dentistanbul ataşehir hastanesi / Dentistanbul, yerel ortakla Riyad’da diş hastanesi açıyor - Dünya Gazetesi

Dentistanbul Ataşehir Hastanesi

dentistanbul ataşehir hastanesi

Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi

Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi, İstanbul ili Ataşehir ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. istanbul Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Anadolu yakasındaki ikinci şubesi Ataşehir ile yine en yakınıznıza gelmeye devam ediyor. Gelişen teknolojileri ve uzman kadrosu ile her geçen gün daha da büyüyen İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, her zaman daha yakınızda olma hedefini daha da büyüterek Ataşehir'de faaliyete geçti.

Bünyesinde Pedodonti, Engelli Kliniği, Ameliyathane, Oraldiagnoz Radyoloj, Endodonti, Periodontoloji, Protez, Diş Beyazlatma Tedavi, Ortodonti ve Cerrahi Diş hekimliğini bulunduran Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi uzman doktor ve deneyimli kadrosuyla hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmektedir. Her an kullanıma hazır tam teşekküllü ameliyathanesi ve anestezi ekibinin yanı sıra engellilere özel bölümü, çocuklara özel oyun odası 20 farklı diş ünitesi ile m2 kapalı alanda hizmet vermektedir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hizmetlerimiz

  • Ağız Diş ve Çene Cerrahisi
  • Implantoloji (implant Tedavisi)
  • Protez
  • Dijital Gülümseme Tasarımı
  • Pedodonti (Çocuk Diş Tedavileri)
  • Endodonti (Kanal Tedavisi vb.)
  • Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları Tedavisi)
  • Ortodonti
  • Lazer Uygulaması İle Diş Tedavileri
  • Estetik ve Restoratif Diş Tedavileri
  • Dental SPA (Diş Taşı Temizliği)
  • Ağız Kokusu Kliniği
  • Engelli Birey Diş Tedavileri
  • Dental Radyoloji (Röntgen,Tomografi vb.)
  • Genel Anestezi ve Sedasyon
  • Şeffaf Aperey / Invisalign

Bünyesinde Pedodonti, Engelli Kliniği, Ameliyathane, Oraldiagnoz Radyoloj, Endodonti, Periodontoloji, Protez, Diş Beyazlatma Tedavi, Ortodonti ve Cerrahi Diş hekimliğini bulunduran Dent international Ağız ve Diş sağlığı merkezimiz uzman doktor ve deneyimli kadrosuyla hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmektedir. Her an kullanıma hazır tam teşekküllü ameliyat hanesi ve anestezi ekibinin yanı sıra engellilere özel bölümü, çocuklara özel oyun odası 20 farklı diş ünitesi ile m2 kapalı alan da otopark ve vale hizmeti ile 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Özel Dentistanbul Ataşehir Polikliniği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üstünde verilmiştir. Özel Dentistanbul Ataşehir Polikliniği, İstanbul ili Ataşehir ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Şehir: İstanbul

İlçe: Ataşehir

Adres:Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No

Telefon: 0 ()

Web Sitesi: monash.pw

Özel Dentistanbul Diş Hastanesi

Online Randevu Alma

Adres :Yıldız Posta monash.pw Beşiktaş

Tel : 40 20

Fax : 63 07

monash.pw

Kurum Web Site:monash.pw

Özel Dentistanbul Diş Hastanesi

İlk kurulan Özel Dentistanbul Diş Hastanesi binası, Beşiktaş Yıldız’da İstanbul’un en işlek caddelerinden Barbaros Bulvarı üzerindedir.

Oral Diagnoz ve Radyoloji, Tedavi, Periodontoloji, Ortodonti, Pedodonti, Endodonti, Protez, Çene Cerrahisi, Estetik Diş Hekimliği, İmplantoloji ve Acil Diş Hekimliği gibi alanların ön plana çıktığı hastanede 24 saat 7 gün hizmet verilmektedir. Özel Dentistanbul Diş Hastanesi’nin uzman diş hekimi kadrosu ve deneyimli personeli, güler yüzlü hizmet anlayışı ve hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmektedir.

Hastane, 2 üniteli ameliyathanesi, ambulansı ve yataklı servisiyle genel anestezi ya da sedasyon altında tedavi gerektiren ağız ve diş sağlığı hastalarımıza da hizmet vermektedir.

Nasıl Gelebilirim?

Adres: Yıldız Caddesi No Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 56 00
Faks: 63 07

HARİTA

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır