bağlanma korkusu olan erkek aşık olursa / Erkekler nasıl aşık edilir? Bir erkeği kendine aşık etmek için 12 öneri

Bağlanma Korkusu Olan Erkek Aşık Olursa

bağlanma korkusu olan erkek aşık olursa

Bağlanma Fobisi: Erkeğin İlişkide Olmaktan Aşırı Korktuğunu Gösteren 7 İşaret

&#;ki tip erkek vard&#;r: Biriyle ç&#;kmay&#; seven erkekler ve seçeneklerini aç&#;k tutmay&#; tercih eden erkekler.

&#;lki, beraberlik duygusunu sever ve evlenmek, pahal&#; bir dü&#;ün pastas&#; yapt&#;rmak ve a&#;klar&#;n&#; güçlendirmek için ki&#;iye yemek vermek için sab&#;rs&#;zlan&#;r.

&#;kincisi ise, her zaman daha iyisinin oldu&#;unu dü&#;ünür. Bu erkekler çok nadir olarak bir ili&#;kilerinin ciddiye binmesine izin verirler. Ç&#;kt&#;klar&#; her k&#;z&#;n eninde sonunda kendilerine a&#;&#;k olaca&#;&#;n&#; ve evlenmek isteyece&#;ini varsayarlar.

&#;ronik ve sinir bozucu &#;ekilde ço&#;u kad&#;n, ba&#;lanma sorunu olan erkeklere a&#;&#;k olur (çünkü, dürüst olal&#;m her zaman elde edemedi&#;imiz &#;eyi isteriz).

Gerçek &#;u ki, ne kadar zeki, seksi veya yatakta iyi olursan&#;z olun, onun ba&#;lanma fobisi sorununu çözmeniz pek olas&#; de&#;ildir. Bu tedavisi olmayan bir hastal&#;k oldu&#;u için de&#;il, ama bu erkeklerin durulmak için haz&#;r olduklar&#; zaman kapanacak bir zaman ayar&#; vard&#;r.

Bunu di&#;er k&#;zla birlikte 'sandalye kapmaca' oyunu oynamak gibi dü&#;ünün. Müzik durdu&#;unda bir sandalyeyi kapabilir ya da ayakta kalabilirsiniz. Yapaca&#;&#;n&#;z tek &#;ey oyuna kat&#;lmak ve kazanmay&#; ummak.

Onu sizinle bir ili&#;ki ya&#;amas&#; için ba&#;tan ç&#;karmaya u&#;ra&#;mak yerine, tüm duygular&#;n&#;z&#; bu ili&#;kiye yat&#;rmaman&#;z yapabilece&#;iniz en iyi &#;ey olabilir. Sadece e&#;er ili&#;ki fobisini a&#;arsa bundan sizi haberdar edece&#;ini varsay&#;n.

Tabi ki bunun için en iyisi sizin bu ki&#;ileri tan&#;man&#;z:

1. Kar&#;&#;&#;k sinyaller gönderiyor

Bazen sizden ho&#;lan&#;yor, bazen varl&#;&#;&#;n&#;zdan haberi yokmu&#; gibi davran&#;yor. Belki cool, me&#;gul gözükmeye çal&#;&#;&#;yor, belki de o kar&#;&#;&#;k sinyaller sadece "sizden o kadar da ho&#;lanmad&#;&#;&#;n&#;" gösteriyor.

Bunu ki&#;isel olarak almamak en iyisi. Y&#;llarca günlük ili&#;kiler ya&#;ayarak muhtemelen sizi etraf&#;nda tutmaya yetecek kadar -ne eksik ne fazla- ilgi gösterme konusunda uzmanla&#;t&#;.

2. Seks uzmanl&#;k alan&#;

Tabi ki yatakta ne yapt&#;&#;&#;n&#; iyi biliyor. Sonuçta oldukça fazla deneyimi olmu&#;.

&#;li&#;kilerinin ço&#;u seks etraf&#;nda dönüyor.

3. Sabah kahvenizden daha h&#;zl&#; bir &#;ekilde, s&#;cakken so&#;u&#;a dönü&#;ebiliyor.

Sizden ho&#;lan&#;yor. Bu yüzden arada s&#;rada, bilerek yapmasa da bir erkek arkada&#; gibi davran&#;yor.

Sonra ba&#;lanmaya henüz haz&#;r olmad&#;&#;&#;n&#; hat&#;rl&#;yor ve birkaç gün sizi önemsemeyerek gösterdi&#;i ilgiyi dengeliyor.

Tüm bu olanlar da sizin yanl&#;&#; fikre kap&#;l&#;p ona a&#;&#;k olman&#;za yol aç&#;yor.

4. Tüm bulu&#;malar&#;n&#;z son anda karar verilmi&#; veya haz&#;rl&#;ks&#;z bulu&#;malar.

Onun akl&#;na Cuma ak&#;am&#; saat 10'da geliyorsan&#;z, bunun nedeni di&#;er daha iyi planlar&#;n&#;n iptal olmas&#;d&#;r.

&#;unu hat&#;rlay&#;n: Bir k&#;z arkada&#; beraber maceralar planlad&#;&#;&#;n&#;z biridir. Öylesine görü&#;tü&#;ünüz biri ise, di&#;er planlar&#;n&#;zdan (daha önemli planlar&#;n&#;zdan) arta kalan zamanlar&#; doldurdu&#;unuz ki&#;idir.

5. Bulu&#;malar&#;n&#;z&#;n ço&#;u yatak odas&#;nda geçiyor.

Size ba&#;l&#; olmayan bir ki&#;i için, sizi gerçek bir bulu&#;maya ç&#;karmak çok u&#;ra&#;t&#;r&#;c&#; gelir.

6. Anne-babas&#;yla hiç tan&#;&#;mad&#;n&#;z. Hatta varlar m&#; onu bile bilmiyorsunuz.

Anne-babas&#; yasak bölge.

Onunla ailesinin evinde tatl&#; Pazar ak&#;am&#; yemekleri veya annesiyle ikindi çay&#; içmek diye bir &#;ey olmayacak.

Bunun nedeni anne-babas&#;n&#;n sizden çok ho&#;lanmas&#;ndan çekinmesi de&#;il. Bunun nedeni, onun sizden gerçekte olandan daha fazla ho&#;land&#;&#;&#; &#;eklinde anlam ç&#;karman&#;zdan korkmas&#;.

7. Kelime haznesinde "ili&#;ki" diye bir sözcük yok.

Bu ili&#;ki nereye gidiyor diye sormak için kendinizi yormay&#;n. Bu sadece onu korkutup kaç&#;r&#;r.

E&#;er &#;imdiye dek, hiç "yerinizin ne oldu&#;unu" veya "özel olup olmad&#;&#;&#;n&#;z&#;" konu&#;mad&#;ysan&#;z, emin olabilirsiniz ki bunun nedeni onun konuyu sizin açman&#;z&#; beklemesi de&#;il. Bu konu&#;madan kaç&#;n&#;yor.

Sadece &#;unu bilin, hayat Oasis &#;ark&#;lar&#;ndaki gibi de&#;il. Onu kurtaran ki&#;i büyük olas&#;k&#;kla siz olmayacaks&#;n&#;z.

Tabi ki sizin önceden tan&#;d&#;&#;&#; k&#;zlardan farkl&#; oldu&#;unuzun fark&#;na varabilir. &#;li&#;ki kar&#;&#;t&#; dü&#;üncelerinden vazgeçebilir ve tek e&#;lili&#;i denemeye karar verebilir. Ya da, hayat&#;n&#;z&#;n iki y&#;l&#;n&#; harcar.

Gerçekten, bunu bilmenin tek yolu var.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Bağlanma korkusu olan erkeğe nasıl davranmalı?

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz

Sizin ne kadar mükemmel bir kadın olduğunuzu söyleyen ama konu ilişkiye gelince kaçan bir erkekle mi karşı karşıyasınız?

Bağlanma korkusu olan erkeğe nasıl davranmalı?

1/10

"Sana karşı bir şeyler hissediyorum ama bir ilişki istemiyorum", "Seninle güzel vakit geçiriyorum ama benden bir beklentin olmasın", "Sen harika bir kadınsın ama ben bir ilişkiye hazır değilim"…  Sevgili adayınızdan bu cümleleri duyduysanız, maalesef karşınızda bağlanma korkusu olan bir erkek var demektir. Ancak birazcık sabırla bu sorunun üstesinden gelmeniz mümkün tabii karşınızda gerçekten uğraştığınıza değecek biri varsa.

Bağlanma korkusuyla baş etmek ve karşınızdaki erkeği doğru adama dönüştürmek için funduszeue.info'un önerilerine göz atın

Etiket: ilişki, bağlanma korkusu, çift

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası