayter&#;in babaları,Tevfik Ayter ve Ali Oğul&#;un dedeleri,Hacı ALİ OĞUL vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi CUMA namazından sonra KÖŞEBAŞI camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ZUNGURLU mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

RAHMİ KULALI

İLAN TARİHİ

Ertuğrul Mahallesi&#;nden Kadir Kulalı,Feride Yılmaz ve Şaziye Kulalı&#;nın kardeşi RAHMİ KULALI vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi CUMA namazından sonra ERTUĞRUL camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ERTUĞRUL MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

MEHMET ALİ FIRTINA

İLAN TARİHİ

Dereuzunyer Mahallesi&#;nden Merhum İsmail Fırtına ve Seher Aktürk&#;ün babaları,Hüseyin Aktürk&#;ün kayınpederi,Raşit ve Pınar Aktürk&#;ün dedeleri MEHMET ALİ FIRTINA vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra KUVVETLİ camiinde kılınacak cenaze namazının ardından BAŞOVAYAYLA mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

İSMET SAYGILI

İLAN TARİHİ

Merhume Şükriye Saygılı&#;nın eşi,Hatice Aydın,Filiz Berkar,Figen Okumuş,Rahime Kırkayak ve Yeliz Saygılı&#;nın babaları İSMET SAYGILI vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra GERELİ MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından GERELİ MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

SABAHATTİN AVCI

İLAN TARİHİ

Beydağ Kurudere Mahallesi&#;nden Merhum Mehmet Avcı&#;nın oğlu,Gülay Avcı&#;nın eşi,Okan ve Gökhan Avcı&#;nın babaları SABAHATTİN AVCI vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra BEYDAĞ KURUDERE MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından BEYDAĞ KURUDERE MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

NURŞEN UZUN

İLAN TARİHİ

Merhum Ahmet Uzun&#;un eşi,Gülfizar Çimen,Nimet Çatalgöl ve Nermin Uzun &#;un anneleri NURŞEN UZUN vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra GÖLCÜK İNCİLİPINAR MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından GÖLCÜK İNCİLİPINAR MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

ERGÜN GÖKTÜRK

İLAN TARİHİ

Ülker Firmasından Emekli Hamide Göktürk&#;ün eşi,Ercan Göktürk ve Emine Ecevit&#;in kardeşi,Nuri,Adem,Mehmet Emin Şen,Fevziye ve Sabriye Şen&#;in enişteleri,Anafartalar Mahallesi&#;nde ikamet eden ERGÜN GÖKTÜRK vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra HAMDİBEY camiinde kılınacak cenaze namazının ardından YENİCEKÖY MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

SADIK POSACI

İLAN TARİHİ

Eski Sayacılardan Ali Posacı,Eski Bakkallardan Coşan Posacı&#;nın babaları,Sadık,Soner ve Sezer Posacı&#;nın dedeleri,Eski Belediye Çavuşlarından SADIK POSACI vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra KÖŞEBAŞI camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

OZAN SERT

İLAN TARİHİ

Kuvvetli Mahallesi Çamlıyer Sokak No&#;de oturan,İnşaat Ustası İhsan Sert&#;in oğlu,Oğuzhan Sert&#;in abisi,İnşaat Ustası Hikmet Sert,Nurten Doğu,Ayyıldız Kuaför Mustafa Sert ve İnşaat Ustası Hayri Sert&#;in yeğeni OZAN SERT vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra evinin önünden alınarak KARAKÖY MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

MOLLA KADIN YÜZAK

İLAN TARİHİ

Günlüce Mahallesi&#;nden Merhum Salih Yüzak&#;ın eşi,Yaşar Yüzak,Mehmet Yüzak,Şerife Karakaya ve Tevhide Topal&#;ın anneleri,Serkan Karakaya,Cengiz Karakaya&#;nın anneanneleri,Vildan Karluk ve Gülçin Bayır&#;ın babaanneleri MOLLA KADIN YÜZAK vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra GÜNLÜCE MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından GÜNLÜCE MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

REŞAT EKİNCİ

İLAN TARİHİ

Sanayi Esnaflarından Kürşat Ekinci,Aziz Ekinci ve Vergi Dairesi Memuru Çiğdem Ekinci&#;nin babaları,Yiğit ve Uygar Gülkapan&#;ın dedeleri,Emekli Polis Memuru REŞAT EKİNCİ vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra KUBBELİ camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

İBRAHİM KÜSTÜ

İLAN TARİHİ

Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi&#;nde oturan,Eski Sütçülerden Hafir Tahir Küstü&#;nün kardeşi Sabriye Küstü&#;nün eşi İBRAHİM KÜSTÜ vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi CUMA namazından sonra İRFANLI camiinde kılınacak cenaze namazının ardından BİRGİ MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

YILMAZ ÇAVUŞOĞLU

İLAN TARİHİ

Merhum Celep Hüsnü Çavuşoğlu&#;nun oğlu,İsmail Çavuşoğlu ve Sebahat Sivrer&#;in kardeşleri,Selda Genç Çavuşoğlu&#;nun eşi,Emine,Melisa ve Ufuk Çavuşoğlu&#;nun babaları YILMAZ ÇAVUŞOĞLU vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra KÖŞEBAŞI camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

ABİDE YILMAZ

İLAN TARİHİ

Merhum Hüseyin Yılmaz&#;ın eşi,Aysel Kasap,Ülker Baş,Ulviye Güleç,Emine Yıldız ve Osman Yılmaz&#;ın anneleri,Himmet Kasap,İbrahim Baş,Özer Güleç ve Günay Yıldız&#;ın kayınvalidesi ABİDE YILMAZ vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra KİRAZ YENİŞEHİR MAHALE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından KİRAZ YENİŞEHİR MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

METİN KÖKSAL

İLAN TARİHİ

Merhum Tıngır Şevket Köksal&#;ın oğlu,Sebahat Akdemir ve Galerici Mahmut Köksal&#;ın kardeşi,Şevket Köksal,Melih Köksal ve Meltem Güzeloğlu&#;nun babaları,Figen Köksal&#;ın eşi METİN KÖKSAL vefat etmiştir.


Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra KÖŞEBAŞI camiinde kılınacak cenaze namazının ardından YANIKKIR mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

NAFİZE GEMİCİ

İLAN TARİHİ

Atatürk Mahallesi Timurlenk Sokak No:4&#;te oturan,Recai Gemici&#;nin eşi,Silahçı Ali Filat&#;ın kızı NAFİZE GEMİCİ vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra ÇAMLIK camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ZUNGURLU mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

FİKRİYE KAYAOĞLU

İLAN TARİHİ

Türkmen Mahallesi Papatya Sokak No&#;te oturan,Mustafa Kayaoğlu&#;nun eşi,Hüseyin,Mustafa ve Ali Kayaoğlu&#;nun anneleri FİKRİYE KAYAOĞLU vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra MOLLA KADIN camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

HABİBE AYANA

İLAN TARİHİ

Merhum Hasan Ayana&#;nın eşi,Eski Ayakkabıcılardan Merhum Koreli Abdullah Seloğlu&#;nun kız kardeşi,Koreli Kemal Seloğlu ve Murat Seloğlu&#;nun halası,Nazan Dönmez&#;in teyzesi HABİBE AYANA vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra İMAM HATİP camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

RIZA KOCAUS

İLAN TARİHİ

Şengül Kocaus&#;un babası,Adem Kaplan&#;ın kayınpederi,Akın ve Ali Kaptan&#;ın dedesi,Erdem Kocaus&#;un amcası RIZA KOCAUS vefat etmiştir.

Merhuma Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra SEYREKLİ MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından SEYREKLİ MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

FADİME KOLU

İLAN TARİHİ

Merhum Ahmet Kolu&#;nun eşi,Demirci Orhan Kolu&#;nun annesi FADİME KOLU vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi İKİNDİ namazından sonra BİRGİ ÇARŞI camiinde kılınacak cenaze namazının ardından BİRGİ AİLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.

ÖMRİYE EKER

İLAN TARİHİ

Merhum Nuri Eker,Mehmet Eker ve Sabriye Gürselli&#;nin anneleri ÖMRİYE EKER vefat etmiştir.

Merhume&#;ye Allah&#;tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Cenazesi ÖĞLE namazından sonra DEMİRCİLİ MAHALLE camiinde kılınacak cenaze namazının ardından DEMİRCİLİ MAHALLE mezarlığında defnedilecektir.
Dost ve yakınlarına duyurulur.


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 ) 90 97

Faks      : (0 ) 12 69

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası