city real madrid özet / (ÖZET) Real Madrid-Manchester City maç sonucu: - Futbol Haberleri - Spor

City Real Madrid Özet

city real madrid özet

(&#;ZET) Real Madrid-Manchester City ma&#; sonucu:

10 Haziran'da İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi yarı finallerin heyecanı başladı. İlk kapışmada kupanın iki favorisi ve geçen sezon yine yarı finalde karşılaşan son şampiyon Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Son kapışmada Real, yenildiği eşleşmenin rövanşında City'yi evinde yenmişti.

Formda golcüler bu kez sessiz

İki dev, kozlarını bu kez Real'in sahası Bernabeu'da paylaştı. Bir tarafta Los Galacticos'un kaptanı Karim Benzema, diğer tarafta ilk sezonunda şov yapan İngiliz temsilcisinin golcüsü Erling Haaland mücadele öncesinde formdaydı.

Asist İlkay'dan

Fakat iki golcü de bu akşam sessiz kaldı. Sahneye diğer yıldızlardan Vinicius Junior ile Kevin de Bruyne çıktı. 36'da Brezilyalı süperstar attığı harika golle İspanyol devini soyunma odasına önde götürse de 67'de İlkay Gündoğan'ın pasında De Bruyne uzaktan harika bir şutla fileleri sarstı ve maçın skorunu belirledi:

Inter-Milan eşleşmesinin galibi

Bu sonucun ardından İstanbul biletini kimin alacağı 17 Mayıs Çarşamba günü İngiltere'de oynanacak dev rövanşta belli olacak. Turu geçen taraf Inter - Milan eşleşmesinin galibi ile İstanbul'daki finalde kozlarını paylaşacak.

Real Madrid-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Santiago Bernabeu'da oynanan ve TV8'den şifresiz yayınlanan Real Madrid-Manchester City maçı saat 'de başladı. Portekizli hakem Artur Dias'ın yönettiği karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde.

Real Madrid-Manchester City 11'ler:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga, Kroos, Modric, Valverde, Rodrygo, Vinicius, Benzema

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Akanji, Rodri, İlkay Gündoğan, De Bruyne, Bernardo, Grealish, Haaland

(ÖZET) Real Madrid-Manchester City maç sonucu:

Real'de 3 eksik, City tam kadro

Karşılaşma öncesinde Real Madrid'de kart cezalısı Eder Militao ile sakat olan Dani Ceballos ve Ferland Mendy kadroda yer almazken, Manchester City'de eksik bulunmuyor.

Real Madrid yarı finale nasıl geldi?

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda RB Leipzig, Shakhtar ve Celtic ile çekişen Real Madrid 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle grubu lider bitirdi. Son 16 turu kurasında yine bir İngiliz ekibini çeken eflatun-beyazlılar, deplasmanda kazandığı maçın rövanşında kendi evinde de 'lık skorla yenerek Liverpool'u saf dışı bırakarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ise Chelsea'yi hem iç hem de dış sahada 'lık skorlarla devirip yarı finale yükseldi.

Manchester City yarı finale nasıl geldi?

Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Borussia Dortmund, Sevilla ve Kopenhag'la çekişen Manchester City 4 galibiyet 2 beraberlikle grubu lider bitirdi. Son 16 Turu kurasında yine bir Alman ekibini çeken mavi-beyazlılar deplasmandaki beraberliğin rövanşında kendi sahasında gibi rahat bir skorla kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ise turnuvanın favorilerinden Bayern Münih'i ve 'lik skorlarla deviren Maviler, yarı finalde Real Madrid'in rakibi oldu.

Pep Guardiola: Bunu kabul edip önümüze bakmamız gerek

Manchester City Teknik Direktörü Josep Guardiola, geçen sezon Real Madrid'e kabullenmesi çok zor bir şekilde elendiklerini ifade ederek, "İlk maçta mükemmeldik, rövanşta burada da iyi oynadık ama futbol böyle bir şey, tur için yeterli olmadı. Bunu kabul edip, ilerlemek, önümüze bakmamız gerek." dedi.

'İntikam için burada değiliz'

"Finale kalmak için ek bir motivasyona ihtiyacımız yok." diyen Guardiola, "İntikam için burada değiliz. Geçen yıl olanlar orada kaldı. Biz bu şekilde gidersek elbet bir gün finale kalacağız. Geçen sezon buraya kazanmak için geldik ama neler olduğunu herkes biliyor. Çünkü Real Madrid'e karşı oynuyorsun. Her zaman ne yapması gerektiğini bilen bir takım." değerlendirmesinde bulundu.

'Finale kalmamız lazım diye delirecek değiliz'

İspanyol teknik adam, "Bu turnuvayı kazanmak için en iyi takımlara karşı kazanmak zorundasın. Madrid de bu kupanın en iyisi. Bunu son 20 yılda gösterdi. Biz geçen yıl iyi oynadık ama yeterli olmadı. Şimdi bir kez daha buradayız. Finale kalmamız lazım diye delirecek değiliz. Ama elbette ki, bir kulüp kazanmadığı bir kupayı kazanmak ister. Yarın bizim için özel bir maç olacak ve her şeyimizi ortaya koyacağız. Zihinsel ve motivasyon olarak geçen yıldan daha iyiyiz." diye konuştu.

Carlo Ancelotti: Amacımız küçük de olsa bir avantaj elde etmek

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de "Planımız, eksiksiz bir maç oynamak, fiziksel, teknik ve motivasyon seviyesinde elimizden gelenin en iyisini yapmak. Amacımız küçük de olsa bir avantaj elde etmek, belirleyici maç ikincisi olacak." şeklinde konuştu. Luka Modric'in sakatlıktan çıktığını ve yarın forma giyebileceğini aktaran Ancelotti, Kral Kupası'nı da kazanmanın ardından Şampiyonlar Ligi için motivasyonlarının ve heyecanlarının en yüksek seviyede olduğunu söyledi.

'Kazanabileceğimizi düşünüyorum'

İtalyan teknik adam, Manchester City'nin golcü futbolcusu Erling Haaland ile ilgili bir soruya ise "Çok tehlikeli. Olağanüstü kaliteli bir futbolcu. Ama sadece Haaland'dan konuşmak, oyun stili ve takım felsefesi olan bir takımın hücum gücünü tanımamak olur. Haaland'ı değil, durdurulması çok zor gözüken bir takımı durdurmayı planlıyoruz. Kazanabileceğimizi düşünüyorum." cevabını verdi.

ÖZET İZLE Manchester City - Real Madrid ( Maç Sonucu) Şampiyonlar Ligi&#;nde finalin adı belli oldu

Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Manchester City evinde Real Madrid'i 'la bozguna uğrattı.

MANCHESTER CITY - REAL MADRİD () ÖZET İZLE

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Akanji; Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, İlkay, Grealish; Haaland

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga; Fede Valverde, Kroos, Modric; Rodrygo, Vinicius, Benzema

CITY İNTİKAMI AĞIR ALDI

İspanya'daki ilk maçta Real Madrid dakikada Vinicius Jr'ın attığı golle öne geçmiş, ikinci yarıda Manchester City dakikada Kevin De Bruyne ile eşitliği sağlamıştı. Manchester City, ’in rövanşında Real Madrid’i sahasında yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükseldi ve Inter ile eşleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Manchester City, Etihad Stadyumu’nda İspanyol ekibi Real Madrid’i konuk etti. Mücadeleyi, Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetti.

Maça hızlı başlayan ev sahibi, organize ataklarla ve hızlı geçiş hücumlarıyla etkili oldu. Karşılaşmanın dakikasında ceza sahası dışı sağ çaprazdan Kevin De Bruyne'nin pasında topla buluşan Bernando Silva’nın şutunda top ağlara gitti ve İngiliz ekibi öne geçti. City, karşılaşmanın dakikasında Jack Grealish’in pasında İlkay Gündoğan'ın şutu kaleci Courtois’dan döndü. Dönen topu Bernando Silva topu kafayla ağlara yolladı ve ilk yarı Manchester City'nin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı yüksek tempoda başladı. dakikada Kevin De Bruyne’nin kullandığı serbest vuruşta, Real Madridli Militao’nun ters bir vuruşla topu kendi kalesine attı ve İngiliz ekibi skoru yaptı. Mücadelenin 90+2. dakikasında Julian Alvarez sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. ()

İSTANBUL'DA İNTER - MANCHESTER CITY FİNALİ

Bu sonuçla Manchester City, sezonundan sonra ilk kez finale yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu finali 10 Haziran Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon da iki ekip yarı finalde karşılaşmıştı. İlk maçı kazanan Manchester City, avantajlı bir skorla ikinci maça çıkarken Real Madrid rövanş karşılaşmasının son dakikalarda bulduğu gollerle maçı kazanmış eşleşmeyi uzatmaya taşımıştı.

Real Madrid, uzatmalarda 1 gol daha bularak tur atlamış ve hatta finalde Liverpool'u da yenerek kupaya uzanan taraf olmuştu.

Premier League'de son 6 sezonda 5. şampiyonluğuna koşan Manchester City ise Pep Guardiola yönetiminde ikinci kez Şampiyonlar Ligi finaline yükselip ilk kez kupayı müzesine götürmenin hayallerini kuruyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası