ettehiyyatü duası şafi / ‎App Store: Namaz Sure ve Duaları Ezberle

Ettehiyyatü Duası Şafi

ettehiyyatü duası şafi

Снимки экрана

    Описание

    Namazda okunan sureleri, (Hanefi ve Şafi) namaz dualarını ezberlemek için yardımcı bir uygulama sunuyoruz.

    (Bu uygulamamız namazda okunan temel sure ve duaları içermektedir. Daha fazla sure, dua ve Namaz hocası (simülatör) içeren Sure Dua Öğretici Ezberletici adlı uygulamamız Market'te mevcuttur. Bu uygulamamız, kullanıcılarımızın istek ve önerileri üzerine, sadece namaz sure ve dualarını öğrenmek isteyenlere küçük boyutlu olması için hazırlanmıştır.)

    İnternet bağlantısı olmadan tüm içerikten sorunsuzca faydalanabilirsiniz.

    Hanefi ve Şafi namaz duaları ile surelerin Arap ve Latin harfleriyle yazımı ve Türkçe mealleri aynı anda takip edilebilmektedir. (Şafi dualarında Türkçe mealler şimdilik bulunmamaktadır.)

    Uygulamamız ile seçeceğiniz bir sureyi ayet ayet, duaları da cümle cümle ve belirli aralıklarla tekrar eden şekilde dinleyebilirsiniz. Sesli olarak okunan ayetler ve dualar Arapça ve Latin harfleriyle (Türkçe) takip edilebilir. O anda okunan ayet veya dua cümlesi, renklendirilmektedir.

    Her bir cümlenin kaç kere tekrar etmesini ve tekrarlar arasında kaç saniye beklemesini istiyorsanız, hemen o ekranda bunları ayarlayabilirsiniz. Sureyi veya duayı dinlemeye başladığınız anda bile tekrar sayısı ve bekleme zamanı ayarlarında değişiklik yapabilirsiniz. Dinlediğiniz ayeti (veya cümleyi) tekrar etmeniz için araya uygun bir bekleme zamanı ayarlamanızı tavsiye ederiz.

    Sure veya duanın sadece belli bir yerini dinlemek isterseniz istediğiniz satıra parmağınızın ucuyla dokunmanız yeterli. Hangi satıra dokunursanız uygulamamız o satıra geçecektir. Dilediğiniz cümleyi iyice öğrenene kadar tekrar edebileceksiniz.

    Sureleri ve duaları tekrarsız bir şekilde dinlemek isterseniz tekrar sayısını ve bekleme süresini en az değere ayarlayın.

    Metin boyutlarını değiştirmek isterseniz A- ve A+ düğmelerini kullanabilirsiniz.

    1x 2x 3x 4x işaretli düğmelere dokunarak 4 farklı okuma hızından birini seçebilirsiniz.

    Namaz Surelerini ve namaz dualarını Ezberlemek isteyenlere de inşallah uygulamamız faydalı olur.

    Uygulamamızda:

    İstiaze (Euzu Besmele)

    Subhaneke
    Tahiyyat (Ettahiyyatu)
    Allahümme Salli
    Allahümme Barik
    Rabbena Atina
    Rabbenağrifli
    Kunut duaları (Allahümme inna nesteinüke, Allâhümme iyyake nabüdü)
    Veccehtü
    Amentü

    Fatiha Suresi
    Fil Suresi
    Kureyş Suresi
    Maun Suresi
    Kevser Suresi
    Kafirun Suresi
    Nasr Suresi
    Tebbet Suresi (Mesed)
    İhlas Suresi
    Felak Suresi
    Nas Suresi

    Yer almaktadır.

    Uygulamamız ile ayet ve duaları cümle cümle görüp, okuyup, dinleyip, otomatik tekrarlarla öğrenebilirsiniz.

    Besmele, sadece Fatiha Suresinde seslendirilmiştir. Elektronik ortamdaki fontlardan dolayı bazı cihazlarda şeddeli kullanımlarda esre harfin değil şeddenin altında gösterilebilmektedir.

    Uygulamamız için sure ve duaları özel olarak okuyup bize gönderen Nuri Akar Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan ve sizlerden razı olsun.

    Версия 1.1.2

    Performans ve kullanım kolaylığı için iyileştirmeler yapıldı.

    Оценки и отзывы

    Çok iyi bir uygulama

    Fakat bazi detaylar var, oda bu proqramda gösterilmemiş (mesela: Sübhaneke duasindaki ve celle senaük kismi sadece cenaze namazlarinda okunur) Bir kişi namazini yanliş kila bilir. Bunada dikkat etseniz 10 numara olucak. Zahmetiniz için ALLAH Celle Celaluhu razi olsun. ALLAH'a emanet olun.

    Конфиденциальность приложения

    Разработчик Mahmut Kok указал, что в соответствии с политикой конфиденциальности приложения данные могут обрабатываться так, как описано ниже. Подробные сведения доступны в политике конфиденциальности разработчика.

    Данные, используе­мые для отслежи­вания информации

    Следующие данные могут использоваться для отслеживания информации о пользователе в приложениях и на сайтах, принадлежащих другим компаниям:

    • Геопозиция
    • Данные об использова­нии

    Связанные с пользова­телем данные

    Может вестись сбор следующих данных, которые связаны с личностью пользователя:

    • Геопозиция
    • Данные об использова­нии

    Конфиденциальные данные могут использоваться по-разному в зависимости от вашего возраста, задействованных функций или других факторов. Подробнее

    Информация

    Провайдер
    Mahmut Kok

    Размер
    29,3 МБ

    Категория
    Справочники

    Совместимость
    iPhone
    Требуется iOS 9.0 или новее.
    iPad
    Требуется iPadOS 9.0 или новее.
    iPod touch
    Требуется iOS 9.0 или новее.
    Mac
    Требуется macOS 11.0 или новее и компьютер Mac с чипом Apple M1 или новее.

    Возраст
    4+

    Copyright
    © MK - 2020

    Цена
    Бесплатно

    Встроенные покупки

    1. Reklamları Kaldırın99,00 ₽

    Поддерживается

    • Семейный доступ

      При включенном Семейном доступе некоторыми встроенными покупками, в том числе и подписками, можно делиться с участниками своей семейной группы.

    Другие приложения этого разработчика

    Вам может понравиться

    01 августа 2014 года

    Mən demirəm ki, uşaqbazlıq pis şeydir və heç kəs demir ki, uşaqbazlıq pis şeydir. Mən heç müsəlmandan eşitməmisəm ki, uşaqbazlıq pis şeydir və heç bir vaiz indiyədək deməyibdi ki, uşaqbazliq pis şeydir. Və çünki, indiyədək heç kəs deməyibdi ki, uşaqbazlıq pis şeydir, mən də cürət eləmirəm deyəm ki, uşaqbazlıq pis şeydir.
    Dünyada çox şey var ki, bəndə bilmir, amma Allah-taala hər bir şeyi bilir. Mən çox da deyirəm ki, firəng milləti ingilis millətindən yaxşıdır, yainki yapon milləti ermənidən yaxşıdır, yainki rus milləti yapon millətindən yaxşıdır, yainki müselman millətləri qeyri-millətlərin hamisindan yaxşıdır, bunlari hərə bir cür başa düşür, amma heç kəs bu işləri necə ki, lazımdır bilmir, çünki heç kəs bu millətləri görməyib və biz özümüz bu barədə bir şey deyə bilmirik, çünki müsəlmandan savayı bir özgə millət görmemişik və görmək də çətindir, çünki millətlərin hərəsi dünyanın bir güşəsindədir.
    Biz ancaq müsəlman milletlərini tanıyırıq və bundan savayı bir şey görmürük.
    Amma xudavəndi-aləm yuxarıdan aşağı baxanda millətlərin hamısını əl içi kimi görür və çünki görür, əlbət ki yaxşı da tanıyır.
    Və xudavəndi-aləm görür ki, cəmi millətlərin heç birinin içində uşaqbazlıq adət deyil, savayı biz müsəlman millətindən.
    "Təzə həyat"in 117-ci nömrəsində oxuduq ki, Bakıda bir neçə müsəlman lotusu bir nəfər məktəb uşağını zor ilə basıblar faytona və istəyiblər götürüb qaçsınlar, necə ki qız uşağını müsəlmanlar götürüb qaçırlar.
    Yer üzərində deyirlər, çox millətlər var. Amma biz onları görməmişik, çünki bizdən uzaqdırlar, bəlkə elə doğrudan onların içində də belə işlər baş verir. Amma yuxarıda bir Allah var ki, millətlərin hamısını görür və tanıyır.
    Xudavəndi-aləm görür ki, millətlərin heç birinin içində uşaqbazlıq adət deyil, savayı müsəlman millətindən.
    Nədir bunun səbəbi? Məgər müsəlman içində arvad azdır ki, müsəlmanlar evlənmək istəyəndə arvad tapa bilməyib gedib oğlan uşağı alırlar. Söz yox ki, belə deyil, çünki biz görürük qeyri-millətlərin kişiləri bir arvad tapıb alanda bizim kişiler dördünü alırlar və hələ dördünə qane olmayıb hərdənbir məşğuliyyət üçün bir-iki saatlığa siğə də eləyirlər.
    Bu işlərin səbəbini biz bilmirik, amma ucada olan tək Allah söz yox ki, bunun səbəbini bilir və gündə min dəfə üzünü müsəlmanlara tutub yuxarıdan aşağıya deyir:
    - Vay, mənim binamus bəndələrim!
    Pəs buna nə çarə edək? Dünyada heç bir zad yoxdur ki, onun çarəsi olmasın. Pəs bu uşaqbazlığa nə çarə edək?
    Mənim qandığıma görə bunun iki çarəsi var. Məsələn, bir bağın kənarında gedəndə görürük ki, bağda növ-növ ləzzətli və yeməli meyvələr var. Adam bu meyvələri görəndə tamahı düşür və istəyir ki, əlini uzadıb dərsin və yesin. Amma bağın hasarı uca olanda meyvələr görsənmirlər və adamın gözü meyvələrə sataşmır və də tamahı düşmür.
    Biz gülüzlü oğlan uşaqlarımızı ötürürük küçəyə ki, məsələn getsin ya məktəbə, ya bazara, yainki qohum-qardaşımızın evinə. Müsəlman kişiləri də oğlan uşaqlarımızı görüb əvvəl xoşlanırlar, tamahlanırlar və axırda başlayırlar uşaqlarımızı kişmiş-noxud ilə tovlamağa. Hələ bəzi kişilərimiz dinməz-söyləməz gülüzlü uşaqlarımızı zornan tutub basır faytona ki, götürüb qaşsın, necə ki, Bakıda eləyirlər.
    Aşkar şeydir ki, əgər bizim müsəlman kişilerimiz küçələrdə göyçək uşaqlarımızı görməsələr, nə tamahları düşər, nə də fikirlərinə bir şey gələr.
    Bunun çarəsi odur ki, biz bundan sonra oğlan uşaqlarımızı 25 yaşına kimi qoymayaq evdən küçəyə çıxsınlar.
    Və əgər bir vacib iş olsa və əgər lazım olsa ki, oğlan uşaqlarımız evdən küçəyə çıxsınlar və bir yana getsinlər, lazımdır ki, oğlan uşaqlarımızın başına çadra kimi, ya dəsmal kimi bir şey örtək ki, küçədə gedən vaxt müsəlman kişileri bunlarin üzünü görməsinlər və bilməsinlər ki, bunların hansı göyçəkdir və hansı çirkindir.
    Bunun ikinci çarəsi də budur ki, oğlan uşaqlarımız yeddi-səkkiz yaşa çatan kimi bunlari göndərək Amerika, yainki Yaponiya, Avstraliya, Firəngistan, yainki Rusiya, Lemse, Italiya- xülasə, göndərək elə bir məmləkətə ki, orada müsəlman kişisi olmasın və uşaqlarımız orada qalıb iyirmi beş yaşa çatandan sonra gətirək öz gözəl vətənimizə, gözəl vilayətimizə.
    Bu iki çarədən başqa mən dəxi bir çarə bilmirəm".
    Celil Memmedquluzade, "Molla Nəsrəddin", 2 oktyabr, 1907.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası