rıfat kıyıcı / Bütün Şiirleri I by Oktay Rifat | Goodreads

Rıfat Kıyıcı

rıfat kıyıcı

şair - yazar

Özcan Kıyıcı

 

 


Özcan Kıyıcı; Sivas doğumlu, Çiçekli mahallesinden.

 

İlkokulu Sivas'da Halil Rıfat Paşa ve Kadı Burhaneddin İlkokullarında, ortaokulu 4 Eylül Ortaokulu'nda okudu. Sivas Lisesi mezunu.

 

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. sınıfından kendi isteğiyle ayrıldı.

 

 

■ ÖZCAN KIYICI kitapları  Özcan Kıyıcı   Kitapları 

Sivas Kent Arşivi 

Güzellik uzmanları, sosyal medya sahtekârlarını tespit ediyor

Ekosektör - Ekonominin Güçlü Sesi

Ekonomi - , Güncelleme: - + kez okundu.

Pencereyi Kapat

Güzellik uzmanları, sosyal medya sahtekârlarını tespit ediyor

Güzellik Uzmanları SPA İşletmecileri ve Eğitmenleri Federasyonu (GÜSEF) Başkanı Rıfat Kıyıcı, sosyal medyada eğitim ve sertifika verdiğini iddia ederek kursiyer bulmaya çalışan sahte güzellik uzmanlarını tek tek tespit ettiklerini ve bu kişilere 40 bin TL’ye kadar ceza yazılabileceğini açıkladı.

Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), GÜSEF Başkanı Rıfat Kıyıcı’yı ağırladı. Dernek üyelerine güzellik uzmanlığı ve doğru uygulamalar konusunda bilgiler veren Federasyon Başkanı Kıyıcı, BESDER’in yönetim kurulu üyeliğine alındı. Etkinlik sonunda katılımcıların sorularını da cevaplayan Başkan Rıfat Kıyıcı, sivil toplum kuruluşlarının, mesleki anlamda üyelerine çok önemli katkılar vereceğine inandığını söyledi. Mevzuatların zaman içerisinde değiştiğini ve üyelerin de bu değişimler konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Kıyıcı, mesleki örgütlerin bu konuda hassas bir çalışma içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi. 40 BİN TL CEZASI VAR Güzellik sektörünün her geçen gün büyümeye devam ettiğine işaret eden GÜSEF Başkanı Kıyıcı, bu sektörde hizmet veren firmaların son yıllarda sahte güzellik uzmanları konusında ciddi sıkıntılar yaşadığını aktardı. Sosyal medyada eğitim ve sertifika verdiğini iddia ederek kursiyerlere hiçbir geçerliliği olmayan belgeler dağıtıldığına işaret eden Başkan Rıfat Kıyıcı; “Evinde sözde eğitim veren sahte uzmanlar var. Kalıcı makyaj eğitmeni sıfatıyla sosyal medyalarda sertifikaları ile pozlar veriyorlar. İnsanları bu belgeleri kendilerinden alabileceklerine inandırıyorlar ve paralarını aldıktan sonra bir daha da ulaşılamıyorlar. Belge aldığı için sevinen kişiler de hem mesleğini yapamıyor hem de parasından oluyor. Bu kişileri sosyal medyadan tek tek tespit ediyoruz. Hepsi hakkında ilgili mercilere şikâyetlerimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Asgari ücretin 20 katına kadar ceza alabiliyorlar. Yaklaşık 40 bin liralık ceza ve sonrasında bu uygulamayı devam ettirdikleri takdirde hapis cezasına kadar gidebiliyor. Bu mesleği tercih eden ve sertifika sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız lütfen gittikleri kurumların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belgelendirilmiş olmalarına dikkat etsinler. Aksi takdirde ciddi sıkıntılar yaşamaları kaçınılmaz olacaktır” dedi. GÜSEF Başkanı Kıyıcı, federasyon ve dernekler olarak üyelerinin çıkarları doğrultusunda çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini ifade etti.  

Pencereyi Kapat

Güzellik Uzmanları SPA İşletmecileri ve Eğitmenleri Federasyonu (GÜSEF) Başkanı Rıfat Kıyıcı, sosyal medyada eğitim ve sertifika verdiğini iddia ederek kursiyer bulmaya çalışan sahte güzellik uzmanlarını tek tek tespit ettiklerini ve bu kişilere 40 bin TL’ye kadar ceza yazılabileceğini açıkladı.

Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), GÜSEF Başkanı Rıfat Kıyıcı’yı ağırladı. Dernek üyelerine güzellik uzmanlığı ve doğru uygulamalar konusunda bilgiler veren Federasyon Başkanı Kıyıcı, BESDER’in yönetim kurulu üyeliğine alındı. Etkinlik sonunda katılımcıların sorularını da cevaplayan Başkan Rıfat Kıyıcı, sivil toplum kuruluşlarının, mesleki anlamda üyelerine çok önemli katkılar vereceğine inandığını söyledi. Mevzuatların zaman içerisinde değiştiğini ve üyelerin de bu değişimler konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Kıyıcı, mesleki örgütlerin bu konuda hassas bir çalışma içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi.

40 BİN TL CEZASI VAR

Güzellik sektörünün her geçen gün büyümeye devam ettiğine işaret eden GÜSEF Başkanı Kıyıcı, bu sektörde hizmet veren firmaların son yıllarda sahte güzellik uzmanları konusında ciddi sıkıntılar yaşadığını aktardı. Sosyal medyada eğitim ve sertifika verdiğini iddia ederek kursiyerlere hiçbir geçerliliği olmayan belgeler dağıtıldığına işaret eden Başkan Rıfat Kıyıcı; “Evinde sözde eğitim veren sahte uzmanlar var. Kalıcı makyaj eğitmeni sıfatıyla sosyal medyalarda sertifikaları ile pozlar veriyorlar. İnsanları bu belgeleri kendilerinden alabileceklerine inandırıyorlar ve paralarını aldıktan sonra bir daha da ulaşılamıyorlar. Belge aldığı için sevinen kişiler de hem mesleğini yapamıyor hem de parasından oluyor. Bu kişileri sosyal medyadan tek tek tespit ediyoruz. Hepsi hakkında ilgili mercilere şikâyetlerimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Asgari ücretin 20 katına kadar ceza alabiliyorlar. Yaklaşık 40 bin liralık ceza ve sonrasında bu uygulamayı devam ettirdikleri takdirde hapis cezasına kadar gidebiliyor. Bu mesleği tercih eden ve sertifika sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız lütfen gittikleri kurumların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belgelendirilmiş olmalarına dikkat etsinler. Aksi takdirde ciddi sıkıntılar yaşamaları kaçınılmaz olacaktır” dedi.

GÜSEF Başkanı Kıyıcı, federasyon ve dernekler olarak üyelerinin çıkarları doğrultusunda çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !

Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.

Habere ait etiket tanımlanmamış.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Sonraki

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

Detay Tamam

Ekosektör - Ekonominin Güçlü Sesi

Pro

Reklam engelleme uygulamanız açık.

Bizlere destek vermek için uygulamayı kapatabilir yada ayarlardan funduszeue.info adresini beyaz listeye ekleyebilirsiniz.

mecidiyeköy yeni bayanlarşişli yeni bayanlarbakırköy yeni bayanlarhalkalı yeni bayanlaravcılar yeni bayanlarşirinevler yeni bayanlarbahçeşehir yeni bayanlartaksim yeni bayanlarbeşiktaş yeni bayanlarkartal yeni bayanlarkadıköy yeni bayanlarümraniye yeni bayanlaranadolu yakası yeni bayanlarmaltepe yeni bayanlarbeylikdüzü yeni bayanlarpendik yeni bayanlaravrupa yakası yeni bayanlarkocaeli yeni bayanlarantalya yeni bayanlarataköy yeni bayanlareskişehir yeni bayanlarfethiye yeni bayanlarsakarya yeni bayanlarmuğla yeni bayanlarmalatya yeni bayanlardenizli yeni bayanlarkonya yeni bayanlarkayseri yeni bayanlarankara yeni bayanlarbursa yeni bayanlarizmir yeni bayanlar

funduszeue.info
Visit funduszeue.info

Keywords: epilasyon, lazer epilasyon cihazı, easy, lazer epilasyon makinesi, easy lazer, Thermal Laze Epilasyon, Rıfat KIYICI, rifat kiyici, Kadıköy RK, RKTHERMAL

Created:
Expires:
Owner: Registration Private (Domains By Proxy, LLC)
Hosting company:Google LLC
Registrar:funduszeue.info, LLC
IPs:
DNS: funduszeue.info
funduszeue.info
funduszeue.info thumbnail

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.