samsun eğitim ve araştırma hastanesi kulak burun boğaz doktorları / Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İlkadım Samsun

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Doktorları

samsun eğitim ve araştırma hastanesi kulak burun boğaz doktorları

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

Tarihçe

Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk Kurucu Akademik Personeli’nin Ekim ’de Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi ek binasında göreve başlaması ve resmi açılışın 19 Mayıs ’de yapılması ile birlikte Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’ da resmen kurulmuş oldu.

Göğüs Hastalıkları Hastanesi ek binasında aynı odayı paylaşan iki K.B.B. Öğretim Görevlisi ile işe başladı. Küçük bir salonda perdeyle bölünmüş iki ameliyat odasından birini haftada bir gün kullanabiliyor, 10 yataklı koğuş usulü cerrahi servise bir hasta yatırabiliyor ve bir odalık polikliniğinde hasta muayene ediyordu. Henüz asistanı yoktu.

İlk iki asistanını ’de aldı. Bugün ise 60 KBB Uzmanı mezun etti. Şimdi, 45 yıl geride kaldı ve KBB Anabilim Dalı 22 yataklı servisi, kendine ait bir departmanı,2 genel ve 1 lokal ameliyat odasına sahip durumdadır. 7 öğretim üyesi, 15 araştırma görevlisi ile bölge insanına sağlık hizmeti ile Tıp Fakültesi 1,2,3.sınıflarına PDÖ eğitimi, 5.Sınıflarına TASK eğitimi ile K.B.B. eğitimi vermektedir.

KBB Polikliniğinde hafta içi her gün ortalama hasta değerlendirilmektedir.

K.B.B. Araştırma görevlilerine yönelik Ulusal K.B.B. B.B.C. Çekirdek Eğitim Programı kapsamında teorik ve pratik eğitimler verilmekte olup bu eğitimler poliklinik, servis, ameliyathane ve rotasyon eğitimleri şeklinde dönmektedir. Makale ve seminer sunumları,kongre ve diğer bilimsel toplantılara katılım,klinik ve deneysel araştırma yapma ve katılma deneysel veya klinik uzmanlık tez çalışmaları asistan eğitimlerinin önemli bir parçasıdır.

Odyoloji konuşma ve ses bozuklukları ünitesi Öğretim Üyesi düzeyinde üç odyoloji uzmanı, dört odyometri teknisyeni ile hizmet vermektedir. Ünitemiz yenidoğan işitme taraması programı, çocuk ve erişkin işitme değerlendirmeleri, elektrofizyolojik testler, koklear implant programlama ve takip alanında çalışmaktadır. Yılda yaklaşık hasta değerlendirilmektedir.

Anabilim Dalımız lokal Ameliyathanesinde gerekli biyopsiler ve küçük lokal cerrahi girişimler ve mikroskopik cerrahi girişim ve pansumanlar yapılabilmektedir.

KBB alanındaki her türlü cerrahi girişimler tonsil, adenoid, septum cerrahisi, FESS, septorinoplasti, uyku apne cerrahisi, baş-boyuna yönelik her türlü kanser cerrahisi, tiroidektomi, kafa tabanı cerrahisi, kulağa yönelik her türlü endoskopik ve mikroskopik girişim, koklear implant cerrahisi, KBB laser cerrahisi başarıyla uygulanmaktadır.

Öğretim Üyeleri

  1. funduszeue.info ATMACA(Anabilim Dalı Başkanı)
  2. funduszeue.info TEKAT
  3. funduszeue.info ÇENGEL KURNAZ
  4. funduszeue.infoÖzgür KEMAL
  5. Doçfunduszeue.info TAHİR
  6. Dr.Öğr.Üy Esra KAVAZ
  7. Dr.Öğr.Üfunduszeue.info ÇELEBİ

İletişim

Poliklinik Sekreterliği :

Odyoloji Polikliniği Sekreterliği :

Servis Sekreterliği :

Servis :

Departman Sekreterliği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Tıp Fakültesi

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

Atakum / Samsun

Tel : 0 19 19

Fax: 0 60 41

Özgeçmiş

yılında Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde dünyaya geldim. İlkokulu Mehmet Akif ERSOY ilkokulu, orta ve liseyi ise Kırıkhan Anadolu Lisesi'nde (şimdiki adı Naim Atakaş Anadolu Lisesi) tamamladım. yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum ve Ardahan Merkez Çamlıçatak Sağlık Ocağı'nda mecburi hizmetimi yapmak üzere pratisyen hekim olarak atandım.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nda yıllarında Tabip Asteğmen olarak vatani görevimi tamamladım.

yıllarında Ardahan 1 No’lu Acil İstasyonu'nda acil hekimi olarak görev yaptım. Nisan'da girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak yıllarında Süleyman Demirel Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda Tıpta Uzmanlık Eğitimi yaptım ve yarıda bırakarak istifa ettim.

Kısa bir süre Özel Isparta Şifa Hastanesi, Acil Kliniği'nde çalıştıktan sonra Nisan'da girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, KBB Kliniği'nde uzmanlık eğitimine başladım.

yılları arasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, KBB Kliniğinde uzman doktor olarak görev yaptım. Sağlık Bakanlığının yapmış olduğu Başasistanlık sınavını kazanarak 'de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, KBB Kliniği'nde başasistan olarak göreve başladım.

'de doçentlik ünvanını almaya hak kazandım. Halen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, KBB Kliniği'nde eğitim görevlisi olarak çalışmaktayım.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası