fifa 2020 alex hunter / FIFA Yolculuğun Üç Kahramanı Alex Hunter'ın hikayesi HD duvar kağıdı | Pxfuel

Fifa 2020 Alex Hunter

fifa 2020 alex hunter

 Google News

Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmış olduğumuz FIFA 17&#;nin merakla beklenen çıkış tarihi ve videoları oyun severler ile paylaşıldı. Bu sene de PES mi yoksa FIFA mı sorularının havada uçuşacağı günleri merakla beklerken, yapımcısı Electronic Arts, FIFA 17 için bir ilke imza atarak sinematik türde senaryo modunu yayınladı.

Fifa 17 Senaryo Modunda Bizleri Neler Bekliyor ?

Aşağıdaki videoyu izlerken daha net anlayabileceğiniz sinematik tarzdaki Fifa 17 senaryo modu futbol tutkunlarını baştan çıkartacak diyebilirim. Yayınlanan senaryo modu videosunda &#;The Journey (Yolculuk)&#; konusu ele alınıyor. Oyun içerisinde oyuncular diledikleri Premier Lig klübünü tercih ederek bu lig üzerinde yeteneklerini sergilemeye başlıyorlar. Ardından yükselmeye başlayan Alex Hunter&#;ı kontrol edebileceğiniz The Journey modu devreye giriyor ve gerçek teknik direktörler, futbol yaşantısına başladığınız anlar, dünyanın en iyi oyuncuları, ilk attığınız golün heyecanı ve daha pek çok detay sinematik olarak senaryo modunda karşımıza çıkıyor.

fifavideo
Frostbite oyun motoru ile geliştirilen FIFA 17&#;nin senaryo modunu açıkçası biz çok beğendik. yılında yeni çıkacak olan oyunlar sanırım efsane bir yıl geçirmemizi sağlayacak. Ayrıca FIFA 17&#;de de yeni atak teknikleri ve pas organizasyonları da bulunuyor. 27 Eylül tarihinde Kuzey Amerika ardından 29 Eylül&#;de tüm Avrupa&#;da satışa çıkacak olan FIFA 17, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox versiyonları ile karşımıza çıkacak. Türkçe alt yazı ile hazırlanan FIFA 17 senaryo modunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

 

Ayrıca FIFA 17 için yayınlanan hikaye modunda farklı bir video daha bizleri bekliyor. Bu videoda ise antremanları nasıl yapabileceğimiz, nelere dikkat etmemiz gerektiği, nasıl çalışmamız gerektiği ve daha pek çok detaya yer verilmiş. O videoyu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Etiketlerbattlefield 1electronic arts

Her ne kadar tarihin en popüler spor markalar&#;ndan biri olsa da, sezonu için yeni bir FIFA oyunu henüz EA Vancouver taraf&#;ndan do&#;rulanm&#;&#; de&#;il. Yine de oyunun gelece&#;ine neredeyse kesin gözle bak&#;l&#;yor.

FIFA 'nin gelece&#;i platformlar, muhtemelen üç temel platform (PS4, Xbox One ve PC) olacak. Mobil platformlar ve Nintendo Switch, oyunun gelece&#;i yan platformlar olabilir. PlayStation 5 ve Xbox Two'nun yay&#;m&#;n&#;n yakla&#;mas&#; ile yeni nesil bir FIFA deneyimi beklenebilir. Oyun için beklenen ç&#;k&#;&#; tarihi ise her zamanki ile ayn&#;.

On y&#;l&#; a&#;&#;n bir süredir yeni sezon FIFA oyunlar&#; Eylül ay&#;n&#;n sonlar&#;na do&#;ru yay&#;nland&#; ve FIFA 'nin de ayn&#; takvimi takip etmesi bekleniyor. En son iki FIFA oyunu, Eylül ay&#;n&#;n son Cuma günü (29 Eylül ve 28 Eylül ) piyasaya sürülmü&#;tü ve FIFA 'nin de 27 Eylül Cuma günü yay&#;nlanmas&#; bekleniyor. Tabi ki FIFA oyunlar&#;n&#;n adlar&#;n&#;n bir sonraki y&#;la i&#;aret etti&#;ini de hat&#;rlatmakta fayda var. FIFA 20, y&#;l&#;nda sunulabilir ancak oyun içerisindeki isimler gelecek sezona uygun olacaklar.

Oyunun henüz bir tan&#;t&#;m videosu bulunmuyor. &#;lk videonun, E3 EA Access etkinli&#;i öncesinde sunulmas&#; bekleniyor.

EA geli&#;tirme ekipleri, &#;u ana kadar FIFA'n&#;n geli&#;imi hakk&#;nda pek fazla aç&#;klama yapm&#;&#; de&#;iller. Herkes beklentinin fark&#;nda ve heyecan&#;n ba&#;lamas&#; için sadece EA'in duyurusu bekleniyor.

FIFA oyunlar&#; her y&#;l geli&#;iyorlar ancak genel formülde büyük bir de&#;i&#;im nadir rastlanan bir durum ve FIFA, son on y&#;ld&#;r gayet stabil bir duruma sahip. E&#;er yak&#;n bir zamandaki bir FIFA oyununu oynad&#;ysan&#;z, yeni bir sürümde yeni sistemlerde ustala&#;mak için sadece birkaç aya bile ihtiyac&#;n&#;z olmayabilir.

Hayranlar&#;n bekledikleri özellikler aras&#;nda ise kurgusal y&#;ld&#;z Alex Hunter'&#;n kariyerini takip eden karakter merkezli hikaye modunun geni&#;letilmesi, dinamik hava sistemleri (maç s&#;ras&#;nda ba&#;layan veya duran ya&#;murlar gibi), kariyer moduna biraz daha derinlik getirecek de&#;i&#;iklikler, eski oyunlarda olan kendi tak&#;m&#;n&#; kurabilme özelli&#;i bulunuyor.

İlgili Galeri14 unutulmaz oyun canavarı Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

FIFA 21 İncelemesi

Oyun dünyasında da futbol oyunları çok önemli bir yer tutar. Hatta sadece futbol oyunları oynayan ve sadece bu oyunları deneyim edebilmek için konsol satın alan bir güruh var. Peki futbol oyunları deyince aklımıza hangi yapımlar geliyor. Geçmişte ve günümüzde piyasaya hakim iki büyük isim olmakla beraber (FIFA & PES) Electronic Arts’ın FIFA serisi açık ara önde görünüyor. Serinin en son üyesi olan Fifa 21’i birlikte inceleyelim.

7Çok İyi

  • Yapay zeka geliştirmeleri umut vaad ediyor.
  • Fizik ve görsellik üst seviyede
  • Modlarla oyun daha çekici kılınmış
  • Yüksek ücret
  • Önceki oyunun üstüne fazla bir şey koyulmamış

GRAFİKLER

Fifa serisi, her zaman güzel gözükse de EA Games “Frostbite” grafik motoruna geçtikten sonra görseller ve fizik anlamında bir adım daha ileri gitmeyi başarabilmiş.

Son oyun olan Fifa 21’de de yeni görsel detaylar yapıma eklenmiş. Daha gerçekçi yüz çizimleri ve mimikler, siz hareket ettikçe formanızın da hareket etmesi, terlemeniz ve bunun neticesinde formanızın vücudunuza yapışması gibi ufak ama detaya önem verildiği hissini fazlasıyla veren özellikler yapımı görsel açıdan oldukça çekici kılıyor.

YAPAY ZEKA   

Seriye her yıl yeni yapımlar eklendiği için her zaman büyük yenilik beklentilerine girmek maalesef mümkün değil. Yine de EA Games yapıma sürekli ufak tefek artılar katmayı asla es geçmiyor. Bu sene de yapay zeka konusunda yapımda iyileştirmeler mevcut. Atılan şutlar ve paslar ve bunlara oyuncuların verdiği tepkiler daha gerçekçi duruyor serinin eski yapımlarına göre.

VOLTA MODU

Seriye FIFA 17 ile eklenen ve genç bir futbolcunun yükselme serüvenini deneyimlediğimiz Alex Hunter mod oyuna yeni bir soluk getirmişti. Kıran kırana rakiplerimizle mücadele ettiğimiz seride bir de genç bir oyuncunun hikayesini yaşamak ayrı bir keyif vermişti biz oyunculara. FIFA 20 ile Alex Hunter’a veda edip Volta moduna merhaba dedik.

Ek Bilgi

Ayrıca Volta modu, Alex Hunter modunda da olduğu gibi Nintendo Switch sürümünde bulunmuyor.

 

EA, oyuncuların uzun zamandır açlık çektikleri ve sabırsızca bekledikleri sokak futbolu oyun deneyimini Volta modu ile yapıma eklemiş. Klasik ve bildiğimiz 11’ e 11 mücadelenin yerine, 5 e 5 mücadeleler bizi bekliyor yapımda. Online mücadeleler de verebileceğimiz yapımda, liglerde tutunup, yükselmeye çalışmak, oyuncuya keyifli bir deneyim yaşama sözü veriyor.

FUT MODU  

“Fifa Ultimate Team”, kısa ve oyuncuların daha iyi bildiği ismiyle FUT, serinin can damarlarından birini oluşturmaktadır. Takımlar kurup, bu takımlarımızı en iyi ve güçlü oyuncularla donatmak asıl amacımız. Online mücadeleler vermek ve bu mücadelelerde yapımın bize verdiği rastgele oyuncu kartlarını açıp bir de yıldız bir oyuncu denk gelmesinin oyuncuya verdiği keyifin pahası biçilmez.

Electronic Arts’da bu modu çok sevmektedir çünkü sabırsız ve beklemeyi sevmeyen oyuncuların aldığı rastgele kartlardan oldukça büyük gelirler elde etmektedir. Bu kartların ve oyun için kazanılan sanal paranın ticareti bile yapılmaktadır sanal pazarlarda ve birçok sitede. 

Sonuç olarak yapımın her sene bu kadar yüksek talep görmesinin asıl nedeni “FUT” modudur dersek yalan söylemiş olmayız.

SON SÖZ

Her sene üzerine fazla bir şey koymadan çıkışını gerçekleştiren yapım serinin son üyesi olan Fifa 21’de görsel detaylara daha çok önem vermiş ve yapay zeka sorunlarında az da olsa iyileştirmelere gitmiştir. Kemik kitlesini her daim koruyan yapım, oyuna Volta mod isimli eklentiyi dahil ederek yeni oyuncular kazanmak gayretine de girmiştir. Futbolu ve rekabeti seven her oyuncuya tavsiye ediyoruz yapımı.

İyi oyunlar.

EA SPORTS™ FIFA 21

EA SPORTS FIFA 19'da Fenerbahçe

Dünyanın en popüler spor video oyunu olan EA SPORTS FIFA 19, 28 Eylül tarihinde piyasalara sunuldu. Ancak, okumaya devam ederseniz, Fenerbahçe'nin varsayılan dizilişini, ilk on-birini ve en önde gelen yıldızlarını, FIFA 19 derecelendirmelerine göre bulabilirsiniz.

Alex Hunter, Danny Willams ve Kim Hunter'in hikayeleri ile Şampiyon olun. Kahramanlarımızdan her biri, siz kendilerini ya UEFA Şampiyonlar Ligi ya da uluslararası arenada başarı ve şöhrete doğru yönlendirirken, yolculuklarında kariyerlerini belirleyici seçimler yapmak durumunda kalacak ve futbol zorlukları ile karşı karşıya kalacaklardır. Binlerce oyuncu arasından rüya takımınızı kurun ve FIFA'daki en popüler modda yarışın. Yeni FUT19 özellikleri arasında, UEFA Şampiyonlar Liginden canlı içerikler, tamamen yeni bir özellik olan sanal maç modu Klasman Rakipleri ve daha fazlası bulunmaktadır. UEFA Şampiyonlar Ligi ilavesiyle birlikte, dünyanın en prestijli kulüp yarışmasını yaşayın. Bu efsanevi turnuva, FIFA 19'da tüm modların bir parçasıdır, ve oynamak için yepyeni yöntemler sunulmaktadır. Taktiksel yaklaşımlardan her bir teknik dokunuşa kadar, EA SPORTS FIFA19'daki yeni oyun özellikleri ile her an Sahayı Kontrol Edin. Yepyeni Faal Dokunuş Sistemi daha yakın kontrole izin vermektedir; Dinamik Taktik özelliği daha derin ve erişilebilir kadro yapılarına olanak tanır; 50/50 Mücadeleler özelliği, ortada olan toplarda daha fazla fiziksel güç kullanımına ve daha fazla kullanıcı becerilerine izin verir; ve Zamanlanmış Bitiricilik, hücumda kullanıcı kontrolünü daha yüksek seviyeye çıkarmaktadır.

Şimdi, oyunda Fenerbahçe'nin varsayılmış dizilişine bir bakalım…

Fenerbahçe, FIFA19'a, tercih edilen dizilişi ile başlamaktadır: dört defans oyuncusu, iki defansif orta saha, iki orta saha / kanat oyuncusu, bir forvet arkası ve, gol atmak için sık yapılan ortalardan ve ofansif orta saha / forvet arkası oyuncusunun yakın desteğinden faydalanacak tek bir santrfor.



Fenerbahçe'de dengeli ve derin bir kadro bulunuyor, özellikle de orta sahada. Kalede, Harun Tekin bulunuyor. Önünde ise, stoper Martin Skrtel tarafından yönetilen, sakin ve hareketli bir defans hattı.

Sahanın ortası tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal'ın kontrolünde olacaktır. Valbuena, Ayew ya da Alper gibi kanat oyuncularının da, öncelikle Slimani, Michael Frey yada Soldado gibi hücum oyunları ya da santrforlar arasından değişen gruplara yan çizgilerden destek vermesi beklenmektedir.

Peki, oyundaki derecelendirmelerine göre, EA SPORTS FIFA19'da hangi Fenerbahçe oyuncuları en iyileri olarak gözükmektedir?

Martin Škrtel, genel derecelendirme 81

Liverpool F.C.'deki yıllarından çokça tecrübeye sahip, fiziksel olarak korkutucu bir görünüme sahip Slovakyalı stoper, Fenerbahçe'nin tüm defans oyuncuları arasında en yüksek puana sahiptir. Elbette, özellikle fiziksel nitelikleri (83) ve savunma (81) açısından FIFA 19 puanı öne çıkmaktadır.



Mathieu Valbuena, genel derecelendirme 81

Tecrübeli Fransız kanat oyuncusu, ilerleyen futbol yaşına rağmen, halen bir anda çok hızlı hareket etme kabiliyetine sahiptir. Süratlenme (81) ve hız (79) nitelikleri, savunma oyuncularından kurtulma, ve 82 olan muhteşem top sürme niteliği ile, topu rakip kale sahasına göndermesine yardımcı olmaktadır.



Islam Slimani, genel derecelendirme 78

Cezayirli santrfor, Fenerbahçe'ye Leicester City tarafından kiralanmıştır. Rakip defans oyuncularıyla sert mücadelelerinde sık sık fiziksel varlığını (güç 82, saldırganlık 86) kullanmaktadır, ve 80 olan reaksiyon hızı ve 82 olan pozisyon alma niteliği sayesinde, zor pozisyonları bile gole çevirebilmektedir.



Roberto Soldado, genel derecelendirme 78

Fenerbahçe'nin kadrosunda diğer bir tecrübeli santrfor olan Roberto Soldado'nun, üst düzey İspanyol ve İngiliz takımlarında renkli bir kariyeri olmuştur. Genel olarak güçlü olduğu yanları çok iyi pozisyon alma (82) ve voleleridir (82). Ayrıca, 75 olan top sürme niteliğinden dolayı, topu ayaklarından almak her zaman kolay değildir.



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası