armutlu ilçe müftülüğü / Armutlu Kaymakamlığı - (Armutlu/Yalova)

Armutlu Ilçe Müftülüğü

armutlu ilçe müftülüğü

Kent 77 Tv Yalova&#;nın Televizyonu

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova’da görev yapan müftüleri makamında ağırladı.

Her ay düzenlenen istişare toplantısı nedeniyle Altınova’ya gelen ilçe müftüleri, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Yalova İl Müftü Vekili Dr. İhsan Kara, İl Müftü Yardımcısı İsmail Hısım, Altınova Müftüsü Recep Eren, Armutlu Müftüsü Şahmettin Özdemir ve Termal Müftüsü Enes Yılmaza, Altınova Kaymakamı Sayın Regaip Ahmet Özyiğit’i, Makamında ziyaret etti. Müftüler, Kaymakam Özyiğit’in “Ramazan Ve Doğruluk” temalı Ramazan ayını tebrik ettiler.

Altınova Kaymakamı Özyiğit de ziyaretleri için Yalova İl Müftü Vekili Kara’ya, Altınova İlçe Müftüsü Eren’e ve ilçe müftülerine teşekkür etti.

haberkaymakammüftüramazanYALOVA




Kurum AdıArmutlu İlçe Müftülüğü
AdresKarşıyaka Mah. Pazar Cad. Halkmeydanı Sok. Kaymakamlık Binası Ap. / 3 Armutlu / Yalova 
Santral0 49 97
Telefon 
Fax0 49 98 
Web Sitesi
Mail Adresi[email protected] 
Güncelleme

Armutlu İlçe Müftülüğü Hakkında

Armutlu İlçe Müftülüğü, YALOVA ili ARMUTLU ilçesinde Karşıyaka Mah. Pazar Cad. Halkmeydanı Sok. Kaymakamlık Binası Ap. / 3 Armutlu / Yalova adresinde hizmet vermektedir. Armutlu İlçe Müftülüğü'ne 0 49 97 telefon numarasından ve 0 49 98 nolu fax numarasından ve [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.


Armutlu İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Armutlu İlçe Müftülüğü, YALOVA, ARMUTLU şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Armutlu İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Read more

Armutlu Müftülüğü

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi /
  • Salı /
  • Çarşamba /
  • Perşembe /
  • Cuma /
  • CumartesiKAPALI
  • Pazar KAPALI

Saat Daha Açık

İletişim Bilgileri

Armutlu Müftülüğü
En Yakın Müftülük

Karşıyaka Mahallesi Yeni Pazar Caddesi 22/4 Armutlu/Yalova

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email&#;protected]
  • Web :

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Armutlu Müftülüğü hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Armutlu Müftülüğü hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Armutlu Müftülüğü haftasonu açık mı, mesai saatleri, Armutlu Müftülüğü nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Armutlu Müftülüğü Armutlu Müftülüğü nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Armutlu Müftülüğü hakkında şikayet, Armutlu Müftülüğü hakkında yorumlar

Armutlu Müftülüğü Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Armutlu Müftülüğü nerede bulunduğunu görebilir, Armutlu Müftülüğü Yol Tarifi alabilir, en yakın Armutlu Müftülüğü görebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır