ps now türkiyeye nezaman gelecek / Playstation Yaz İndirimleri ve PS Store İndirimlerinin Şifreleri / Alışveriş - Moda / Milliyet Blog

Ps Now Türkiyeye Nezaman Gelecek

ps now türkiyeye nezaman gelecek

Playstation Now Ne Zaman Çıkacak?

Yayınlanan raporlara göre Sony, PlayStation Now ve PlayStation Plus&#;un melez bir sürümünü yılının bahar aylarında piyasaya sürecek.

Contents

PS Now Türkiye Ne Zaman Gelecek?

PS Now servisi şu anda Türkiye&#;de bulunmuyor. Sistem ABD, Kanada, belli başlı Avrupa ülkeleri, Japonya gibi sınırlı bölgelerde hizmet veriyor. PS Now servisinin &#;in Nisan ayı itibariyle 3,2 milyon aboneye sahip olduğu açıklanmıştı.

PS Now Türkiyede var mı?

merak edenler için türkiye&#;de us psn hesabı ile oynanabiliyor.

PS Now kaç TL?

Sony, şu anda PlayStation kullanıcılarına üç farklı üyelik seçeneği sunuyor: 12 Aylık üyelik ücreti: dolar. 3 Aylık üyelik ücreti: dolar. 1 Aylık üyelik ücreti: dolar.

PS Now hangi ülkelerde?

PlayStation Now ülkemizde ne yazık ki aktif değil. Hizmet şu anda ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Lüksemburg, Norveç, Portekiz&#;de kullanılabiliyor ve gün geçtikçe daha fazla ülkeye açılıyor.

PS Now Türkiye nasıl kullanılır?

PlayStation oyunları PC&#;de PS Now ile nasıl oynanır?

  1. Adım #1: Doğru Windows sürümünü kullandığınızdan emin olun.
  2. Adım #2: Bir DualShock 4 edinin.
  3. Adım #3: İnternet bağlantınızın yeterince hızlı olduğundan emin olun.
  4. Adım #4: PS Now platformuna abone olun.
  5. Adım #5: PS Now uygulamasını indirin ve kullanmaya başlayın.

PlayStation Now nasıl alınır?

Ülkemizde nasıl satın alabiliriz? Öncelikle TR PSN&#;de PS Now bulunmadığından, US ve UK PSN üzerinden alınabilir. Bunun için de genellikle PSN cüzdan bakiyesi veya direkt olarak PS Now aboneliği satın alabilirsiniz.

PlayStation Now hangi oyunlar var?

PlayStation&#;ın PlayStation Now isimli oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan servisine Ekim &#;de eklenecek oyunlar belli oldu.

7 Yeni Oyun

  • Amnesia: Collection.
  • Desperados III.
  • Fallout
  • Final Fantasy VIII Remastered.
  • The Last of Us Part II.
  • Victor Vran: Overkill Edition.
  • Yet Another Zombie Defense HD.
  • PS Plus Üyelik Nedir?

    PS Plus; üyelerine her ay indirebilecekleri iki adet PS4 oyununun yanı sıra çevrimiçi çok oyunculu oyunlara erişim, PlayStation Store&#;dan özel indirimler, oyun kayıtları için GB bulut depolama alanı ve Fortnite gibi oynaması ücretsiz oyunlar için kostümler ve oyun içi eşyalar dahil olmak üzere bonus içerik sunan

    PC PS nedir?

    Ps dosyası PostScript formatında kaydedilmiş resim dosyasıdır. Bu dosya formatını destekleyen bir yazıcı(printer) ile direkt çıkatılabilir, herhangi bir programa ihtiyaç kalmaz.

    Kraliçe lakapl&#; pop y&#;ld&#;z&#; Beyonce, yedi y&#;l aradan sonra ilk kez tek ba&#;&#;na turneye ç&#;kt&#;. Rönesans adl&#; dünya turnesi kapsam&#;nda ilk konserini &#;sveç'in Stockholm kentinde veren Beyonce'ye ilgi büyüktü. Peki dünya turnesi kapsam&#;nda Türkiye'ye ne zaman geliyor? Türkiye'ye gelecek mi? Ayr&#;nt&#;lar bu &#;ekilde:

    Stadyum turu 10 May&#;s'ta Stockholm'de ba&#;layacak ve 27 Eylül'de New Orleans'ta sona erecek.

    Renaissance , Beyoncé'nin Temmuz 'de ç&#;kard&#;&#;&#; yedinci stüdyo albümü. &#;ark&#;c&#;ya göre bu, bir albüm üçlemesinin ilk giri&#;i. Daha önce hayranlar&#;na yazd&#;&#;&#; bir mektupta, "Bu üç perdelik proje, pandemi s&#;ras&#;nda üç y&#;ldan fazla kaydedildi" diye yazm&#;&#;t&#;" Hareketsiz olma zaman&#;, ama ayn&#; zamanda en yarat&#;c&#; buldu&#;um zaman. Niyetim güvenli bir yer, yarg&#;laman&#;n olmad&#;&#;&#; bir yer yaratmakt&#;. Mükemmeliyetçilikten ve fazla dü&#;ünmekten ar&#;nm&#;&#; bir yer. Ç&#;&#;l&#;k atmak, sal&#;vermek, özgürlü&#;ü hissetmek için bir yer."

    May&#;s Stockholm, SE (Friends Arena)
    May&#;s Brussels, BE (Baudoin Stadium)
    May&#;s Cardiff, UK (Principality Stadium)
    May&#;s Edinburgh, UK (Murrayfield)
    May&#;s Sunderland, UK (Stadium of Light)
    May&#;s Paris, FR (Stade de France)
    May&#;s London, UK (Tottenham Hotspur Stadium)
    May&#;s London, UK (Tottenham Hotspur Stadium)
    Haziran 6: Lyon, FR (Groupama Stadium)
    Haziran 8: Barcelona, SP (Olympic Stadium)
    Haziran Marseille, FR (Orange Vélodrome)
    Haziran Cologne, DE (Rheinenergiestadion)
    Haziran Amsterdam, NL (JC Arena)
    Haziran Amsterdam, NL (JC Arena)
    Haziran Hamburg, DE (Volksparkstadion)
    Haziran Frankfurt, DE (Deutsche Bank Park)
    Haziran Warsaw, PL (Pge Nardowy)
    Temmuz 8: Toronto, CA (Rogers Centre)
    Temmuz Philadelphia, PA (Lincoln Financial Field)
    Temmuz Nashville, TN (Nissan Stadium)
    Temmuz Louisville, KY (L&N Federal Credit Union Stadium)
    Temmuz Minneapolis, MN (Huntington Bank Stadium)
    Temmuz Chicago, IL (Soldier Field)
    Temmuz Detroit, MI (Ford Field)
    Temmuz East Rutherford, NJ (Metlife Stadium)
    A&#;ustos 1: Boston, MA (Gillette Stadium)
    A&#;ustos 3: Pittsburgh, PA (Heinz Field)
    A&#;ustos 5: Washington, DC (FedEx Field)
    A&#;ustos 9: Charlotte, NC (Bank of America Stadium)
    A&#;ustos Atlanta, GA (Mercedes Benz Stadium)
    A&#;ustos Tampa, FL (Raymond James Stadium)
    A&#;ustos Miami, FL (Hard Rock Stadium)
    A&#;ustos St. Louis, MI (Dome at Americas Center)
    A&#;ustos Phoenix, AZ (State Farm Stadium)
    A&#;ustos Las Vegas, NV (Allegiant Stadium)
    A&#;ustos San Francisco, CA (Levi's Stadium)
    Eylül 2: Inglewood, CA (SoFi Stadium)
    Eylül Vancouver, CA (BC Place)
    Eylül Seattle, WA (Lumen Field)
    Eylül Kansas City, KS (Arrowhead Stadium)
    Eylül Dallas, TX (AT&T Stadium)
    Eylül Houston, TX (NRG Stadium)
    Eylül New Orleans, LA (Caesars Superdome).

    BEYONCE TÜRK&#;YE'YE GEL&#;YOR MU, NE ZAMAN GELECEK?

    Beyonce Türkiye'ye yak&#;n zamanda gelmiyor.

    Kaynak: harpersbazaar

    Playstation Yaz İndirimleri ve PS Store İndirimlerinin Şifreleri

    Konsol satın almaya korkan kişilerin birincil sebepleri oyunların fiyatlarıdır. Her bir oyuna iki yüz küsur lira ödemek göze korkutucu gelmesi doğaldır fakat durum aslında tam manasıyla öyle değil. Özellikle Sony firmasının Türkiye’ye verdiği destek, fiyat politikaları, yaptıkları kampanyalarla çıkış fiyatlarından oldukça düşük maliyetlere oyun elde etmek mümkün. Oyun çıkışından zaman geçtikçe bu indirimlerin miktarları da artıyor, yeni konsol alanlar için konsola özel oyunlar oldukça uygun fiyatlara sunulabiliyor. Bu yazıyla Sony firmasının indirim sürekliliğinden ve yaz indirimlerinden bahsedip, konsola olan korkuları biraz azaltacağımı düşünüyorum.

    Öncelikle PS Store Türkiye kapsamında ne zaman konsol edinirseniz edinin kesinlikle bir indirim dönemine denk geleceğinizi söyleyebilirim. Bu indirimler genellikle 15 günlük periyodlar halinde sıralanıyor. Bazı büyük indirimler 21 gün veya 1 ayı bulan sürelere yayılıyor, aynı kampanyada bazı oyunlar bir süre sonra kaldırılırken yeni oyunlar eklenebiliyor. Ayrıca “Haftanın Oyunu” adı altında haftalık bir indirim kampanyası sunuluyor. Bu kampanya bir aylık büyük indirimlerin sunulduğu sıralarda erteleniyor, 15 günlük kampanyalarda yineleniyor.

    Kampanya olmayan dönemleri son bir buçuk yıl için pek hatırlamıyorum. Çok çok Avrupa ile uyum sağlamak için birkaç günlük tarihsel kaydırmalar yaşanır ama kampanya eninde sonunda başlar. İsimlerinden ve özelliklerinden bahsetmek gerekirse Yaz, Kış, Sonbahar ve İlkbahar adı altında mevsimsel olarak sunulan kampanyalar bulunur. Yaz ve Kış olanlar biraz daha uzun sürebilir. Bunların dışında farklı tarihlerle verilen yıl içerisinde tekrar edebilen, Sony özel oyunlarının indirime gittiği Playstation’a özel kampanyası vardır, sadece konsola özel oyunlar sunulur. EA firmasına ait kampanyalar arada verilir, galiba Ubisoft firmasına ait bir etkinliğe de denk gelmiştim. Japon oyunları kampanyası, PS PLUS’a iki kat indirim kampanyası yine ara sıra tekrar eden kampanyalardır. Ayrıca Amerika’da başlayan alışveriş çılgınlığı Kara Cuma ve Yılbaşı kampanyaları mevsimi bilinen, oyunların altın dönemi sonbahar aylarını takip eden ve yeni oyunları içeren farklı kampanyalardır.

    Gelelim yazının yazıldığı dönemde, bir aylık bir zaman dilimini kapsayan büyük yaz indirimlerinde gözüme çarpan oyunlara. İlgilenenlerin kaçırmaması gereken, PS4 sahibi olmaktan çekinenler için faydalı olacaktır. Belirttiğim oyunlar dışında PS Store adresine girerek diğer indirime giren oyunlar da incelenebilir. Ayrıca bunlara bir süre sonra yenileri eklenecektir çünkü her oyuna ait kampanya bitiş tarihi farklılık gösteriyor.   

    Yaz İndirimlerinde Kayda Değer Gördüğüm Oyunlar:

    Gta V: (89 TL) Konsol –PC ayırt etmeksizin çoğu oyunseverlerin beğendiği bir oyun. Piyasaya sürüleli hayli süre geçmesinerağmen hâlâ çok satılanlar listesinde. Oynamamış olanlar için gayet iyi bir fırsat.

    Fifa (59 TL) TL lik fiyat çoğu kez indirime girdi. Yenisi gelene kadar minimum fiyatı bu olacaktır muhtemelen. Hikâye modunu merak edenler için gayet uygun fiyat ama yeni sezona az kaldığından miadını doldurmak üzere…

    Ratchet & Clank: (49 TL) Eğlenceli oyunları seviyorsanız, çocuğunuz varsa, gençseniz kaçırılmaması gereken yapımlardan. Tamamen Türkçe olması ayrı bir artısı…

    Battlefield 1 : (89 TL) Bana göre geçen senenin oyunu. Tadımlık ama çok aşırı kısa olmayan bir hikâye modu ve ömürlük multiplayer oynanışıyla vereceğiniz ücreti kesinlikle karşılayacaktır. Oyunu yeni edinen bir oyuncunun aylarını geçirebileceği bir yapım…

    Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: ( TL) Açık dünya ve Ubisoft oyunlarını sevenler için yeni diyebileceğimiz bir yapım. İlerleyen zamanlarda fiyatları daha fazla düşecektir ama bekleyenlerin, yirmi lira daha ucuzlasın demeyecek oyuncuların tercihi olabilir.

    Uncharted: The Nathan Drake Collection: (74 TL artı yüzde 10 ps plus) İlk kez Playstation konsola sahip olanlar için kaçırılmaması gereken bir koleksiyon. PS3 için çıkan serinin yeniden yapım versiyonu, tamamen Türkçe halde bu pakette sunuluyor, tek tek almak isteyenlere de indirimler geliyor ama takım halinde gayet ideal.

    STAR WARS Battlefront Ultimate Sürümü (29,99 TL) Miadını doldurmak üzere olan bir oyun daha fakat 30TL lik fiyatını sonuna kadar hak eder. Alan kişi sonbahara kadar oynayabilir. Bazı eksiklerine rağmen günler geçirilebilecek, grafikleriyle hayran bırakacak olan yapım bu fiyata denenmeyi hak ediyor.

    The Last Guardian (59 TL) Yıllardır beklenen yapım, bazı teknik sorunlarına rağmen piyasaya çıktı, bazı hataları düzeltildi, indirimler gördü, Türkçe altyazı sunuyor. Benzersin bir yapım, özellikle hayvanlarla aranız iyiyse güzel bir düş misali edinilebilir.

    Titanfall 2 (59 TL) Şansıma göre geçen senenin en iyi FPS oyunu ki sene boyunca çok özel oyunlar çıktı. Uzun uzadıya anlatmak isterim ama kısaca düşüncelerimi aktarmaya çalışacağım. Yukarıda Battlefield 1 yılın oyunudur diyebilirim dedim, e bu da FPS, nasıl en iyi FPS Titanfall 2 oluyor diye sorulabilir. Battlefield 1 komple bir oyun, tek kişilik hikâye modunu bitirince asıl olayı multiplayer başlar ve eğer ek paketlerini de edinirseniz daha uzun süre tazeliği yenilenecektir. Titanfall 2 ise harika bir tek kişilik senaryo ve tatmin edici multiplayer modunu beraberinde getiriyor. Call of Duty oynayanlar Titanfall 2’yi denerlerse akıcılığı rahatlıkla fark edeceklerdir. Tek kişilik bölümlerse bana Half Life 2 ‘yi anımsattı. Her bölümde farklı harita tasarımları ve yeni oyun dinamikleri sunarak oyunun verdiği tadı sonuna kadar taze tutuyor. Anlatmak fazla uzayacak, eğer FPS seviyorsanız kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun özellikle bu fiyatlar bir fırsat.

    Bloodborne (59 tl artı %10) Açıkçası oynamadım, biraz seyrettim ama namından gayet iyi haberdarım. Her oyuncunun rahatlıkla oynayabileceği bir oyun değil fakat isteyenler zamanla alışacak, tarif edilmez bir deneyim kazanacaklardır. Fiyatı merak edenler için uygun…

    Mortal Kombat XL (59 artı %5) Dövüş oyunlarını çok severim, özellikle Street Fighter’a ilk göz ağrım olması sebebiyle özellikle sempati beslerim ama Mortal Kombat X ve eklerini içeren XL versiyonu PS4’te oynadığım en sağlam dövüş oyunu diyebilirim. Son dönemdeki Tekken 7, Injustice 2 gibi oyunları denemedim ama Mortal Kombat’ı geçer mi bilemiyorum. 49 TL ye X, 59 TL ye XL versiyonu dövüşsevenler için harika rakamlar. Hikâye modu oldukça tatminkâr ve eğlenceli.

    DOOM (49 TL) Bilen bilir, FPS in babasıdır. Eskiden türe DOOM türü denirdi, yıllar sonra yeniden çıktı, gayet akıcı oynanış, güzel grafikleriyle eski eğlenceyi yeniden yaşattı. Gittikçe zorlaşan yapısıyla bulmaca çözmeden çılgınca eğlence sunuyor, 49 TL’yi hak eden bir yapım kesinlikle.

    KNACK (14,99 TL) Oğlumla oynadığım oyunlarda bahsetmiştim. Serinin ikinci oyunu gelmeden özellikle çocuğunu varsa 15 TL ‘ye gözü kapalı alınır. 

    NBA 2K17 (74 TL) Vadesi tükenmek üzere olan oyunlardan ama basketbol severler alsa uzun süre oynar, yenisi çıksa indirime girene kadar yine oynar. Modları hayli vakit harcatır, çok çok ucuz değil ama verilen parayı karşılayacak kadar zaman geçirtecektir.

    Batman: Arkham Knight (49 TL) Fiyatına göre dolu dolu bir oyun diyebilirim. Tekrarlanan görevler fazla kafa yormasın. Uzun süre oynanacak, harika grafikleri ve mekanikleriyle oynayanlara keyifli anlar yaşatacaktır. Yalnız yan görevleri  ana görevle birlikte bitirmekte fayda var özellikle şehre gizlenmiş işaretleri bulmak gerekiyor yoksa oyun bitmiyor, başıma geldi, son bölümü bitiremeden bıraktım, usandırdı çünkü Bilmececi’nin son görevine geçiş için sunduğu şartlar.

    The Order: (38,99 TL) PS4’ün çıkış oyunlarından, çok eleştirildi, çok yerildi ama TPS sevenler, hikaye sevenler, teknoloji görmek isteyenler 39 TL ye aradıklarının karşılığını rahatlıkla bulacaktır. Biraz kısa sürüyor deniyor ama tadında bırakan oyuncular için ideal bir deneyim fiyatına oranla.

    inFAMOUS Second Son (29,99 TL) Bu alınır işte, eğlenilir, tamamen Türkçe havası tadılır, tadı damağınızda kalır. Yeni PS4 sahipleri için çok güzel bir fırsat. 30 TL nizin karşılığını sonuna kadar verecektir.

    EA Aile Paketi Need for Speed - Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 -Unravel(74 TL) Oynamamışsanız bu oyunlarla bir yaz mevsimi geçirebilirsiniz tabii interneti olan bir ortamdaysanız. Gayet güzel bir paket, farklı ve eğlenceli oyunlar mevcut. Tek bir paketle uzun süre geçirmek isteyenler için çok uygun. Yarış, TPS ve platform bulmaca oyunu iç içe, özellikle NFS nin grafikleri hayran bırakacaktır.

    Rayman Legends (23,99 TL) Oğlumla oynadıklarımızda yine bahsettim, bizim ilk göz ağrımız. Sadece çocuklar değil, yetişkinlerin de eğleneceği, birlikte hoş vakit geçirilebilecekleri bir yapım. Fiyatı vereceklerinin yanında hiç kalır…

    Battlefield 4 Premium (29,99 TL) Eski bir yapım ama tüm ek paketleri, haritaları içerdiğinden alınması fiyatına bakıldığında saçma görülemez. Battlefield 1 ‘in eski havasından sıkılanlar için, multiplayer sevenler için, FPS savaş oyunlarını sevenler için 30TL lik fiyatı, multiplayer eğlencesiyle rahatlıkla edinilebilir.

    Gözüme çarpan, çoğunlukla oynadığım, beğendiğim oyunlardan kısa bilgiler sunmaya çalıştım. Yukarıda belirttiğim gibi kampanya bitiş tarihleri her oyuna göre değişim gösteriyor, yeni oyunlar da bir veya iki hafta sonra eklenecektir. PS Store adresinden göz atabilir, ilginizi çeken başka fırsatları yakalayabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler…

    Yazan: Emrah SUBAŞI

     

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası