akar halı yıkama pendik / AKAR HALI YIKAMA, Pendik İstanbul

Akar Halı Yıkama Pendik

akar halı yıkama pendik

Yorumlar

Yillardir halimi bu firmaya veririm, bugun sitesini gordum ve bi yorum yapayim istedim. Arkadaslara islerine gosterdikleri titizlik ve hizmetten dolayi tesekkur ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
5 6 yıl önce ()

Sayın meslektaşım; bu gün tesadüfen incelediğim sayfanda tüketiciyi yanıltmaya yönelik yorumlarınızı gördüm ve yadırgadım. 13 yorumdan 6 tanesi kendinize yaptığınız yorumlardan ibaret ki hepsine de 5 yıldız verilmiş maşallah. Bu durum tüketiciyi yanıltmaktır. Sayfama girin de kendi firmama yaptığım yorumu okuyun ve kendi firmama neden 3 yıldız verdiğimi dikkatlice okuyun diye tavsiye ederim. Hayırlı işler diliyorum. Bu arada 3 yıldız seni gücendirmesin kendi firmamada 3 yıldız vermiştim.
3 6 yıl önce ()

Ben bu kadar güzel hizmet görmedim yıllardan bu yana hali yikatirim böylesini görmedim hızlı servis erken teslim ve mis gibi kokan halılar. Tek kelime ile süper emeğinize sağlık hep tavsiye edicem.
5 6 yıl önce ()

Yiğenimin doğum günü için erken teslimat istedik. 2 gün söylenmesine rağmen ertesi gün teslim edildi. Teşekkür ederim.
5 6 yıl önce ()

Güvenli ve Titiz Güler yüzlü personeliyle Kaliteli bir hizmet açısından önemli bir müessese. . . !
5 6 yıl önce ()

Pendik Akar Halı Yıkama

Halı Yıkama Fabrikası

Halı Yıkama fabrikası gelişen teknolojiyi takip ederek son sistem halı yıkama makineleri ile halı temizliği yapmakta olup İstanbul da en iyi halı yıkama tesisi ile değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Halı Yıkama ve temizliği sektöründe yılların deneyimi ile halı temizliği alanından müşterilerimize kaliteli halı yıkama hizmeti sunmaktayız.

Firmamız müşterilerinin sağlığını önemsemekte ve kullanılan halı yıkama ürünlerinde sağlığa zararlı hiçbir etken madde kullanmamaktayız.

Halı Yıkamacı firmamız da alanından uzman kadro ile çalışarak halı temizliğinde gerekli tüm yıkama şartlarını gerçekleştirmekteyiz.

Halı yıkama firması  olarak müşterilerimize müşterilerimize  de sunmuş olduğumuz  hizmetler

Halı Yıkama, Koltuk Yıkama, Stor Perde yıkama, Yatak yıkama, Çekyat yıkama, Battaniye ve yorgan yıkama dır.

Siz de uygun fiyata kaliteli halı yıkama hizmeti , halı yıkama fiyatı veya halı yıkama ne kadar  gibi konularda bilgi almak istiyorsanız telefon ile iletişim kurup bilgi alabilirsiniz.

Pendik Akar Halı Yıkama Fabrikası

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir