facebook zaman tüneli kapatma / Facebook Zaman Tünelini Paylaşım Yapmaya Kapatma » TechWorm

Facebook Zaman Tüneli Kapatma

facebook zaman tüneli kapatma

Facebook zaman tüneli! Nasıl girilir, nasıl kapatılır?

Facebook'un yeni özelliği Timeline (Zaman Tüneli) ile profilinizin görünümünü çok daha detaylı bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.

Facebook, 'Profil' sayfasını baştan yaratarak geliştirdiği "Zaman Tüneli" sayfası ile milyonu aşkın kullanıcısına kendilerini çok daha farklı ve kapsamlı şekilde ifade edebilecekleri bir platform sunuyor. Facebook kullanıcılarının halihazırda kendileriyle ilgili paylaşmak istedikleri bilgilere yer verdikleri "Profil" sayfasının yerine geçecek olan "Zaman Tüneli" sayfasında kullanıcıların yaşamlarıyla ilgili tüm hikayeleri ve paylaşımları geriye doğru kronolojik sıra içinde yer alıyor.

Zaman tüneli nasıl çalışıyor?

Kullanıcıların, kendilerini ve yaşam hikayelerini diledikleri içerikte ve kapsamda, tek bir sayfada derlemelerini ve paylaşabilmelerini sağlayacak "Zaman Tüneli"nde, uygulamalardan gelen bilgiler de istenirse otomatik olarak yer alıyor.

Örneğin Facebook üzerinden müzik dinleyen bir kullanıcının dinlediği müziklerin bilgileri, eğer isterse doğrudan "Zaman Tüneli"ne eklenebiliyor.

Facebook'un yeni "Zaman Tüneli" sayfasının tasarımının üst bölümünde kullanıcıların kendilerini ifade eden diledikleri bir kapak fotoğrafının yer alacağı bir alan bulunuyor. Kullanıcılar diledikleri görsele yer vererek bir albüm kapağı gibi kendi zaman tünellerinin kapağını oluşturabilecek. Kapak fotoğrafını kullanarak çok yaratıcı profil fotoğrafları hazırlamak mümkün.

Facebook profilinizde Timeline'a geçen arkadaşlarınızı gösterip sizin de geçmenizi teklif ediyor. Bu teklifi kabul ettiğinizde zaman tüneli uygulamasına geçebiliyorsunuz

Nasıl kapatılır?

Facebook'ta bir kez zaman tüneline geçtikten sonra bir kez daha kapatma özelliği yok. Yani Facebook özellikleri kullanarak profilinizi eski halinize döndüremiyorsunuz. Bu durum dolandırıcılar için de bir kapı açtı. "Facebook zaman tünelinizi kapatın" şeklinde Facebook üzerinden mesajlar ve uygulamalar dönmeye başladı. Ancak bunlar spam uygulamalar ve çoğunluğu kimlik avlamaya yönelik. Bu yüzden zaman tünelinizi kapatıp eski haline dönmek için Facebook'tan resmi bir açıklama beklemek gerekiyor. Ancak Facebook yeni halinin Timeline odaklı olduğunu belirtiyor. Bu yüzden size zaman tünelinizi kapamayı vaat eden yazılımlardan dolandırılmamak için uzak durun.

Etiketlendiğiniz gönderileri görmek için Zaman Tüneli Onayının açılması

Bir arkadaşınız sizi Facebook'taki bir gönderide etiketlediğinde, bu gönderi profilinizde otomatik olarak görünür. Profilinizde görünmeden önce tüm gönderileri (arkadaşlarınızın gönderileri dahil) gözden geçirmek istiyorsanız Zaman Tüneli Onayı'nı açmanız gerekir.

Arkadaşınız olmayan biri sizi bir gönderide etiketlediğinde, Zaman Tüneli Onayı'nı açmamış olsanız dahi profilinizde görünmesi için gözden geçirmenize yönelik bir uyarı alacağınızı aklınızda bulundurun.

Zaman Tüneli Onayı'nın açılması veya Zaman Tüneli Onayı ayarlarınızın gözden geçirilmesi

  1. Facebook'un sağ üst kısmındaki profil resminize tıklayın.
  2. Ayarlar ve gizlilik'i seçin ve sonra Ayarlar'a tıklayın.
  3. Sol sütunda Profil ve Etiketleme'ye tıklayın.
  4. Etiketlendiğin gönderiler profilinde görünmeden önce onayına sunulsun mu? ayarını bulun ve en sağındaki Düzenle'ye tıklayın.
  5. Açık veya Kapalı'yı seçin.

Not: Zaman Tüneli Onayı sadece profilinizde nelere izin verildiğini kontrol eder. Etiketlendiğiniz gönderiler hâlâ Arama, Akış ve Facebook'taki diğer yerlerde görünebilir.

Hesap vârisleri için Zaman Tüneli Onayı:

Anıtlaştırılması durumunda hesabınızı yönetmesi için hesabınıza bir hesap vârisi de ekleyebilirsiniz. Hesap vârisiniz, etiketlenen gönderilerin Anma Gönderileri kısmında görünmesi için Zaman Tüneli Onayı'nı kapatabilir. Hesap vârislerinin neler yapabileceği hakkında daha fazla bilgi alın.

Profil ve Etiketleme ayarlarınızı görüntüleyin.

Facebookta zaman tüneli nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Facebookta zaman tüneli nasıl kapatılır?
  2. Facebook zaman tünelinde gizle ne demek?
  3. Facebook Yorum gizleme nedir?
  4. Zaman tüneli nasıl yazılır?
  5. Zaman tüneline kimler yazabilir?
  6. Zaman tünelinde fotoğraflarımı nasıl gizlerim?
  7. Gönderiyi zaman tünelinde gizle ne demek?
  8. Sadece ben profilde gizlendi ne demek?
  9. Facebook&#;ta yorum nasıl kaldırılır?
  10. Başkasının zaman tüneline nasıl girebilirim?
  11. Facebook duvar yazıları nasıl yapılır?
  12. Facebook zaman tüneline kimler yazabilir?
  13. Zaman Tünelime kimler yazabilir?
  14. Hareketler dökümü nerede?
  15. Facebookta görünürlük nasıl kapatılır?

Facebookta zaman tüneli nasıl kapatılır?

Facebook'ta başkalarının profilimde paylaşımda bulunmasını nasıl durdurabilirim?
  1. Aşağı inip Ayarlar'a dokunun.
  2. Hedef Kitle ve Görünürlük kısmına inin ve ardından Profil ve Etiketleme'ye dokunun.
  3. Profilinde kimler paylaşımda bulunabilir? seçeneğine dokunun.
  4. Sadece Ben'i seçin.

Facebook zaman tünelinde gizle ne demek?

Geçmişinizde artık paylaşmak istemediğiniz bir şey bulursanız, fareyi paylaşımın sağ üst tarafına getirin ve kalem simgesine, ardından "Zaman Tünelinde Gizle" seçeneğine tıklayın.

Facebook Yorum gizleme nedir?

Onu tıkladığınızda Herkese açık, Arkadaşlar, Şu kişiler hariç arkadaşlara, Arkadaşlarımın arkadaşlarına gibi seçenekler bulunur. Buradan Bu kısımda Sadece Ben seçeneği tıklanır. Böylelikle hiç bir arkadaşınız ya da arkadaşınız olmayanlar sizin profil fotoğrafınıza yorumyapamayacaktır.

Zaman tüneli nasıl yazılır?

Bir arkadaşınızın zaman tünelinde bir şey paylaşmak için:
  1. Haber Kaynağınızın en üstündeki simgesine dokunun ve bir arkadaşınızın adını girin.
  2. Zaman tüneline gidin.
  3. Gönderinizi yazmak için [Ad]'ın zaman tüneline yaz ifadesine dokunun.
  4. Paylaş'a dokunun.

Zaman tüneline kimler yazabilir?

Facebook'ta Ayarlar altına girip sol sütundan Zaman Tünelikısmına bakın. Ardından sağda ilk sırada Zaman Tüneliseçeneğinin karşısında 'Zaman tünelinde kimlerpaylaşımda bulunabilir?' ibaresini göreceksiniz. Eğer Facebook duvarınıza arkadaşlarınız yazabilsin istiyorsanız, Arkadaşlar seçeneğini seçmeniz yeterli.

Zaman tünelinde fotoğraflarımı nasıl gizlerim?

Profilinizde gizlediğiniz şeyleri (ör. gönderiler, fotoğraflar ve videolar) hareketler dökümünü kullanarak görebilirsiniz. Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine ve ardından adınıza dokunun. simgesine ve ardından Hareketler Dökümü'ne dokunun. Gözden geçirmek için Filtre'ye ve ardından Profilde gizlendi'ye dokunun.

Gönderiyi zaman tünelinde gizle ne demek?

Etiketlendiğiniz bir içeriğin zamantünelinizde görünmesini istemiyorsanız etiketi kaldırmanız gerekir. Bir etiketi kaldırdığınızda, gönderiartık zamantünelinizde görünmez. Ancak, gönderiHaber Kaynağı ve arama gibi Facebook'taki diğer yerlerde paylaşıldığı hedef kitle tarafından görülebilmeye devam eder.

Sadece ben profilde gizlendi ne demek?

Bu, başkalarının zaman tüneline gönderi yapmasını engeller. Bu, zaman tünelindeki içeriği kimlerin göreceğini ayarlar. "Sadece ben" seçeneğini seç. Bu, başkalarının zaman tünelindeki gönderileri görmesini engeller.

Facebook'ta yorum nasıl kaldırılır?

Bir Facebook gönderisinin altındaki yorumumu nasıl silerim veya düzenlerim?
  1. Yorumu içeren gönderiye dokunun.
  2. Gönderinin altındaki Diğer'e dokunun.
  3. Sil > Tamam'ı seçin.

Başkasının zaman tüneline nasıl girebilirim?

Bir arkadaşınızın zaman tünelinde bir şey paylaşmak için:
  1. Haber Kaynağınızın en üstündeki simgesine dokunun ve bir arkadaşınızın adını girin.
  2. Zaman tüneline gidin.
  3. Gönderinizi yazmak için [Ad]'ın zaman tüneline yaz ifadesine dokunun.
  4. Paylaş'a dokunun.

Facebook duvar yazıları nasıl yapılır?

Eğer Facebookduvarınıza arkadaşlarınız yazabilsin istiyorsanız, Arkadaşlar seçeneğini seçmeniz yeterli. Ama kimse yazmasın, sadece siz duvara yazıyazabilin istiyorsanız da 'Sadece ben' seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı yapmanızla birlikte artık hiç kimse duvarınıza yazıyazamayacak ya da fotoğraf atamayacak.

Facebook zaman tüneline kimler yazabilir?

Facebook'ta Ayarlar altına girip sol sütundan Zaman Tünelikısmına bakın. Ardından sağda ilk sırada Zaman Tüneliseçeneğinin karşısında 'Zaman tünelinde kimlerpaylaşımda bulunabilir?' ibaresini göreceksiniz. Eğer Facebookduvarınıza arkadaşlarınız yazabilsin istiyorsanız, Arkadaşlar seçeneğini seçmeniz yeterli.

Zaman Tünelime kimler yazabilir?

Facebook'ta Ayarlar altına girip sol sütundan ZamanTüneli kısmına bakın. Ardından sağda ilk sırada ZamanTüneli seçeneğinin karşısında 'Zamantünelinde kimlerpaylaşımda bulunabilir?' ibaresini göreceksiniz. Eğer Facebook duvarınıza arkadaşlarınız yazabilsin istiyorsanız, Arkadaşlar seçeneğini seçmeniz yeterli.

Hareketler dökümü nerede?

Hareketlerdökümünüz, Facebook'ta paylaştığınız şeyleri gözden geçirmenizi ve yönetmenizi sağlar. Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine ve ardından adınıza dokunun. Profil resminizin altındaki simgesine ve ardından Hareketler Dökümü'ne dokunun.

Facebookta görünürlük nasıl kapatılır?

Facebook'ta aktif durumumu nasıl açarım veya kapatırım?
  1. Önce simgesine dokunun.
  2. Ayarlar'a dokunun.
  3. Aktif Durum'a dokunun.
  4. Aktif Durumunuzu açıp kapatmak için Aktif Durumu Aç veya Aktif Durumu Kapat'a dokunun.

Facebook profili aramalara nasıl kapatılır? Facebook profil gizleme

Gizlilik ayarları Facebook kullanıcısı olan herkes tarafından tam olarak bilinmiyor. Kişisel verilerinizi herkesle paylaşmayabilirsiniz. Dilediğinizi engeller, dilediğinizi gizli yaparsınız. Hatta "Paylaştıklarımı kimler görebilir?" ayarlarından Facebook’taki paylaşımlarınızı kişiselleştirebilmeniz oldukça kolay. Tüm bu gizlilik ayarları Facebook’taki gizlilik alanından yapılır. İşte Facebook’ta gizlilik ayarları detayları

FACEBOOK GİZLİLİK AYARLARI

Facebook gizlilik ayarlarında yapabileceğiniz düzenlemeler aşağıdaki gibidir;

- Paylaşımlarını kimler görebilir?
- Sana kimler arkadaşlık isteği gönderebilir?
- Arkadaş listeni kimler görebilir?
- Facebook’ta kayıtlı e postanı aratarak seni kimler bulabilir?
- Telefon numaranla seni kimler bulabilir?
- Arama motorlarının (Google, Yandex vb.) profiline bağlantı vermesini istiyor musun?

Kısaca anlatmakgerekirse; Arkadaş listeni kimler görebilir? Ayarlamasını göreceksiniz. Bunun anlamı; “Kendi zaman tünellerinde arkadaşlıklarını kimlerin görebileceğini arkadaşların kontrol eder. İnsanlar senin arkadaşlığını bir başkasının zaman tünelinde görebiliyorlarsa, bunu Haber Kaynağı ve arama gibi Facebook'taki diğer yerlerde de görebilirler. Bunu Sadece ben olarak ayarlarsan, arkadaş listenin tamamını zaman tünelinde sadece sen görebileceksin. Diğer kişiler sadece ortak arkadaşlarınızı görebilecek .”

Tüm bu alanlarda seçebileceğiniz 4 seçenek vardır;

- Herkes
- Sadece Arkadaşlarım
- Arkadaşlarımın Arkadaşları
- Sadece Ben
- Özel

Hesabınızda sadece arkadaşlarım seçeceğini seçmeniz listenizde olmayanların o bilgileri göremeyeceği anlamına gelir. Arkadaşlarımın arkadaşları da geniş bir kapsamdır ve arkadaşlarınızın listeleri de bilgilerinize ulaşabilir. Görünmez olmak istiyorsanız birçok alan için sadece ben seçeceğini tıklamalısınız.

FACEBOOK’TA GÖRÜNMEZ OLMA

- Facebook hesabınızı açtıktan sonra sırası ile ayarlar ve gizlilik ayarlarını açın.

- “Senin Hereketlerin, İnsanlar Seni Nasıl Bulabilir ve Seninle Nasıl İletişim Kurabilir?” seçeneklerini düfunduszeue.info seçeneklerde aşağıdaki düzenlemeler yapılabilir. Ayrıca tüm gönderi ve etiketlenilmiş gönderiler de gözden geçirilebilir.

- 'Aramada beni kimler bulabilir?' bölümünde Facebook'ta kayıtlı e-posta adresinizi veya telefon numaranızı aratarak, kimlerin sizin profilinize erişebileceğini seçebilirsiniz.

- Eğer zaman tünelinde yaptığınız paylaşımların internet aramalarında görünmesini istemiyorsanız 'Diğer arama motorlarının zaman tüneline bağlantı vermesini istiyor musun?' seçeneğini 'Hayır' olarak işaretleyin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası