muge anlida ecrin bebek katili kim / Ecrin bebek olayında son dakika gelişmesi! Ecrin Kurnaz'ın katili kim?

Muge Anlida Ecrin Bebek Katili Kim

muge anlida ecrin bebek katili kim

Samsun'da Ecrin Kurnaz'ın ölümüyle ilgili davada karar

Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, "Bakmakla yükümlü olduğu çocuğun ihmalle ölümüne sebep olduğu" iddiasıyla tutuklu yargılanan üvey babaanne Hacer Kurnaz katıldı.

Mahkeme heyeti, iddianameye göre 20 yıla kadar hapis cezası istenilen Kurnaz'ın "Taksirle ölüme neden olma" suçundan yargılanmasına hükmederek, sanığı 3 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı, ardından cezaevinde yattığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesini kararlaştırdı.

Öte yandan "fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" iddiasıyla tutuklu bulunan üvey baba Deniz Kurnaz ile Hasan S. ve Mesut Y. hakkındaki dosyanın ayrıldığı, ayrı bir davada yargılanacakları, üvey amca Özkan Kurnaz ile H.Ö. hakkında ise takipsizlik kararı verildiği öğrenildi.

Olay

Vezirköprü'nün Alancık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken geçen yıl 7 Mayıs'ta kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı aile üyeleri ile mahalle sakinleri aramış, sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirilmişti. Jandarma, AFAD ekipleri ve vatandaşların katılımıyla küçük kız aranmış ancak bir ize ulaşılamamıştı.

Küçük çocuğun kaybolduğu köye yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta ormanlık arazideki dere yatağında, 27 Mayıs'ta orman işçilerince kız çocuğuna ait ayakkabı ve giysi parçası ile kafatası ve kemik parçaları bulunmuştu.

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, ceset parçalarındaki DNA incelemesinde buluntuların Ecrin Kurnaz'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından 25 Haziran'da gözaltına alınan şüphelilerden üvey babaanne Hacer Kurnaz, "bakmakla yükümlü olduğu çocuğun ihmalle ölümüne neden olma", üvey baba Deniz Kurnaz ile Hasan S. ve Mesut Y. de "fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" iddiasıyla tutuklanmıştı.

Özkan Kurnaz ile H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
Video

26.06.2020

Ecrin Bebek olayı nedir? Ecrin bebeğin katili bulundu mu? Ecrin bebek katili kim?

Son dakika:  Samsun 'un Vezirköprü  ilçesinde öldürülen 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayına dair araştırmalar sürüyor. Ecrin bebek cinayetinde son dakika gelişmesi az sonra Müge Anlı canlı yayınında açıklanacağı söylendi. 

Ecrin Kurnaz 7 Mayıs tarihinde kaybolmuş, cesedi 25 Mayıs 2019 tarihinde kaybolduğu evinin yaklaşık 6 bin metre uzaklığında bulunmuştu. 

Ecrin bebek cinayeti olayı ile ilgili yeni gelişmeler gündemde. Ecrin bebek katili kim? sorusunun yanıtı da merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

ECRİN'İN KATİLİ BULUNDU MU? 

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Ecrin bebeğin annesi, babası, amcası, babaannesi ve dedesi gözaltına aldı. Babaanne ve amca Özkan Kurnaz kasten adam öldürme suçundan gözaltında.  Ecrin bebek cinayetinde şuan 9 kişi gözaltına alındı. 

"KÖYDE ÇOCUĞU ÖLDÜREBİLECEK 4 KİŞİ VAR"

Samsun 'un Vezirköprü  ilçesinde öldürülen Ecrin bebeğin katilinin de etrafta olduğunu söyleyen Müge Anlı, '' Zaten köyde çocuğu öldürebilecek dört yetişkin var'' dedi.

Haberin Devamı

Müge Anlı ;'' Ne oldu bak Ecrin bebek , herkes dışarıda. Kardeşim zaten köyde çocuğu öldürebilecek dört yetişkin var. Dördünden birisi öldürmüş işte. Buda böyle sıkıntılı bir iş yani.Karadeniz'de yaşamak da gerçekten bu anlamda zor'' dedi.

Son dakika: Ecrin Bebek olayı nedir? Ecrin bebeğin katili bulundu mu? Ecrin bebek katili kim?

ECRİN BEBEK OLAYI NEDİR?

7 Mayıs tarihinde kaybolan Ecrin Kurnaz'ın cesedi 25 Mayıs tarihinde kaybolduğu evinin yaklaşık 6 km uzaklığında bulundu. Yol kenarında bulunan küçük ayakkabı Ecrin'inin cesedine götürdü. Ecrin parçalanmış, vücut bütünlüğü bozulmuş bir halde bulunmuştu. Bu kan donduran haberin ardından savcılık konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Kaybolmasının ardından Müge Anlı'nın programında aranan Ecrin Kurnaz'ın aile fertleri canlı yayına katıldı. Ecrin'i en son gören üvey amca Özkan Kurnaz, küçük kızın önce altını değiştirip ardından üstünü giydirdiğini daha sonrada evden çıktığını söylemişti. 1,5 yaşındaki Ecrin'in altını değiştirmesi Müge Anlı tarafından sert bir tepki ile karşılandı. Öte yandan savcılık tarafından başlatılan incelemelerde Özkan Kurnaz'ın internet geçmişi ise bir kez daha şaşkına çevirdi. Kurnaz'ın internette cinsel içerikli sitelere girdiği öğrenildi. Özkan Kurnaz ile ilgili diğer bir olay ise, Ecrin'in kaybolduğu gün arama çalışmalarında, Jandarma'ya, "Suda boğulduysa parmak izi çıkar mı?" şeklindeki sorular sormasıydı. Kurnaz'ın konuyla ilgili ifadesi ise şöyle oldu, "Merak ettim sordum. Ben böyle bir şey yapmadım" oldu.

Ecrin Bebek olayı nedir? Ecrin bebeğin katili bulundu mu? Ecrin bebek katili kim?

Savcılık:Cinsel istismara yönelik bir bulgumuz yok

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolduktan 21 gün sonra dün ayakkabı ve kıyafefleri bulunan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz soruşturmasını yürüten Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Kadir Çakmak, açıklamalarda bulundu.

Ecrin Bebek olayı nedir? Ecrin bebeğin katili bulundu mu? Ecrin bebek katili kim?

İnsan parçalarının gömülü değil yüzeye yayılmış halde bulunduğunu söyleyen Çakmak, "Bir hayvan müdahalesinin olduğu aşikar ve kemiklerde hayvan dişlerinin olduğu sabit. Hayvani müdahale ile mi başladı ilk süreç yoksa insan müdahalesi ile başlayıp sonradan hayvan bulup o şekilde mi müdahale etti onu yapılacak incelemeler sonunda tespit edeceğiz. Şuan cinsel istismar konusu en çok konuşulan konu. Bulduğumuz veriler ışığında şu an için cinsel istismara yönelik bir bulgumuz yok. İleriki aşamalarda böyle bir durum çıkarsa bununla ilgili değerlendirmeleri de yapacağız. Soruşturmanın varlık sebebi zaten bu nitelikteki bir eylemde kasten adam öldürme olduğu ortaya çıkarsa gözaltından öte tutuklama olması lazım. Ama bunun için öncelikle şüphelilerin kuvvetli suç şüphesiyle ve delilleriyle tespit edilip ona göre değerlendirilmesi lazım. Bizi adli birimler olarak, mesuliyetten alıkoyma suçu, kasten adam öldürme suçu, taksirli adam öldürme suçu ilgilendirir. Biz bu suçların işlenmiş ihtimaline binaen soruşturma yapıyoruz şuanda. Netice itibariyle doğal ölüm de çıkabilir. Çocuk kaybolmuştur ve hayvan saldırısına uğramış da olabilir. O zaman biz çekiliriz idari birimlerin takdirine kalır. Ama bu suç şüphesi varsa biz soruşturmamıza devam ederiz. Cesedi buraya kadar taşıyan hayvan da olabilir, insan da olabilir. Bunlar ihtimaller, biz bu ihtimalleri araştıracağız" diye konuştu.

 

Etiketler :
09:26

Son dakika haberi... atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz cinayeti ile ilgili flaş gözaltı kararlarının ardaına şok tutuklamalar geldi! Samsun'da 1.5 yaşındaki bebek Ecrin Kurnaz'ın cinayet zanlısı olarak üvey abab, babaanne ve 2 kişin daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VİDEO DEVAM EDİYOR

Samsun'da 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren ve ardından mahkemeye çıkarılan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Üvey baba D.K. ve üvey babaanne H.K. tutuklananlar arasında yer aldı.

Üvey babaanne H.K. 'ihmali davranışla kasten adam öldürme' suçundan, H.S. ve M.Y. fuhşa 'teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan tutuklandı. Üvey baba D.K. ise aynı suçtan serbest bırakılırken 'fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan tutuklandı.


Üvey amca Ö.K. ve H.Ö. ise savcıya verdikleri ifade sonrası serbest kaldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası