mobile legends seviye atlama / En İyi Mobile Legends Taktikleri | funduszeue.info

Mobile Legends Seviye Atlama

mobile legends seviye atlama

Mobile Legends WiKi: Oyun geçen için ipuçları ve püf noktaları

Wise Geek → Oyun rehberleri → Mobile Legends: Rehberler bakış ve oyunun Sırları

MOBILE LEGENDS: BANG BANG, 1 Ekim tarihinde Asya şirketi Moonton tarafından geliştirilen ve yayınlanan, çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası (MOBA) türünde android için çok oyunculu bir mobil oyundur. Oyun türü: RPG. Makalede, EN İYİ oyunculardan seviye atlama ipuçlarını, geliştiricilerin oyuncuların sorularına verdiği cevapları, resmi web sitesinden yeni başlayanlar için kılavuzları ve oyunu geçme sırlarımızı özetledik. Dikkat, Wise Geek web sitesi sürekli güncelleniyor, bizi daha sık ziyaret edin.

İçindekiler

  1. Oyun İpuçları ve Sırları
  2. Rolüne göre en iyi kahramanların TOP
  3. En İyi Tank Kahramanları
  4. En İyi Assassin Heroes
  5. En İyi Okçu Kahramanları
  6. En iyi karakterlerin TOP


Mobil Efsaneler: Oyun İpuçları ve Sırları

Mobile Legends bir MOBA oyunudur. Diğer bir deyişle, oyuna girdikten sonra oyuncu hemen ana menüsüne gider. Burada kahramanlar, amblemler satın alabilir, ayarları yapabilir ve oyun modlarına girebilirsiniz. Maçlar 5’e karşı 5 oyuncudan oluşan takımlar halinde oynanır. Oyunda birkaç mod vardır:

Özel mod - burada oyuncular arkadaşlarını takıma davet ediyor. Bir taraftaki maksimum oyuncu sayısı 5 kişidir, belki daha azdır (ancak yalnızca bu modda). Burada takım becerilerinizi geliştirebilir ve madalya ve arkadaşlarınızın genel saygısı için savaşabilirsiniz.

Bilgisayara karşı oyuncular - mod, yeni başlayanların oyunun mekaniği, kahramanların eylemleri ve harita hakkında bilgi edinebilecekleri oyunun başlangıcında önemlidir. Savaş durumunu anlamayı öğrenin. Temel olarak burada yeni bir kahramana sahip olmayı öğrenebilirsiniz.

Normal maç - burada iki takım, her iki tarafta 5 kahramanla savaşıyor. Burada kimseyle ilgili pek şaka yok, bu oyunu ve karakterlerin becerilerini tanımanın bir sonraki adımı. Harita diğerlerinden biraz farklı. Sonuç olarak, kazanan takım kumbaralarına altın ve madalya alacak.

Dereceli oyun - burada oyuncular bir derecelendirme, madalya, yıldız ve yeni unvanlar kazanır. Kazananlar yıldız alır ve kaybedenler onları alır. Böylece oyuncular reytingi yükseltir. Oyuncunun sıralaması ne kadar yüksekse, sezon sonunda ödüller o kadar iyi olur.

Oyun mekaniği çok basit - bir takım 10 dakika içinde düşman üssünü ele geçirmeli ve elinde tutmalıdır. Üsse üç ana yoldan - çizgiler (üst, orta ve alt) boyunca ulaşabilirsiniz. Yollarda savunma kuleleri var (sadece ayakta durmuyorlar, düşmanlara oldukça önemli hasar veriyorlar). Seviye atlanacak iki nesne var - bir kaplumbağa ve bir lord. Ve iki yumurtlama noktası (her tabanda bir tane) çeşmelerdir.

Oyun, bir dizi aktif ve pasif beceriye sahip birçok farklı karakterle doludur. Her savaş için 1 şampiyon seçin. Savaş sırasında karakteri güçlendirecek ve oyuncuya önemli bir avantaj sağlayacak çeşitli şeyler satın alabiliyorsunuz. Kahramanlar, moda girdiklerinde, savaş sırasında artan 1 seviyeye sahiptir.

Mobile Legends: Oyun Açıklaması

Oyuna ilk girdiğinizde Arena’da bir kişi eğitiliyor. Savaş modu 5x5. Oyuncu öğreticiyi tamamladıktan sonra ana menüye geçer. Bir sonraki adım, sonsuz dinamik ve renkli maçlardır.

Oyunun ilk aşamalarında oyuncuya uygun bir karakter seçmeniz gerekiyor. Bir kişinin rahat ve rahat koşacağı. Takım tarafından oyuncuya ihtiyaç duyulacak. Bu tür karakterler pahalıdır, gerekli kahraman için biriktirmek uzun zaman alacaktır.

Kahraman satın almadan oynayabilir miyim? Oyuna ilk girdiğinizde, bir kişi, insanlarla bir maçta 1 galibiyete kadar koşacağı 1 temel nişancı alır. Sonra başka bir kahraman bulur. Bu iki karakterle Mobil Efsaneler dünyasına yolculuk başlıyor.

Ancak oyun, oyuncularına çok değer veriyor ve başarılı bir şekilde tamamlanması için oyuncunun bir sandık alacağı günlük görevler sunuyor. Bu sandıktan oyuncu periyodik olarak 1 ila 7 gün arasında oynayabileceği geçici şampiyonları çıkaracaktır. Böylece tüm karakterleri deneyebilir ve ardından en çok beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Oyunun işleyişini anlamaya başlamak için yeni başlayanlar ana menüden "Akışlar" sekmesine girebilir. Burada en iyi oyuncuların nasıl oynadığını görebilir, durumu haritada görmeyi öğrenebilir, uygun bir kahraman seçebilirsiniz.

Amblemler

Oyuncu, herkesin çeşmeye gönderdiği savaş alanında paçavra olmak istemiyorsa amblemlere özel dikkat gösterilmelidir. Ayrıca karakterin temel özelliklerini de arttırırlar. Oyunun başlangıcından itibaren iki takım amblem bulunmaktadır:

  1. Fiziksel - fiziksel hasarı olan kahramanlar için (örneğin oklar).
  2. Büyü - büyü hasarı olan kahramanlar için (örneğin sihirbazlar).
Amblemler, "Amblemler" sekmesini açmanız gereken "Hazırlık" sekmesinde bulunur. Baş karakterlerle beklemek ve amblemlere ekstra dikkat etmek daha iyidir. Kahramanların özelliklerini gerçekten artırıyorlar. 2 - 3 kahramanla oynamak, ancak güçlü amblemlerle yüklü bir karakter kalabalığının içinde koşmaktan daha iyidir, ancak bu kadar güçlü bir destek olmadan.

Yapı , maç sırasında bir kahraman için satın alınması gereken öğelerin listesidir. Burada profesyonel oyuncuların yapılarına gidebilir, karaktere uygun olanı kopyalayabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Oyuncuların araması bir montaj oluşturur. Eşyaların kazanımı maç sırasında gerçekleşir. Satın almak için çeşmeye dönmenize gerek yok. Her savaş farklıdır ve öğeler farklı olabilir.

Günlük görevler

Bu görevler, günlük olarak tamamlanması gereken standart faaliyetler listesinde verilmiştir. Örneğin, bir nişancı olarak oynayın, ormanda 5 canavar öldürün. Ayrıca ana menüde oyuncunun günlük olarak açması gereken önemli sandıkları olacaktır. Karakterleri daha güçlü hale getirecek kahramanlar için faydalı şeyler içerirler.

Oyun, oyuncuları günlük girişler ve görevler için iyi bir şekilde ödüllendiriyor. Bu nedenle, oyuncu oyunu oynamak konusunda ciddiyse, o zaman her gün oyuna dikkat etmeli, görevleri tamamlamalısın.

Ne sıklıkla kazanmalı?

Diğer herhangi bir oyunda olduğu gibi, Mobile Legends’ta da bir kişinin hangi kahraman için oynadığı önemli değil. Daha da önemlisi, ne yaptığını, nasıl yaptığını ve neden yaptığını anlayıp anlamadığıdır.

Kahramanlar bilgisi. Başarılı bir oyun için tüm kahramanları bilmek önemlidir. Oyuncunun bir karakteri diğerinden ayırması ve temel becerilerini bilmesi iyidir. Bu bilgi, oyunun çeşitli aşamalarında oyuncu için gereklidir.

Şampiyon seçimi. Maçtan önce her seferinde oyuncu savaşa gireceği bir kahraman seçer. Şu anda takım arkadaşları tarafından seçilen kahramanları gözlemlemelisiniz. Takımın hangi güçlü ve zayıf yönlerine sahip olacağını anlamak gerekir. Bu, kaç atıcının veya tankın savaşacağını saymakla ilgili değil. Hayır, karakterlerin yetenekleriyle ilgili. Şampiyonun seçimi bu bilgiye bağlı olmalıdır. Örneğin, oyuncu mükemmel bir mobil nişancı seçer ve ekibin geri kalanı yavaş bir kaplumbağadır. Bu durumda, daha yüksek hasara veya sersemletmeye sahip bir atıcı seçmek daha iyidir (düşmanı birkaç saniye hareketsiz hale getirme yeteneği).

Düşman. Düşmanı görürken kahramanları tanımak çok önemlidir. Oyuncu, önünde duran rakibinden ne bekleyeceğini bilirse, karakterinin becerilerine sarsılmaz, ancak sakince savaş taktikleri inşa eder. Burada kahramanların yeteneklerinin bilgisi işe yarayacak: rakip oyuncuyu hareketsiz hale getirebilir, takıma girebilir, arkadan sessizce yaklaşabilir, tüm kadroyu büyük bir beceriyle kaplayabilir mi? Ayrıca, oyuncu, ister ona güçlü bir ültimatom becerisi harcamaya değip değmeyeceğini, isterse onu çeşmeye götürmek için sadece birkaç basit saldırı yapıp yapmayacağını, her şeyden önce düşmanı neyin vuracağını bilecektir. Eşit olmayan bir rakip gördüğünüzde, sakin bir şekilde kuleye çekilebilir ve genellikle ona mana harcamazsınız.

Tüm karakterleri tanımak için daha sık oynamalı, kılavuzları, ipuçlarını izlemeli ve okumalısın. Daha sık pratik yapmaya değer. Zamanla yeni başlayanlar kahramanları anlayacak, şampiyonlarını nasıl yöneteceklerini öğrenecek ve maçta telaşlanmayacaktır. En önemli şey, durumu yeterince değerlendirmeyi öğrenmektir.

Harita

Hyper’nun arazide gezinmesi gerekiyor. Birçok oyuncu haritayı kazanmak için ek bir araç olarak görmek istemiyor. Ama boşuna! Haritayı, kulelerin, duvarların ve hatta çalıların yerlerini bilmek bir savaşın sonucuna ve bazen de bütün bir maça karar verebilir. Ekibinizin ve düşmanın ormanındaki her yolu bilmelisiniz. Zaman içinde geri çekilmek için bu gereklidir. Veya tersine, doğru anda bir çalıdan atlayın veya bir duvarın üzerinden uçun (bazı kahramanlar bunu yapabilir).

Haritanın bir köşesinde ciddi bir yoğurma başladıysa, oyuncunun olabildiğince çabuk savaş yerine gitmesi gerekir. Kahraman, çalılıklarda dolaşır, canavarlara ve duvarlara çarparsa, ekibine yardım edecek zamanı olmayabilir.

Veya bunun gibi: Oyuncu, kuleyi hatlardan birinde sakince yıkar ve ardından düşmanın kendi yönünde durduğunu fark eder. Oyuncuya hangi karakterin ulaşmaya çalıştığını bilerek, yolculuğunun süresini hesaplayabilir (manzarayı dikkate alarak) ve bu süre boyunca (gerekirse) bacaklarını kaldırabilir veya savaşa yeterince hazırlanabilirsiniz.

Mini harita

Oyuncular, zamanla, ister istemez araziye yönelmeye başlarlarsa, bir harita ve üzerinde noktalar bulunan küçük bir pencere, çoğu çok can sıkıcıdır. Bu yanlış bir yaklaşım! Mini harita, oyunda çok faydalı bir şeydir. Onu unutma. Aksine, onu sürekli izlemelisiniz. Sadece o anda ekranda olanlara odaklanırsanız, oyunu güvenle birleştirebilirsiniz.

Müttefiklerin durumunun nasıl olduğunu, rakiplerin nerede hareket ettiğini bilmek çok önemlidir. Belki şu anda, oyuncu düşmanın kulesini bitirdiğinde, yoldaşlarının yardıma ihtiyacı vardır - bu sadece madende görülebilir - haritada görülebilir. Veya bunun gibi: bitişik hatta bir savaş yapıldı ve ardından düşman oyuncunun bulunduğu yere yönlendirildi. Kahramanın şaşırmaması için sürekli olarak mini haritaya bakmanız gerekir. Şu durum da gerçekleşebilir: Oyuncu mini haritada düşmanı bulamaz. Sadece noktalar vardı, ama şimdi gittiler. Lord veya kaplumbağayı kontrol etmek gerekir, elbette orada olduklarından.

Hat seçimi

İdeal olarak, rol ayarı aşağıdaki gibi olmalıdır:

  1. En üst (üst) hatta, bir tank veya bir savaşçı savaşıyor.
  2. Orta hatta sihirbaz var.
  3. En altta, tetikçi ve destek savaşçısı savaşır.
  4. Bir tank veya savaşçı ormanın içinden geçebilir.

Tabii ki, bu her derde deva değil, sadece deneyimli oyuncuların tavsiyeleri. Oyunun başlangıcındaki en iyi seçenek, aşağıdaki kuvvetlerin hizalanmasıdır:

  1. Üst şeritte 2 karakter.
  2. Ortada 1.
  3. En alt satırda 2.

Oyuncu birdenbire iki müttefikin halihazırda orada duran kahramanın çizgisinde durduğunu fark ederse, o zaman başka bir hatta gitmeniz gerekir. Onurla hiçbir şey olmayacak, asıl önemli olan maçı kazanmaktır. İyi bir oyuncu bunun korkutucu olmadığını anlamalı, aksine kulenin altında tek başına durmak iyidir.

İlk olarak, üç düşman kahraman oyuncuya karşı gelirse, oyuncu bunun korkutucu olmadığını bilmelidir. Aksine mükemmel. Sadece kulenin altında durmanız ve sürüngenleri toplamanız gerekiyor. Kule ile birlikte, oyuncu üç düşmana mükemmel bir şekilde karşı çıkıyor. İkincisi, rakipler kulenin altına tırmanmazsa, savunmacı onları altınla büyük ölçüde atlar, çünkü oyunda eşit olarak dağıtılmaz.

Eğer oyuncu tek başına orta çizgiyi tutarsa ​​ve üç rakibi yenemeyeceğini anlarsa, o zaman müttefiklerinizden yardım istemeniz yeterlidir. Aslında sadece 1 yoldaşa ihtiyaç duyulacak.

Konumlandırma

Mobile Legends, takım tabanlı bir oyundur, her karakterin oyunda bir rolü vardır. Bu nedenle, bir şampiyon seçtikten sonra, gitmemeniz gereken yere gitmemelisiniz, ancak şu veya bu karakter için oynarken ne yapacağınızı açıkça bilmelisiniz.

Atıcı. Bu rolü seçtikten sonra haritanın etrafında acele etmemelisiniz, canavarlar için düşman bölgesine girmemelisiniz, kuleye tek başınıza tırmanmamalısınız. Atıcıların tankı takip etmesi veya bir destek karakteri ile koşması çok önemlidir. Eğer yüksek ruhlu bir katil siperden atıcıya uçarsa, korucu (menzilli savaşçı) hızla fıskiyeye uçacaktır. Atıcı öldürülürse, takım avantajı kaybeder ve önemli hasar kaybeder. Takım savaşlarında önce ateş etmemelisiniz. Rakiplerin büyük olasılıkla kadroya girip ikinci hattın kahramanlarına hızla ulaşabilen yakın dövüşçüleri vardır. Düşmanların kırılması için biraz beklemeli ve sonra onları tüm gövdelerden sulamaya başlamalısın.

Sihirbazlar. Oyuncu menzilli bir büyücünün peşindeyse, atıcılar için yazılan tüm ipuçları onun için geçerlidir. Tek fark, savaşta, atılım anında, atıcılardan biraz daha erken olan karakterlere ateş etmeniz gerektiğidir. Kahramanın rakipleri durdurma veya yavaşlatma yeteneği varsa bu gereklidir. İşlerin kalınlığına girmemelisiniz, yakın dövüş savaşçılarının güçlü sırtlarına tutunmak daha iyidir.

Savaşçılar ve suikastçılar. Bu karakterler dövüşün merkezine koşabilir, onlarla birlikte birkaç düşmanı çeşmeye götürebilirler. Ancak bunu yapmanız tavsiye edilmiyor çünkü kadro desteksiz kalacak. Bölünme için becerilerinizi kullanmak daha iyidir (rakip takımı birkaç küçük parçaya bölmek). Bu kahramanlar 1x1 düellolarda mükemmel olduklarını kanıtladı. Savaşçı için savaşan oyuncu bir takım savaşında nasıl davranacağını anlamazsa, bu tüm savaşı raydan çıkarabilir. Suikastçıların 3 taktik kullanmaları tavsiye edilir:

  1. Provokasyon - düşmanın takıma saldırmasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yapın. Bu durumda, rakipler tüm tugay ile savaşabilir.
  2. Bir anlık sürpriz - düşmanlar takıma saldırdı ve bir kavga başladı, katil şu anda çalılarda (veya başka bir sığınakta) saklanıyor. Ana görevi, düşmanın tüm saldırı becerilerini kullandığı anda kalabalığa girmektir.
  3. Koruma - karakter çok yavaşsa, sağlığı zayıf olan menzilli savaşçıları savunmalısınız. Bu gereklidir, çünkü beklenmedik bir şekilde en uygunsuz anda savaşa girebilecek katiller var.

Tanklar.Onlar olmadan başarılı bir maç yapamaz. Tankların görevi, rakiplerin saldırısını kendilerine çağırmaktır. Bu çok önemli! Tanklar zayıf ama çok fazla hasarla kahramanları örtecek şekilde tasarlanmıştır. Tanklar için oynayan insanlar her zaman tetikte olmalı ve doğru zamanda kendilerini atıcılara ve sihirbazlara kapatmalıdır. Her an ince karakterlerin yardımına gelecek şekilde savaşmak gerekiyor. Tank sadece savaşın kışkırtıcısı değil, aynı zamanda atıcıların ve sihirbazların arkasına saklanabilecekleri güvenilir bir duvardır. Tek bir rakip geçip menzilli dövüşçülerinizi kırmamalı. Savaş başlangıçta tasarlandığı gibi gitmediyse, tank, kendi canı pahasına da olsa takıma kulenin altına çekilmesi için zaman vermelidir. Yüksek hasara sahip ve güvenli bir mesafeden tanksız kahramanlar, sürüngenleri yenecek ve avantajlı bir pozisyon alacak. Doğru tanklar çok sevilir ve takdir edilir.

Yukarıdakilerin hepsini özetleyerek şu sonuca varabiliriz: iyi bir oyuncu, arazide gezinebilen, kuvvetleri doğru hesaplayabilen ve takımı doğru şekilde yönlendirebilen bir oyuncudur. Tüm beceriler hemen gelmez, bu nedenle hiper pratik yapmak, her modda daha sık oynamak, mümkünse her meslek için savaşmaya çalışmak önemlidir.

Amblemler

  1. Farklı roller için 9 set amblem oluşturuldu. İlk başta 2 setiniz var. Kalan 7 tanesi, hesabınız seviyeye ulaşır ulaşmaz kullanılabilir hale gelecektir. Her amblem seti sizi bir şekilde geliştirir.
  2. Her amblem setinin, Lv.1’den başlayarak kendi amblem seviyesi vardır. 1 (Lv. 60’a kadar). Her seviye yukarı, bazı kaynaklar ve BP gerektirir ve bir dizi özelliği artırır.
  3. Karşılık gelen amblem seti seviyeye ulaşır ulaşmaz her yetenek ağacının kilidi açılacaktır. Her 5 seviye için en başında ve daha sonra 1 yetenek puanı alırsınız. Böylece set seviyeye ulaştığında, bunlardan 7 tanesine sahip olacaksınız.
  4. Her amblem seti için Yetenek Ağacı’nın 3 adımı vardır. İlk 2 temel istatistikleri artırır, her yetenek Lv’ye yükseltilebilir. 3. Son aşama daha güçlü efektler verir. İçindeki her yetenek Seviye 1’e kadar yükseltilebilir. 1 yetenek puanı harcayarak seviyesini yükseltebilirsiniz.
  5. Yetenek kilidi açma kuralları: İlk aşamada herhangi bir kısıtlama yoktur. 3 yetenek puanına kadar yatırım yapabilirsiniz; İlk aşamaya 3 yetenek puanı yatırıldıktan sonra ikinci aşama açılacaktır. Ayrıca 3 yetenek puanına kadar yatırım yapabilirsiniz. Üçüncü aşamada sınırlama yoktur. Ancak, içindeki her yetenek tek bir seviyeye sahiptir ve ona sadece 1 yetenek puanı yatırılabilir.
  6. Yatırılan yetenek puanları sınırsız sayıda ücretsiz olarak iptal edilebilir. Noktaları sıfırlama düğmesi, numaralarının penceresinin yakınında bulunur. Birkaç farklı yetenek açıksa, üçüncü aşamada yeteneği değiştirmek için ilgili düğmeye tıklayarak yetenek puanlarını yeniden dağıtabilirsiniz.
  7. Her amblem seti için 2 yetenek sayfası vardır. İlk sayfa tüm oyuncular tarafından kullanılabilir, ikincisi sadece yıldız üyeler içindir. Her sayfa mevcut yapınızı saklar. Kahraman seçimi sırasında farklı amblem setlerinden ve yetenek sayfalarından seçim yapabilirsiniz.
  8. Özel niteliklerin açıklaması: 1) Hibrit Penetrasyon: her nokta fiziksel ve sihirli delişi 1 artırır; 2) Hibrit kurtarma: her nokta sağlığı ve mana yenilenmesini 1 artırır.

Zaferden sonra

1. Her maçtan sonra, her oyuncuyu savaş sırasındaki performanslarına göre puanlarla derecelendireceğiz. Kazananlar ve kaybedenler verilen puanlara göre sıralanacak ve bu puan maç başına hangi madalyaların verileceğini belirleyecektir.

2. Kazanan takımın oyuncuları en iyi ihtimalle skor sırasına göre kazanabilirler: "Maçın MVP’si", altın madalya, altın madalya, altın madalya, altın madalya; kaybeden takımın oyuncuları en iyi ihtimalle değerlendirme sırasına göre kazanabilirler: "Takım MVP’si", altın, gümüş, bronz madalya. Ancak, derecelendirilen (ve teoride) oyuncular belirli bir madalya almaları gerekiyorsa, ancak derecelendirmeleri minimum gereksinimleri karşılamıyorsa, o zaman otomatik olarak düşürülür. Özellikle kazananlar için, oyuncu madalyanın 1 kademesi düşebilir. Örneğin, değerlendirmeye göre bir oyuncu altın madalya alması gerekiyorsa, ancak aldığı puanlar açısından altın madalyaya ulaşmak için yeterli değilse, o zaman gümüş madalya alır. Kaybeden takımın oyuncuları, reyting için minimum puana ulaşmazlarsa, herhangi bir kısıtlama olmaksızın indirilebilirler, yaniOyuncunun puanlarının ve puanlarının, her madalya için asgari şartlarımıza göre kontrol edileceğini ve bu, bir kullanıcının ne tür madalyalar alabileceğini belirleyeceğini.

3. Kazananlar için, maçtaki en iyi oyuncu sıralamaya göre belirlenebilir, yani maçı kazanan takımdaki en iyi oyuncu olarak bitirdiğiniz sürece, kazanılan puanlar ne olursa olsun, maçtaki en iyi oyuncuyu alacaksınız. Kaybeden takım için, takımdaki en iyi oyuncu yalnızca en çok puana sahip olanlara verilecek, ancak aynı zamanda minimum altın madalya gereksinimlerimizi de karşılamalılar yoksa bir MVP almayacaklar.

4. Derecelendirme sistemimize göre, en iyi ihtimalle, kazanan takıma Maçın 1 MVP’si, 4 altın madalya verilecektir; en kötü durumda takıma Maçın 1 MVP’si, 2 gümüş madalya, 2 bronz madalya verilecek. Kaybeden takım için en iyi durumda 1 Takım MVP’si, 1 altın madalya, 2 gümüş madalya, 1 bronz madalya verilebilir; en kötü durumda takım 5 bronz madalya kazanabilir.

5. Verilen farklı madalyalar farklı madalya sandıklarına aktarılacaktır: Maçın MVP’si 10 madalya puanına, altın madalya 7 puana, gümüş madalya 5 puana, bronz madalya 3 puana eşittir. Takımın (kaybeden takım) MVP değeri bir altın madalyaya eşit olacak, dolayısıyla 7 puan olacak.

6. Kazanılan "Maç MVP’si" ve "Takım MVP’si" sayısı, her oyuncu için Savaş Bilgileri bölümünde özetlenecektir.

Nasıl Yerel Afiş çalışır :

  1. Yerel Liderler Sıralamasındaki sıralamayı belirleyen tüm veriler sizinle aynı bölgede bulunan tüm oyunculardan gelir. Tüm oyuncuların konumu, Gerçek Zamanlı Konum Belirlemeye göre belirlenir. Bu nedenle, Geolocation Services’in algılama özelliğini etkinleştirmesine izin vermeniz gerekir.
  2. Bulunduğunuz yerin Yönetim Seviyesine göre Liderler Alt Klasman, Orta Klasman ve Üst Klasmana bölünmüştür. (Yönetim seviyeleri ülkeye / bölgeye göre değişebilir, bu nedenle Skor Tablolarında 3’ten az bölüm olabilir).
  3. Her hafta sonunda, her oyuncu Pazartesi günleri 00’da (sunucu saati) Kahraman Puanları kazanır. Kahraman Puanlarının sayısı, oyuncunun Yerel Liderler Sıralamasına girip giremeyeceğini belirler. Mümkünse oyuncu, süresi 7 gün içinde sona erecek olan bir Onursal Unvan alacak. Oyuncular başlıklarını profillerinde yayınlayabilirler.

İlk 10 , Top Division’daki ilk 10 oyuncudur. Gerçek zamanlı Kahraman Puan istatistiklerine göre liste her ay güncellenir. Kadroda yer alan oyuncular, 1 ay sonra sona eren Üstün Ünvanı alırlar. İlk 10 listesi her ayın sonunda sıfırlanır. Yeni bir ay başladığında, oyuncular İlk 10 listesine yeniden girmek istiyorlarsa yeni maçlara katılmalıdır.

Kahraman Puanları nasıl artırılır ? Kahraman Puanları, öncelikle aldığınız her Kahramanın performansına bağlıdır. Her kahraman aynı varsayılan Kahraman Puanlarıyla başlar. Ancak, kaybettiğiniz savaştan kahramanın bazı puanlarını kaybedeceksiniz.

Kahramanın göstergesi nasıl azalır : Her yeni hafta, oyuncu derecelendirme modunda belirli bir kahramanı kullanamazsa, bu kahramanın göstergesi azalır. Ancak, oyuncu bu hafta bir Dereceli Maç oynarsa, Kahramanın Puanları normale dönecektir. Her sezonun bitiminden sonra Kahraman Puanları belirli bir seviyeye düşecektir. Kahramanın puanlarını yükseltmek için daha fazla dereceli maça katılmanız gerekecek.

İdari Bölüm Hakkında : Tüm oyuncuları bulmak için kullanılan harita, üçüncü taraf sağlayıcılar tarafından sağlanır. Bu sadece referans içindir.

Mobil Efsaneler: Rolüne göre en iyi kahramanların TOP

Mobil Efsaneler: En İyi Tank Kahramanları

Tigril

Mobile Legends’ın ilk karakterlerinden biri. Ancak Tigril, yaşına rağmen birçok oyun sever arasında popüler bir şampiyon olmaya devam ediyor.

Pasif beceri - her saldırıda rakiplerin fiziksel ve büyülü saldırılarına karşı direnci artırır.

1 yetenek maçın başında önemli hasar verir, buna ek olarak vurduğu tüm rakipleri yavaşlatır. Takım dövüşleri için çok faydalı bir beceri.

2 becerisi , düşmana olan mesafeyi hızla kapatmayı mümkün kılar. Aynı zamanda ona zarar veriyor. Beceri ikinci kez kullanılırsa, kahraman rakibi fırlatır. Bu yetenek, herhangi bir kahramanın nihai becerisini (ulta) bozabilir. Tigril henüz "Flash" ile çalışmadıysa, o zaman önce onu kullanabilirsin (hedefe olan mesafeyi azaltabilirsin) ve ikinci beceriyle, düşmanı korucularına doğru fırlatarak düşmanı vurabilirler.

Nihai yetenek , tankın yere devasa bir kılıç saplamasına ve böylece yetenek menzilindeki rakipleri kendine çekmesine izin verir. Bu sırada karakter düşmanları 1,5 saniye sersemletir.

Eksiler. Tank, düşman üzerinde çok fazla kontrole sahip harika bir takım oyuncusu. Ama çok öngörülebilir, eylemlerini tahmin etmek kolaydır. Bundan, ilk bakışta göründüğü kadar tehlikeli olmaz.

Chylos

Pasif beceri , bu şampiyona kazanılan mana birimi başına 1,5 sağlık puanı verecektir. Karakterin manası aniden tükenirse, yeteneklerini kullanmak için XP’sini harcayacaktır. Bu kahraman hızlı savaşlar içindir, çünkü hem mana hem de sağlık onun için her zaman düşük olacaktır. Ancak bu beceri her an yardımcı olabilir.

1 yetenek - rakipleri 1 saniyeliğine sersemletir ve hasar verir. Bu beceri, yalnızca tank düşmana yakın mesafede ise çalışır. Karakterin düşmana yeterince hızlı yaklaşabilmesi iyi.

Beceri 2, bir takım savaşı için harikadır. Şöyle çalışır: kahramanın etrafında bir yenilgi halesi belirir. Bu alanda yakalanan tüm düşmanlar hasar alır, yavaşlar ve saldırı hızı düşürür. Aynı zamanda, takip eden her saniyede bu etkiler yoğunlaşır. Beceri, kitlesel kavgalar için çok kullanışlıdır.

Ulta , tüm ekibin, kahramanın yarattığı yolda inanılmaz bir hızla ilerlemesine izin verir. Yeteneğin bir başka artısı da düşmanın bu yolda yavaşlamasıdır. Chylos, düşmanlardan şifa alacak ve yavaşlamalardan etkilenmeyecek.

Karakterin dezavantajı aşırı mana tüketmesidir. Sürekli üsse geri dönmelisiniz, çünkü XP sonsuz değildir.

Minotaur

Şu anda çok popüler bir karakter.

1 beceri Minotaur’a inanılmaz bir manevra kabiliyeti kazandırır ve hedefle olan mesafeyi azaltmanıza, ona hasar vermenize, rakibi belirli bir alanda yavaşlatmanıza olanak tanır.

Beceri 2 , karaktere ve boğaya yakın arkadaşlarına sağlığı geri kazanmanıza izin veren klasik bir vampirdir. Minotaur öfke içindeyse, otomatik saldırılardan kurtarma gerçekleşir ve bu da büyük bir savaşta çok yardımcı olur.

Ulta - Minotaur yere 3 güçlü vuruş yapar. Bu isabetlerle düşmanın sağlığı kaybolur çünkü isabetlerle yavaşlama, hasar, sersemletme ve saf hasar etkinleştirilir.

Kahramanın eksileri Tigril’inkilere çok benziyor. Şampiyonun öngörülebilirliği, rakiplere manevra yapma zamanı verir. Ayrıca, Minotaur’un Fury’yi sürekli sürdürmesi gerekiyor. Ancak bu durumda güçlü rakipler koyacak ve takıma mümkün olduğu kadar yardım edecek. Ancak Öfke azalır azalmaz tüm beceriler en aza indirilir.

Johnson

Eşsiz bir karakter bir arabadır - bir transformatör. Becerileri ne manaya ne de ultiye bağlı değil. Manası yok. Çok hareketli bir kahraman ve mükemmel bir çok yönlü dövüşçü.

Pasif beceri , Johnson’a sağlık seviyesi% 30’a düştüğü anda bir kalkan verir. Kalkanın boyutu çok büyük.

1 beceri, düşmanları yavaşlatır. Johnson, anahtarını makul bir mesafeye fırlatır, ardından becerinin alanı belirir. Bu bölgedeki tüm düşmanlar şaşkına döndü. Anahtar, uçarken düşmana büyü hasarı verir. Kahraman, kaçan rakibin peşinde anahtarı atabilir, anahtarı herhangi bir yöne atabilirsiniz, eylemler duruma bağlı olacaktır.

2 beceri - düşmanları yavaşlatan ek hasar verir. Ayrıca otomatik saldırılarla savaşabilir ve düşmana bir anahtar atabilirsiniz. Hasar, normal vuruşlardan daha yüksek.

Ulta , Johnson’a arabaya dönüşme, kokpite 1 müttefik koyma ve nereye giderseniz gidin haritada yarışma yeteneği verir. Düşmana bu biçimde çarpan Johnson, ona uyuşma ve hasar verir. Kazadan sonra bir süre sonra düşmanın yavaşlayıp hasar alacağı küçük bir krater oluşur.

Johnson, haritanın herhangi bir yerinde hızla kurtarmaya gelebilir, düşmanı görünüşüyle ​​sersemletebilir ve ardından 1 yetenek bırakabilir (bu da kampı uzatır). Ardından, düşmanı yavaşlatacak (eğer hala yaşıyorsa) beceri 2 kullanılması önerilir. İzine kocaman bir anahtar atarak kimsenin gitmesine izin vermeyecek. Kahraman Alice’i ortağı olarak seçtiyse, düşmanlar kulelerden hiç uzaklaşmayabilir. Kısacası, bu tankın herhangi bir dezavantajı bile yok.

Gatotkach

Bu tanktan tüm atıcılar nefret ediyor. Bu karakter savaşın en yoğun noktasına girebilir. Sıradan insanlarda kahramana Gatot denir.

Bu şampiyonun pasif yeteneği , kaybedilen sağlığı fiziksel savunmaya dönüştürür ( birime kadar). Ayrıca, bu beceri sayesinde Gatoth, büyük bir sağlık kaynağı olan bir düşmana saldırırsa sağlığını iyileştirecektir.

1 beceri , şampiyonun önünde saldırıya geçmesine izin verir, böylece düşmana önemli hasar verir ve onu yavaşlatır. Rakipler etkilenen bölgede kalırsa, etki alanını terk edene kadar kademeli hasar alır ve yavaşlar. Bu yetenek Gatot’un uzaktan üretiyor ve rakipler tanka gizlice yaklaşırken korucular tarafından vurulacaklar.

2 Beceri Kahraman, ileriye doğru büyük bir sıçrama yapar, bu da engellerin üzerinden atlamasına izin verir. Şu anda rakiplerinin dikkatini çekiyor. Becerilerini kullanıp hareket edemezler. Sadece otomatik saldırılarla ve sadece Gatot’a karşı vuracaklar. Gerçek tank! Aynı zamanda, Gatot bir blok gibi durmayacak, ancak rakiplerine somut bir geri tepme verecek.

Ulta. Gathoth büyük bir mesafe atlar ve iniş alanında iyi bir etki yarıçapı olan bir huni oluşturur. Aynı zamanda rakiplerini farklı yönlere iter, ardından düşmanları huninin ortasına taşır. Bu gururlu savaşçı, kendisine ateş açarak rakiplerinin planlarını kolayca boşa çıkarabilir.

Mobil Efsaneler: En İyi Assassin Heroes

Gossen

Bu karakter gerçek bir katil, tüm eylemleri ve becerileri düşmanları yok etmeyi amaçlıyor.

Bu şampiyonun her zamanki anlamında nihai bir yeteneği yok. Düğmeye basıldıktan sonra hasar vermez. Bu beceri, tüm yetenekleri yeniden şarj eder ve karakterin uzun bir mesafeye atlamasına izin verir.

1 beceri , Gossen’in düşmana olan mesafeyi hızla kapatmasına veya bacaklarını kaldırmasına izin verir. Beceriye tıkladıktan sonra, Gossen bıçağı belirtilen yönde fırlatır. Herhangi bir hedefi vururken beceriyi yeniden kullanırsanız, kahraman düşmanın arkasına aktarılır.

Beceri 2 , kahramanın her biri önemli hasar veren 5 bıçak atmasına izin verir. Hasar hem uçuş sırasında hem de geri dönerken verilir. Bıçaklardan birinin vurduğu bir düşman yavaşlatılır.

Pasif beceri. Becerinin her 3 kullanımından sonra, otomatik saldırı şampiyonun sağlığını yeniler ve rakibe ek hasar verir.

Eksileri . Pek çok insan bu karakteri sevmez, çünkü yetenekleri yavaş yavaş ortaya çıkmalıdır. Oyuncu olağanüstü olmalı ve durumdan nasıl yararlanacağını bilmelidir. Onunla yıldırım hızıyla doğru kararlar vermelisin.

Helcart

Uzun zamandır bahsedebileceğiniz çok etkileyici bir karakter. Yeteneği sayesinde, bu yarı kedi düşmanı korkutabilir.

1 beceri - hiçbir yerden atlamayı ve aniden ciddi hasar vermeyi mümkün kılar, sağlığın yarısını alır. Düşmanı vuran Helcart, onlara Sessizlik etkisini uygular. Nihai beceriden sonra bu beceri kullanılırsa, rakip de yavaşlatılabilir.

Hayvan , 2 beceriyle rakiplerini delip birden fazla hedefi aynı anda yaralar açan bıçaklar fırlatır. Maksimum hasar için Helkart’ın 4 bıçak biriktirmesi gerekiyor. Bu otomatik saldırılarla yapılır, orman canavarlarını bile kullanabilirsiniz. Düşmana saldırırken yanınızda 4 kılıç bulundurmanız gerekir, o zaman hasar çok büyük olur.

Kahramana uzun mesafeden saldırırsa pasif yetenek düşman haline gelecektir. Helcart düşmana yaklaşmaya çalışırken beceri harika çalışıyor.

Ulta - rakiplere büyük tam bir körlük uygular.

Bu şampiyonun dezavantajı, çok uygun bir kişinin bu kahramanla oynaması gerektiğidir. Burada durumu doğru bir şekilde değerlendirmeniz, düşmanın becerilerinde gezinmeniz, haritayı bilmeniz ve sadece becerilerle uğraşmanız gerekmiyor. Bir karakterin 1 becerisiyle kalabalığın içine girmesi durumunda geri çekilemeyeceğini hatırlamakta fayda var.

Suikastçıları kovalayan oyuncuların büyücüleri ve atıcıları hedef aldığını belirtmek gerekir. Bu nedenle, bir takım savaşı sırasında bu tür kahramanlar daha sık etraflarına bakarlar ve katillerini veya tanklarını ellerinde tutarlar.

Mobil Efsaneler: En İyi Okçu Kahramanları

Iritel

Bu, ilginç oyun mekaniği ve büyük hasarı olan çok iyi bir nişancı oyunudur. Kahramanın ayırt edici bir özelliği, haritada hareket ettiği dev bir kaplandır. Bu sadece bir mobil karakter değil, aynı zamanda çok hızlı.

Kullanarak. 1 beceri Iritel düşmanın savunmasını azaltır ve bu, arkadaşların daha fazla hasar vermesini sağlar. Kızın 2 yeteneği, düşmanları belirli bir yarıçapta yavaşlatır. Nihai beceri, kahramanın hasarını artırmanıza izin verir ve belirli bir alanda küçük bir süre için vurmayı mümkün kılar. Bu durumda, Iritel hareket halindeyken çekim yapabilir. Kahraman olarak oynarken sürekli tankın arkasında olmalısın. Tankın rakipler üzerinde kontrolü olması daha da iyi.

Taktikler: Karakter yavaşlama kullanır, ardından tank düşmana koşar. Nişancı 1 beceri kullanır, ardından nihai yetenek. Önemli olan rakiplerin karaktere yaklaşmasına izin vermemek. Kızın hızı sayesinde kolayca manevra yapabilirsiniz.

Eksiler. Iritel’in bir çıkış yeteneği yok (zıplama ve kısa çizgi), bu nedenle etrafı rakiplerle çevrelenmişse kötü bir zaman geçirecektir. Kahraman hiçbir zaman dövüşen bir karakter olmadı, ama onunla oynamak çok ilginç.

Moskov

Kahramanın pasif yeteneği onu çok tehlikeli bir düşman yapar. Zayıflığı küçük bir saldırı menzili, atış mesafesi sadece yakın dövüşçüleri vurmayı mümkün kılıyor. Ama daha fazlasına ihtiyacı yok. Gerçek şu ki pasif, ana hedeflerin arkasındaki rakipleri vuruyor. Başka bir deyişle, Moskov tanka vurarak ona hasar verir ama aynı zamanda tankların arkasındaki atıcıları da etkiler. Bu nedenle, bir takım savaşında, ilk rakip hattına ve ikinci hatta bakma yeteneğine güvenle vurabilirsiniz. Aynı başarı ile düşmana vuramazsınız, onun sürünmelerine ateş edebilirsiniz.

Kullanarak. Moskov önce rakibini temel saldırılarla hazırlar - 1 beceri hedefe olan mesafeyi azaltır ve 2 beceri pahasına düşmanın arkasına taşınır. Bu beceri aynı zamanda rakip olacak. Sersemletme işe yaramazsa ve düşman ayrılmaya çalışıyorsa, Moskov nihai becerisine döner. Tüm haritada uçabilen bir mızrak fırlatarak yol boyunca tüm rakipleri yener. Bu beceri, bir kurbanı bitirmek veya bitişik hatlardaki müttefiklere yardım etmek için iyidir.

Eksiler. Maçın başında Moskov çok zayıf. Bu karakter oyunun ilerleyen safhalarında ortaya çıkıyor. Küçük bir saldırı menzili de eksi karakter olarak kabul edilir. Ve beceri 2 doğru kullanılmalıdır.

Hanabi

Bu nişancı, sabırlı oyuncular için yapıldı çünkü tüm haritada zıplama, çizgi ve mızrak yok. Maçın başında, oyuncunun şeritte boş bir yere oturması, canavarları ve sürüngenleri yavaşça öldürmesi, düşmanı kavgaya kışkırtmaya yanıt vermemesi gerekir. Maçın sonunda bunu tamamlayan mütevazı kız, sonsuz hasarla katil bir nişancıya dönüşecek. Önemli olan takımda bir tank olması, aksi takdirde hiçbir şey işe yaramayacak. Hanabi oynamak teoride basit ve pratikte zordur.

Teori: Kahraman tankın arkasına saklanır, savaşın başlamasından sonra şampiyon en yakın düşmana hasar verir. 1 beceri kullanarak, ateşin yapıldığı hedeften yakındaki diğer rakiplere füzeler gitmeye başlar. Sonuç olarak, Hanabi tanka vurur ve tüm rakip takım vurulur. Ayrıca, kızın kendisi de ultiyi kullanarak bir takım savaşı başlatabilir. Hanabi, onun sayesinde vurduğu düşmanı hareketsiz kılar ve ardından diğer rakiplerin üzerine geçer. Bunu yapabilirsiniz: Takım düşman kadrosuna koştu, Hanabi hasar verdi. Herkes, çeşmede tüm rakipler!

Alıştırma: Hanabi oynamak için çok nadiren her şey yolunda gider. Öyleyse tank yok, varsa, o zaman kolsuz. Düşman ekibi çok hareketli olabilir. Belki de düşmanın atıcıyla olan mesafeyi kısaltan bir atılımı vardır ve Hanabi’nin uzaklaşmak için bir hamlesi yoktur. Ama takım iyi karşılaşırsa, Hanabi oynamak bir zevktir.

Bulut

Muhteşem Aladdin’e benzeyen ilginç bir genç dövüşçü. Evcil maymunu Dextor her yerde onun peşinden koşar. Sadece koşmakla kalmaz, aynı zamanda düşmana da (sahibi tarafından öldürülen) kötü hasar vermez. Maymun, Bulut’un hasarının% 30’una hasar verir. Bu nedenle, Cloud’un yapısı saldırı ve saldırı hızı için gidiyor. Bulut çok hareketli ve çevik bir kahramandır.

1 beceri - Belirli bir mesafedeki bulut, birkaç rakibin hareket hızını ve saldırı hızını alır. Kahraman, seçilen yüzdeyi koruyarak daha da hızlı hale gelir.

2 yeteneği , Cloud’a rakiplerin kulesinin altında savaşma yeteneği verir. Kuleye veya düşmana zarar verecek bir Dextor hologramı bırakır. Bir numara var: çalılardaki yerel kulenizin yanına bir hologram koyabilirsiniz. Savaş atıcının senaryosuna göre gitmediyse tekrar 2 beceriye basarak hologram ile yer değiştirebilir ve ayaklarınızı savaş alanından hızlıca kaldırabilirsiniz. Rakipler holograma yaklaşırsa, 3 saniye sonra Cloud etkinleştirilmiş bir nihai ile geri dönecektir.

Ulta. Burada her şey basit, çevrenizde artan hasar. Ve hem Cloud hem de Dextor ateş ediyor. Nihai sırasında diğer becerileri kullanabilirsiniz. Eşyaların eylemi hem kahraman hem de küçük arkadaşı için geçerlidir. Maymun hasarı ayrı bir hasar olarak kabul edilir, bu nedenle ayrıcalıklar bölünmez, aynı şekilde dağıtılır.

Eksiler. Oyunun başında çok düşük hasar. Nihai, Cloud hala bir nişancı olduğu için çok fazla sağlığı yok ve düşman kalabalığına uçma ve tüm rakipleri 4 sandıktan su verme arzusu çok büyük. Ancak sağlık buna izin vermiyor. Kalabalığın içinde yatmaktansa savaşın yanından kahramanı almak daha iyidir.

Mobil Efsaneler: En iyi karakterlerin TOP

Mobil Efsaneler: Hanzo Rehberi

Pasif beceri. Hanzo’nun manası ve enerjisi yok, kan yoluyla yenileniyor. Bu nedenle, tüm becerileri onu yenilemeyi amaçlamaktadır. Hanzo yakınlarında herhangi bir sürüngen ölürse, her birinden 2 damla kan alır. Ve kahramanı öldürürse 10 damla alır. Nihai yeteneği etkinleştirmek için kanın kendisini kullanır.

1 beceri. Hanzo, 5 vuruş yaptıktan sonra bir sürüngen veya orman canavarını özümseme fırsatı bulur. Emilim 10 damla kan verir ve Henzo tüm öldürme bonuslarını kazanır.

2 beceri. Hanzo yere bir kılıç saplar ve etkilenen bölgede anında küçük hasar verir ve zamanla hasar verir. Bu beceriden kahraman kanla beslenir. Ulta. Hanzo, parametrelerde bir kahramana eşdeğer olan bir şeytan çıkarır. Aslında, bu onun kopyası, ancak ek becerilerle. Beceri kullanılırken, hareket hızı% 20 artar. İblis öldürülürse, Hanzo’ya geri döner, onu sersemletir ve yavaşlatır. Oyuncu ultiye tekrar basarsa, iblis kahramanın vücuduna geri döner. Beceri kullanma süresi dolduysa, vücut şeytana doğru uçacaktır.

Montaj

Amblem, hızlanma yeteneğine sahip bir atıcıdır. Veya 1 dalın güçlendirilmesi ile orman için bir amblem alın.

Yetenek - "İntikam".

İnşa etmek:

  1. Seviye 2 Orman Baltası - düşmanı yavaşlatır.
  2. Yürüyüş Botları - hareketi hızlandırın.
  3. Crimson Ghost - Temel saldırıların hızını artırır.
  4. Fırtına kemeri - kahraman rakibe bir yavaşlama ve kahramana biraz sağlık ve zırh uygular.
  5. Windspeaker - Seyahat Hızı.
  6. Korozyon halkası - düşmanı otomatik saldırılardan yavaşlatır.
  7. Berserker Rage - kritik vuruş şansını% 60 artırır, ek hasar verir.

Taktikler

Maçın başında ormanı temizleyerek başlamalısınız. Düzgün bir şekilde eşitlenirse, Hanzo maçın ortasında neredeyse ölümsüz hale gelir. Kulenin altından bir iblis gibi sakin bir şekilde ayrılır. İlk önce kan doldurulur, sonra vücut için tenha bir yer bulmanız, ultiyi etkinleştirmeniz gerekir. İplik kırmızıya dönerse, kahramanın gövdesi ile iblis arasındaki bağlantı ipini dikkatlice izlemelisiniz, o zaman vücudun başı dertte demektir.

Mobil Efsaneler: Alucard Rehberi

Pasif beceri "Takip". Tek bir hedefe saldırırken, hasar 2 hedefe saldırmaktan biraz daha yüksektir. Yeteneği kullanıp standart saldırıya tıkladıktan sonra, Alakurd hedefe doğru atılır ve daha fazla hasar verir.

1 beceri "Zemini yok etme" - Alakurd sıçrama yapar, hasar verir ve hedefi biraz yavaşlatır. Beceri, engellerin üzerinden atlamanıza izin verir.

2 beceri "Dairesel vuruş", bir daire içinde büyük hasar veren yaygın bir beceridir. Pasif beceri ve savaş başlatma için kullanılır. Nihai uygulamadan önce uygulanmalıdır.

Ulta "Bölme Dalgası" - hasarı artırmaz, ancak vampirizmi artırır. Ek olarak, diğer becerilere sahip vampir de daha iyi çalışır.

Montaj

Amblem, orman ve suikastçı arasında bir seçimdir.

Seçme yeteneği:

  1. "İntikam"
  2. "Flash"
  3. "Zayıflayan"

İnşa etmek:

  1. Avcı Bıçağı - Raptor’un Palası’na yükseltilebilir.
  2. Sonsuz savaş - vampirizm, ayrıca elden gelen saldırılardan% 70 beceriler kullandıktan sonra saf hasar (beceri kullanmadan).
  3. Savaşçının botları - fiziksel saldırılardan korunma.
  4. Berserker Rage - kritik.
  5. Haas Claws - Düşük sağlık yüzdesine sahip vampirizm.
  6. Kıyametin kraliçesinin kanatları - sağlık% 40’ın altına düştüğünde saldırmak için% 15, XP’ye birim artar, büyülü ve fiziksel savunmayı ve fiziksel vampirizmi% 15 artırır.
  7. Despair Blade - Saldırıları maksimuma çıkarır.
  8. Ölümcül bıçak - aynı vampirlere karşı.
  9. Hunter strike - saldırı hızını artırır.
  10. Altın göktaşı - savaşta bir kalkan verir.

Taktikler. Kahramanın nitelik kazanması tavsiye edilmez. Oynamayı öğrenmelisin. Alakurd’ün yönetimi basit olmasına rağmen alışkanlık gerektirir. Sürekli olarak düşmanın kontrolünü ele geçirecek bir tanka ya da kontrolü kendisine veren bir karaktere ihtiyaç duyar. Alakurd, becerilerle yalnızca büyük hasar verir. Rakiplerin sağlığı minimum düzeyde delmesine izin vermeyin. Ormanda savaşmak daha iyi, ama savaşı uzatmamak.

Mobil Efsaneler: Selena Rehberi

Selena’nın becerileri, şekline bağlıdır.

Selena elf becerileriWasteland Cadı Becerileri
Pasif beceri "Simbiyoz" - bu beceri her iki formda da bir kombinasyon başlatır.
Bir düşmana hasar verirken, Selena ona bir işaret asar, 1 rakibe en fazla 2 parça koyabilirsinizCadı, elinden hasar verdiğinde veya 1 beceride daha fazla hasar verdiğinde, işaretli düşman daha fazla hasar alır.
Ulta "Reenkarnasyon"
Selena, Cadı formuna dönüşür ve savaşta% 30 ve% 25 oranında acele eder. Cadı’nın becerileri elde edilebilir hale gelir.Standart forma dönüşür ve% 30’luk kısa bir hızlanma ve elf becerileri kazanır.
Pasif kombinasyonun bittiği yer burasıdır.
1 beceri. "Boşluk Tuzağı" - sınırlaması olmayan tuzaklar kurar. Maç boyunca çalışırlar. Tuzağa çıkan düşman, 1 saniye boyunca% 70 yavaşlayacaktır. Patlamadan sonra hasar alacak ve bu da onu tekrar yavaşlatacaktır. Ayrıca hasar, kurbanın yanında duran rakipler tarafından alınacaktır. Tuzaklar yardımıyla rakiplerinizi 5 bina mesafesinden gözlemleyebilirsiniz."Eater of the Void" - elden saldırırken hasar artışı sağlar. Cadı, düşmanı kovalarken küçük bir sıçrama yapar. Ayrıca kız, hasara eşit bir kalkan alır. Beceri, elfin belirlediği işaretleri yok ederek ayrı hasara neden olur.
2 beceri "Boşluk Mızrağı" - kız, boşluğun ruhundan çok uzağa fırlatır. Hasar ve işaretlerin yanı sıra, yeteneğin çeşitli özellikleri vardır. Mızrak yakın mesafeden vurursa, düşmanı maksimum mesafede 1 saniye sersemletir - saniye boyunca, bununla hasar ikiye katlanır. Tuzaktan ateş eden mızrak, onu kendi üzerine yakalar ve düşmana vurmak tuzağı harekete geçirir. Vurulduğunda 3 işaret koyar."Garrotte". Cadı ileri atılarak yoluna çıkan tüm düşmanlara hasar verir. Cadı işaretli bir rakibe çarparsa, beceri geri dönüşü sıfırlanır. Engellerin üstesinden gelebilirsiniz.

Montaj

Amblem, altın kazanma veya tek bir saldırıyı güçlendirme becerisine sahip bir suikastçıdır. Büyücü amblemini yeniden şarj ve vampirizmle alabilir, ardından öfke ekleyebilirsiniz.

Yetenek - seçimde:

  1. Kök, kombinasyon ve geri çekilme içindir.
  2. "Saflaştırma" kontrole aykırıdır.
  3. "Sprint" - koşu hızı.

İnşa etmek:

  1. Orman için balta.
  2. Koşucu botları.
  3. Yıldırım Çubuğu - Hasar.
  4. Tehlike tırpanı kombinasyon içindir.
  5. Koruyucu kalıntı - artan hasar.
  6. Konsantre enerji şifadır.
  7. Kanlı Kanatlar - Hasar.

Taktikler

Bir hedefi öldürmek - bir tuzak kurulur, üzerine bir mızrak atılır. Sonra Selena hareket halindeyken ultiyi etkinleştirerek silahın peşinden koşar. Hareket halindeyken 1 Cadı becerisiyle vurur. Vurulursa, düşman 2 işarete ve ayak altında etkinleştirilmiş bir tuzağa sahip olacaktır. Koşarken, Selena elinden ateş ediyor - 2 beceriyle saldırı, bir mayın tetikleniyor (3 işaret asılır). Sonra yine elden bir saldırı, 2 beceriye sahip bir çizgi. Sonunda, Selena nihai noktadan ayrılır.

Mobil Efsaneler: Lunox Rehberi

Pasif beceri "Dream Turn". Bir kız iki tarafı seçebilir: karanlık ve aydınlık. Karanlık taraf kahramanın üzerinde pembe, açık taraf sarı renkte parlıyor. Beceri, büyülü ve fiziksel korumaya (parlak taraf)% 20 verir. Karanlık tarafta - artı% 15 penetrasyona. Taraflar arasında geçiş yapmak için düşmana vurmak gerekli değildir, sadece havaya girebilirsiniz. 1 beceri "Yıldız Nabzı" - ışık tarafına doğru eğimlidir. Lunox, bölgedeki tüm düşmanlara hasar verir, hasarın yanı sıra iyileştirme alır, bu da kahramanlara vurursa artar. 2 beceri "Kaos Saldırısı" - karanlık tarafa meyleder. Kız, düşmana sadece standart hasar vermekle kalmayan, aynı zamanda düşmanın maksimum sağlığının% 5,5’ini ortadan kaldıran bir mermi atar. Bir yavaşlama gerektirir. Ulta"Kaos ve düzen" - aslında bunlar 2 ulttur, çünkü yeniden şarj ile birbirine bağlanmazlar. Ulta ışık tarafında etkinleştirilirse, kahraman, yenilmez bir pıhtıya dönüşür ve güvenli bir şekilde hareket edebilir. Bu süre boyunca çevresindeki rakiplere kademeli olarak hasar verir. Elden saldırabilir. Şu anda ona zarar veremez ve ona bir yetenek empoze edemezsiniz. Karanlık taraftaki ultiyi etkinleştirirseniz, Lunox seçilen yöne atlar ve etrafta küçük hasar verir.

Montaj

İstediğiniz gibi toplayabilirsiniz. Amblem, bir koşunun hızı için bir büyücü, bir vampir, 2 perk "Büyücülük". Yetenek - herhangi biri, "Flash" ı seçebilirsiniz. İnşa etmek:

  1. Demon Shoes - Ekstra Mana.
  2. Tehlike Tırpanı - saldırıyı güçlendirir.
  3. Güvenlik kalıntısı.
  4. Beklenmedik yara - daha fazla hasar için.
  5. Kar Kraliçesinin Asası - artan hareket hızı, artı kendi kendini iyileştirme.
  6. Kanlı Kanatlar - Hasar.

Taktikler

Belirli bir icat yok. Bir hat seçilir, sürüngenler 1 beceri ile temizlenir, düşmana 2 ve 3 beceri ile kavuşur. Tek bir hedef için, 1 beceri - elden 2 saldırı - 2 beceri - ulta - bitirmeyi etkinleştirir.

Kitle dövüşü - 1 beceri kullanılır, gerektiği kadar ulta. Düşman 2 beceriye ulaşır.

Mobile Legends: Harita Rehberi

Kahraman sihirbaz ilan edildi, ancak suikastçı olarak oynamak daha iyidir.

Pasif beceri. Düşman yaklaştığında kahraman, sersemletme yüzdesinden daha azını alır. Bu tam bir bağışıklık değil, sadece hafif bir zayıflama.

1 beceri "Zamanın yok edilmesi" - kahraman kopyasını yansıtır ve düşmana doğru bir dalgaya saldırır, kopya da aynı şeyi yapar. Dalgalar yollarına hasar verir ve merkezde kritik hasar veren bir patlama meydana gelir.

1 beceri "Time Strike" - Harit atlar. Yakınlarda bir düşman varsa, kendisine bir kalkan oluşturur. Zıpladıktan sonra temel saldırının verdiği hasar artar, düşman% 70 yavaşlar.

Ulta "Zamanın Gücü" - kahraman, düşmanı hareketsiz kılan hilal şeklindeki bir sopayı çağırır ve ardından yavaşlama uygulanır.

Montaj

Amblem - kundakçılık veya 3 dikme ile bir büyücü alabilirsin. Bir suikastçı veya 2 yetenekli bir nişancı alabilirsin (uygun bir pozisyon için).

Yetenek - Temizleme veya Sprint.

Oluşturma (taktikler yapıyı belirler):

  1. Koşucu botları.
  2. Tehlike tırpanı - mana yenilenmesi için + hasar.
  3. Kar Kraliçesinin Asası.
  4. Kutsal kristal - hasar.
  5. Oracle.
  6. Hapis Kolyesi - Harit onlara vururken düşmanlar iyileştirilmeyecek.

Taktikler

Kahramanın ormana gitmemesi daha iyidir. Rakip 1 ise ve kulelerden uzaksa, o zaman 1 beceri ile zayıflatılmalı, 2 beceri ile zıplamalı, sonra elden bir saldırı, sonra bir ulti olmalıdır. Sonra hızla düşman etrafında hareket edin, elden saldırın, ardından 1 beceri.

Harit’i nasıl yöneteceğinizi öğrenmelisiniz. Atlamadan önce düşmanla yüzleşmeniz gerektiği unutulmamalıdır.

Mobil Efsaneler: Leslie Rehberi

Pasif beceri "Ölümcül atış" - 1 atışta 5 birim enerjiyi yeniler ve bu da diğer becerilere harcanır. Kız 5 saniye boyunca hasar almazsa, bir sonraki otomatik saldırının yarıçapı artar ve ayrıca kritik hasar alma şansı elde edilir.

1 beceri "Gizliliğin ustası" - Leslie, 3 saniyeliğine koşullu görünmezliğe girer (şeffaf bir bulut gibi çalışır). Aynı zamanda% 30 koşma ivmesi ve bir sonraki atışta artış elde ediyor. Leslie hasar alırsa ya da hasar alırsa görünmezlikten çıkar. Temel Saldırı, gizliyken Leslie’ye vurmaz. Kız vurursa ve düşmana vurmazsa, o zaman rejimi terk etmez.

2 beceri "Taktik el bombası" - Leslie neredeyse sıfır noktaya bir el bombası fırlatır, rakiplerini fırlatır, yakınına sıçrar. Bu şekilde küçük engeller aşılabilir. Beceri nihai sırasında kullanılırsa - kız zıplamak yerine, şarjörden tüm mermileri serbest bırakır.

Ulta "Keskin Nişancı Atışı" - kız diz çöker ve tüfekle 4 atış yapar. Atışın gücü düşmanın kalan sağlığına bağlıdır. Atışlar çok güçlü değil, ancak yarıçap oldukça büyük. Mermi başka bir düşman veya canavar tarafından engellenebilir. Her mermi 1 birim enerjiyi yeniler.

Montaj

Amblem - katil üzerine alınır (burada kritik, hasar, delme). O zaman oku alabilirsin.

Yetenek (isteğe bağlı): "İntikam" veya "Flash".

İnşa etmek:

  1. Kılıç Narez - hasar.
  2. Scarlet Phantom - Kritik Vuruş Şansı.
  3. Koşucu botları.
  4. Berserker öfke - hasar, kritik.
  5. Kızgın kükreme - kulelere ve tanklara karşı.
  6. Despair Blade - Hasar.
  7. Athena’nın Kalkanı görünmezlik için bir kalkandır.
  8. Altın meteor.

Taktikler. Kırılgan Leslie’yi arkasından saklayacak bir tanka sürekli ihtiyacı var. Düşmandan kaçıp gizli moda geçerse, rakip otomatik olarak tanka geçer. Orman için: 1 beceri - İntikam - 1 beceri. Rakipleriniz haritada görünmüyorsa tek başınıza yürüyemezsiniz. Çalılara dokunmayın. Tüm saldırılar uzaktan. Ayarlarda, "süper kontrol" modunu ayarlamalısınız.

Mobil Efsaneler: Natalia Rehberi

Pasif beceri "Assassin’s Instinct" - kıza görünmezlik kazandırır. Çalıların içinde birkaç saniye durmak yeterlidir ve artık görünmez. Aynı zamanda Natalia’nın hızı da artıyor. Görünmezlik sadece 5 saniye sürer, ancak bu sefer çalılar arasında hareket etmek ve yeni bir görünmezlik dozu almak için yeterlidir. Düşman kızın sağlığına isabet ederse, görünmezlik kaybolur. Ayrıca düşmanın sırtına vuran her darbe kesinlikle kritik hasar verecektir.

1 beceri "Pençeli vuruş" iyi bir atlamadır, bu sayede düşmana atlayabilir ve bacaklarınızı taşıyabilirsiniz. Beceri sırasında Natalya düşmana vurursa, atlamayı tekrarlama fırsatı vardır.

2 beceri "Duman bombası" - kız bir duman bombası alır, düşmanı% 65 yavaşlatır, saldırı hızını% 30 artırır. Dumanın içindeyken rakiplerin saldırılarından kaçınır.

Ulta "Soğukkanlı boğulma" - düşmana büyük hasar verir ve rakibi% 65 oranında yavaşlatır. Ulta, elden saldırmaktan daha fazla çalışır. Ayrıca arkaya vururken pasiften bir artış (+% 15)

Montaj

Amblem orman veya katildir.

Yetenekler: İntikam veya İlham.

İnşa etmek:

  1. Avcının bıçağı orman içindir.
  2. Berserker öfkesi.
  3. Koşucu botları.
  4. Sihirli hançer - şifa ve büyü koruması.
  5. Crimson Ghost -% saldırı hızı.
  6. Haas Pençeleri - Şifa.
  7. Umutsuzluk bıçağı.
  8. Hafif konuşma - koş ve kritik şans.
  9. Deadly Blade - İyileştirme, Hız, Hasar.

Taktikler. Natalia’nın ekibi onsuz savaşta sakin hissederse, hatlar temizlenmeli, kule yıkılmalı, başarılı olursa 2. kule de düşebilir. Kulelerin altındaki kahramanlarla yapılan savaşta Natalya güçlü değil, üssünde savaşmıyor (çalı yok). Çeşmeye bekar büyücüler göndermek iyidir. Mağdurun yardımına kimsenin gelmediği gözlemlenmelidir. Sonra: arkadan yaklaşma + elden darbe + "Peçe" + elden darbe + başka bir darbe. Düşman kaçarsa - atıl ve saldır, sonra geri çekil (hayatta kalırsan).

Mobil Efsaneler: Mia Rehberi

Pasif beceri - her otomatik saldırı, 4 saniye süren atışa% 8 hız kazandırır. Önce yükselir.

1 beceri "Bölünmüş Ok" - ana hedefe verilen hasarı artırır ve yakındaki düşmanlara verilen hasarın bir kısmını verir. Bir kule yıkılırken ve aynı zamanda sürünürken kullanılır. Göğüs göğüse dövüşte kullanmak iyi.

Hasar veren 2 beceri "Ok yağmuru". Oklar 4 kez vurulduğunda düşman donar. Kitlesel kavgalarda harika çalışıyor. Tank Mia’ya doğru koşuyorsa, Rain’i ayaklarının dibinden vurmalısınız, böylece gitmek için zaman bulacaktır. Atıcıya karşı 1’e 1 beceri ile savaşmaya değmez.

Ulta "Hiding Assassin" - "Purification" a benzer, ancak sersemletici değildir. Yavaşlamayı ortadan kaldırır. Mia 1,5 saniyeliğine görünmezlik moduna geçer, otomatik saldırısını% 65 hızlandırır ve hareket hızını% 65 artırır. Kovalarken, geri çekilirken iyi.

Montaj

Amblem, 3 yavaşlama gücüne sahip bir atıcıdır.

Yetenek - "Flaş".

İnşa etmek:

  1. Ormandaki bıçak.
  2. Koşucu botları.
  3. Kızıl hayalet.
  4. Berserker öfkesi.
  5. Haas Pençeleri.
  6. Evil Roar veya Deadly Blade.
  7. Umutsuzluk bıçağı.

Taktikler. Miya tipik bir nişancıdır, tekerleği yeniden icat etmeye gerek yoktur. Kontrol tankını yanınızda üst (üst) sıraya götürmelisiniz. Herhangi bir fırsatta 1 beceri kullanılır. Mia’nın yarattığı sürüngenleri bitirmek gerekiyor.

Mobil Efsaneler: Karina Rehberi

Pasif beceri "Kombo vuruşu" - hedefe uygulanan her 3 saldırı, düşmanın kaybettiği can puanının% 10’u kadar ek ve saf hasar verir.

1 beceri "Elusive" - ​​3 saniyeliğine Karina, koşma hızında% 35 artış ve otomatik saldırılara karşı savunmasızlık kazanır. Bir sonraki normal saldırınız rakibinizi yavaşlatacak ve büyülü kritik hasar verecektir.

2 beceri "Ölümün Dansı" - kendi etrafında büyü hasarı verir. Durmadan hareket ederken vurabilir. Koşular - 1 beceri - 2 beceri - elden saldırı.

Ulta "Gölge Uçuşu" - kahraman düşmana zıplayarak güçlü hasar verir. Karina bir düşmanı öldürürse, beceri anında yeniden şarj olur. Mükemmel bir şekilde düşmanın işini bitirebilirsiniz.

Montaj

Amblem, 1 perklik bir suikastçı veya 2 perkli bir büyücüdür.

Yetenekler: Flash veya Sprint.

İnşa etmek:

  1. Sihirli botlar - becerinin soğuma (yeniden doldurma) süresini azaltır.
  2. Sıkıntı tırpanı.
  3. Konsantre enerji.
  4. Kutsal kristal.
  5. Paratoner.
  6. Kanlı kanatlar.

Taktikler. Orman - olağan kombinasyon: 1 beceri koşarken etkinleştirilir - 2 beceri ile darbe - elden darbe - ultra - elden saldırı - 2 beceri - elden darbe - 1 beceri 1’e 1 Karina çok güçlü. Yönetmesi kolaydır. Büyük bir dövüşte, saldırmadan önce düşmanların kontrolü kullanmasını beklemelisiniz. Hedef, simge tarafından, daha zayıf olanları seçerek seçilmelidir.

Mobil Efsaneler: Taşıma Rehberi

Pasif beceri "Ateşli işaret" - Otomatik saldırılarla taşıma, rakibi işaretler, 5 vuruştan sonra işaret patlar ve rakibin maksimum sağlığının bir yüzdesi olarak saf hasar verir.

1 beceri "Dönen ateş" - Kerry, bir süre yerinde tutulan bir hücum atar. Mermi uçuş sırasında hasar verir, ayrıca hedefe en yakın düşmanları yaralar, hareketlerini% 80 yavaşlatır ve bir işaret uygular. Ancak elin verdiği hasar daha yüksek.

2 beceri "Hayalet adım" - kahraman küçük bir sıçrama yapar, aynı zamanda düşmana bir yıldız atar ve bu da hasar verir. Ult sırasında 2 yıldız atılır.

Ulta "Çevik Ateş" - Kerry makineli tüfek moduna girer, atış başına 2 yıldız fırlatır, hareket hızını arttırırken, ateş oranını% 20 ve% 50 hasar kaybeder.

Montaj

Amblem - zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. 3 yavaşlama avantajına sahip bir atıcıyı alabilirsin.

Yetenekler - "Flash" (herhangi birini alabilirsin).

Tek savaşlar için inşa edin:

  1. Orman için herhangi bir şey.
  2. İblisin ayakkabıları mana içindir.
  3. Sonsuz kavga.
  4. Kana susamış balta - +% 10 saldırı, iyileştirme ve biraz hasar.
  5. Fırtına Kemeri.
  6. Daha sonra hasar veya koruma için toplayabilirsiniz.

Hız ve hasar oluşturma:

  1. Orman için herhangi bir şey.
  2. Koşucu botları.
  3. Acele botları.
  4. Altın asa.
  5. İblis Avcısı Kılıcı.
  6. Korozyon tırpanı.

Bu yapı bir tankın yardımını gerektirir, çünkü tamamen maksimum saldırıya yöneliktir. Tankları yok etmek için kullanılır ama katiller dikkatli olmalı.

Mobil Efsaneler: Kimmy Rehberi

Pasif beceri "Bir kimyagerin içgüdüsü" - kahraman, ateşi durdurmadan her yere gidebilir. Otomatik görüş burada çalışmıyor.

1 beceri "Enerji dönüşümü" - kız, silahını daha yavaş, daha ileri ateş eden bir makineli tüfeğe dönüştürür. Beceri büyü hasarı verir. Ateşlenen mermiler çarpma anında veya maksimum menzilde patlar.

2 beceri "Kimyasal temizlik" - Kimmy geri döner ve arkasında kimyasal bir su birikintisi bırakır. Sıvı, rakiplere hasar verir ve% 60 yavaşlama uygular. Küçük engellerin üstesinden gelinebilir.

Ulta "Maksimum şarj" - artık kahraman bir tank namlusundan ateş ediyor. Mermi uygun bir mesafeden uçar. 1 becerideki gibi eylem. Sihirli montajda daha fazla hasar verir.

Montaj

Amblem - Fiziksel saldırı ve savunma pompalarsanız, otomatik saldırıların başında hızlanma için 2 perkli bir ok almalısınız. Hasarı artırmak için 2 yetenekli bir büyücü alabilirsin.

Yetenek - "Kalkan", ancak herhangi biri yeterli.

Ok yapısı (orman için):

  1. Seviye 2 bıçak.
  2. Acele botları.
  3. Umutsuzluk bıçağı.
  4. Berserker öfkesi.
  5. Kızıl hayalet.
  6. Kıyamet kraliçesi kanatları.

Yapı, otomatik saldırı için tasarlanmıştır.

Becerileri geliştirmek için oluşturun:

  1. Caster’s Boots.
  2. Paradise Feather - Saldırı.
  3. Kar Kraliçesinin Asası.
  4. Kutsal kristal.
  5. Brute Force Göğüs Zırhı - Şifa.

Bu yapı, parmaklarınızla el becerisi gerektirecektir. Silahların imha alanı artar.

Taktikler. Bir karakteri oynamak pratik gerektirir. Onu hemen sıralı moda götürmeyin. Kovalarken mesafenizi korumalısınız. Bir takım savaşında: 1 beceri - elden saldırı - ult. Büyülü bir yapıya sahip olan Kimmy, büyük dövüşlerde tehlikeli bir rakiptir. Fiziksel yapıda Kimmy, ormanı hızla temizler, bir lordu alır ve kuleleri yıkabilir. Katillere dikkat edin.

Mobil Efsaneler: Aldous Rehberi

Pasif beceri "Dönüşüm" - her 3 normal saldırıdan alınan hasar bir kahramanın kalkanına dönüşür.

1 beceri "Ruh hırsızlığı" - kahraman, elden gelen bir sonraki darbe için daha büyük bir mesafeden uygulanacak bir destek alır. Düşmanı bitirmek için kullanılır.

2 beceri "Patlama" - Aldous, 2 saniyeliğine bir kalkan uygulayarak otomatik saldırılara karşı savunmasız hale gelir. % 50 daha az hasar alır. Beceri koşmayı geliştirir. Şu anda kontrole duyarlı. Kalkan azaldığında, ek hasar verir ve patlama alanındaki düşmanları sersemletir.

Ulta "Pursuit of Fate" - etkinleştirildikten sonra, kahraman ve ekibi tüm düşmanların konumlarını harita üzerinde görebilir. Beceri düğmesini basılı tutmalı ve bir rakip seçmelisiniz. Bundan sonra kahraman düşmana doğru hareket edecek. Gelen karakter hasar verir ve 1 saniye boyunca sersemletir.

Montaj

Amblem - "açık ateş" yeteneğine sahip "genel fiziksel amblemler" (beceri hasarından sonra fiziksel gücü artırır). "Silah ustası" yeteneği (eşyalardan gelen hasarı artırır) ile kritik şansınız artmış bir nişancı alabilirsin.

İnşa et (çok fazla hasar olacak, ancak çok az koruma - bir tanka ihtiyacın var):

  1. Orman için herhangi bir öğe.
  2. Berserker öfkesi.
  3. Koşucu botları.
  4. Sonsuz kavga.
  5. Second Berserker Rage (en az% 50 kritik şansa ihtiyaç duyar).
  6. Brute Force Göğüs Zırhı - Zırh, Hasar, Sağlık, Koşma Hızı.
  7. Umutsuzluk bıçağı.

Özel bir taktik yok, dikkatlice koşmanız gerekiyor.

Mobil Efsaneler: Fanny Rehberi

Pasif beceri "Hava üstünlüğü" - hasar, uçuş hızına bağlıdır. % 30’a kadar artar. Düşmana vuran kız, ona bir işaret koyar.

1 beceri "Tornado Strike" - Fanny’nin uçuş sırasında dönmesine ve düşen düşmanları yaralamasına izin verir. Kızın ultisi düşmanlara büyük hasar verir ve düşmanı bitirmenize izin verir.

2 beceri "Çelik kablo" - onu oyundaki en hareketli hale getiriyor. Fanny, duvarlara yapışan ve kızı ona çeken tepeleri serbest bırakır. Bu kablolarla bir karakter tüm haritayı birkaç saniye içinde geçebilir. Uçuş sırasında, Fanny yavaşlamalara ve sersemletmelere karşı bağışıktır. Aynı zamanda, Fanny de otomatik saldırılarla (uçuş sırasında) savaşabilir, ancak bu sefer aktif becerilerini kullanmayı kaybeder.

Ulta "Boğazını Kes" - Fanny, düşmana uzak bir mesafeden koşar, tek bir darbeyle ona elle tutulur bir yara verir. Düşman haşhaş ise, hasar% 20 artar.

Montaj

Amblem, özgür iradeye sahip bir suikastçıdır (1 düşmana +% 30 hasar). Seviye 40 (yavaşlama) "felç edici darbe" avantajına sahip bir dövüşçüyü alabilirsin.

Yetenekler - "İntikam" (orman için) veya "Arınma".

İnşa etmek:

  1. Balta veya Pala seviyesi 2.
  2. Kana susamış balta.
  3. Athena’nın Kalkanı.
  4. Pembe altın fırça - kalkan, hasar.
  5. İblisin gelişi korumadır.
  6. Kızgın kükreme.
  7. "Umutsuzluk Kılıcı.
  8. Çok sayıda korucu varsa - Heart of Steel (saldırı menzili).
  9. Birçok sihirbaz varsa - İlahi ilham.

Fanny, tanka giymiş bir suikastçı.

Taktikler: Hasar veren Fanny, enerjiyi geri kazanmak için geri çekilmelidir. Öncelikle robotlarla oynamayı öğrenmelisiniz. Ormanı kendisi (elinden), çizgileri - elden temizler. Becerilerin hareket etmek ve savaşmak için bırakılması önerilir.

Mobil Efsaneler: Hayabusa Rehberi

Pasif yetenek - eğer düşmana bir beceri zarar verirse, üzerine bir gölge işareti yerleştirilir. Her işaret hasarı% 4 arttırır. 1 rakibe 4 puan koyabilirsiniz (yüzdeler toplanır).

1 beceri "Shurikens - bumeranglar" - kahraman shurikens’i üç yöne fırlatır, bu da geri dönerek biraz hasar verir. Aynı zamanda biraz baştan çıkarıcı ve sağlık yenilenir. Ayrıca vurulursa düşmanı yavaşlatır.

2 beceri "Gölgeler" - kahraman zıplar ve farklı yönlere 4 gölge fırlatır. Gölgeler hasar verir ve rakipleri yavaşlatır. Gölgeler arasında hareket edebilirsiniz (ışınlanma).

Ulta - sadece daha fazla hasar verir, vampirizm işe yarar.

Montaj

Amblem, ödül avcısı avantajına sahip bir suikastçıdır.

Yetenekler - "İntikam".

İnşa etmek:

  1. Predator pala 2 formu.
  2. Sihirli çizmeler - beceri şarjını azaltır (CD).
  3. Kana susamış balta.
  4. Umutsuzluk bıçağı.
  5. Sonsuz kavga.
  6. Altın meteor.
  7. Yedi Denizin Kılıcı - nihai gücü artırır ve düşmanın zırhını azaltır.

Yapının temeli bir balta, bir bıçak ve bir savaştır (kendi takdirinize göre temel).

Taktikler - kulenin altına gölge atmak - ulta - 1 Hayabusa’nın gölgesinin düşmanı vurması iyidir. Asıl mesele, kulenin hareketine veya geri çekilirken taşlara düşmemek. Her zaman canavarları öldürmeli. Gölgeler, 1’i yaratığa, 2’si canavara gelecek şekilde yerleştirilmelidir. Yaratıklara atla - ulta - canavara atla.

Makale yazarı:

Evgenia G. - one of the first authors of the site, in the project since December The first games were completed by her on the MS-DOS operating system. She likes to play MMORPGs, has the most upgraded character in RF Online, was the patriarch of the TOP-1 guild in the game. Makes guides about the most difficult games on Android and Roblox. More information about Evgenia is available at this link.

En İyi Mobile Legends Taktikleri

Kafanı Oyuna Ver

İlk ama en önemli şeylerden biri maçı ciddiye almanız. Çoğu sıradan oyuncu Mobile Legends'ı sadece bir oyun olarak düşünecek olsa da, siz düşünmemelisiniz. Oyunu ciddiye almayan kahramanlar takım arkadaşlarıyla da sıkıntı yaşarlar.  Her seferinde kazanma niyetiyle ciddiye alırsanız, sonunda durdurulamaz olursunuz.

Mobile Legends: Bang Bang

Mobile Legends: Bang Bang

Ücretsiz

Aylık Kahraman Güncellemelerini Takipte Kalın

Geliştiriciler, her ay benzersiz güçlendirmeler ve beceriler içeren kahramanlar için yeni güncellemeler yayınlıyor. Bu öğeler belirli karakterleri diğerlerinden daha güçlü kılar, bu taktiği farkında olmayanları kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

Sınıflarınızı Tanıyın

Her kahramanın uzmanlaştığı bir sınıfı vardır ve bu sizin birincil odak noktanız olmalıdır. Suikastçılar öldürdükçe seviye atlarken, tanklar büyük miktarda hasara dayanabilir. En iyi Mobile Legends stratejisine ulaşmak için bu yeteneklerin her birinde ustalaştığınızdan emin olun.

mobile legends taktikleri

Yapıları Hafife Almayın

Bir kahramana zırh, silah ve eşya eklediğinizde, o kahraman için bir yapı (build) geliştirebilirsiniz. İyileştirme ve saldırı hasarı gibi istatistikleri artıran belli başlı buildler mevcut. Hangi buildleri kullanacağınıza karar vermek için En İyi Mobile Legends Buildleri içeriğimize bakmak isteyebilirsiniz. Bu buildlere bağlı kalmayıp kendi yapınızı da oluşturabilirsiniz. Kahramanınızı ve kendinizi tanıdıkça durdurulamaz bir yapı geliştirmeye başlayacaksınız.

Takım Oyunu

Mobile Legends'ın bir takım oyunu olduğunu unutmayın. Herkes rolünü etkin bir şekilde oynarsa, yenilmez bir ekibiniz olur. Fazla sayıda galibiyete sahip oyuncularla eşleşirseniz kazanma ihtimaliniz artacaktır. Onların oynayış tarzına ve taktiklerine bakarak yeni stratejiler de geliştirebilirsiniz.

Çevrimiçi turnuvalar ilk etapta göz korkutucu olabilir. Savaş alanında size yok etmeyi bekleyen, yılların tecrübesine sahip oyuncularla karşı karşıya geleceksiniz. Ancak, doğru Mobile Legends stratejisine sahipseniz en güçlü oyuncuyu bile yenebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz!

Mobile Legends: Adventure VN

Bu oyun hakkında

Mobile Legends: Adventure (MLA), son derece yoğun günlük programları olan insanlar için uygun boşta bir RPG oyunudur. 'den fazla özel Kahramanla bir maceraya katılın ve korkunç bir kehaneti çevreleyen gerçeği ortaya çıkarın, böylece Şafak Ülkesini kıyametten koruyun!

++ EL YUKARI & OTOMATİK TİP ++
Siz telefonu kapatırken kahramanlar otomatik olarak kaynaklar için savaşacak! Kahramanları yükseltin, ekipmanı yükseltin ve sadece birkaç dokunuşla kötü Klonlarla savaşmak için sıraya girin. Ama yavaş yavaş, burada saban sürmeye ve hatırlamaya hayır diyoruz - istediğiniz zaman boşta kalan RPG'nin tadını çıkarın, kadroyu herhangi bir yerde kademeli olarak yükseltmek istiyorsanız. Günde 10 dakika yetmez!

++ KOLAY SEVİYE YUKARI ++
Birkaç ekip oluşturmak istiyor ancak kaynaklarınız mı bitiyor? O zaman arkadaşlığın gücü her şeyi halleder. "Seviye Atlama" ve "Seviye Paylaşımı" özellikleri, yeni Kahramanınızı anında yükseltmek için harcadığınız zamanı ve çabayı azaltacaktır!

++ REKABET STRATEJİSİ ++
7 Sisteme göre 'den fazla General, MLA oynarken zorlu Boss'larla ve diğer oyuncularla yüzleşmek için dizilişlerin ve taktiklerin düzenlenmesine dikkat etmek gerekiyor. Bu bulmacaları ve zorlukları çözmek için Kadronuzun bonus etkilerini optimize etmek için taktiklerden yararlanın!

++ ÇOKLU OYUN MODLARI ++
Ana hikayeyi keşfedin, labirentte koşma stratejisini uygulayın, bir keşif gezisine çıkın ve Babil Kulesi'nde birincilik için savaşın Ne kadar çok keşfederseniz, o kadar çok özelliğin kilidini açarsınız, hem ücretsiz hem de ücretsiz .her ikisi de ilginç. Bitti sanmıyorsunuz, olay ve yeni generaller koşturdu, heyecan bitmedi!

++ KÜRESEL PvP SAVAŞI ++
En güçlü Kadronuzla dünyanın dört bir yanındaki Maceracılarla savaşın. Arkadaşlarınızla Loncalar oluşturun, binaları yükseltin ve birlikte Loncanıza zafer kazandırın!

++ GENEL VE ​​KİLİT AÇMA HİKAYESİ TOPLA ++
MLA, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) evreninden esinlenilmiş bir rol yapma oyunudur ve 2D anime render ile MLBB'den tanıdık yüzleri görebilirsiniz. Bu harika, teşekkürler. Bu yepyeni macerada özel bir hikaye ile gachayı döndürün ve en sevdiğiniz MLBB Kahramanlarının hepsini toplayın!


İletişim Yolu:
[email protected]

Topluluk Desteği ve Özel Etkinlikler:
Facebook: funduszeue.info
Instagram: funduszeue.info
YouTube: funduszeue.info
Reddit: funduszeue.info
Anlaşmazlık: funduszeue.info

Güncellenme tarihi

16 Haz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası